DICKPIC vs LOVEDICK - RESPEKT FÖRFÖRELSE och SEXCRIME. KUKDYRKAN.
DICKPIC VS LOVEPIC – RESPEKT FÖRFÖRELSE och SEXCRIME.

KUKDYRKAN.

ÄLSKADE SÖNER, BRÖDER, INDIVIDER, PAPPOR, MORFÄDER, FARFÄDER, STAMFÄDER, VÄNNER och ALLA MED PENIS.

Ja, en ren och glad Kuk är fin, jättefin. Livet vill att fria individer njuter, och gärna visa glad, upphetsad och stolt upp den, penisen, till de som uppskattar den.
Det som skulle kunna vara avspänd (nja förutom ståndet då 😊) naturism eller utryck för hälsa och härlig upphetsning hos en man, ett livsbejakande tillstånd och därtill om förenat med värme och kärlek vara väldigt vackert.
”Jag är kåt, jag är glad, jag uppskattar Dig, se på mig”. …..
Men blottande som förr utövades i smyg kanske i en halvmörk park av en liten ljuskygg minoritet, har nu blivit ett samhällsproblem i fullt dagsljus, fast via nätet, och utöver någon klumpig ovälkommen glädjeyttring kommit att bli ett sätt för män att demonstrera sin makt över kvinnor. Eller TRON om att de har makten.

Ännu ett desperat tilltag. Återigen: ett helt onödigt krig med könet som vapen. Livmodersavunden har tagit sig alla möjliga bissara former genom seklerna, allt från Adam, mannen som prototyp och Guds avbild, och Eva kvinnan som skapas som sällskap av farbror Gud genom Adams revben? Hallå En Gud, en ande i himlen behöver inget kön, att påstå att Gud är en han är lika befängt som att försöka hänga en dildo i himlen..

Att hitta på skapelseberättelser är väl kul, men när fri fantasi och sci fi har dikterat vår verklighet och påverkat, genomsyrar vår syn på genus och alla andra med varianter då får vi inse att det spårat ur. Masspsykosen blev ett faktum.
De sista ängsliga Maktdemonstrationerna sker nu i paradigmskiftet.
Jag siar:
Vi kommer alla inom kort efter omvälvande händelser uppgraderas och få ett fastställt lika värde, oavsett etnicitet och hur våra underliv är beskaffade. För övrigt vet alla hur liv kan bli till, och i synnerhet var vi kommit ifrån.

FRÅN FITTAN ÄR DU KOMMEN.

Haha, vi behöver inte köra upp muffen i syn på andra för att påminna om det. Vi sitter på makten och härligheten, mest hela tiden. Det vet ni herrar!

Muskulärt är många män starkare och de med störda sinnen begår även fysiska övergrepp på kvinnor, vi tystas, vi stympas ofta med religion som ursäkt, vi ska skyla oss under tyg, vi ska objektifieras, ägas (på ett omdömeslöst sätt 😉) vi ska helt enkelt förnekas vår Divina totalitära makt.

Kvinnan vill inte kriga.
Kvinnan vill inte intas av elaka sinnen.
Hon kan visst viljas tas med storm men ur samtycklighet, god intention och passion och i bästa scenariot: Kärlek.
Men framför ALLT vill en kvinna omsluta.

Från den vackra kroppsliga inomvärld, vi nästan alla ruvats på i nio månader, är vi alla som inbjuds nu välkomna på återbesök i Livets tjänst.

En kuk är inte ett vapen. En vacker kuk är en nyckel in till Skötets hemliga salar.
Har Du man lärt Dig hur vrida nycken in och ta Dig in till paradiset? Alltså nå djupet av en/Din kvinnas magiska sexuella kraft?

Några av er är underbara Kamrater, Makar, Män och Älskare men ni som glömmer er partner då ni uppvaktar eller blir upphetsade, när blodet fyller er penis. Ni som blir självfxerade när allt annat blir sekundärt, när partnern oftast kvinnan bleknar och allt ni ser och tänker på är ett egna kön. Då är det illa. Riktigt illa.
Vilken babianhane som helst kan få erektion. Eller vi tar det så här med KRAFT: Vilken Babianhane som helst kan få ståkuk. Men! Det krävs en Gentleman för att bruka den.

Jag efterlyser och tackar för alla initiativ till manliga mentorer, god kamratfostran, mansjourer och medvetna nätverk som tar hand om de vilsna och lär dem öm vapenvård och hur uppvakta, förföra och framför allt respektera en kvinna/person som är ursprunget för upphetsningen. Och libidokontroll. Jag har bra verktyg att föreslå här fast i organiserad form. Idéer och erfarenheter. Förslag.

Jag vill inte höra fler väninnor och officiella personer vittna om ovälkomna Dickpics.
Jag vill se granna Gentlemannakukar – Om vi bett om dem.
Är det uppfattat?

Eller ska vi behöva kriga tillbaka - och ta fram sekatörerna, anmäla, bli arga, ledsna, gå in destruktivt ålderdomligt kampläge och motvärn, bli hämndgiriga, bittra och upprörda?
Allt det där som skapade och skapar Krigen? Det vi ska växa ifrån. Uppgraderas i våra medvetanden kollektivt för global fred. Det nya kollektiva övermedvetna.

Eller kan vi njuta och ha det skönt i delad glädje och samtycke?
LUST!
NÅ GENTLEMAN kanske räcker det inte att Du behandlar mig och mina Drottningsystrar ridderligt och väl? DU BEHÖVS. Mer! Nu välkomnas Din Nobless och behövs bland Dina bröder.

Kanske börjar kamratfostran med grupprunk med lite uppmuntran och tips på hur förföra. Eller bara prat. 
För vad är väl mer manligt än att få komma till en villig, glad och kåt kvinna? Att få varmt välkomnas och omslutas av vår livfulla lust.
Jag vill se granna Gentlemannakukar – Om vi bett om dem. I övrigt ett gott uppförande.
TACK GOSSAR. Jag tror på er.
© Victoria Verba
_____________________
PS
För min del, vill jag om jag lär känna någon, orientera mig och veta INNAN vi lägger massa tid, att han verkligen är välutrustad.. Då Erotiken är mitt ledmotiv l livet. Jag vill därför ha kvalitet, djup och innerlighet och lära känna min man länge innan vi har sex för det känns så heligt och stort.
Inte så kul, att fråga, jag är rädd att såra en lillsnoppad, men annars
sårar jag ju båda mig och honom grymt sen. Hur jobbigt det än är (i vanliga sammanhang – därför föredrar jag att lära känns via vågade men inte porriga kontaktforum på nätet) så frågar jag därför alltid om beskrivning om deras manslem - med följdfrågor vid behov, som van fd intervjuare kan jag tömma frågor tills jag fått de svar jag söker 😉.
Viktigt, så att vi inte pratar och lär känna varandra och så har han en prinskorv. Liten snopp, vilket min jättetrånga väninna hade älskat, för alla tycker olika, men jag älskar att kyssa och njuta med händer, bröst och mun över en köttig, ådrig manslem.
Det är en favoritsyssla att dyrka min älskades kuk, och att han dyrkar mig gärna samtidigt. 😉
Och visst ska en utöva sin hobby med bra verktyg och passion. Amatör från italienskan av älska, Amore att göra det vi älskar. Hängivet.
KUKEN.
Visar han den då på bild under lära-känna-stadiet tänder jag av. Det känns respektlöst jävligt påfluget bara, inte alls som en komplimang. Ett klumpigt tilltag som är en riktig romantikdödare dessutom.
Jag vill sukta och fantisera. Längta. Gäckas. Darra.. När det ska till, älskar jag att se ståndet och försiktigt börja känna … hur det spänner och dunkar under tyget. Lever. Organiskt ... och jag vill vänta länge och leka med gylfen. Upp. Ner. Upp. Net. Retas. #Tease_and_Denial. Retas och neka. Dra ut på det.. Kanske binda honom… Dagar. Timmar… till the final countdown: Vidröringen. Explosivt hett då kan jag lova…
Jag har inte bråttom och vill ha en man som vill Tantra eller Kärlekens Tao och utövar disciplin och kan #Orgasmkontroll, sprutorienterade män hör ungdomen till," been there, done that"… Nej det är inte för mig.
Vill dra ut på det. Jag vill inte en man ska ta ifrån mig det nöjet. Men jag älskar Mannen och en hård kuk som bara står för mig… Min egna LoveDick ingen som valsat runt till olika, utan en sparad just för mig. MIN. Vill spränga orörd mark. Känna mig utvald. Vara en mans högsta prioritet. Äga och Ägas.. Min!

DS Den Saliga.💋

________________________________________
LÄS MER ARTIKLAR OM DICKPICS och SEXUELLT OFREDANDE

BLOTTARE SOM GÅR ÖVER ANDRAS GRÄNSER

”Som man utövar du din makt över kvinnan genom att skicka en bild på din snopp som hon inte bett om
De flesta män som skickar en penisbild vet att de utövar makt, enligt RFSU:s Josefin Bäckström, ändå drar de iväg bilden.”
www.cafe.se/9-grejer-att-veta-innan-du-dunkar-ivag-en-kukbild/

LAGBROTT
#SEXUELLT_OFREDANDE

MÄN döms för sexuellt ofredande efter att ha skickat dickpic till ovilliga.
www.cafe.se/dickpicks-olagligt/

💋
DIREKTLÄNK TILL DENNA ARTIKEL:
www.darkside.se/s.php?a=v&id=21378


Bra analys:
"I see someone who was thinking "oh fuck look at my awesome cock ugh yeah" with absolutely no regard for the enjoyment of the person viewing it.
They're not doing it for the viewer, they're doing it for themselves."
www.quora.com/Do-women-actually-like-dick-pics-Obviously-some-must-love-it-otherwise-why-would-guys-continue-to-send-them


Författarens egna ord om alstret:
OM DICKPICS BLOTTARE SOM GÅR ÖVER ANDRAS GRÄNSER och att AKTIVA GENTLEMENS INSATSER.BEHÖVS. PARADIGMSKIFTEN _________ © Victoria Verba

Print  Alster ID 21378  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.