TSO smygstartar Pride med en single release
Stockholm står som värd för årets pan-europeiska pridefestival EuroPride. Festivalen går av stapeln i slutet av månaden och förväntas att få tiotusentals besökare från hela Europa. Den 24:e juni smygstartas EuroPride på DAO Beach vid Ängbybadet med den kontroversiella dragshowgruppen The Swedish Open aka TSO, som passar på att släppa en ny singel samtidigt.

Stockholms största festival Stockholm Pride är i år alltså en pan-europeisk händelse. Pride Park och festivalens huvudevenemang kommer att hållas på Östermalms IP vid Stockholms stadion, men Pride kommer att firas överallt i stan. Ett av dessa ställen är utekrogen DAO Beach vid Ängbybadet, som faktiskt smygstartar EuroPride med ett fartfyllt Pre Pride Party redan på pridetisdagen den 24:e juni. DAO Beach ligger vid Ängbybadet kan beskrivas som utomlands fast hemma.

Denna tisdag utlovas något extra med både musik och show. DAO:s scen kommer nämligen att entras av några av Sveriges mest etablerade dragshowartister när TSO (The Swedish Open) kickar igång sin show på kvällen. TSO har varit kontroversiell med sina shower som kan beskrivas som en blandning av Lidos glamour och Cirque de Soleils galenskaper kompat till egen musik som framförs live.

Kvällens rutin består av frontfigurerna Kim Bee och Alexis st Hill, som båda har en gedigen karriär på dragscenen i bagaget. Kvällen till ära släpper TSO också en helt ny singel ”Reflektioner” som de själva beskriver som en äkta pridelåt.

– Låten är trallvänlig, fastnar direkt och handlar om att man måste acceptera sig själv först innan man kan älska någon annan, berättar Alexis st Hill som också står för låttexten.

Kvällens värdinna är ingen mindre än Inga Tvivel, som vi känner bäst från TV4:s Nyhetsmorgon där hen läser normkreativa berättelser till barn som en lite annorlunda sagotant.

– Vi är jätteglada för att få vara värdar för detta Pre Pride Party och ser fram emot en fartfylld kväll med mycket glädje och stolthet, avslutar Annelie Dahlgren, krögaren på DAO Beach.

Eventet på DS: Klicka här

Print  Alster ID 21354  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

Sedan maj 2020 är det webbläsarstandard att alla bilder måste fungera med den moderna tekniken HTTPS. Detta kan medföra att följande bilder på den här sidan, som är förknippade med den äldre tekniken HTTP, kanske inte visas som de var tänkta:

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.