Information om Kinkykvarteret
Hej och välkommen till Kinkykvarteret!

Vi är alla omgivna av mängder av normer och ramar, kanske framför allt när det kommer till sex och sexualitet. Det finns så mycket fördomar och okunskap, bland annat mot BDSM och fetischism och det vill vi vara med och förändra!

Kinkykvarteret, eller KK som det också kallas, är ett eget område i Pride Park helt tillägnat BDSM- och Fetischscenen. Kvarteret ska vara en säker plats för lek, utforskande och nyfikenhet.

BDSM är ett samlingsbegrepp för bondage, disciplin, dominans och underkastelse samt sadism och masochism. Begreppet syftar på sexualitetsuttryck där samtyckande vuxna hittar ett gemensamt välbefinnande genom olika former av maktutbyten.

Fetischism handlar om att hitta välbefinnande och passion av någon sak eller företeelse. Det kan vara särskilda kläder, material, substanser, kroppsdelar, saker eller något som en själv eller någon annan gör. För vissa handlar det om något spännande som förhöjer särskilda tillfällen, för andra kan det handla om en identitet och ett sätt att vara.

Kinkykvarteret är en del i Pride Park den 1-4 augusti

Pride Park anordnas av Stockholm Pride, en ideell, icke vinstdrivande organisation där alla jobbar utan ersättning. Stockholm Pride arbetar för att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen.

I Kinkykvarteret finns ett flertal föreningar och klubbar representerade och det finns alltid någon på plats som kan svara på dina frågor.

Under veckan Kinkykvarteret kör så arrangeras uppvisningar, samtal och workshops, och du kommer att kunna prova på olika saker, t ex smisk eller repbondage. Prova-på hörnan hanteras av föreningarna i communityt. Det finns även en dryckesbar att relaxa i, samt möjlighet att handla fetischkläder, BDSM- och sexleksaker.

Oavsett ditt egna sexualitetsuttryck så är du välkommen till oss i Kinkykvarteret inne i Pride Park så länge du stödjer Stockholm Prides värdegrund. Och detta oavsett om du är en erfaren kinkster, nybörjare eller bara nyfiken!

Vi kommer att ha 18-års gräns men är i övrigt öppna för alla Stockholm Prides besökare. Inträdet till Pride Park gäller även till Kinkykvarteret. I år, dvs 2018 så pågår Stockholm Pride mellan den 27 juli - 5 augusti och Pride Park med Kinkykvarteret är öppet den 1-4 augusti.

Vi ses i sommar!
Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Författarens egna ord om alstret:
Kinkykvarteret informerar

Print  Alster ID 21270  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.