Medarbetare i fokus: Kristallen, en mångfacetterad värd i Kinkykvarteret
Vad vore Kinkykvarteret utan alla medarbetare som hjälper till och gör hela arrangemanget möjligt? Just det, ingenting. När vår intervjuserie nu går vidare så valde vi därför att fokusera på Kristina, en av alla våra Kinkyvärdar som jobbar i kvarteret och ser till att du som besökare får en så bra upplevelse som möjligt.

Vem är Kristina?
Jag är en 54 år gammal relationsanarkist, vad det nu är. Jag vet att jag inte passar in i mallen när det gäller relationer i alla fall. Jag är också mamma och nybliven farmor.

Hur länge har BDSM och fetischism funnits i ditt liv?
Jag skaffade mitt konto på Darkside 2013, vilket nu är drygt fem år sedan. Jag hade en del erfarenheter med BDSM-inslag i min ungdom, men sedan blev jag mamma och livet kom emellan. Då förstod jag inte att jag är fri att göra och leva mitt liv som det passar mig, men nu vet jag bättre.

Vad är din egen inriktning inom området?
Jag är Domina och mitt fokus ligger på smisk och pisk, men min fascination för CBT (Cock and Ball Torture) växer för varje dag. Jag önskar mig en riktigt bra workshop i ämnet. Kanske någon som läser detta och har kunskaper om det har lust att hålla en sådan eftersom vi söker folk till olika framträdanden?

Vad var det som fick dig att "komma ut" på scenen och söka dig till Darkside?
Det började med att en vän till mig skilde sig ungefär samtidigt som jag gjorde det. Denne älskade att berätta för mig om saker hen varit med om och en dag blev jag inbjuden till att prova latexkläder hemma hos min vän. Wow vilken upplevelse det var!
Det var också i den vevan som jag skaffade mig ett konto på Darkside där jag började utforska och få vänner att gå på de olika festerna med.
Jag träffade en person som var en erfaren och duktig BDSM-utövare och fick prova på utlevnad där jag var bottom. Det resulterade i att jag kände att jag ville ge bort den känslan som jag fick inom mig. Det var så det kom sig att jag blev Domina. Jag började träffa smisklängtande personer hemma och det gav mig en otrolig tillfredsställelse att ge dem det. Den försiktiga Kristallen från den tiden är borta, och idag är jag stolt och säker i min utlevnad, även om det alltid finns hur mycket som helst att lära sig mer om och uppleva.

Vad är din arbetsuppgift i Kinkykvarteret, och har du varit med tidigare år? Vad vill du uppnå med att vara Kinkyvärd?
Jag är smiskvärd men har också anmält mig som trygghetsvärd i år. Förra året var jag med alla dagarna, och året innan det var jag där som besökare. På en av kvällarna när jag var där som besökare var det en kär vän som tyckte att jag behövdes för att hjälpa till. Efter att ha blivit godkänd av Kinkykvarterets husfru var jag igång, och på den vägen är det.

Jag ser fram emot att möta människor som kommer till mig och får smisk, kanske för första gången, och att göra det så bra att jag senare träffar dem ute på någon BDSM-klubb. Den känslan är det allra bästa.

Det är Europride i år, vilket innebär fler besökare och fler människor från andra länder än vanligt. Hur känns det?
Spännande! Jag tror att vi får jobba hårt i år, och det ska bli extra kul att möta kinksters från andra länder.

Utifrån din erfarenhet från tidigare år, vilka tips vill du ge till andra frivilliga som ska eller som funderar på att vara med för första gången?
Funderar du på att vara frivillig, eller Kinkyvärd som det heter i Kinkykvarteret, så tveka inte om att ansöka om att bli det! Du kommer att få uppleva massor av fantastiska möten. Vi är alla hjälpsamma och är det någon besökare som du känner att du inte mäktar med, hänvisa personen till någon av oss andra så tar vi det samtalet. Det finns alltid andra som kan hjälpa dig med det du inte kan eller vet, och det finns också alltid en famn att landa i om det behövs. Du blir väl omhändertagen som Kinkyvärd i Kinkykvarteret.

När det inte är Kinkykvarter i Pride Park, vart brukar du "hänga" då?
Painlab eller ateljén som den också kallas. Det är ett av Quid Pro Quo Party Productions Nätverkets ”hemmafester”.

Vart finns du på nätet?
På Darkside heter jag Kristallen och det är framförallt där en kan hitta mig. Jag har valt att ha min profil helt öppen eftersom jag tror att även nyblivna kinksters kan behöva någon att kontakta. Men jag tycker egentligen inte om att småprata över nätet utan vill oftast träffa personen IRL, för att kunna vägleda vidare på rätt sätt. Jag gillar att träffa folk IRL, och det kanske också är därför jag trivs så bra i Kinkykvarteret!

KK-redaktionen tackar Kristina för intervjun. Du kan möta henne och de andra Kinkyvärdarna i Kinkykvarteret mellan den 1:a och 4:e augusti i år. Om du känner att du skulle vilja vara med och hjälpa till som Kinkyvärd, spana då in vårt tidigare dagboksinlägg med mer information och skicka in din anmälan!Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Författarens egna ord om alstret:
Kinkykvarteret intervjuar (Foto: Selfie)

Print  Alster ID 21250  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.