Rapport från Club Sunsets ”Naturens gåvor”
Vi har ännu en gång fått en inbjudan från en av våra vänner. Denna gång gick färden till Göteborg och en av de nyaste clubarrangörerna där. Club Sunset liksom vi har en värdegrund som bottnar i att alla är välkomna så länge man respekterar varandra och kan man inte det ska man avstå ett besök.

Det finns ravefester med fetisch, fetischfester med lek och sedan finns det utlevnadsfester. Vi har varit på alla sorter men ingen som liknar Club Sunset´s ”Naturens gåvor”. Det fanns verkligen inget dansgolv för i den hyrda lokalen i norra Göteborg så var det lilla dansgolvet möblerat för sittande gäster, bardisken var visserligen bemannad men mest som en vattenpost och social utpost för utsocknes (som oss, tack C för ditt varma välkomnande) och det som innan var serveringsyta var nu förvandlat till ett nöjesfält för vuxna. Jag tror vi räknade till minst fyra St:Andrews, en gunga, två burar, ett landningsrum och rum för mjukare gemenskap (fin omskrivning men ni förstår säkert). Efter att värden stängt entrén och sagt Fri Lek så var kvällen igång. Förutom lekmöbler i mängd så fanns även ris och nässlor till gästernas förfogande. Grymt förutseende värdpar hade i god tid sett till att driva upp vårpigga bränn-nässlor som extra tillbehör. Kanske lite väl mycket mandom men grabbarna som på slutet tog hand om varandra vägde upp det hela lite. Kanske damerna tar för sig lite mer på nästa fest?

Den här festen är nog inte tänkt för helt oerfarna men den är en otrolig möjlighet för voyeurer och exhibitionister att tänja sina gränser på. Vi själva njöt av att beskådas och beskåda och det kändes otroligt bra. Club Sunset har fått nya fans från baksidan av Sverige! Tack för möjligheten att besöka er, det var en fantastisk upplevelse.

En eloge till Lasse SM som förutom att beredvilligt lånat ut sina fantastiska möbler skickade sin oerhört uppskattade påskhälsning till oss. Den ska invigas den 22 april.

Hälsningar från Renker & Cliff, Club Abzint


Cliff testar gunga


En klassiker!


Landa tryggt.


Kvällens värdpar Lasse & Ulrica


St Andrew-korset

Reportage & intervjuer

Tilläggare: Renker M 29 apr 2017

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.