Du kan lägga upp din egen artikel (debatt, essä, reportage) eller lägga till en länk till en artikel som redan är publicerad någonstans på nätet. Ju högre kvalité, desto mer belysning får den.

Lägg till

Öppen artikelsektion

DatumNyhetTilläggare
17 feb 2021Endast av nåd - kristendom och BDSM
Har hamnat i mycket diskussioner här på sistone om min frikyrkliga bakgrund, och kommit in på hur man kan gå från Jesus freak till BDSM-freak. Tänkte att jag kan skriva av mig lite här istället för samma wall of text i alla framtida meddelan
Debattartiklar (kink, kärlek & livsstil)
muffinslowikawski
16 feb 2021
Demoner, pirater, sex och våld – S Clay Wilson död

När Robert Crumb och de andra tecknarna i klassiska undergroundtidningen Zap chockerade sin samtid så chockerade S Clay Wilson sina kollegor med sina gyttrande visioner av perversiteter. Jag bläddr…
kulturbilagan.wordpress.com
Eloj
15 feb 2021
Book: Somatics for rope bottoms (2021)

My friend Natasha Nawataneko sent me her book called Somatics for Rope Bottoms, so I read it, and now I’ll dedicate this weekly musing to my thoughts on it. My first impression is that this b…
andyburu.se
AndyBuru
15 feb 2021
62. Jag vill sluta gömma mig bakom piskorna | Sex på riktigt - med Marika Smith on Acast

Hur går man från den strumpplockande vardagsmannen, snälla familjefadern och den schyssta kollegan till den där bestämda, dominanta mannen som flickvännen smälter ihop till en våt fläck inför? Finns det en hemlig kod för att hitta in i den sexuella roll man VET att man är gjord för, men inte riktigt har växt in i ännu? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
play.acast.com
emerentia
14 feb 2021
61. Jag vill ha knep för att dominera min man sexigt! | Sex på riktigt - med Marika Smith on Acast

Om du gillar tanken på att ta kommandot i sängen men inte riktigt vet hur du ska börja, eller fastnar i att det känns läskigt och hårt att beordra din partner att göra det du gillar, trots att hen älskar det - ja då har du kommit till rätt ställe, för jag har massor med kom-igång-knep att bjuda på! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
play.acast.com
emerentia
14 feb 2021
'What color is your thong today?' Twitch streamer has the best response to sexist question

Emme “negaoryx” Montgomery shared a clip from a Twitch stream in which she shut down a troll.
www.yahoo.com
Lucretia_Integrum
10 feb 2021
KULTUR: Varför skriver kvinnor så mycket om sex?

LITTERATUR Sven Anders Johansson om hur man ska förstå trenden med våldsamt sex i den svenska samtidslitteraturen
www.aftonbladet.se
GeMeritus
7 feb 2021
Zoe Levin on how Bonding learned to "shut up and listen" in season 2

The BDSM buddy comedy Bonding's first season was met with criticism for its inaccurate portrayal of the dominatrix community—now, ahead of season two, star Zoe Levin discusses how they put in the work to make a stronger, more compassionate show.
tv.avclub.com
David
6 feb 2021
Polisen gjorde coronarazzia – hittade 81 personer i sexorgie

Polisen genomförde i slutet av januari en razzia i ett industriområde utanför Paris. 81 personer som deltog i en sexorgie bötfälldes. – Händelsen bröt mot utegångsförbudet, och det var också problem med masker och social distansering, sa en utredare enligt The Independent.
www.aftonbladet.se
Dau
6 feb 2021
TV-serien Bonding

Bonding (Netflix tv-serie) Tiffany eller "Tiff" Chester (Zoe Levin), är en psykologstudent/dominatrix. Hon tar hjälp av sin homosexuella bästa vän Pete Devin (Brendan Scannell), från gymnasiet, för att vara hennes assistent. Pete jobba
Film- och bokrecensioner
sträng_lärarinna
4 feb 2021
Vad kan vi lära oss av sosseporren?

Vilken sorts porr tittar socialdemokrater på egentligen? Skandalen kring en S-politiker i Uppsala fick i gång Myra Åhbeck Öhrmans funderingar om geopolitiska skillnader i porrkonsumtion.
arbetet.se
Onagraceae
4 feb 2021
China promotes education drive to make boys more 'manly'

The education ministry comes under criticism for moves to "prevent the feminisation" of young boys.
www.bbc.com
Polyroper
2 feb 2021
”Porrbranschen är en metafor för vår samtid”

Den nya långfilmen Pleasure handlar om en ung svensk kvinna som åker till Los Angeles för att slå igenom som porrfilmsstjärna. – Filmen handlar om porr, men för mig är porrbranschen en metafor för vår samtid, säger regissören Ninja Thyberg.
www.svt.se
djaevulen
2 feb 2021Mofjrdtalks Podcast: BDSM for BEGINNERS
open.spotify.com
AndyBuru
1 feb 2021
60. Mina älskare är många och unga - varför stör sig folk? | Sex på riktigt - med Marika Smith on Acast

Att njuta av livets goda i full frihet, efter decennier av inrutat - om än kärleksfullt - familjeliv. Varför sticker det så mycket i ögonen på vännerna? Hur hittar man andra som också vill leva med både hjärna, hjärta och kön, och kan ta emot en i all ens kåta och spralliga livsglädje? Idag träffar jag Lotta som njuter av sina unga älskare men vill slippa bli ifrågasatt när hon väljer bort en fast relation. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
play.acast.com
emerentia
31 jan 2021
COVID-19 May Substantially Reduce Men's Ability to Have Children

COVID-19 can reduce men's capacity to reproduce! But caution is advised before calling it quits.
interestingengineering.com
Lucretia_Integrum
30 jan 2021
When does BDSM become destructive? (2021)

I often face this question in my work, either from someone curious or from someone claiming to have the answer. Or from myself, asking was this really “good” after an intense session. T…
andyburu.se
AndyBuru
29 jan 2021
Anställd på RFSL åtalas för omfattande sexövergrepp | SvD

SvD AVSLÖJAR | De unga hbtq-migranterna skickades till RFSL:s rådgivare för att få hjälp. Nu väcks åtal inom kort mot mannen som misstänks för våldtäkter och sexuella övergrepp mot fyra personer i beroendeställning. RFSL Stockholm kritiseras för att trots upprepade larm inte ha polisanmält eller stängt av mannen.
www.svd.se
sarnen
29 jan 2021
Explosivt uppsving för hemgjord porr

Linnéa Johansson: ”Ett sätt att leva ut sin sexualitet och påverka normer” – ”En riskabel miljö”, varnar kritiker.
www.etc.se
LinnaeaBorealis
27 jan 2021
Hur är Hampus i sängen?

"Jag är ingen jävla flumride". Artisten Hampus Nessvold inser hur porren påverkat hans sexliv och tar hjälp av mormor och en sexolog samt rullar över ryggen på en tantraguru. I SVT Edits dokumentär får vi en ovanligt ärlig inblick i hur svårt det är att vara sig själv i sängen.
www.svtplay.se
AndyBuru
26 jan 2021
When devotion is the only option (2021)

This weekly musing is a short follow up on my popular text What do you surrender. That in short describes a four-step model of what a submissive surrender to a dominate, and how it affects the trus…
andyburu.se
AndyBuru
23 jan 2021sexarbete+feminism
Efter å ha läst två saker som sagts om porr kände jag att jag behövde få skriva lite olika saker. Jag tänker på när jag var på Musikens Makt och gick på ett anti-porrföredrag. Minns int om det var utskrivet att de sku vara anti-porr me
Debattartiklar (kink, kärlek & livsstil)
periferin
23 jan 2021Om att vara man och undergiven inom BDSM
I Den Maskulina Podden, Avsnitt 4, pratar Jonathan med BDSM-utövaren Robin. Robin berättar om hur det är att vara undergiven man inom BDSM, hur han tycker en bör gå till väga delvis för att själv utvecklas på ett hälsosamt sätt inom scenen, och hur en bäst gör för att kontakta dominanta personer för att utöva med.
open.spotify.com
ManlyMcMan
20 jan 2021
Sexlek med kniv övergick i mordförsök

En sexlek med kniv slutade med att en man i Skåne fick livshotande skador. Nu döms en kvinna till tio års fängelse för mordförsök, rapporterar Ystads Allehanda.
www.svt.se
KingCrimson
18 jan 2021
Vardagsrasismen intervju: Myra Åhbeck Öhrman

Myra är känd för många som porrdebattör, och givetvis blir det ett ämne vi kommer diskutera. Hon är också känd som ”den där tjejen i Inte rasist men”, som den osynliga föredetta medlemm…
vardagsrasismen.com
David
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.