Redaktionella artiklar / Kultur (sida 1 av 57)

Alla (1058)   Darkside (173)   Samhälle (199)   Kultur (565)   Internationellt (35)   Shopping (46)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Kultur 20 jul 18:21 av David

Kinkykvarteret invigs av läderikon

Darkside kan avslöja att årets Kinkykvarter kommer invigas av ingen annan än ikonen Helene Delilah, grundare av legendariska klubben Lash, känd från otaliga läder-MC-sammanhang och författare av bl.a. Stora Sexboken - för tjejer som har sex med tjejer. Hon äntrar scenen inne i Kinkykvarteret för invigningsceremonin klockan 20:30 onsdagen den 2 augusti. Missa det inte!

Kultur 19 jul 17:29 av David

Glad Internationell BDSM-dag 24 juli

När ett BDSM-utövande, fetischuttryck eller någon annan utlevnad smälter ihop med vardagen och pågår mest hela tiden brukar det kallas 24/7, som i 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Internationella BDSM-dagen har passande nog förlagts till datumet 24/7, dvs den 24 juli. Firande sker bl.a. på: Darkside önskar dig en smärtsamt skön 24/7!

Kultur 6 jul 08:37 av David

Förberedelserna för Kinkykvarteret i slutspurten - vad vill du ha med?

BDSM- och fetischfestivalområdet Kinkykvarteret är i år en integrerad del av Stockholm Pride och har öppet i Pride Park den 2-5 augusti. Ett antal programpunkter håller på att schemaläggas men det finns fortfarande plats för mer: Vill du ställa till med något roligt - en träff, uppvisning, workshop, lekstation eller något liknande? Eller har du en halvfärdig idé som vi kan utveckla tillsammans? Hör av dig till Kinkykvarteret.program@stockholmpride.org! Du är även välkommen att höra av dig om du vill vara med på ett hörn och hjälpa till i Kinkykvarteret - att volontära är ett roligt sätt att bidra och lära känna andra. Kolla in Kinkykvarterets sida på Darkside.

Kultur 15 jun 09:36 av David

Glad IDOL - International Day Of Latex!

Idag är det IDOL - International Day Of Latex! Bor du i Göteborg, varför inte dra på dig dina latexkläder och joina firande på Bee Bar klockan 18 ikväll. Glad IDOL!

Kultur 7 jun 09:32 av David

West Pride: BDSM-träffar, fester och mer

Göteborgs pridefestival startar! 250 programpunkter, över 200 volontärer och tusentals besökare. Till West Pride är alla välkomna och nästan allt har fri entré. Regnbågsparken är öppen onsdag till söndag. Götaplatsen är festivalens andra centrum med seminarier, debatter, filmvisningar, föreläsningar och annat. Paraden äger rum på lördagen. Bland de programpunkter som finns utlagda i Darksides kalendarie finns BDSM-sammankomster, repträffar, Folk-För-BDSM-paradsektion och mer. Här kan du se en översikt!

Läs mer »

Kultur 4 jun 14:08 av David

Engagera dig i Kinkykvarteret!

Något jätteroligt att göra i sommar: Engagera dig i Kinkykvarteret under Stockholm Pride de första dagarna i augusti! Varför inte göra ett roligt event kring det just du brinner för? Någon liten workshop, en uppvisning, en prova-på-station, en föreläsning eller något annat spännande? Du kan även volontära som funktionär och vara med och möjliggöra Kinkykvarteret tillsammans med andra spännande eldsjälar. Läs mer på Kinkykvarterets Darksideprofil.

Kultur 29 maj 19:10 av David

KGB öppnar även på söndagar

Stockholms torsdags-kinkybarhäng KGB slår nu även upp sina dörrar på söndagar. Under veckans sista vilodag har KGB och anslutande Texas Sauna öppet och erbjuder såväl bastu och privata rum såväl som KGBs vanliga bar och lekmöjligheter. Premiären ägde rum nyligen, under Stockholm Fetish Weekend. Håll utkik i kalendariet!

Kultur 22 maj 14:47 av David

Stockholm Fetish Weekend: Hela schemat, allt som händer

Alldeles strax, den 24-28 maj, är det dags för årliga Stockholm Fetish Weekend. Darkside har hela schemat - Här kan du se allt som händer!

Läs mer »

Kultur 18 maj 14:00 av David

Stockholm Fetish Weeknd: Dekadance och ΦOMO hoppar i säng, episk avkomma

Nästa vecka, den 24-28 maj, är Stockholm Fetish Weekend. Träffar, mässa med filmvisning och såklart fester varav lördagsexplosionen sam-arrangeras av institutionen Dekadance och stjärnskottet ΦOMO. Förbered dig!

Läs mer »

Kultur 18 maj 08:17 av David

SFW: Club Abzint Mega blir ännu större 26 maj

På fredagkvällen under Stockholm Fetish Weekend ger Club Abzint den stora festen Mega Abzint 2 - The Studio. Tillställningen har blivit större än förväntat och har flyttat till en större lokal. En uppsjö performances och shower utlovas så att din festkväll ska bli amazing!

Läs mer »


« Föregående     Nästa »