FPP 2xDecenium

Lördag 30 april 2016, klockan 21:00 — 04:00  Göteborg  (Västra Götalands län)  
Dresscode finns   Föranmälan krävs   Annat krav (se nedan)  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.

Evolution presenterar
F P P
2 X DeceniumDetta event är en del av Evolution Weekend.


FPP firar två decennium och detta ska firas, vi tror och hoppas att detta FPP kommer bli det största och bästa festen som arrangerats under FPPs fana. Festen börjar klockan 21:00 den 30 april och vi stänger dörrarna 1 timme senare än vanligt, d.v.s. klockan 4:00. En fördrink kommer serveras ur vår välkända fontän, men kom i tid om du vill vara säker på att få smaka.Vad är då ingredienserna för denna mycket speciella kväll?

Jubileums Show – Klockan 22:30 kommer vår jubileumsshow Bergakungens Inferno starta. Enbart för kvällen så kommer vi få tillgång till ett rum som FPPs gäster aldrig fått tillgång till tidigare och kommer där bli erbjudna en show med eld, sång, akrobatik men såklart även lite shibari, piskor och ögongodis. Kom i tid, detta vill ni inte missa!

Utökade lekmöjligheter – FPP mer än fördubblar ytan för de som vill ägna sig åt någon form av utlevnad. Istället för det normala rummet som brukar finnas så kommer nu ett andra rum öppnas plus att det kommer finnas en mer offentlig plats för utlevnad för festens exhibitionister.

DJ:s – I första delen av kvällen så kommer flera gamla DJ:s spela som spelat på FPP genom historien.. DJ Alfree och DJ TexMex är klara, förhandling pågår mer flera andra. Vårt mål är att få tre till fyra DJ:s som kör under denna första del.
Under kvällens andra del kommer DJ Rikard Hertzberg kliva in I DJ-båset. Med ett nationellt radioprogram (Mix Megaparty) på Mix Megapol och en meritlista som sträcker sig från början av 90-talet räknas Hertzberg till en av Sveriges vassaste DJ:s.

Fotohörna – FPP:s fotohörna kommer självklart vara på plats. Föreviga kvällen med ett set mycket proffsiga bilder i vår inredda fotohörna!

Happenings – Utan att störa festens dynamik så kommer det runt om i lokalen under kvällen vara flera mindre happenings. Vi kommer få se shower och andra happenings.

Utökad Dresscode – Förutom FPP:s vanliga dress code (Se www.fetishpeople.se för information om vår vanliga dresscode) så tillåts för kvällen även Frack och Smoking (ej kostym), Galaklänning, genomarbetade Vintage och Vintageinspirerade utstyrslar (t.o.m. 50-tal) men vi ser gärna även Uniform som följer vår vanliga dresscode. Har du frågor om din outfit eller vill ha idéer är Ni välkommen att maila till fpp.dresscode@gmail.com.Buss:
Om du har en FPP biljett så kommer du kunna åka med vår buss som går till festen. Den avgår ifrån Apple Hotell men vi funderar också på en avgång ifrån Centralstationen.


Dryck:
FPP har ingen traditionell bar och därför går det bra att Ni tar med egen alkohol. I baren erbjuder vi en alkoholgarderob där Ni kan lämna in din alkohol så håller vi koll på den. Vi säljer energidryck, Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, juice och lättöl i baren.


Biljett:
Det är ingen anmälan till festen utan det räcker att man köper sin biljett.
Early-Bird biljett, säljs mars månad ut för 420 kronor.
Från och med 1 april säljs biljetterna för 470 kronor.
Biljetten kan köpas på Sesam eller på vår biljettsite.

Varmt Välkomna önskar Evolution, Frank, Hoppe och alla andra involverade!

Missa inte FPP 2xDecenium - Köp biljetten här!
Kom även på vår Jubileums Middag - Köp biljetten här!
Boende? Vi har avtal med Apple Hotel - Läs mer här!

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Läs gärna min dagbok för att få ett svar ifrån KIT.
www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=784823
Hej,
Ni kan se detta som ett uttalande ifrån hela Evelution. Kits reportage är inget vi inom Evolution har godkänt, snarare tvärtom. Det vi kände till var att det fanns en journalist och en fotograf som bestämt möten med några personer och skulle träffa dem i samband med festen. Vi förtydligade då att det var fotförbud över allt på samtliga delar av våra evenemang.

I all kontakt vi hade så presenterade de sin idé de hade bakom denna artikel:
kit.se/2016/05/06/45724/hur-jag-hittade-mi…

Vi trodde aldrig att de skulle komma till några av våra evenemang, utan att presentera sig eller meddela att de var där. Vi trodde de var nöjda med den kontakt de hade med scenen genom de personer som de tog med till sitt hotellrum och fotograferade. Nu i efterhand förstår vi att de höll sig undan oss och som reportern själv meddelat via twitter, ibland måste man gå emot en arrangörs önskan. Så vi känner oss lika lurade och utnyttjade som alla andra involverade och är otroligt ledsna över hur allt blivit.

Om ni vill utrycka era åsikter om deras respektlöshet så skriv till Chefredaktör och ansvarig utgivare.
Robert Brännström
Mail: Rb@kit.se
Tele +46760078300.
  7 maj 2016

Oh I will.

  8 maj 2016

Journalisterna tog bilder under kvällen trots uttalat fotoförbud. Jag undrar om ni tänkt göra något för att se till så att alla eventuella bilder på deltagare i mer eller mindre utsatta positioner inte sprids i ett senare skede, eller om varje enskild deltagare måste göra detta själv.  8 maj 2016

Evolution håller på att undersöka vad vi har för juridiska rättigheter, men tyvärr verkar det var ganska små. Tror att ju fler som anmäler eller kontakter Chefredaktör och ansvarig utgivare Robert Brännström dess ju bättre. Så vi tror att det är bra att dom som själva vill också kolla på vad man kan göra för att stoppa fler spridningar. Kitt har ju efter påpekande tagit bort bilder med folk på från FPP så det hjälper att ligga på dom.

  8 maj 2016

Tack för svar!

  9 maj 2016

Jag kommer definitivt att lämna in mina synpunkter avseende dessa sk journalister. Skrämmande dålig journalistik, språk och vett. Det började ju redan under paneldebatten, då dessa tjejer satt längst fram och inte slutade fotografera förrän Frank röt ifrån. Skämmes.

I min dagbok redogör jag för hur KIT under falska förespeglingar om ett fint och förstående fotoreportage egentligen var på plats för att göra ett gonzoreportage om "sveriges mesta #sexfest". Jag och många andra som är med i fotoreportaget känner oss förda bakom ljuset. Vi hade inte den blekaste aning om journalistens verkliga uppsåt.
  9 maj 2016

Oerhört dålig stil. Även som undergiven så känner jag att jag lätt skulle kunna ta fram piskan vid ett tillfälle som detta..... :/

Ja, det var ju tragiskt. Och artikeln var ju ganska intetsägande på något sätt.
Skulle varit väldigt uppskattat att veta att journalister skulle vara där.
  6 maj 2016

Tror inte att nån visste det alls.

  6 maj 2016

Såg nyss artikeln med bilder tagna inifrån FPP, under festen. Inte ok!

  6 maj 2016

Jag vet inte...
Men på något sätt kändes det säkrare med den gamla biljettförsäljningen. Man visste på något sätt vilka som skule komma och hade kontroll över det. Med den sorts kortbetalning som var nu så kändes det nästan som vilket kommersiellt jippo som helst och med det så fanns det möjligheter för journalister att smyga sig in.
Jag kan ha fel i det här men känner det lite så...

  6 maj 2016

kit.se/2016/05/06/45800/jag-akte-pa-sexhel…

  7 maj 2016

Var med fler bilder innan bla från dansgolvet men verkar vara bortplockat nu (om inte jag är för trött för att hitta det nu)

  7 maj 2016

Vet inte på vilket sätt som det "gamla" sättet med medlemskap skulle vara säkrare? Alla kunde ju bli gratis medlemmar och kunde anmäla sig, precis som de gjorde den här gången. Är ju ingen arrangör någonstans som frågar vad man har för yrke. Omöjligt att skydda sig från sådant p en hyffsad öppen tillställning.

  7 maj 2016

Jo, omöjligt det kan jag hålla med. Men det kändes som att det var mer personlig kontakt vid biljettförsäljningen. Det finns kanske skäl för referenser till nästa gång...

  7 maj 2016

...eller något "juridiskt bindande"för att få vara med...

⇓ Visa alla ⇓
Tack till alla i går för en fantastisk fest och för att ni var med och firande FPP 20 års fest det var helt magiskt. Ett mycket stort tack till alla som hjälp till.

Det var många som tackade och kom och delade med sig av sina upplevelser, tyvärr är man så inne i arrangemanget och allt fixande att det blir lite mycket att ta in.

Så ni får gärna skriva ett par rader i min dagbok och dela med er vad ni upplevde och er känsla av

www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=782167

Frank
Tack för alla fantastiska recensioner. Det var fantastiskt att se helgen och festen komma till liv efter så många månaders av planering.

Jag vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt till att rodda, fixa och planera. Även såklart alla som jobbat och artister inkluderat DJ:s. Det hade inte varit möjligt utan er.
  2 maj 2016

  5 maj 2016

Tack för DJ Rikard Hertzberg; jag misslyckades att gå hem i flera timmar. Så bra! ♥
Fråga? Musiken på showen, var väldigt fin, finns den att tillgå på cd, mp3, Spotify eller något liknande ?
  1 maj 2016

Tyvärr inte - artisterna var ihopplokade av oss arrangörer och har varken träffats eller spelat in något innan denna helg.

  1 maj 2016

Verkligen synd, det var mäktigt!

  1 maj 2016

Musikvalet var verkligen bra! En av låtarna var iaf en cover på Henry Lee av Nick Cave och PJ Harvey

  1 maj 2016

Tack för tipset! det ska jag kolla :-)

  1 maj 2016

Musiken med sång var:
Henry Lee - nick cave duett,
On my own - (omarrangerad från les miserables version) och,
Panis angelicus (omarrangerad efter josh grobans version).

  1 maj 2016

Tack en gång till! :-)

  1 maj 2016

Ihopplockade artister? Gör showen ännu mer imponerande.
Och sättet att bygga upp stämningen inför showen! *****

  1 maj 2016

Bowman : Tack, artisterna tillsammans med de två ansvariga slet verkligen för att få ihop detta.

  1 maj 2016

De två ansvariga? Det var Johan och Jimmy?

  1 maj 2016

Precis.

  1 maj 2016

Eldsjälar... *ler*

Så jävla bra !!!!
  1 maj 2016

Tack

Vi missade visst bussen, går det att ta sig med taxi dit - och till vilken adress?
Kommer det att finnas någon form av tilltugg att köpa i baren?
Vet någon vilken tid bussen går från hotellet?
  30 apr 2016

21:15 och 21:45

  30 apr 2016

Toppen! Tack!

Måste biljetten vara utskriven eller går det bra att visa upp den via mobilen?
  30 apr 2016

Gpr bra att isa upp i mobilen.

  30 apr 2016

Toppen! 👍

Hej har en biljett gång vill köpa idag på mässan
Såg lite oroligt ut ett tag men fixa startboxarna och sadla hästarna.
Kommer i år med!
Okej bar jag kommer köpa en biljett då
Eftersom Sesam hade några biljetter kvar till priset 420 så tar vi med oss dem. Ikväll kommer ni kunna köpa dem av värdinnan under pubhänget. På lördag kommer det finnas en lapp vid ett av försälningsborden på mässan som markerar vart ni kan köpa biljett.
  29 apr 2016

Önskar köpa en biljett...

Vi vill påminna alla om att FFP inte har någon tradionell bar utan endast en bargarderob där du ska lämna in medhavd dryck. Vi kan tyvärr inte erbjuda alla en plats i kylen så om du vill ha plats för kyld dryck så kom i tid.
Vi redan nu på morgonen kunnat se att det säljs en hel del biljetter, med tanke på att många har fått lön idag, vilket såklart är roligt. Det finns även ett fåtal biljetter kvar på Sesam till det mer förmånliga priset. Hoppas vi ses på lördag!
  25 apr 2016

Hej , skulle ha vägarna förbi Sesam och köpa 4 biljetter till festen på lördag. Undrar bara om det finns någon på plats där då ingen svarar i telefon just nu.

  25 apr 2016

Tror det inte är öppet idag, tisdag undrar fikaträffen är nog ett säkrare kort.

Ytterligare en happening är bestämd. Under kvällen finns det möjlighet för att under kontrollerade former hänge sig åt fysiska övertag.
www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=779824
Nu har biljett försäljningen kommit igång på allvar, om man vill försäkra att man får biljett bör man köpa snarast... :-)
  24 apr 2016

Hur många biljetter finns det? Hur många finns kvar?

  24 apr 2016

Det finns et fåtal orginal biljetter kvar, men vi har beslutat att släppa 50 biljetter till.
Dock tror vi att det kommer smälla imorgon i och med löning.

Jag svårt att hitta information om åldersgräns på detta event?
För medlemskap FPP gäller 18. Är det samma på festen?
Kan vara bra att veta om man inte bestämt vem man (ev) hittar att ta med :)
  12 apr 2016

Det stämmer.

  12 apr 2016

Tack för snabbt svar.
G

Fråga på klädsel... Vet att ni är jätteliberala... Men hur ställer ni er till full svensk polisuniform...?
  12 apr 2016

Är det en modern och fullständig fält polisuniform?

  12 apr 2016

Japp... Den blåa som man ser polisen i normalt...

  12 apr 2016

Två frågor till i så fall:
1) Ingen beväpning typ batong eller look-alike pistol antar jag?
2) Kommer man kunna särskilja dig ifrån en vanlig polis på något sätt?

  13 apr 2016

Batong är olagligt att bära på allmän plats... Men jag tänkte ha ett tomt batongskal där batongen ska sitta.
Hade tänt ha en airsoftreplika i hölstret... Iom att det är "arbetsuniformen" och inte "paraduniformen"... Men om det ett problem omvärderar jag det beslutet.

2. Nej, förutom att jag inte har polisleg. Det är ju lite grejen... Att ha en korrekt uniform...

  16 apr 2016

Även jag kommer i en svensk polis uniform , samma som jag hade på förra fpp så jag tar för givet att det går bra

  16 apr 2016

Dock inte fullständig för att vara helt säker att inte bryta mot ev lag

  16 apr 2016

Är det även ok med olikaformer av stridsuniformer? Kommer även köra med oladdad airsoftreplika om det är ok? Mest för fotografier och liknande samt att det komplementerar min uniform. Känns naket utan.

  17 apr 2016

Distress... tidigare har det inte varit ok med tex M90 eller andra moderna stridsuniformer.
Jag vet inte hur det är nu... men misstänker något liknande.

Vasilli... Du bryter inte mot lagen om du inte utger dig för att vara polis. Uniformen är inte märkesskyddad och heller inte märken och namnet.

  18 apr 2016

Distress : Vad tänker du dig för stridsuniform? Historisk eller modern?
Vanligtvis så godkänns ej fältuniformer.

Varför försvann evolution weekend översikt?
  8 apr 2016

Klicka på länken överst i detta Event så kommer du till översikts eventet.

  8 apr 2016

This is a private event står det...

  8 apr 2016

Hade samma problem innan. Står att du gjort det privat Hoppe. :p

  8 apr 2016

Då testar vi igen... :-)

  8 apr 2016

Så:-)

Någon som har en aning om vad det kostar att besöka Manifest ?
Sluta att klaga på priset, helt säkert värt vartenda krona, FPP har aldrig varit en besvikelse..
  7 apr 2016

Bjuder du?

  7 apr 2016

Våldgästa bara hans hotellrum och drick upp vinet i minibaren så gör han nog det - funkade väl sist? ;)

  7 apr 2016

Funkade skit bra! Då skulle du bara veta alla gånger jag har våldgästat honom i hans hem och druckit hans baginbox & tagit hans nikotintuggummin! ;)

  7 apr 2016

Klart jag bjuder dig Zåäö, du vet vad som gäller...Men nu får ni flickor snällt hålla er till ämnet på denna tråden och skicka pm om alla era olika förslag.

  7 apr 2016

Väl rutet Mr-H!

Kvalitet kostar :)

  7 apr 2016

JAG VILL OCKSÅ HA VIN!

  7 apr 2016

Jag har nikotintuggummin ;)

  7 apr 2016

Tjejer vi plundrar honom i helgen, aight?

  7 apr 2016

lägg av nu, jag är en gammal man och även om ni alla är väldigt fina så orkar inte med hur många tjejer som helst på en kväll.

  7 apr 2016

Vi vet att du är gammal, men vin och tuggummin orkar du säkert bjussa på :)

  7 apr 2016

ridspö och rotting med, oroa dig inte...

  7 apr 2016

Hörde jag vin? ;-)

  7 apr 2016

Nop du hörde bara ridspö och rotting

  8 apr 2016

Jeg er enig i at det alltid er kjedelig når ting man liker blir dyrere, sånn er det jo alltid. Og jeg har full medfølesle for dem som synes priset blir en utfordring i en mulig trang økonomisk hverdag. Men jeg er i bunn og grunn helt enig med Mr-H. Se på hva man får for pengene... Nå vet jeg ikke hva konserter, teaterforestillinger osv koster i Sverige, men 500,- er faktisk billig i forhold til disse tingene i Norge i alle fall. Og så se på hva man får i forhold... For meg er det i alle fall lett match! Så de knappe 300kr det har kostet tidligere har vært et røverkjøp (ikke minst mtp at man kan ta med egen alkohol) og 500kr mener jeg også fint kan forsvares. Det er så klart lov å være uenig :)

  8 apr 2016

Jag har också vin att bjuda någon som umgås med mig ^^

  9 apr 2016

Om någon betalar mitt inträde så kan jag vara ert hmmm... Sällskap för kvällen. Vad gör man inte som fattig student liksom? ;p

  9 apr 2016

Det klär dig att vara så desperat Zåäö. ;)

  9 apr 2016

Mr-H: Jag lider med dig...

  10 apr 2016

Desperat är bara mitt förnamn! Vad gör man inte för att få komma till FPP när ekonomin säger Nej?! ;)

  10 apr 2016

Det är ju billigare än att trycka ner dig i resväskam till berlin

Hej! Kommer det gå en buss tillbaka till hotellet sen? Eller får man ta sig hem på egen hand?
  7 apr 2016

Hemresan sker på egen hand.
Vi föreslår antingen spårvagn eller taxi.

  7 apr 2016

Är det långt? Hittar ingenstans i Gbg :P Får väl bli taxi isåfall :)

  7 apr 2016

Det är inte långt, mer info kommer finnas vid hotellet.

  7 apr 2016

Toppen. Tack :)

  7 apr 2016

Ca 120-150:- med taxi. Vi kan kolla om vi kan göra nått bra erbjudande.

  7 apr 2016

Kanon! :D

Underbart att FPP vågar slå på stort med en hel weekend. Jag är så pepp!
  7 apr 2016

Jag håller med! Det kommer att bli årets party!!!

  7 apr 2016

Underbar helg!!

Det fanns möjlighet till att köpa biljett för 420kr i mars. Köpte man på Sesam slapp man även adminavgiften från nätbutiken. Jag är student och såg till att köpa innan priset gick upp samt på verkstan just för att spara lite cash. Med planering behövde man inte betala det högre priset. Ja, det är mycket pengar men jag är säker på att det kommer vara värt det! Liksom MsMalin kommer jag tyvärr inte kunna gå på kringaktiviteterna, men jag ser fram emot en awesome FPP!
  6 apr 2016

Det Fins till och med ett par biljetter kvar på Sesam till det reducerade priset. :-)

Norpade en biljett på Sesam igår. Är så taggad! Kommer inte kunna delta i några av de kringaktiviteter som finns, tyvärr. Ja det blir mycket pengar, men efter vad jag har hört om arrangemanget är jag säker på att bara festen i sig är värd varenda krona. Arrangörerna snålar inte med något, som sig bör när det gäller ett jubileum :)
470 kr är riktigt mycket för en fest. Är det nån slags borgarfetisch eller?
  4 apr 2016

💜

  5 apr 2016

Vi förstår att många kan uppfatta det som mycket pengar och att de finns de som inte kommer ha råd.
om ni undrar vart pengarna går eller om ni vill ha någon form av förklaring på prissättningen så får ni gärna läsa i mn dagok på.
www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=775531

  5 apr 2016

Har all förståelse för ert engagemang och allt arbete, men varför inte särskilja hotellversamheten och
festen? Alla kan faktiskt inte gå på föreläsningar och annat, utan bara på lördagskvällen?

  5 apr 2016

Jättebra att få läsa det, men jag håller med ljusglimten. Varför inte ha separat biljett för festen i så fall?

  5 apr 2016

Finns inte risken att många färre går när det blir så dyrt?

Känner jag några som jag kan hänga på?
  5 apr 2016

Du gå med mig

Nu finns inte längre biljetter att köpa till det reducerade priset online.
Det finns ett begränsat antal biljetter på Sesam kvar till det reducerade priset, så skynda dit om ni vill fynda! :-)
Ny jag köpte min biljett till fest se fram imot det mm
  1 apr 2016

:-)

Av misstag stängdes försäljningen av biljetten med reducerat pris under natten mellan igår onsdag och idag torsdag. Vi har återöppnat men nu har ni mindre än 17 h att få tag på en biljett till reducerat pris.
Idag får de flesta lön och vi vill påminna alla om att köpa biljett till FPPs 20 års jubileum innan den 1 April då biljetten går upp i pris.
Länk till biljetten finns i evenemang texten här ovan.
JAAA äntligen en magisk fest i sin närhet, slippa åka till andra länder!
  5 mar 2016

Vi är också peppade.

Äh dum fråga men vad ingår egentligen i denna summan på 470 kr, är det alla inträden eller bara festen i berget? Mvh Susanne
  5 mar 2016

Det är denna avgiften bortsett om du vill gå på utlevnads kvällen på FF.

  5 mar 2016

(Och jubileums middagen)

  5 mar 2016

Utlevnadskväll på FF? Blir lite förbryllad, det står att det är utökade utlevnadsutrymmen på FPP?

  5 mar 2016

Alltså entré avgiften till festen på lördagen då?

  5 mar 2016

På fredag är det en utlevnadskväll i föreningen framsidan lokaler, det kostar extra. På lördagen är FPP och där har vi ordnat utökade lek yta. Men allting som händer på Apple Hotell ingår.

  5 mar 2016

Okej tack för svaret men om man som jag bara vill gå på festen på kvällen i berget. Är det då samma pris a 420/470 som gäller då?

  5 mar 2016

Ja, det är det priset du betalar oavsett.

  5 mar 2016

Okej, tack för svaret Hoppe.

Både pengar och utklädnad är för dyrt. :(
Fel i texten, inte 30 maj utan 30april hoppas jag 😊
  4 mar 2016

Tack. Redigerat.

Recensioner

Fantastisk fest

Fantastiskt! Tack!!!

Ni är så bra! :)

En fantastisk fest! Underbar kväll och stort utbud av allt. Fantastiskt bra jobbat Frank, Hoppe, Nelan och övriga "crew" - hade inte varit möjligt utan fantastiska eldsjälar. ett minne för livet ;)

Helt fantastisk fest!

Fnatastisk show och bra arrangemang. Saknade dock många människor som jag vant mig vid att se och träffa....

Tack så otroligt mycket!! Frank du har gjort årets fest.. All ära!

Underbar kväll tack alla inblandade för magin.

Fantastisk fest! Stort tack till Frank & Hoppe och alla andra arrangörer :)

Min första fest- I am blown away. Det var jag som gick omkring med hakan släpande i golvet efter mig. Helt jävla otroligt- vilka vackra människor, vilket jobb ni lagt ner på lokalen, showen- mäktigt, stämningsfullt. Jag är så tacksam för allt arbete ni lagt ner arrangörer. Magiskt

saknar ord -på det positiva sättet :)

Häftig show, vackra människor och en toppen stämning!

Världsklass

Ni måste göra något åt DJ:n .. Annars mycket bra fest.

Jättebra fest som vanligt på FPP. Stort tack till arrangörer, artister, DJs, personal och alla andra som skapade detta. Hoppas det blir snart igen!

Riktigt jävla mäktigt med performancet nere i bergrummet, akustiken och elden gjorde verkligen något med lokalen.

Väldigt roligt!

Härlig fest på hög nivå. Musiken var bra. Showen var häftig. Och fontänen var god :-D

Så otroligt bra fest! Så kul med så mycket gäster, så fina outfits och bra utrustade lekmöjligheter. Kul med showen i början också, men det var svårt att se de delar som inte hände uppe på scenen.

Fantastisk fest! Dekor, shower, sällskap, stryk, vänner, dans. Så galet bra jobbat tack, tack!

En helt fantastiskt, flirtalistiskt fabulös tillställning!

Fab!

Så underbart fest mm

Grym fest! Fantastiska Performance människor att jobba med! Tack!

Ett 20-årsfirande som hette duga! Vilka fenomenala DJ:s! Och vilka vackra och häftiga insatser i showen! Och vad kul att kunna läsa hur klädstilarna och materialen utvecklat sig genom åren! Och vilka häftiga uppvisnings- och prova-på-punkter i korridorerna! Tack FPP! Ni är fantastiska!

Grym fest! Älskar FPP! Vilket jobb ni har gjort, tack! 🌟🌟🌟🌟🌟

Första gången på FPP och jag är mekta imponerad över lokalen för att inte tala om festen som var helt underbar. Så mycket intressanta personer.

Första gången på FPP och första gången i Berg 211, kan nog bli fler gånger!

Mycket trevligt. Floggern gick så varm att man har träningsvärk i armen...

Vilka underbara människor och outfits! Hela helgen har varit helt fantastisk!

Väldigt kul att få se den andra salen, och riktigt bra show!

Nu blev bergakungen nöjd , en sån vacker fest.

Mycket bra arrangerat

Helt enkelt magisk, vilken show, vilket arrangemang, lite synd att ljudet skruvades upp så enormt så att man hade svårt att mingla med alla vänner. Vilka outfitts, vilken underbara gäster, superlativen tar slut. Helt klart den bästa festen som jag kan påminna mig. STORT TACK!

Öm.

Helt galet bra!

Helt klart värt det

Ovanligt bra! Extra plus för bra DJs, minus för onödigt krånglig betallösning / ej kontantbetalning.

Fantastisk kväll!

Härligt folk i fina outfits, bra shower (tack för extra filtar så jag höll värmen i stora bergrummet), grym musik i början, och fint utökad lekhörna. Kul att åter testa electroplay! FPP levererar, som alltid. Tack för en grymt bra fest!

Så fantastiskt!!

Underbara människor, snygga outfits och en fräck show.

Kan ha varit min bästa festupplevelse. Tack som fan till alla arrangörer!

Härlig kväll med extra allt!

Arrangemanget var kanon. Tyvärr är fetish/dans-konceptet inte min kopp te. Tack LordByron för ett generöst värdskap!

Awsome!

Mycket roligt att träffa människor vi inte sett på länge. Fantastiskt fin show!

Ligger på min topp5 lista , eller tom på min topp 2 lista av fester jag varit på :-)


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

145 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Jaha, ändrade planer

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Gothic gummi får det bli.

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Going chainmail and leather!

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

avec compadres

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Räknar med att komma upp! :)

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Delar av Crew kommer och firar!

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Med lejonswildspirit

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Det var ett tag sen sist... ska bli riktigt skoj...

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Min första fest! Tur man inte e blyger😜

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Jag kommer med min lilla älskling!

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Biljett inhandlad :)

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Biljett inhandlad och nu peppar jag järnet! :D

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Hoppas på många nya trevliga bekantskaper

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Nu inhandla biljetter till festen

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Chambers of Love kommer vara där med nyheterna.

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Vi kommer :)

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

10 år sn sist så det är liksom dags

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
168 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

kan inte köpa biljetter längre snyft

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Ska försöka komma om det löser sig med jobb mm.

(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)