Log inRegister
Editorial articles:   All (1636)   DS (222)   Society (266)   Culture (734)   International (35)   Shopping (55)

Society 24 apr 08:52 by David

Delta i studie om BDSM-relaterad sexuell njutning utan genital beröring

Vid Malmö universitet genomförs just nu en studie om BDSM-relaterad sexuell njutning och/eller orgasmer utan genital beröring. Studien sker inom ramen för ett examensarbete på masternivå i ämnet sexologi. Både personer som är givare och mottagare för njutningen söks. Intervjun kan hållas på Malmö universitet eller på distans via zoom eller telefon.

Uppdatering 2024-05-06: Studien har redan nått max antal personer. Inga fler personer sökes till studien.

Studiens genomförare skriver:
Har du upplevelser av sexuell njutning och/eller orgasmer utan genital beröring och kan tänka dig att dela med dig av dina upplevelser?

Jag studerar en Master i sexologi vid Malmö universitet och skriver just nu min masteruppsats. Är du en bdsm-utövare och vill prata om sexuell njutning och/eller orgasmer utan genital beröring så är du varmt välkommen att delta! Jag söker deltagare från hela Sverige och med olika roller inom bdsm. Jag är intresserad av att prata med både dem som är givare och mottagare för njutningen.

Intervjun kan hållas på Malmö universitet eller på distans via zoom eller telefon. Anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till XXXX för mer information.

Uppdatering 2024-05-06: Studien har redan nått max antal personer. Inga fler personer sökes till studien.
David
24 apr 08:52