Logga inBli medlem
Redaktionella artiklar:   Alla (1554)   Darkside (209)   Samhälle (251)   Kultur (716)   Internationellt (35)   Shopping (53)

Kultur 12 jun 2022 av David

Club Abzint Side Show Circus till Sthlm 18 juni

Club Abzints Side Show Circus kommer till Stockholm den 18 juni: Se den fabulösa contortionartisten Ylva Maia bredda ditt sinne för nya möjligheter med den mänskliga kroppens smidigheter! Möt de tre fakirerna och se deras spektakulära sätt att vidga ditt medvetande! Se upp och låt Harley Queen fascinera dig med sina kroppskonster! En äkta spådam kommer avslöja dina innersta önskningar om du har mod nog att slå dig ned hos Mary and her moon. De hisnande artisterna åsido ges givetvis en fest med hög Abzint-nivå.

Djs för kvällen heter James Lorentzon och Andreas Barth, som lägger rätt vibe för lek, dans och utlevnad. De kommer att hålla volymen och valda toner på en behaglig nivå som kommer att få er att vibrera i takt.

BDSM Architecture möblerar lekrummet. För de lite blygare men åndå nyfikna ges ett red room och rephörnan rekommenderas till alla. Totalt foto och telefonförbud råder för allas trevnad och säkerhet, men för de som ändå vill föreviga sig själva, vänner, bekanta eller side shows erbjuds fotografering av Abzint.

Kom taggad, kom i tid och framförallt kom uppklädd. Dresscodevärdarna är erfarna och entusiastiska över att få se kvällens kreationer. Om någon mot förmodan skulle nekas inträde så görs det på goda grunder som inte kan överklagas, men rör det sig om mindre justeringar som kan göras på plats och enligt instruktion så följ detta; Chansa inte, för då blir det hemgång.

"Dress up, play hard, act sharp!"

All info och biljetter finns på www.clubabzint.se.

David
12 jun 2022

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.