Logga inBli medlem
Redaktionella artiklar:   Alla (1554)   Darkside (209)   Samhälle (251)   Kultur (716)   Internationellt (35)   Shopping (53)

Kultur 25 maj 2022 av David

Femdomweekend på The Mansion första helgen i juni

För alla femdomintresserade: Se till att hålla första helgen i juni ledig, för få arrangerar The Mansion tillsammans med Morgana årets första och århundradets andra Dominamiddag under tillhörande Femdomweekend!

Arrangörerna meddelar: Första helgen i juni arrangerar The Mansion tillsammans med Morgana årets första och århundradets andra Dominamiddag med tillhörande Femdomweekend. I dagarna tre fylls runt 35 stycken dungeons med ljudet av skyhöga klackar blandat med vinandet av piskor, stönandet av vällustigt njutande undergivna som villigt lägger sina kroppar framför fötterna på dessa vidunderliga kvinnor och låter sig domineras. Med 60-talet deltagare från såväl Sverige, Finland som Norge har Femdomweekend på The Mansion redan växt sig utanför landets gränser och ser med stolthet fram emot framtida internationella event. Ur helgens program kan nämnas, utan att avslöja alltför mycket, rubriker som förhörslek/interrogation game, bootcamp, räfst- och rättarting, shibariworkshop samt möjlighet att prova på trampling. Samtliga programpunkter är frivilliga att delta i och varje Domina har givetvis exekutiv rätt att låta bli deltagande i gemensamma aktiviteter för att istället unna sin slav att bli torterad privat i något av de många källarrummen. Förhoppningsvis är det dock ingen som vill missa lördagens stora begivenhet, Dominamiddagen, där sittande Dominor serveras en Michelinstjärnsvärdig åttarätters middag av de servila och för stunden högtidsklädda undergivna, vilka i sin tur gör sitt yppersta för att inte fallera i service och servilitet med vetskap om att det då kommer att stå hen dyrt - i fråga om antal piskrapp!

Så, missa inte helgen den 3-5 juni! Läs mer om Femdomhelgen med Dominamiddag här.
David
25 maj 2022

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.