Redaktionella artiklar:   Alla (1361)   Darkside (193)   Samhälle (229)   Kultur (654)   Internationellt (35)   Shopping (50)

Darkside 9 mar 10:51 av David

Darkside-screenshots polisanmälda

Av oklar anledning har en specifik person tagit screenshots på ett antal bilder som visats på Darkside. Igår söndag framkom att hen lagt upp dessa på sajten imagefap.com, varifrån de raderades efter att ha anmälts. Då de screenshots som lades upp på imagefap.com bl.a. avbildade bildmaterial som tagits bort från Darkside för länge sedan, går det att sluta sig till att dessa screenshots tagits vid tidigare tillfällen. Händelsen och en specifik person är föremål för polisanmälan.

I sammanhanget är det viktigt att understryka att innehållet i de bildgallerier som är privata eller är inställda på att kunna visas enbart för utvalda, inte kan kommas åt av obehöriga. En person som är tillräckligt datakunnig kan spara ner kopior av det material som hen kan se i en webbläsare. Detta gäller för alla sajter på hela Internet. Darkside försvårar till viss grad, exempelvis gör det svårt att ladda hem material genom högerklicka-spara. Andra metoder, såsom t.ex. att ta en screenshot med mobilen, kan webbsajter (som Darkside) inte gardera sig emot.

Framöver kommer fler sekretessinställningar erbjudas när det gäller bildgallerier, så att det blir möjligt att ett bildgalleri enbart ska kunna ses av vänner, vänners vänner, etablerade medlemmar eller liknande. Denna funktionalitet är dock inte klar just nu, utan kommer snart.

Klicka här för diskussion kring detta.

Denna notis kan komma att uppdateras om ytterligare information framkommer.
David
9 mar 10:51

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: https://www.darkside.se/?news=3370

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.