Redaktionella artiklar:   Alla (1245)   Darkside (185)   Samhälle (212)   Kultur (629)   Internationellt (35)   Shopping (46)

Darkside 13 maj 2018 av David

För den intresserade: Vad Darkside har på gång inför den nya dataskyddsstandarden

En EU-standard för dataskydd träder snart i kraft. Det är jättebra för dig som konsument, så att du vet att dina uppgifter inte hamnar i orätta händer. Darkside har alltid hållit benhårt i användares data och har hållit integritetsflaggan högt så här kommer det fortsätta vara business as usual. Darkside välkomnar att andra sajter också tvingas inse att personuppgifter är viktiga grejer. Här vill vi, för den intresserade, ge en liten förhandstitt om vad vi har på gång för Darkside.

Ett par småsaker har redan förändrats / kommer förändras framöver, bland annat följande:
  • Det går inte längre att återuppta ett avslutat medlemskap månaden efter att det avslutats. Ni som avslutar på fyllan och ångrar er dagen efter måste framöver starta om på helt ny kula, även om ni hade varit medlemmar i 10 år och haft tusen mailkonversationer sparade.
     
  • Internet är fullt av spambotar och andra förstörande element som försöker ta sig in överallt. Alla seriösa communitys jobbar med att hålla miljön ren från dessa. Eftersom det preventiva arbetet mot dessa påverkas av den nya lagstiftningen kommer Darkside anamma en ny approach i ordninghållandet: För att nya medlemmar ska anförtros med friheter så krävs det att man visat att man sköter sig. Att rotas i vår kultur och att uppskattas av ens med-medlemmar ska löna sig.
     
  • Mot slutet av maj kommer vi även förtydliga reglerna och vid behov komplettera så att det är supertydligt vad som gäller på Darkside, hur vi hanterar data och liknande.
Ovanstående och fler funktionsändringar kommer fasas in under maj månad. När det är klart kommer varje medlem meddelas ordentligt, med utförlig information om förändringar och vad som gäller.
David
13 maj 2018

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: http://www.darkside.se/?news=3210