Log inRegister

Årsmöte Inana! (Via Länk!)

Tuesday 25 april 2023, at 18:30 — 20:00
📍Ute i etern!, Digitalt! (Jämtlands län)
Membership required.  Application required.
You must be logged in to show your intention to participate.
ÅRSMÖTET KOMMER SKE PÅ DISTANS VIA EN DIGITAL MÖTESTJÄNST!


Hej alla vackra, fina och underbara kinksters i Jämtland med omnejd!

Här kommer kallelsen till årsmötet 2023!


När:

25 April, kl 18.30 (som längst håller vi på till 20.00 men oftast tar det betydligt kortare tid)

Var:
Hemma hos var och en...! D.v.s. på distans och digitalt.
Länk till mötet får våra medlemmar per automatik och för de som vill vara med men inte är medlemmar än måste maila till oss för att kunna få länken.

Hur:
Via en dator/platta/mobil och med glatt humör och framtidstänk! Men Du får gärna delta även om Du har en skitdag och bara vill umgås digitalt med likasinnade såklart!

Anmälan:
Alla våra medlemmar kommer få ett mail med information om mötet och i det kommer det stå hur man enklast anmäler och ansluter sig till mötet. Vi ser gärna att de som vill vara med anmäler sig dock, så att vi har en aning om hur många som kan tänkas dyka upp. Maila oss (medlem@inanajemtland.se) eller klicka i Dig som deltar här i eventet för att anmäla Dig.
Om Du inte ännu är medlem men vill bli det och medverka på årsmötet så fyll i medlemsansökningen (se länk under "Medlemsavgift") och maila oss (info@inanajemtland.se) sedan och meddela detta, så vi inte missar att skicka ut informationen till Dig!
Meddela gärna senast 24 april om Du kommer medverka.
OBS: Se till att våra mail märks som säkra och att de inte fastnar i spam/skräpposten, tyvärr tenderar de nämligen till att göra det till och från!!


PS: En mötesordförande och en mötessekreterare söks till årsmötet. Denne behöver inte på något sätt vara kopplade till vår förening utan det som är viktigast här är att ha vana av årsmöten och den praxis som finns där, vänligen återkoppla om Du har nån tanke om vem som skulle kunna göra detta. DS.Viktiga datum:
Senast den 11 april ska alla motioner (förslag till förändringar/förbättringar Du vill se i föreningen) skickas in till styrelsen@inanajemtland.se.

Senast den 18 april kommer alla möteshandlingar att skickas ut till medlemmarna.


Vill Du vara med i styrelsen?
Vi hoppas på är att ännu fler vill bli en mer aktiv del av föreningen under detta år, och som alla föreningar så behöver vi en styrelse, fördelaktigen en fulltalig sådan denna gång, så vi hoppas att några fler vill engagera sig i styrelsen. Det enklaste sättet att meddela om man själv eller någon man känner är intresserad är att skicka nomineringar eller namnförslag till vår valberedning (valberedning@inanajemtland.se).

Posterna som ska fyllas:
1 st ordförande, 1 st kassör, 3-5 st ledamöter, 2 st i valberedning, 1 st revisor.
Samt 1-5 st suppleanter skadar inte, men är inget måste.

Man kan alltså både nominera sig själv och/eller någon annan man tror passar för positionen/erna, för när man förmedlat den informationen till valberedningen så är det deras sak att följa upp nomineringar och namnförslag.


Nominering eller Namnförslag?
Personen du nominerar ska ha godkänt nomineringen, dvs. Du måste ha tagit reda på att den verkligen är intresserad. Om Du inte vet det säkert så kan Du istället lämna ett namnförslag. Skillnaden mellan en nominering och ett namnförslag är att valberedningen är skyldig att kontakta alla nominerade, medan namnförslag ges för att tipsa valberedningen. Så var tydlig med om Du nominerar eller ger namnförslag. Lämna gärna en motivering till varför personen Du nominerar skulle passa i styrelsen och vad den kan bidra med om Du kan.

Det kommer även gå att bli medlem strax innan mötet, så det går alltså att nominera personer som i dagsläget inte är med i föreningen så länge de blir medlemmar senast på årsmötet.

(Detta gäller alltså alla poster utom revisorn som inte behöver vara medlem alls.)


Alla förslag/nomineringar skickas till valberedning@inanajemtland.se

Medlemsavgift:
För att kunna delta på årsmötet så måste Du ha ett giltigt medlemskap. Om Ditt medlemskap går ut kring årsmötet kommer Du få ett mail om detta och då har Du chans att förnya det innan årsmötet.
Om Du känner någon som kan vara intresserad av Inana så vill vi även berätta att om denne vill vara med på årsmötet är denne varmt välkommen att bli medlem hos oss senast innan årsmötets start men måste då först fylla i formuläret (länk nedan) samt maila sin betalningsbekräftelse till vår kassör kassör@inanajemtland.se för att påvisa att betalningen gjorts.

En liten påminnelse hur man betalar:
Nuvarande medlemsavgift är 100 kr och betalas till kontonummer 8147-1, 694 580 931-4 eller swishas till 0730724620. Märk inbetalningen med de första sex siffrorna i Ditt personnummer och Dina initialer (Exempel: Om Ditt namn är Anna Bertilsson och Du är född 2/1 1986 så ska Din notering se ut såhär: "860102 AB".)

Vill Du läsa mer om ansökan och betalning kan Du kika vidare på https://www.inanajemtland.se/blimedlem/ans%C3%B6kan%20och%20betalning.htmlSå visa Ditt engagemang, visa att Du vill att Inana ska fortsätta existera och bli en ännu bättre förening. Tillsammans blir vi starkare!


Mer information/handlingarna har går ut via medlemsmail, önskar Du mer information så hör av dig till vår mail så svara vi så FORT vi bara kan!!
info@inanajemtland.se eller medlem@inanajemtland.se


Hoppas att vi ses den 25 april, glöm inte att detta är Din möjlighet att påverka föreningens framtid!


Må väl!
//Inanas styrelse

(Log in to see member info)   http://inanajemtland.se   info@inanajemtland.se   vCalendar export  

Comments

Content hidden for non logged-in users

Reviews

You cannot review this event since it occured too long ago.

Participants
2 attending
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
12 interested
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users