Log inRegister
Öppen diskussionsträff
⏰️Monday 13 february 2023, at 18:00 — 22:00
📍️Haket, Första långgatan 32, Göteborg (Västra Götalands län)
You must be logged in to show your intention to participate.
Asexuell är bort denna vecka och jag lovade det, ska jag försöka arrangera denna träff på måndag 13:E i sin absens och hoppa att jag gör rätt. Se nere för originell beskrivning.

Har en längre tid haft tankar kring att starta en ren diskussionsträff där man ses och behandlar diverse ämnen. För den som är historiskt påläst fanns en gång i tiden så kallade kaffehus, där man satt ner över en kopp och diskuterade aktuella världshändelser eller vad som i övrigt låg folket närmast hjärtat för dagen. Tanken är i något avseende att återuppliva den traditionen i modern tid.

Alltså att sitta ner och oavsett vilken åsikt man har kunna yttra den, bolla tankar eller bara i största allmänhet fokusera på det intellektuella inbjudande samtalet som sådant. En utmaning för den ovane, ett sätt för den mer erfarne att slipa på argument eller bara för att få lufta sina ställningstaganden emellanåt.

Med tanke på att detta event läggs ut på en sida för kinksters går det givetvis att regelbundet specifikt lyfta den sortens ämnen, då mycket finns att säga. Dock inte nödvändigtvis ett krav, livet är som bekant mer mångfacetterat och alla som varit med kinky människor vet att det kan vara skönt att samtala om annat ibland. Huvudsaken bör vara ett öppet samtalsklimat som förhoppningsvis sprider lärdomar eller utvecklar människorna som väljer att deltaga. Hittills har det varit både givande och kul!

Träffarna äger rum på Haket vid Masthuggstorget, vilket är en lämplig öppensinnad plats att vara på. Många har säkerligen haft intressanta och stimulerande samtal där vid något tillfälle. För den oinvigde är människor oavsett läggning, könstillhörighet och åsikter välkomna där så länge de sköter sig, vilket lämpar sig ypperligt för träffarnas syfte.
Vi sitter i rummet längst in, där är det gott om plats och finns därmed möjlighet att ockupera flera bord, om olika diskussioner kräver separata utrymmen på grund av ämnen eller språk. Bara samtalen och diskussionerna rullar så att alla blir nöjda.

För de som dyker upp vore det även fördelaktigt (om än inte ett måste) att ha åtminstone ett ämne med sig i bagaget, dels för att bidra till diskussionen men även som en introduktion in i gemenskapen. Och så tar vi det därifrån. Betvivlar att det kommer saknas samtalsämnen oavsett.

Jag kommer som arrangör att finnas på plats från 18.00. Dyk upp bäst det passar, men säg gärna till först så blir det lättare att sammanstråla. Brukar oftast sitta i tröja/t-shirt med någon lattjo text på.

Ser fram emot att träffa er!

(Log in to see member info)   vCalendar export  

Comments

Content hidden for non logged-in users

Reviews
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Median grade 5

You cannot review this event since it occured too long ago.

Participants
3 attending
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users
2 interested
Content hidden for non logged-in users
Content hidden for non logged-in users