Logga inBli medlem

Gott & Blandat på Stadsgårdsterminalen - STÄNGT för fler deltagare!

Lördag 25 februari
📍Stadsgårdsterminalen, Stadsgårdsterminalen, Stockholm  (Stockholms län)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
https://imgur.com/fLFEsJN.jpg/p

EVENTET ÄR NU STÄNGT FÖR FLER DELTAGARE!

Nu är det mindre än 48 timmar innan eventet och vi har stängt möjligheten att delta på detta event. Du som har fått en rosa prick efter ditt nick är välkommen till vårt event på lördag.


Du som aldrig varit på en träff med Gott & Blandat - läs om oss HÄR

Värdar för Gott & Blandat är:
- Faktotum
- Minisen
- Phoenix
- DenOkloke

Kinky Terminal Bar
Äntligen kan vi presentera vårt nya eventkoncept för er!
Som vi har längtat! Vi vill ta med oss myset och glädjen från Skeppsbar till en större kostym och dessutom addera det vi saknat där - utlevnad.

Vi vill börja med att säga att detta är en tryout. Både från vår sida och från arrangören som upplåter lokalen. Om allt går som vi hoppas så blir det en fortsättning med event en gång månaden; en samlingsplats för kinksters i Stockholm, oavsett om man vill komma hit med sin partner för en session i utlevnadsavdelningen eller bara slinka in för att ta en öl eller drink och träffa vännerna.

Vi tror att du som gäst kommer att uppskatta ett ställe som är helt "vitt" med alla tillstånd som krävs. Entrén du betalar täcker våra omkostnader och är också buffert för bargarantin. Vi kommer också att ha en viss vinstmarginal som ger oss möjlighet att ordna andra typer av fester, boka artister, köpa in fler lekmöbler och så vidare. Intäkter för garderob och bar går till lokalarrangören.

Vi hoppas såklart att du kommer att gilla det här stället lika mycket som vi. Om det blir en fortsättning så ser vi fram mot vår och sommar. För uppe på taket finns en vacker terass med utsikt över Gröna Lund 🤩

Nu kör vi! 🥳


Om lokalen Stadsgårdsterminalen

Lokalen ”Stadsgårdsterminalen” ligger vid Slussen med utsikt över Djurgården. För er som åkt finlandsfärjan ”Birka” tidigare så har ni kanske stått och köat och/eller köpt en väntöl i denna lokal.

Lokalen är utrustad med egen bar, flera toaletter, bemannad garderob, liten yta för ombyten (kom gärna ombytt om möjligt) och mingelyta. Vi har också ett litet dansgolv.

Vårt nya koncept innebär att vi även kommer att ha utlevnad! Det kommer finnas olika ställen för smisk, pisk och förhoppningsvis även möjlighet att knyta på varandra.

Lokalen är bemannad med Crew som bär tydliga brickor.

Närmsta hållplats är Slussen och ingång sker från gallertrappa på långsidan av lokalen.

Lokalen är godkänd för 550 personer, vi kommer dock inte kunna släppa in det antalet människor och vet i dagsläget inte exakt var gränsen går för max antal personer. Det vi vet är att folk brukar komma och gå olika tider på våra andra events och det har fungerat bra. Blir det fullt kommer vi köra med en ut och en in.

Om eventet

Sätt upp dig på ”deltar” för att få komma på vårt event senast 48 timmar innan eventet.

Öppettider:
19.00-01.00.
Insläpp mellan 19.00-23.00.

Musik:
Vi kommer att spela lugn bakgrundsmusik som standard men beroende på stämning, utlevnadssituation med mera så kan det bli mer partymusik senare på kvällen.

Våra regler:
1. Inga blottade kön i mingelytan.
2. Inga ytterkläder.
3. Nolltolerans mot droger (se vår policy nedan).
4. Mobil- och fotoförbud förutom vid anvisad plats för foton.
5. Rökfritt event. Rökförbud gäller i hela lokalen. Går du ut går du hem.
6. För att få delta på detta event krävs det att du är medlem på Darkside och har fem verifieringar. Vi vill helt enkelt ha bättre koll på gästerna på detta event jämfört med en vanlig pubträff. De som fått en rosa markering i deltagarlistan är godkända och välkomna på vårt event. Klicka i deltar senast 48 timmar innan eventet.

Dresscode:
Vi hoppas att ni klär upp er för en lördagkväll samt bidrar till stämningen! Kinky- eller fetischkläder är varmt välkommet. Vi har inga krav på material på kläderna. Möjlighet att byta om på plats finns.

Inträde:
150 kronor som swishas. Nummer finns i entrén. Skriv i ditt Darksidenick vid betalning!
Garderobsavgift på 40 kronor betalas separat.

Tillgänglighet:
Det finns hiss till lokalen som nås från annan ingång. Behöver du använda hissen så kontakta oss innan eventet.

Mat:
Det finns pizza och smörgåsar på den ordinarie menyn fram till klockan 23.00. Därefter enklare mat (typ Billys pan pizza).

Dryck:
På vårt event kan ni beställa en "Gott & Blandat" och få en god drink som består av negroni, cava och lite chili. Kostar endast 95 kronor. Baren serverar både alkohol och alkoholfritt.

Säkerheten i lokalen:
Vi kommer att ha värdar på plats med tydliga brickor som alla kan prata med om behov uppstår. Festlokalen är rymlig och öppen. Vi kommer inte ha något darkroom. Detta innebär att alla deltagare på vårt event inte kommer att ha någon utlevnad bakom stängda dörrar eller i några rum, allt är öppet för alla att beskåda. Detta tror vi skapar en säkrare utlevnadsmiljö.

Känner du dig det minsta orolig så prata med någon av oss värdar på plats.

Regler vid utlevnad:
- All utlevnad sker med samtycke. Hämta samtycke innan ni gör något, oavsett vad.
- Stopporden är "Gult" (ta det lugnare) och "Rött" (avbryt sessionen genast). Dessa stoppord gäller även utanför utlevnad, i hela lokalen.
- Tjata inte. Ett nej är ett nej.
- Stör ej andras sessioner och håll avstånd till de som har utlevnad. Det är okej att titta men respektera er omgivning och de som har utlevnad.
- Det är personerna som har sessionen som bjuder in extra personer vid utlevnad.
- Städa efter er själva! Vi har ställt ut sprayflaskor, papper och soptunnor. Kondomer finns och dessa slängs i papperskorgarna efter användning.

Respekteras inte dessa regler har vi rätt att porta dig från våra event för allas trygghet.Policy

Gott & Blandat står för värme, glädje, ömsesidig respekt och diskussioner med positiva förtecken. Vi lämnar personliga gräl och konflikter hemma, även om det bara handlar om verbalt tjafs. Med verbalt tjafs menar vi en aggressiv diskussionsnivå som inte lämpar sig på en offentlig pub eller restaurang.

Att sälja droger är straffbart. Den som säljer droger på våra event blir permanent portad. Den som är narkotikapåverkad eller överdrivet berusad blir portad för kortare eller längre tid, beroende på hur allvarligt vi bedömer det.

Vårt fokus ligger på att skapa trygghet på själva eventet. Däremot varken vill eller kan vi utreda händelser som skett utanför eventen, såvida det inte handlar om förstahandsinformation från dig som har blivit utsatt. Vi kommer att ta din berättelse på största allvar, men behöver få mer information om vad som hänt än att en person är en ”förövare” för att vi ska kunna fatta ett beslut om eventuell portning.

För oss är denna policy självklar. Om du också tycker det så önskar vi dig varmt välkommen till Gott och Blandat!

Tillsammans sprider vi kärlek och fina samtalsstunder på den nivå vi själva önskar.
Vi ses väl?

/Faktotum, Minisen, Phoenix och DenOkloke 💕

(Logga in för att se medlemsinfo)   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Jag och en kvinnlig vän vill gärna besöka detta för utlevnad , erfarenhet finns sedan tidigare. Finns det en ”reservlista” att sätta upp sig på?
  24 feb 07:49

Läs om allting igen!

  24 feb 07:55

Nej, eventet är helt stängt och deltagarlistan är klar. Läs informationen 🤗

  24 feb 09:01

CMJ vad är det med attityden?

Minisen, jag ser det , min fråga är som med alla typer av event där man har en deltagarlista så blir det ofta avhopp. Därför undrade jag on det fanns en väntelista / reservlista typ. Tycker det var en ganska relevant fråga och den är inte besvarad i informationen…

  24 feb 09:09

Förstår din fråga men detta event har vi satt deltar 48 timmar innan och sedan är det stängt för fler deltagare ❤️ Vi har ingen reservlista.

  24 feb 14:49

Förutom det faktum att du inte hann skriva upp dig på listan så har du inte heller tillräckligt med verifieringar för att delta på detta event. Det handlade därav inte alls om en attityd utan enbart om att du borde ha läst informationen för att se att det inte är ett event som passar dig (än?).

  6 mar 16:13

CMJ - Verifieringarna kan jag lösa lätt vid behov. Och jag VET att jag inte hann signa upp , därav hela anledningen till frågan om en väntelista.

Det finns trevligare sätt att svara på fyi.

  6 mar 18:27

Ja det är otroligt jobbigt att vara lättstött, beklagar att du behöver erfara detta.
Till nästa gång så kan du också testa att läsa svaren med en mer positiv inställning.

Vad jag kunde se så va det väldigt tydligt i informationen vad som gällde och jag hänvisa dig tillbaka dit. Inte svårare än så. Tråkigt att du bemötte det med attityd 😉

Jag missade denna fest men brukar gå på andra i Stockholm. Hur blev eventet? Bra musik, mycket folk osv? Jag är ju inte så mycket för lugn musik så hoppas ju på ett fartfyllt dansgolv.
  5 mar 19:17

Det var som våra pubkvällar fast med utlevnad också 😃 Om du bläddrar längre ner kan du se folks recensioner 🙂

Vill dedikera ett enligt inlägg och tacka mina bästa crew-kompisar Faktotum, Phoenix och DenOkloke 🙏🏻❤️❤️ Ni är magiska ❤️❤️ Tack för allt ni gjorde inför kvällen igår 🥰

Stort tack till världens bästa filthymcnasty, Peter och Fia för gediget jobb med att planera och hjälpa till med utlevnadsytan. För allt ni bidrog med både inför och på festen 🙏🏻❤️

Tack till Q, danique, FrökenFågel, FarbrorFlum, Petersmejl och Angel-eyes för er insats som trivselvärdar och entrévärdar. ❤️❤️ Ni är guld värda!

Tack till er som hjälpte oss att rodda av och alla som sa till när saker hände. Så jäkla fint ❤️❤️

Bästa ni! 🥰❤️
Puss 💋
  26 feb 12:03

😌❤️ tack själv!

  26 feb 12:30

Tack till dig för att du är den fantastiska, goa Minisen som alltid får en att känna sig välkommen. ❤️

  26 feb 16:11

☝️

  26 feb 16:33

Tack själv😘

  26 feb 18:22

Helt underbart att bidra till den fina festen
Tack för förtroendet

  26 feb 19:16

Ni var underbara allihop.
Och ett speciellt tack till Fia som fanns där när man behövde landa och såg till att man mådde bra.
Vi kommenterade det flera ggr efteråt 😊👍🤩

  27 feb 19:26

Tack själv.

  28 feb 22:16

TillbakakakaTack!

  28 feb 23:50

👏👏👏🙌 Så otroligt bra arrangerat av er. Blev en så minnesvärd kväll!❤️

Hur många personer kom det? Det måste väl varit minst 300 Pers väl? :D

  1 mar 07:47

Vi var runt 300 personer ja 😃

Pepp för ikväll! Nättröjan och kilten åker på… men frågan är om man vågar vara bar under..😝😇.
Kommer gå själv så kom gärna fram och säg hej! Jag luktar Chanel och smakar hallon ifall någon vill smaka 👅 .
  25 feb 12:05

Jag o sambon kommer också! Hoppas vi ses!🦄

  25 feb 12:11

Vad är det för mening med att bära kilt om en inte är bar under? 🤔

  25 feb 12:30

Huvudanledningen till att man bör kilt är för att det är en socialt accepterad ursäkt att slippa underkläder

  25 feb 12:31

KK = Kilt + Kallingar är något som inte finns.
Det enda som är ok under en kilt är en lite mindre kilt, med fördel i ull, vid bister väderlek.
⚠️Alla andra varianter går under den gemensamma benämningen ”Kjol för män”👮🏻‍♂️

  25 feb 12:33

Enligt gängse tradition är man alltid bar under sin kilt det är den traditionen som satte Skottland på världskartan

Håller för övrigt med vännen dryg om att kilt fungerar lager på lager i kyligare väderlek

  25 feb 12:44

Kilten och dess Regler & traditioner.. hör vad ni säger.
Ni får döma mig , men jag tycker det är ett jäkla snyggt plagg, och bär det inte som en ursäkt för slippa underkläder.
Jag kör mina babysteps, en sak i taget. Inte varit med i game:et så pass länge att jag känner mig bekväm att mingla runt bland så mycket folk bar under, så enkelt är det!
Men jag hör vad ni säger och kör något mellanting under…. Den som är nyfiken får kanske lyfta och titta😇, oavsett så blir det ögongodis 😸

  25 feb 14:12

Om någon frågar om du har något Under
Då kan du alltid svara
A Gentleman never tells

  25 feb 14:20

Som kvinna kan jag tycka det är obehagligt med män som är nakna under kilt, det är lite för många gånger detta påpekats när man står precis bredvid och det finns flera kiltar som öppnar upp sig i tid och otid. Eventet säger "inga blottade kön i mingelytorna". Men så länge ni kiltbärare håller den stängd och inte basunerar ut de facto hela tiden så blir stämningen bättre.

  25 feb 14:42

Bra notis LeoPisc 🤗

  25 feb 14:51

Bra där LeoPisc.👌. Tack, då var det inte heeelt fel tänkt av mig. Ja, jag har inga behov att basunera ut vårrullen. Det får bli till kvällsvickningen😇

  25 feb 14:52

How to wear a plaid!
https://youtu.be/R71wNqcRn7k
Hoppas ni får en härlig kväll❣️

  25 feb 17:11

Inte för att verka som en besserwisser men traditionen på bröllop i Skottland är att (på hetronormativa bröllop) att kvinnan tar av ett strumpeband och slänger den så ogifta män försöker fånga det, och killen tar av kalsongerna och ogifta kvinnor försöker fånga den.

Skälet är att när man är gift så är blir man en man och kan gå i krig och gifta män har inga kalsonger under kilten, om man är ogift så är man ingen man och ingen krigare och då har man kalsonger under kilten, I alla fall var det så jag fick det beskrivet när jag hade förmånen att vara bjuden på ett bröllop i Skottland.

Sedan kan man tycka att det borde vara tvärtom 👍😄

  25 feb 17:17

Haha… tänker fan aldrig gifta mig isf.
I’m a lover, not a fighter’ typ. 😊✌️

  26 feb 21:20

Vissa fick känna under kilten… andra fick se… för er som undrar så blev det bling bling✨✨

  26 feb 21:21

  28 feb 23:56

Den detaljen missade jag i din för övrigt magnifika utstyrsel! Den var riktigt nice.😁👏👏
Där snackar vi kalsonger med stil.😎🙌

Tack för igår! Mitt första event, är relativt ny inom scenen men var i gott tryggt sällskap och träffade även nya trevliga människor 💙 Var en fin upplevelse 🥰
  26 feb 21:54

Om vi snackade är det bara att lägga till och vill man ta kontakt av annan anledning är det bara att skriva ✨ Bifogar bild på min outfit för gårdagen

  26 feb 22:13

🔥

  26 feb 22:34

Du var jättefin!

  26 feb 22:41

Superfin. Trevligt att träffas igår.

  27 feb 08:00

Vi tyckte allt var tiptop (utom priserna i baren, duktig ångest i plånboken.. 🙂)
Tack för ett fantastiskt engagemang. Vi räknar dagarna till nästa🙏

  28 feb 23:52

Du var jättefin!🥳❤️💙👌

Tack för en fin fest! Sjukt bra stämning. Den iommer ligga mig varmt om hjärtat. Vill absolut gå igen. Kanske tillochmed anmäler mig som volontär till att hjälpa till 😇🥰
Nästa gång tar jag med egna leksaker 🫡
Vaknar upp lite rörd idag. Jag måste säga att det var mitt första arrangemang jag var rejält nervös inför. Hur skulle det här gå?

Men shit! Stämningen. Människorna. Utlevnaden. Festen. Jag är mind blown! Tack varenda en av er som kom och bidrog till denna premiärkväll. Utan er blir det ingen fest!

Jag tar på mig angående musiken, jag har uppenbart svårt att hitta en blandning av musik som tillför smaken hos de som vill dansa 😅

Ni som pratade med mig får gärna lägga till mig som vän ❤️

Tack igen för en riktigt MAGISK kväll, vilken come back för mig från förra festen. Wow 🥹🙏🏻
  26 feb 10:50

Håller tummar och tår att det blir fler ggr så jag kan komma💃🏼💃🏼
(Och hojta om ni behöver hjälp i arrgruppen🫧)

  26 feb 10:52

Du var grym ❤️

  26 feb 10:56

🙏🏽❤

  26 feb 11:04

Hur ska du kunna hitta musik som alla gillar, det går ju inte. 🙄
Folk får bara lära sig att dansa till allt😁

  26 feb 11:06

Nej, det går ju inte. Kör som du vill. Du bestämmer helt enkelt ❤️

  26 feb 11:08

Snälla säg att det snart blir fest igen. 🙏🏻🙂Norrlänningar tinar långsamt ibland men jag kände verkligen att jag skulle kunna gjort så mycket mer och haft hur roligt som helst. Uppgraderingen av lokal gör det värt att både resa långt och sova kvar.

  26 feb 11:08

Musiken var fantastisk! 🥳

  26 feb 11:11

Du kan vara grymt stolt för att ni arrangerade en magisk fest.

Måste säga att stället hade den klart sexigaste diskplockaren ever. Attans vad du slet, helt klart en ny karriär 👍😁

  26 feb 11:19

Tack för ett så fint arrangemang är så sjukt imponerad!
Vilket jobb ni gjort?

Om det här var premiären och första gången så var ska det då sluta? Heja er!

Men ja... spellistan får ni nog rensa lite i. 😂

  26 feb 11:31

Tack för en underbar uppstyrd kväll! Vilken värdinna du gick omkring och hade full fokus på att alla skulle ha trevligt säkert. Tack till andra också som såg till att allt fungerade på denna premiär 🥳

  26 feb 11:34

Musiken var tipptopp ju!

  26 feb 11:50

Tack alla ni som fixat och fixade🤩❤️Riktigt kul å trevligt💋 Vi gillade även musiken😇Gick fint å dansa 🕺🏿 💃🏼
Behöver ni hjälp nästa gång så hojta till. Vi har många bra år ihop på den här scenen och bidrar gärna🙏☀️❤️

  26 feb 12:03

Det blev så bra! 🙌🙌👏
Riktigt lyckat och proffsigt för o va första gången med en sån här event.

Väldigt bra att ni i crewet bar lysande halsband.

De enda ja skulle vilja klaga på var väl musiken. :D Men smaken är som baken med musik så.🤷🏼‍♀️

En annan grej, där man byter om vore det bra att ställa en spegel också. :> Annars är jag så nöjd. 👏 Bra arrangerat!

  26 feb 12:09

Toppenbra ordnat! Tack för allt jobb ni lägger ner! Både före och under festen. Det var så fint med er värdar som gick runt och kollade av att alla hade det bra.

  26 feb 12:26

Himla bra!

  26 feb 12:31

Du var en vitamininjektion att teama med, Minisen. ❤️

Musiken har vi diskuterat mycket. Det enda vi vet är att vi ALLTID kommer att få kritik, eftersom alla har olika smak. 😄

  26 feb 12:38

Måste sägas ännu gång, ni var sjukt grymma, en stor appåd till hela GoB gänget!!👏👏👏

  26 feb 12:43

Otroligt bra jobbat till Er alla! 🔥

  26 feb 13:05

Hur tusan kan man klaga på musiken? Såg en bli spankad på korset samtidigt som hon dansade till Macarena, lätt bästa som hänt på hela kvällen! 🤣😂

  26 feb 13:20

Instämmer med min bästa Crew-partner.
Helt magisk kväll där precis alla bidrog på ett eller annat sätt.

Delad glädje är dubbel glädje som man brukar säga. Men det här 🤩
Det är magi 💖🫶

  26 feb 13:38

Svårt att hitta något alla gillar.
Dock tycker inte jag att ex Björn Skifs, spice girls och Ted Gärdestad känns som passande musik för udlevnad där man slår, piskar och förnedrar varandra. Men va tusan. Bra musik var det oavsett så inget klagomål på den i sig från mitt håll.❤️

  26 feb 14:56

Hyllningar har redan plitats ner i betygsspalten, refererar dit. Nu med några timmar att sortera och reflektera kan jag bekräfta att de står sig. Visst, det finns detaljer jag personligen skulle önskat…men jag chansar på att hålla käften för omväxlings skull.
Dels skulle det kännas jävligt fjantigt att börja gnöla om petitesser i sammanhanget, dessutom inser jag att det, om ens några, är väldigt få de detaljerna skulle spela någon roll alls.
Det verkar som ni labbat ihop en mycket väl fungerande grupp av ansvariga för såväl planering som verkställande på alla plan med betydelse👌
Se nu för böveln till att hålla i!
☝️Uppföjaralbumet kräver alltid större engagemang och mer energi för önskat resultat ju större succé debuten varit🧐
Behovet i Ståkkolm av det ni tillhandahåller kan knappast bekräftas tydligare än en en snabbanalys av gårdagen🤘

  26 feb 19:19

Musik kommer folk alltid klagas på, för lite av ditten, för lite av datten eller för blandat.
Personligen gillade jag det mesta och ser gärna att det fortsätter vara likt detta då Deka har basdunket, så man kan välja olika utifrån musiken.
Det finns garanterat flera hör på DS som nog gärna ställer upp som DJ istället för en spellista, blir lite mer stämning då.

  26 feb 19:57

Jag tyckte om musiken! Andra må tycka annorlunda, folk är olika.
Det är ju inte ett dans-event utan ett bdsmf-event. Toppen att det gick att prata med folk!

Lapa i dig allt beröm - det är du värd! (Med honnörer och applåder till råddare & crew!)

  26 feb 23:11

Ja, verkligen fint att musiken inte var så högt. Man kunde prata med folk. Och har inga klagomål om musiken. För mig var det sociala viktigare än musiken.

  27 feb 12:45

Det var också en bra lokal som inte ekade så mycket.
Det är ofta ett problem att musiken ekar för mkt samt andra som pratar i mindre lokaler vilket gör det omöjligt att prata med andra människor. Så + för det!

Missade i lördags men det verkar ha varit en succé så jag håller tummarna för fler gånger! Jag har verkligen saknat den här typen av fest där man inte behöver köpa biljett månader i förväg, så grattis och grymt bra jobbat till alla i Crew! 🌟
Tack snälla, rara ni för en väldigt fin fest!
Alltså jag träffade så galet många trevliga människor igår att jag knappt minns nicken på hälften 😂

Lägg gärna till mig ni som känner er träffade! 🥳🎯
Jag kommer med lilla piskarsenalen så om nån är sugen så är det bara att säga till. 🖤🎀😈
  25 feb 17:44

Åh! 🔥

  25 feb 18:00

Ja har du ngt spännande man kan testa så.

  25 feb 18:36

Jag är spännande. Duger det? 💀

  25 feb 19:08

Ja allt som är spännande.

  26 feb 08:51

Jag vet inte om det märktes, men jag tror jag råkade gå genom ditt play space vid ett tillfälle. Ledsen för det. Det var en fröjd att se dig piska.

  26 feb 10:24

Hade jag bara läst detta i tid så 😅

  26 feb 12:32

@Flagellanten; Märke jag inte, men @nekromantik gick rakt in i floggern. 😆😭

Tack. ❤️🙏🏻

  26 feb 17:58

Ja, jag har skämts över det sen igår - ber verkligen om ursäkt. Det var jätteklantigt! 😬🙈

  26 feb 18:50

Har du?! 🤣 Jamen det är lugnt. Ingen fara.

  26 feb 19:30

Man är ju ängslig va. Bra, gott så 🙂

Stort tack för min första utlevnadsfest jag någonsin närvarat på. Jag har varit medlem på ds sen 09 men kände att tiden var helt klart kommen nu. Tyvärr kan jag inte ge mer än 5 st då det är det absolut högsta jag kan ge men vilken stämning ❤️❤️❤️

Ni som träffade och pratade med mig får hemskt gärna lägga till mig. Jag hade balaclava på mig (rånarluva) så vi kanske har pratat utan att du/ni minns det.
Lägg till vår profil som vän för att bli inbjuden till framtida events 🤗❤️
Josthlm fyller år idag! Hjälp till att få honom att känna sig underbar. Han gillar kyssar och cocktails, mest kyssar!
  25 feb 17:14

Så fantastiskt att han kommer ikväll så vi kan visa hur mycket vi tycker om honom ❤️

  25 feb 17:19

Förutom oralsex dådå (få) 😄

  25 feb 18:45

Jag vet ju inte hur du ser ut, så jag grattar dig här josthlm - Grattis!!

  25 feb 19:44

Tack! ❤️

  26 feb 11:35

Åh attans! Jag missade det!😔
Stort grattis i efterskott!!!!!💋💋🍹🍸🍺

  26 feb 11:43

La Carina, tack! 😘

Tusen tack för en otroligt rolig och fin kväll. Väldigt bra arrangemang och vi kände oss välkomna. Skönt när man är lite ny på detta ☺️
Vaknade upp med fina blåmärken och ett leende. Tack alla ❤️
Hej och hå och tack för alla som gav mig en gyllene kväll! Kvällen hade ordnats fint och allt flöt på smidigt. Om jag ska ge ngn konstruktiv kritik så saknade en del en ”dark corner” att smyga in. Många gick nog väldigt kåta hem 😂

Puss på er alla!
  26 feb 10:47

Ja, det blev lite strikt uppdelat med mingel å ena sidan och mer "artistiskt" BDSM med spotlights i utlevnadsdelen. En mer mörk och kinky avdelning för lite spontana påhitt låter som en bra ide'.
(inte för att jag själv hade någon lycka på den fronten, men en dag händer det 😁)

  26 feb 10:53

Plötsligt händer det …😄 Ja men exakt så tänkte jag med.

  26 feb 11:02

Vi får se hur det blir i framtiden 🤭❤️

  26 feb 11:06

😬😬😬😬 Kan knappast vänta 😂

Tack för en härlig fest! Så fint arrat och trevligt! Är så tacksam för er eldsjälar som fixar dessa fester ❤️
Ni som träffade mig och pratade med mig får gärna lägga till mig som vän = det är jag som är döv o hade blindkäpp. Rätt lång o långt hår o turkos korsett igår
  26 feb 10:45

Och jättetack alla för en fin fest. Mycket tacksam att det var rökfritt.

Tack för en himla bra kväll till både arrangörer och deltagare. Definitivt värt att åka från Göteborg för. Vackra människor, vacker miljö, härlig utlevnadsområde och en skön avslappnad känsla på hela kvällen.

Välkommen att lägga till mig som vän ifall vi sågs igår och jag glömt ditt ds nick 😅
Hej ! 😊 tack för igår!
Jag söker efter en pernilla som jag först träffade på hunkemöller på fredagen och sen på festen igår!
Adda/maila gärna mig.
Puss och kram
Tack för en underbar kväll! 🥳
Tack alla för igår! Idag är vi trötta men nöjda med hur festen blev, inte minst med tanke på att det var första gången i den lokalen.

Ni som känner mig vet ju hur ansiktsblind jag är, men nu får jättegärna lägga till mig som vän om vi pratades vid under kvällen.
Vill bara tacka för ett bra event. Var super trevligt! 🖤 Gillade lokalen och stämningen som överlag kändes väldigt chill och inte sådär jobbigt pretentiöst som kinkyvärlden ibland känns haha.
Gillade att klädkoden inte var så hård när det kom till material. Tror det hjälpte med den chilla stämningen.

Tack till arrangören som letade upp mig och förklarade när det blev ett missförstånd över klädkoden angående kvinnokodade bröst, det uppskattades! ✨

Tror det enda jag inte gillade var musiken, utom det var det toppen!

Om vi snackade igår får man gärna lägga till mig på DS!
//Demona | Den långa kvinnan med svart hög tofs 🖤
  26 feb 09:51

Lokalen fungerade över förväntan. Visst temperaturen kunde vara ett par grader varmare. Stort tack till fantastiska arrangörer för en fantastisk kväll. Otroligt roligt att så många kom fram och hälsade på en långväga gäst. Stockholm levererade. 👍😁

Pratade vi något under kvällen så får man gärna skicka en vänförfrågan.
  26 feb 09:12

Jättekul och härligt att du var där. 💋

Sjukt taggad för ikväll! Visa den här Göteborgaren hur man festar i Stockholm 😍

Ni får gärna komma fram till mig och hälsa ifall ni ser mig!
  26 feb 07:25

Kul att du hade en gôr bra fest

Nån som vill fläta mitt hår? 😁😆 Är där snart. Man vill ju se så fancy ut som möjligt för party! 🥳 Men är helt värdelös på att göra det på mig själv. 😅
  25 feb 21:23

Låter trevligt :) hoppas du hittar/de någon frivillig 🙌

  25 feb 21:35

Oooh. Jag älskar att fläta hår! :) Hitta mig så lovar jag att fläta. :D Kommer dit vid c:a 22!

  26 feb 00:06

Jag hjälper gärna nästa gång!!

  26 feb 01:33

Tackar så mycket för erbjudanden! 😁 Fick hjälp av @Marsipan. Men tar gärna emot hjälp nästa gång! ☺️💖

  26 feb 02:12

Det och du blev superfin i dina flätor mm och tack trevlig sällskap

  26 feb 02:15

Tack själv! 😁🤩

  26 feb 02:31

Hatten var så kul 🔥

  26 feb 02:46

Haha! Tackar! 😁😆🎩

Har haft det riktigt trevligt.
Tack 😊👍
Tack för en jättebra trevlig och rolig kväll.
Å Jättebra anordnat. Tack 🤩
Jätte tack för den här kvällen allihopa, arrangörer som med kinksters. Var mitt första event med utlevnad involverat och alla var jätte trevliga samt underbara. 💖💝 Har aldrig sett så mycket läder och latex på samma plats förut, och mer ska det bli! 😁🥳
Vilken kväll!? Bra jobbat och alla var väldigt trevliga.
Verkar vara något som buggar sig med sidan när det gäller anmälning.
Jag anmälde mig som "jag deltar" tidigt. Verifierade att mitt namn var i deltagarlistan. Såg också när jag godkändes med rosa plupp efter mitt namn där.
Men idag när jag kom till entrén var mitt namn borta från deltagarlistan. Det stod/står dock fortfarande markerat på sidan med en bock i "jag deltar".
Skumt, men tack för att ni gjorde ett undantag för detta.
  26 feb 01:43

Ber om ursäkt för besväret 🙏🏻

Drar folk vidare någonstans?
Kvällen är inte slut men vi vill redan nu be om ursäkt för kön till garderoben. Personalen var inte riktigt beredd på den enorma mängden väskor och fick organisera om hela garderoben i halvtid.
  26 feb 00:30

Dom var jättetrevliga och för oss blev det inte så förfärlig väntan.

  26 feb 00:48

Det var så trevligt i garderobskön o personalen var så trevliga = inga problem ❤️

Jag pratade med många men har svårt att minnas namn, det går bra att lägga till mig som vän för den som vill det :)
Kan man parkera bredvid terminalen?
  25 feb 18:41

Svaret är ja. Fotografiska eller terminalen.

  25 feb 18:42

👍

  25 feb 18:51

Någon av dom hade taxa men kolla vilken som är bäst.

  25 feb 19:06

Båda kostar nog typ 60 kr/timmr
Fördelen är att det brukar finnas platser...

  25 feb 19:39

Ja, 60 kr/h.

  25 feb 22:25

Det hittade inte vi, såg att vara fullt

Är det kö fortfarande 🙃
Tyvärr så kommer jag inte delta ikväll pga personliga skäl.

Önskar er alla som ska dit en fantastisk kväll. 🌹
I cant find the address. Where should i come from slussen T-bana?
  25 feb 19:07

The adress is stadsgårdsterminalen
U get the tube and go to Slussen, from there its a short walking distance
Map:
https://maps.app.goo.gl/JQUZvYdFXbpEsi2p7?g_st=ic

Latest news! Also starring:


Peter - BDSM Consigliere extraordinaire.
Filthymcnasty - Gestionnaire Technique.

Dungeon Monitors:

Under kvällen kommer vi vid sidan av värdar och värdinnor också ha både manliga och kvinnliga Dungeon Monitors i utlevnadsdelen. Oavsett om du är på utlevnadsfest för första gången eller är erfaren veteran så finns de där för dig om du behöver hjälp, stöd eller har några frågor.
  25 feb 14:12

  25 feb 14:12

Snart öppnar entrén 🥳🫶

  25 feb 17:29

Min fia är en av kvällens Dungeon Monitors.

  25 feb 17:40

🙏🏻❤️

  25 feb 18:12

😍😃

Hur ser det ut med utrymme för lekväskor mm?
  25 feb 17:18

Det finns en garderob att lägga in väskor och sånt men kanske inte behöver ta den absolut största väskan man har 😅❤️

  25 feb 17:30

Hahaha, Okee! Vi lämnar jätteväskan hemma 😄

Tänk om man fick smisk ikväll 👀 eller en kyss till och med 💄
Finns det nån som kan hjälpa mig och snöra på mig min korsett? 😊
  25 feb 15:02

Om vi skulle råka dyka upp samtidigt som dig så kan jag hjälpa. Annars finns det säkert någon på plats som kan ställa upp 🙂

  25 feb 15:06

Sällar mig till Dexa.
Jag har snörat många korsetter.
Hojta till om du får syn på mig och behöver hjälp.

  25 feb 15:11

Självklart!😀
Kollar om du behöver hjälp när vi dyker upp , eller om det redan löst sig.😘
Vi räknar med att va där tidig .

  25 feb 15:26

✋🏻

  25 feb 15:55

Tack så mycket! Jag valde en klänning istället eftersom jag nästan alltid har korsett. ♥️

Hej!

Jag vet att alla är jättetaggade på ikväll men ber er att inte alla kommer klockan 19.00. Det är en stor lokal så ni som vill förfesta och komma senare - gör det! Då får vi jämnare flöde med de som vill komma tidigt och gå tidigt och de som gillar att festa lite senare.

Ni är uppskrivna på deltagarlistan enligt alfabetet, första bokstaven i ert DS-nick. Tecken och siffror först har egen kolumn 😃 Allt för att hjälpa de i entrén.

Det finns flertalet stationer för smisk och pisk, yta för rep och suspension. Landningshörna finns också.

Varmt välkomna ikväll, lokalen är magisk 🤩❤️
🥳🫶🏻
  25 feb 13:44

Bra att du skriver ut det minis, då vi är många som funderar 😘

  25 feb 13:46

Förstår det ❤️❤️🥰

  25 feb 14:45

Åh jag hoppas verkligen jag hinner hem ikväll!

  25 feb 15:48

Woop woop, bringing the ropes!

  25 feb 15:49

Jaaaa 🙏🏻❤️ Vi har stor yta för rep 😃 Tycker jag iaf 😅

Vi har blivit sponsrade med kondomer 🙏🏻❤️
Tidigare stod det att kondomer medtages, nu står det att det finns. Stämmer det?
  25 feb 14:52

Ja, stämmer! Skulle precis skriva en kommentar om det 🙏🏻❤️

En sen fråga 🙋‍♂️ ser nu att man inte ens får partyröka utanför lokalen 🥹 Är det så❓
  25 feb 08:37

Ja, det stämmer. Vill man gå ut så går man hem. Eventet är rökfritt. 😊

  25 feb 08:44

Gäller det även elcigg🙏🤠❓

  25 feb 08:49

Ja tyvärr. Det handlar lika mycket om logistiken i garderob och entré som blir för rörig att hantera med folk som passerar ut och in.

  25 feb 13:07

Tanken var väl att elcigg kunde man få använda inne😎❓ t ex. I baren. Antar att snus är tillåtet som luktar mer och illa💃🏼😇🔥

  25 feb 13:09

Men ge upp!

  25 feb 13:19

Tror inte vi känner dig❓Å ser inte heller du tillhör teamet för Gott å Blandat😎 självutnämnda tyckare undanbedes💋

  25 feb 13:21

Det står tydligt och motivering har kommit. Borde vara tydligt för alla utom snöflingor

  25 feb 13:30

Nej ingen E-cigg. Ta med snusk och släng i papperskorgen när du är klar 🤗

  25 feb 13:31

Tack för upplysningen i otrevlig ton 🤩 vi gillar snö ⛷och fria frågor. Önskar dig en kul å händelserik kväll. Vill vi ha dina tunga åsikter så frågar vi 💃🏼❤️

  25 feb 13:32

Jag är själv en e-ciggsperson men om GoB har satt upp de reglerna så respekterar man dem. Man får stå ut eller i värsta fall lösa en snus om det blir panik, finns ingen anledning att ifrågasätta varför en grej är tillåtet men inte annat 🤷🏻‍♀️

  25 feb 13:34

Antar det skulle stå snus😅 men felskrivningen blev kul😘

  25 feb 13:54

Kanske nikotintuggummin kan hjälpa 😊

  25 feb 13:58

😘👍

Jippie, då är dagen D här!

Då jag är en långväga gäst som inte känner så många, och dessutom är ganska blyg så kom gärna fram och säg "hej".

Det är alltid roligt att lära känna nya människor.
  25 feb 09:14

Skulle du vara blyg???
Ses kanske där ikväll.

  25 feb 11:41

Finfrämmat från rikets Pervo-Metropol minsann!💥
Varmt välkommen!👻

ALLTSÅ! PEPPEN!
🥳🍻🎈💯🎵🎶💥🍾🧨📣🥁💣🥃

  24 feb 17:30

Jag kommer för övrigt även agera trivselvärd för kvällen.

Så om du/ni har några funderingar på whatever, det är något som sker som kanske inte borde ske eller bara vill prata eller fråga något om kvällen så är du/ni varmt välkomna att komma fram 😊

Detta kommer bli en amazing kväll! ..det ser vi till att det blir, tillsammans! 🥳

  24 feb 18:40

Älsk på låten 🤣

  24 feb 18:46

Jag kan intyga Qs kompetens i skapande av trivsel : )

  24 feb 19:00

🕺🏻🤘🔞👊🕺🏻🤘🔞👊🕺🏻🤘🔞👊🕺🏻🤘🔞

  24 feb 19:47

Synd bara att man inte kan ta över baren och musiken och köra shots till alla! 😂

  24 feb 20:34

Åh. Trivseltentakler! I like.

  24 feb 20:42

Oooh.. trivseltentakler 🥰 den ska jag anamma 😂

  24 feb 22:00

Perfekt då jobbar vi tillsammans Q! Till mig får man också gärna komma fram! 🎀

  24 feb 23:26

Woop woop!! 🥳🥂 kommer bli en sjuhelvetes till fantastisk kväll helt enkelt! 😁

  25 feb 03:43

Vilka perfekta trivselvärdar! ❤️

Villhöver hångla med någon imorgon.👁👁👁👁👁👁💅🏻💅🏻✨
  24 feb 22:30

Abstinens kommer krypande 😘

  24 feb 23:25

Det låter härligt😍

Förresten, till er arrangörer... Vilket underbart alternativ! 😍 Kommer säkert bli en fantastisk tillställning! Hjärtligt tack för att ni gör detta, det behövs en sådan här klubb, bra jobbat! 💗👌🙏👏
  24 feb 09:46

Tack! Hoppas det blir lyckat 🫶🏻

  24 feb 20:53

Ni kommer få det toppen🙏🙂

Precis som vännen Q
Kommer även jag att vara värd under en del av festkvällen
Tillsammans så kommer vi att göra kvällen fantastisk

Vi är alla ivriga att komma in och festa så snrt som möjligt
Men för att det ska bli så fantastiskt som vi alla önskar måste vi alla hjälpas åt att visa tålamod ifall som exempel entre garderob eller något annat inte flyter på lika snabbt som ni önskar, ivriga att komma igång med festandet

Lika så om ni ser något som inte känns så bra, kom fram till mig eller mina eventkamrater och låt oss veta det
Kom gärna fram och surra om vad ni vill, hälsa eller berätta om er fantastiska samling av vad som helst

Lets parteyyyyyyyy
Sämst på namn och och kopplar nick till profilbilder, vilket gör det svårt när många är anonyma av sig.
Så ge mig ett ansikte, kom och säg hej på lördag!!! 🥂
  23 feb 14:07

Jag har blivit riktigt duktig på att våga gå fram och hälsa, men sen blir jag blyg och vet inte alls vad jag ska säga. Haha
Men jag kommer fram om jag ser dig!

  23 feb 16:48

Jag säger hej på lördag!

  23 feb 16:52

Jag med! 😍

  23 feb 17:48

Jag kan sköta babblet. Fast kramar och skålande funkar lika bra det med. 🥳

  23 feb 18:46

Jag lider också av disfejsfori (eller vad det kan tänkas heta). Så säg hej till mej!

  24 feb 09:18

Kom o säg hej till den gröna kissen! (mig)!
Jag nafsar bara på folk jag redan känner som samtyckt så ni är safe! :3

  24 feb 12:29

Så kan det vara för mig med. Är i normala fall extrovert, men blir ibland plötsligt väldigt blyg å nästan hämmad😅 märkligt.
Men om nån annan tar initiativ till att säga hej eller pratar jag på direkt☺️

  24 feb 12:30

Angel-eyes, jag säger definitivt hej när/om vi ser dig💋

  24 feb 12:36

Titta! FLER extroverter som är blyga av sig! Hej, om du vågar trots blygheten, kom o säg hej till mig, jag kommer troligtvis vara grön och katt! Och är också både extrovert MEn blyg som satan. ❤️

  24 feb 12:46

Jag saknar helt talang att hälsa på okända. Jag är emellertid oftast rätt trevlig och enligt mig själv skitkul. Vill någon bilda sig en egen uppfattning påträffas jag vanligen i geriatriska hörnan med övriga gubb-pervon. Undantaget när det är senior-gympapass, då är jag oftast okontaktbar. 👻

  24 feb 13:22

Det känns faktiskt skönt att inte vara ensam.
Jag inbillar mig alltid att alla känner alla, och har superlätt att prata med folk, och kunna hålla igång en konversation.
Och så jag, som blivit modig och vågar hälsa i kanske hälften av fallen, och sen står som en vattenskadad papperspåse och ser mig skräckslaget omkring för att komma på nåt att säga efter att vi presenterat oss för varandra.

  24 feb 13:39

Worst case scenario, kliv fram till mig och säg ett blygt "Meow" så tar vi det därifrån. x)

  24 feb 13:52

Eller ett övermodigt ”meow!” Haha

  24 feb 13:53

Det funkar ännu bättre!
Nu förväntar jag mig att du kommer fram och gör det! ;P

  24 feb 13:58

I will!
Och jag hoppas VERKLIGEN att det inte finns nån som är lik dig, för i så fall kommer jag attack-mjaua helt fel person. 😂

  24 feb 14:17

Haha, se det på den ljusa sidan. Isåfall får du ännu fler nya vänner, om en rätt så förvirrad sådan. :P

  24 feb 16:58

Detta kan sluta i katt-astrof 😇😂

  24 feb 17:01

"Åhnej var synd" said no one ever. ;P hihi meow!

Hej, jag kan tyvärr inte komma i morgon och undrar om jag kan ge bort min plats till greeneye? Hon hann inte med att anmäla sig.
Mvh
Zuni
  24 feb 11:54

Hej!

Nej tyvärr, det är inga ”köpta/paxade platser” på detta event utan bara en godkänd lista på vilka som är välkomna. Klickade hon inte i ”deltar” innan 48 timmar före eventet så är hon tyvärr inte på listan och får försöka igen till nästa fest.

  24 feb 12:01

Oki, då vet jag. Tack. 😀

Charmigt, trevligt, roligt och rart sällskap oavsett kön sökes av mig till festen! Jag är på besök i Sthlm där jag tidigare har bott och bestämde här om dagen impulsivt att gå då jag blev kvar några dygn längre än planerat. Min tilltänkta kaveljer kom inte in på deltagarlistan och jag vet ingen vän som ska gå.
Var snäll att läsa min presentation och respektera det som står innan du erbjuder ditt sällskap! Till er män vill jag understryka att jag är 100% Domina.
Vänligen, Miss E.
Första eventet för mig :) Hoppas få träffa och prata med nytt och trevligt folk på lördag. Så taggad!
  23 feb 22:41

Samma här! :)

Peppisch. 💗🖤
EVENTET ÄR NU STÄNGT FÖR FLER DELTAGARE!

Nu är det 48 timmar innan eventet och vi har stängt möjligheten att delta på detta event. Du som har fått en rosa prick efter ditt nick är välkommen till vårt event på lördag.

Intresset är mycket större än vad vi förväntade oss och vi ber er om att ha i åtanke att detta event är en ”try out” för oss.

Hjälp oss att skapa ett bra, tryggt och roligt event. Drick med måtta. Ta hand om varandra. ❤️

När vi bedömer att det är för mycket folk i lokalen kommer vi att stänga entrén och köra en person ut och en person in.

Vi ser väldigt mycket fram emot lördag och att få umgås med er alla. 🤗
  23 feb 19:03

🥳

  23 feb 19:06

✌️

  23 feb 19:47

Man verkar inte se sig själv i deltagarlistan, så kan inte se om man har en prick...

  23 feb 19:50

Det kan man, men det är så jäkla många deltagare att du inte är ensam om att tro det. Du finns med, du får scrolla lite långsammare bara 😘

  23 feb 19:51

KawayamaTen: jag hittade dig, du har en rosa prick 😊

  23 feb 20:13

Jag sökte bara med browsers sökfunktion, och den hittade mig inte. Men då är det lugnt. Ses på lördag!

  23 feb 20:15

Mellan Neo_Sthlm och Elz finns du i listan :)

Kan man lämna in en mindre väska i garderoben?
  23 feb 16:41

Det borde inte vara några problem. Vi har inte fått några besked om motsatsen i alla fall. Men lämna resväskan hemma 😉

Hej alla härliga människor, jag skulle behöva lite klädinspiration inför lördag. Vad ska ni alla ha på er? :-)
  22 feb 14:35

Jag tänker kinky men inte lättklädd. Passa på att ha sånt jag gillar men som inte passerar drescode på rena fetishfester.

  22 feb 14:41

Smart! :-D Hmmm.. Jag försöker tänka tillbaka till AKB och vad en hade då men det var ju både kinky och lättklätt.. Hmhmmm.

  22 feb 14:53

Har inte bestämt mig ännu 😅


Visa fler (31)
  22 feb 21:24

Puhlo: Yay för ännu fler katter! Då blir jag inte ensam kisse!

  23 feb 07:14

🙌

  23 feb 08:06

Man skulle ju kunna ha fler alternativ med sig om man har beslutsångest ☺️

  23 feb 12:13

@ El Carino… jag tänkte också köra harness.. men får tänka om, vill inte att någon tar fel på oss..😅😂. Haha..
å andra sidan. En sån bild hade varit magiskt. Helan och 1/4 dels persona liksom…🤣

  23 feb 12:49

Vilken inspirerande tråd! Jag har inte bestämt ännu. Troligen passar jag på att ta något kinky men som inte passerar som fetischmaterial på striktare dresscodefester. Och kommer att ha samma strategi som Domino_242: kinky men inte särskilt naket. Troligen också funktion/flexibilitet i kläderna så att de möjliggör för eventuell utlevnad.

  23 feb 13:14

Blir nog harnes precis som flera andra

Beslut
Beslut

  23 feb 16:33

Svart litenkänning och höga klackar ^^

Hade varit superkul att komma. Tyvärr är jag inte tillräckligt populär. Kanske en annan gång!
  22 feb 17:21

Tillräckligt populär? Vill du förtydliga? 😊 Menar du att du inte har tillräckligt med verifieringar så har det inget med populäritet att göra. Verifieringar får du genom att någon intygar att du är samma person irl som på Darkside 😌 Något annat vet jag inte att du kan mena?

  22 feb 18:38

Så då borde man ju kunna uppge personnummer. Om allt handlar om ifall man finns eller inte.

  22 feb 18:43

Ja på vissa event är det t.o.m. personnummer som man måste uppge 🙃 typ Deka etc. Inget fel med det heller

  22 feb 18:46

Det har jag inte skrivit heller. Jag välkomnade det förslaget faktiskt.

  22 feb 19:51

Alla regler är satta pga säkerhet. Ingen idé att vara saltig.

  22 feb 19:59

På vilket sätt är jag ”saltig”?

  23 feb 08:17

Du är väldigt ifrågasättande @Simon och vekar vilja bära offerkoftan. Om jag har fel så bevisa det genom att gå på pubträffar eller andra öppna events. Visa att du är en social och trevlig person. Så kommer folk vilja lägga till dig som vänner.
Darkside är et community med en webbplats för att hålla kontakt. Det är ute på olika events man umgås. På såna här event med utlevnad så skapar vi en stämning och säkerhet tillsammans.
Så innan du ifrågasätter vad andra säger så ta dig en funderare och reflektera över hur du bemöter andra.

  23 feb 08:57

Efter två pubkväll hade vi verifieringar så det räcker.
Enkelt. Det är bara att vara trevlig och social. Att det behövs verifieringar av DSmedlemmar på ett event med utlevnad av denna storlek är tråkigt men nödvändigt.
Det känns tryggt framförallt för henne och alla övriga kvinnor.

  23 feb 10:48

@simon92, det handlar inte enbart om att bevisa sin existens utan även att man är den man utger sig för att vara. Jag har plockat bort verifieringar när personerna visat sig vara personer jag aldrig skulle rekommendera vidare till event eller liknande. Var en nice människa och träffa DS-medlemmar så ska du se att du välkomnas med öppna armar:

Vill jätte gärna gå på det , det bli första gången
Nån ska ditt ensam kanske vi ha sälskapp tillsammans
Kram ❤️❤️
  22 feb 23:58

Hej,
Du behöver ha minst 5 verifieringar för att få komma på festen. Du har just nu ingen så jag skulle rekommendera vanliga pubträffar innan.😊

  23 feb 06:49

Tack för hjälp med svar ❤️ Som Gothinchains skriver här ovan är det här ett event för de som redan träffat lite folk innan och har minst 5 verifieringar 🤗

Jag är inte jätteängslig egentligen, men:
Jag hajjade till när jag såg en god bit över 400 aviserade deltagare😲
Finns det någon strategi eller arsenal av åtgärder för arrangörer att ta till vid behov för att upprätthålla såväl utrymme som säkerhet på och omkring utlevnadsytorna?👮🏻‍♂️🦯🤨
  22 feb 16:16

Ja det gör det. Vi har en del i eventtexten om säkerheten på vårt event. Alla som står som deltagare är inte välkomna och alla kommer inte vara där samtidigt. Blir det för många människor så är det en ut och en in som kommer gälla 🤗

  22 feb 16:22

Lokalen sväljer mycket folk. Dessutom tror vi inte att alla kommer samtidigt. Men självklart kommer vi att ha koll på så att det inte uppstår trängsel i utlevnadsytorna. Det kommer att finnas minst en Dungeon Monitor som övervakar området. Om vi blir tvungna att stänga insläppet för kortare eller längre tid så hoppas vi att gästerna har förståelse för det.

  23 feb 00:55

Eventuell ängslan väck tack vare bra svar på frågeställning. Som bonus också ytterligare information rörande allmän policy och program-management.
Ses på lördag utan varken skyddsnät eller förklädnad!👊💣💥

  23 feb 06:48

Du är varmt välkommen ❤️🫶🏻

Hi everyone. Do you think this event could be suitable for someone like me who only speaks English?
  23 feb 01:19

Sure.
Just make sure you read through everything above. Google translate can be helpful 🤗

  23 feb 03:06

Thanks :)

Jag vill så gärna gå på denna event. Det blir då min allra första event någonsin MEN jag har ingen att gå med och dom jag känner på ds vill inte eller kan inte gå 🙄
Är det flera som har det som första event och är modiga, saknar sällskap och vill gå med mig 😅 eller om någon vill adoptera in mig till sitt ”gäng” 🤪. skicka DM iså fall 😀
Pga trygghet så känns ju tjejer mer aktuella än män!
  20 feb 15:30

Tidigare har det funnits ett mingelbord bland annat för detta ändamål, kanske det kommer finnas nu också?

Sök upp någon av arrangörerna och säg att du är ny så tar de supergod hand om dig.
Du kommer känna dig SÅ välkomnad och trygg. ❤️

  20 feb 17:50

Inget mingelbord på detta event men ja, om du känner dig ensam så prata med oss crew ❤️🤗

  20 feb 18:52

Jag hade gått med dig men blir nog inget besök för min del. För tajt med allt annat. ❤️

  20 feb 19:47

Men ååååhhhh hade lätt velat gå med dig @Niika82 ❤️

  20 feb 19:49

Nästa gång kan vi gå tillsammans! 😘

  20 feb 20:36

Samibeeee, jag ska gå, och kommer vara där rätt tidigt.
Jag är lite tafatt och socialt awkward, men övar på att inte vara så blyg/skraj. Haha

  20 feb 22:43

Angel du är faktiskt helt fantastisk! ❤️ Så du är i trygga händer om du söker upp henne Sami ☺️

  21 feb 11:03

Men guuuud så härliga ni är. Om jag får bra sällskap och tar mig dit så letar jag gärna upp dig @Angel-eyes och säger hej 😀❤️

  21 feb 12:46

Vad fin du är Justkim ❤️❤️

Ja, detta kommer bli så bra Samibeeee. Och jag hoppas vi ses och kan skaka tass.

  21 feb 18:46

Samibeeee - Come with me 🤩👌

  22 feb 11:51

I am going alone too :(

  22 feb 16:14

+1 på Justkims kommentar! ❤️

  22 feb 16:18

Det blir min första GoB på väldigt länge, så tveka inte att komma frma och hälsa :) :D

  22 feb 20:56

Hoppas du kommer! Jag åker själv från Västerås, kommer möta upp en bekant som lovat hålla handen och presentera mig för lite folk men på egen hand är jag egentligen introvert. Kom gärna och säg hej om du känner igen flätorna med tjocka glasögon :)

  22 feb 22:25

De som inte vill gå dit själv kan träffas på pub innan och sedan gå gemensamt. Brukar vara trevligt. Är på om ngn vill.

  22 feb 22:29

☝☝☝ +1 på vad Justkim sa I förrgår 22:43 😄⭐⭐⭐⭐⭐

  23 feb 00:52

Men hur fina är ni? Blir alldeles rörd. ❤️

Om ni pratar med mig (vilket jag hoppas!) och jag stirrar blankt på er, säger va hundra gånger, eller ger ett jättekonstigt svar - ta inte illa upp.
Jag hör dåligt, och kan inte ha mina hörapparater på såna här ställen.

Så jag är inte otrevlig eller korkad, bara hörselskadad. ❤️

(Och ibland är det så jäkla pinsamt att säga va igen, så jag typ chansar att jag vet vad som sades och svarar nåt jag hoppas inte blir alltför awkward. Går inte alltid bra)
Hoppas att jag och Herrn får plats på detta event.😍 Han är bara lite seg med deltagarknappen😂
Har saknat er alla och det ska bli så kul att äntligen träffa alla sina vänner igen, under samma tak dessutom!😍
Vad tänker alla ha på sig? Är det avklätt eller vanligt uppklätt som gäller för er? 🤭
  22 feb 14:52

Tänk AKB/KGB. Folk kommer komma i ett spann från påklätt till nästan avklätt. 🤗

På vårt event kan ni beställa en "Gott & Blandat" och få en god drink som består av negroni, cava och lite chili. Kostar endast 95 kronor. 🎈🍸
  17 feb 16:05

Är de små kan man ta två 💁🏻‍♀️😏

  17 feb 17:05

Ser framemot era personliga drinkar i framtiden o vad dom består av 🤩

  17 feb 18:53

En vanlig romocola då? :p

  17 feb 19:06

Är ledsen, men kan inte hela drinkmenyn i huvudet.

  21 feb 19:23

Negroni, cava och chili? Är det = campari, vermouth, gin, cava och chili i samma glas?

  21 feb 20:50

Du får komma och testa. Barchefen säger att det är "en vuxen drink" 😄

Är det kort som gäller i baren?
  19 feb 11:39

Yes 🫶🏻❤️

  19 feb 13:14

Kortkort 😌

  19 feb 13:14

Ah, tack för förtydligandet, Q!

  20 feb 16:24

Ja! Lägg ditt kort i baren!

  20 feb 16:25

Mitt kort? Eller kortkort? Eller ett kort och kvar blir bara kort? Jag stannar hemma..

  20 feb 17:29

För att vara på säkra sidan,
lämna både och i baren 😌👍

  20 feb 18:52

Vad gäller för oss lite längre ? 🤔

  20 feb 19:20

Långkalsonger kan också lämnas i baren tycker jag ivarjefall 😊 ..alla vara bar'a.

  20 feb 19:21

🤣

  20 feb 20:07

Hur kort är kort? Räknas jag som kort eller får jag dricka smuggelsprit längre bak?🥲

  20 feb 20:10

Smuggelsprit ger gult kort. Och då har du ett kort så du kan dricka i baren 😌👍

  20 feb 20:12

Under 180 cm enligt Tinder. Är du längre får du be en vän köpa ut.

  20 feb 20:16

Det står 1.80 på både legitimationen och tinder faktiskt, men får ta på mig dubbla strumpor så jag slipper sträcka på mig hela tiden.

Det är ju sant Q, jag tar med mig en pärm så jag kan samla på mig lite kort då. Så man är förberedd.

  20 feb 20:16

Då klarar jag mig med marginal! Under-bar’t!

  20 feb 20:35

169 okort 😇😉 har legg

Väldigt nyfiken på att gå på detta, behöver dock fixa 2 till verifieringar innan 😂

Det blir dock även mitt första event av denna typen, någon som eventuellt skulle vilja gå med mig eller får jag söka mig till crew?
  20 feb 19:29

Det finns en träff på Södermalm idag som heter klubb PK. Där kan du gå om du vill träffa mer folk. Annars är det nog ganska kört med sociala event fram tills dess 🤔

  20 feb 19:31

Jo tyvärr, eventuellt brukar tajma mitt arbetsschema rätt dåligt med 😂

Peppen!
  17 feb 18:40

Yay 🙌

Men så trevligt 😃
Finns det även ett alkoholfritt alternativ?
  17 feb 18:27

Självklart 😃

  17 feb 18:28

Toppen 😃

Rökförbud i hela lokalen, men kommer det finnas möjlighet att gå ut och röka? ☺️
  12 feb 14:44

Vi återkommer!

  16 feb 14:49

Vi kommer tyvärr inte kunna erbjuda att gå ut och röka detta event. ❤️

  16 feb 15:10

Blir o ladda upp m nikospray, snus och envishet. 😮‍💨😂

  16 feb 15:20

Ja tyvärr ❤️🥺

  16 feb 18:24

De blir alltså en klart tuff kväll för oss rökare och för dom runt oss när abstinensen sätter. 🔥

  16 feb 18:35

Ja, tyvärr. Men inte det första rökfria eventet i alla fall 🤗

  16 feb 18:39

Vet. 😘❤️

Haj haj finaste G&B. Nu är det inte långt kvar, det här ser vi fram emot❤️. Undrar lite om den där rosa pricken 🙄😋. Har skrivit mig på deltar men hittar inte mig bland de 300+ deltagare 😬(kanske scrollar för snabbt). Vill bara dubbelkolla så att det inte uppstår onödigheter vid entrén 🫶
  15 feb 15:03

Ditt namn finns med. I övrigt kan jag inte svara på dina frågor :)

  15 feb 15:12

Vad har jag missat nu? Var finns listan med rosa prickar?

  15 feb 15:13

Ahh… tack @långsam… du var dock snabb med att svara… med tanke på ditt namn 😝👌😉

  15 feb 15:21

Hittade prickarna när jag scrollade lite. Är det alltså de med rosa prickar som får delta? Man ser ju inte sin egen prick på listan.

  15 feb 15:34

Står i reglerna: "De som fått en rosa markering i deltagarlistan är godkända och välkomna på vårt event."

  15 feb 15:49

Stämmer som Angel-eyes skriver. Det är svårt för oss att veta annars vilka på deltagarlistan som är godkända att få delta 😃

  15 feb 16:10

Ja, så långt fattar jag, precis så som jag skriver. Men vad jag förstår så ser man inte sin egen pricka i listan.

  15 feb 16:16

Har man fått en rosa prick så är man välkommen och kan se den precis som alla andra.
Kan man inte se den så har man inte fått någon.
Frågar du åt någon annan nu? För du har fått en.

  15 feb 16:28

Jo man kan absolut se sin egen prick 😌❤️

  15 feb 16:46

Tack! Kalla mig blind eller enkel men jag såg inte mig själv i listan hur många gånger jag än kollade men nu plötsligt ser jag 😂 Jag trodde på riktigt att ens egen profil inte syns därnere men nu verkar allt i sin ordning. Dessutom får jag komma med! Hur bra som helst! Vi kör hårt!

  15 feb 16:49

Party 🥳🥳🥳

  15 feb 17:55

👯‍♀️

  15 feb 18:50

Jag ser inte heller mig själv! … därför frågade jag.

  15 feb 19:57

Du står anmäld som nummer sexton. Titta igen, haha.

  16 feb 08:44

Använd "CTRL+F" på Windows eller "CMD+F" på Mac för att öppna sökrutan, skriv ert användarnamn och bläddra tills ni ser det i deltagarlistan, tips för framtiden så slipper ni scrolla ;)

  16 feb 09:12

Tack för tipset! Jag använder DS endast i mobilen och ser att sidan krånglat mkt de sista dagarna. Kanske förklarar lite vår tröghet. Åtminstone väljer jag tro det 😂

  16 feb 11:02

Tack för tipset @Algolagnia…. Säger som Vaniljish, jag använder också bara DS på mobilen.

@SaraLiv.. nämen titta.. där var ju mitt namn..😝… som en liten ekorre 🐿️ så gömde sig den där!

  16 feb 11:12

Samma funktion funkar på mobilen, på iOS klickar ni på dela-ikonen och sen ”Find in page” (detta är så sjukt underlig placering 😂), på android har jag tyvärr ingen aning.

  16 feb 11:39

Android: menyn upp till höger, Hitta på sida...

Finns det något skäl till att man inte blir godkänd för att delta? Alla mina vänner har fått rosa prick utom jag, känns lite surt😶
  16 feb 08:18

Du hade inte 5 verifieringar sist jag kollade, vara 4. Jag får inga notiser om att någon fått 5 verifieringar, utan går igenom de igen när sista dag att anmäla sig passerat. Nu när du uppmärksammat mig kan jag givetvis ge dig en rosa prick. 🤗

  16 feb 08:24

Tack snälla! Förstår det helt👍Undrade mest om jag missat något annat :)

Hej!
Vi är nya på den här sidan och har varit på eran sista event och vi undrar nu över hur man får 5 verifieringar så vi kan komma på nästa event.
Behöver man träffa 5 personer som ska verifiera oss eller hur går det till?
  12 feb 16:37

Hej!

Det stämmer bra att ni behöver 5 personer som kan verifiera er på er DS-profil att ni är de som ni utger er för att vara. Har ni inte 5 personer från vårt förra event rekommenderar jag er att gå på något mer event innan för att få ihop dessa 5 verifieringar.

  12 feb 20:28

Titta i kalendern, det finns flera event innan detta. Fika och pubkvällar.

  12 feb 20:36

Tack för tipset 🤗

  13 feb 13:03

Jag tipsar istället om att lära känna BDSM scenen och människorna som gör den. Med det kommer massor av bra information samt man vet hur man ska bete sig på ett utlevnadsevent osv så satsa inte på att bli verifierade för en fest. Satsa på att känna er hemma på festen och det krävs några pubträffar och knutna kontakter först ❤️

Hej.

En fråga, hur många är lokalen godkänd för?

Känns typiskt trist om man åker långväga och det är fullt så man inte kommer in.
  13 feb 06:56

550 personer, men det kan vi inte ta in. Just nu, eftersom det är en try out, så vet vi inte exakt vilket antal som kommer kännas bra. Alla kommer inte samtidigt och alla går inte samtidigt så just nu är vi inte oroliga att det ska bli fullt 🤗

Planerna sket sig, vi skulle ner till Stockholm denna helg men det får bli en annan eller nästa gång ❤️
Hoppas ni får en fantastisk kväll och kom ihåg att va snälla mot varandra ❤️
  12 feb 12:50

Nä, vad tråkigt ❤️

  12 feb 12:57

Next time 🥳

  12 feb 12:59

Nej!! Jag har precis fixat barnvakt för att jag ville träffa dig.

Nåväl, jag får fixa barnvakt en gång till när ni kommer ner.

  12 feb 14:14

Nä.. va trist 🙁

Cookie har deaktiverat sitt konto me. Vill gärna hänga på. Funkar det?
  10 feb 17:33

Ja det går bra, skriver upp henne på listan ❤️😌

Jag hittar ingen information om hur många besökare ni maximalt kan ta in?
  8 feb 20:47

Långt ner i kommentarsfältet fanns den, har puffat den nu.

  8 feb 20:51

550 personer! skönt, då kan vi slappna av 😄

Arrangörerna kanske kan skriva in antalet i eventtexten någon stans så det blir tydligare? ❤️

  9 feb 06:53

Lokalen slukar 550 enligt de vi hyr av, men vi kommer inte ta in 550 personer, det skulle bli för trångt. Vi är själva osäkra på antalet personer eftersom det här typen av event inte varit ännu. Eftersom vi har öppet länge och vi har erfarenhet att en hel del kommer och går (vissa tidigt och andra sent) så är vi ännu inte oroliga för deltagarantalet. Vi får se hur det går på vår tryout och hur allt känns 😃

  9 feb 08:58

Jag har varit där och dansat och det brukar vara 350 personer typ. Det är jättebra antal när vi dansar iaf. Nån gång var det 120 pers och det var lite lite för den stora lokalen.

Spännande. Jag är nyfiken på hur många som ryms i lokalen? ☺️
  29 dec 17:50

550 personer och det räknar vi inte med att bli 😅

  29 dec 18:12

Oj! Cool 😍🙌

  29 dec 18:24

🤗🙌🏻

  29 dec 18:30

Tack för ert engagemang 💖✨

  29 dec 18:30

Tack för peppen 🥰

  8 feb 20:47

Det dök upp en fråga om detta, så puffar den.

  8 feb 20:50

Tack Shiralie!

Hur gör man om man om man inte har switch?
  7 feb 08:49

Kan du möjligtvis skaffa swish? Annars kanske vi kan lösa det, ska höra med resten av gruppen.

Vilken fantastisk idé att ha nästa gott och blandat i stadsgårdsterminalen och ha med utlevnad 😍 jag är så taggad 😍🥰
  7 feb 06:03

Det är dock inte samma lokal som festen i lördags, den här går man in i från gallertrappan ❤️

Bra med regler och krav i syfte att hålla fel person er utanför. Men jävligt synd det drabbar spontaniteten 💃🏼🕺🏿👠🌈
  4 feb 08:20

Vet man att man eventuellt kommer dyka upp så sätter man sig bara på ”deltar” helt enkelt 😃

  5 feb 12:40

👍 japp, det har du rätt i

Jättebra med fler verifieringar som krav!✅
Vi hade ev planerat ta med en ”ny” att ta ansvar för som möjlighet fanns innan er uppdatering, är det inte möjligt längre? 🤗
  3 feb 16:52

Dvs som ännu inte har 5 verifieringar, men som vi ”etablerade” går i god för och ansvarar för.

  3 feb 16:55

Nej det är tyvärr inte möjligt längre. Hur många verifieringar har hen idag?

  3 feb 17:01

Okej då vet jag! 2 med mig och Balder 🥂

  3 feb 17:06

Okej, finns det möjlighet att personen kan hinna träffa andra här innan den 25/2? 🤗

  3 feb 17:13

Nja, det blir nog svårt. Vi visste inte att den regeln skulle ändras så vi får planera om🤗

Det ska bli så kul med denna tryout. Hoppas den blir lyckad!
Undrar bara en sak angående entrén;

"Sätt upp dig på ”deltar” för snabbare mottagande i entrén. Spontana besökare är välkomna men kommer att hanteras i särskild kö vid entrén, där vi kontrollerar att du är medlem på Darkside och att du har minst två verifieringar"

Betyder detta att en är garanterad plats framför spontana besökare även om en kommer senare?
Eller är det först till kvarn och så släpper ni på i jämnt flöde från båda köerna?
  2 feb 16:50

Vi kommer att uppdatera infon i eventet I helgen.

  2 feb 16:53

👍

  3 feb 10:47

Nu finns ett dagboksinlägg som förhoppningsvis besvarar dina frågar.

Vid utlevnad, är det egna slagdon och så som gäller?
  2 feb 20:26

Ja vi kommer inte ha något att låna ut denna gång tyvärr 🤗

  2 feb 20:45

Tack för svar. Kan man förvara sina saker i garderoben när det inte används? 🙂

  3 feb 06:25

Ja det ska gå bra 🤗

Jag har uppdaterat eventtexten gällande säkerheten på vårt event. 🤗
Tänkte kolla lite hur tillgängligheten ser ut i lokalen?
Är det många branta trappor? Ligger det mesta på samma plan eller är det flera våningar? Är toaletterna i bås eller enskilda toaletter?
  5 jan 19:01

Vi måste nog be om att få återkomma om det. Huvudentrén är en vanlig trappa på utsidan men vi får kolla om det finns möjlighet att ta sig in via hiss också.

Allt ligger på samma plan och toaletterna är enskilda.

  5 jan 19:14

Tack för snabbt svar!

Hiss är ingenting som behövs för min skull när det bara är en trappa in, men kanske är bra att veta om det är fler funkisar som kommer ☺️

  5 jan 19:18

Självklart. Vi har inte hunnit med alla detaljer än. Tack för att du påminner!

  16 jan 11:29

Vi har fått ett positivt svar angående tillgänglighet: det finns möjlighet att komma in i lokalen via hiss. Om du uppmärksammar någon av våra entrévärdar så kontaktar de personalen som öppnar entrén till hissen.

Jag försöker planera mitt liv.
Framförhållning och färg koordinering i min kalender är det som funkar bäst just nu

Jag undrar om ni har hunnit fundera mer specifikt kring hur ofta festen blir av.

Naturligtvis ska första festen utvärderas, men undrar ändå hur ni skulle vilja ha det.

Frågar INTE åt en kompis
Frågar ÅT mig själv
  29 dec 17:37

Tyvärr vet vi inte så mycket mer än att vi måste utvärdera det första eventet och om det verkar positivt så vill vi köra en gång i månaden.

  29 dec 17:43

Tack för snabbt svar.
Säger grattis till GoB teamet för arbete med att hitta lokal och energi att utveckla eventet.

Väl medveten om att GoB teamet gör detta arbete på sin fritid, för vår allas skull, att vi alla ska ha ännu en clubuyta på Stockholms scenen

I mina ögon en härlig försenad julklapp och en nyårspresent i förskott

  29 dec 22:19

Underbart! Önskemål finns om att blanda jämna och ojämna veckor så alla kan vara med, även vi som har barnvecka på detta första event! Hoppas ni får superkul! 😍

  30 dec 19:15

Vi ska försöka ha olika helger, denna gången barnhelg för mig 😅

  30 dec 19:49

Toppen🙏🏼

  4 jan 21:07

Ett tips är att köra var 3:e vecka om det är möjligt.

  4 jan 21:46

Tyvärr inget vi hinner med ❤️

  5 jan 19:08

Vill bara bekräfta det Minisen säger. Det kommer att vara en del logistiska övningar för att kunna arra dessa event plus ett antal personer i crew. Vi tror att en gång i månaden är rimligt.

  8 jan 19:00

Hoppas på fler tillfällen och inväntar en udda vecka. Låter superkul!

Suveränt initiativ och utvecklingav ert koncept! Hoppas att det här blir en långkörare, det vore himla fint med ett lättillgängligt utlevnadsställe igen.

Fint jobbat!
Så fantastiskt bra å kul med ett nytt ställe och en scen att umgås på🥰✨🤩 Vi kommer absolut att dyka upp å ånga på lite…..😎🫶 Jätte tack till er alla som arrangerar. Ni bidrar på riktigt med kärlek 🧡
Kram 🤗 T& P
En försiktigt nyfiken fråga, G&B komemr alltså inte att existera på Skeppsbar framöver alls?
  29 dec 21:17

28 januari blir sista eventet på ett bra tag om allt funkar på terminalen

  29 dec 21:19

Ok❤️

  29 dec 21:20

Det beror främst på att vi börjar bli för många för Skeppsbar och att akustiken är vidrig. Plus möjligheten till utlevnad

  29 dec 21:30

Fattar absolut. Personligen gillar jag DS-häng utan utlevnaden, det blir en helt annan stämning då. But thats me. Jag tror att det här ni gör nu kommer bli så jävla bra, det är bara något annat lixom. Tack för att ni fixar! ❤️

  29 dec 21:53

❤️

Har ni någon inblick i hur många som kommer vara i Crew?
  29 dec 16:51

Nej inte ännu, något speciellt du tänkte på? 😊

  29 dec 16:57

Njae, är väl lite orolig att andra ska utsättas för övergrepp utan att det finns trygghetspersonal i närheten typ. Vill verkligen att det här ska bli så bra som möjligt och då är ju såklart en förutsättning att alla känner sig så trygga som möjligt ❤️ Men sjukt kul initiativ och jag ska göra mitt allra bästa för att bidra till en god stämning ❤️

  29 dec 16:58

Ι agree. It feels rather intimidating, doesn't it?


Visa fler (24)
  29 dec 18:12

Gör en "zombiekukfälla" så dom sållas ut redan första kvällen : )

  29 dec 18:16

Om det nu skulle finnas crew som kollar sessioner, så undrar jag hur det ska gå till och vad det är dess ska göra? Jag som tex inte använder mig av gult och rött samt gärna skriker, gråter och säger saker som ”Jag vill inte mer, jag klarar inte mer, snälla nej” osv skulle nog kunna bli störd i min utlevnad om någon som inte känner till vår dynamik kommer in och avbryter vår session 😅

Är det dessutom möjlig att knulla där så kommer jag mer än gärna 🥳

  29 dec 18:22

Baz: låter lysande med en zombiekukfälla 😅 Vi beställer en direkt!

  29 dec 18:23

Gult och Rött gäller alltid. Har du och din partner egna/inga stoppord så lägger vi oss inte i det.

Men det är för att säkerställa att alla fattar att Rött är stopp oavsett om det är ”ta inte mig på rumpan i baren” som att ”sluta slå mig på korset”.

Jag skriker själv sånt ibland under session och ser inget konstigt i det. Ska man ha en extremt brutal/annorlunda session kan det vara fördel att meddela detta till oss innan så att vi vet vad som händer.

  29 dec 19:02

Zombiekukfälla i form av en klassisk fingerfälla så ni kan fånga 2 stycken på samma gång!
För övrigt många kloka inspel i en aktuell och viktig fråga. Har förtroende för att GoB:s trevliga och proffsiga crew får till en bra balans som garanterar deltagarnas trygghet!

  29 dec 20:50

Om jag kan hjälpa till med nåt, säg till.

  29 dec 21:41

Jag jobbar ju som dörr vakt varje helg och gjort i 4år behöver ni så kan jag absolut ställa upp

Är knull tillåtet?
  29 dec 16:25

Japp! Men inte i mingelytorna. Sen kan vi inte lova att det är vidare bekvämt men knulla på och gör rent efter er 😉

  29 dec 16:27

Inte på bardisken :)

  29 dec 16:30

Vi fokuserar på att skapa utlevnadsstationer. I och med att vi måste ta bort allt efteråt så kan vi inte släpa dit en massa möbler för knulleri. Gör det stående mot ett kors vettja :)

  29 dec 18:17

Jag frågade inte efter möbler, sitter på min snubbes kuk ändå ju.

  29 dec 18:18

😘

  29 dec 18:18

🤣❤️

  29 dec 18:24

Jag tycker vi ska hålla en omröstning ifall Johannah ska få knullas på bardisken eller inte 😘

  29 dec 18:38

Åh Tack hjärtat ❤️

  29 dec 18:39

Hade vi varit på en svartklubb hade vi vigt ett event åt den händelsen 😘

  29 dec 18:42

Men åh, flickor, ni gör mig generad 😈😘

  29 dec 18:50

Kan inte annat än att älska rättframheten i den ursprungligt ställda frågan 👍😄

  29 dec 21:23

Eller "bara" två liter yoghurt... ;-) 😄

Vilket fantastiskt initiativ av er och vilket läge! Om ni behöver hjälp med något så hojta!
Vad kul! 😍 Fast synd det är helgen efter jag ska till sthlm 🤦‍♀️
Nu är jag ÄNNU mer ledsen över att jag inte är i Stockholm 😭😭😭 hoppas det blir lyckat så jag får gå en annan gång 🫶
  29 dec 16:26

🥺❤️
Vi hoppas också!

  29 dec 17:34

What Minisen sa! ❤️

Meeeeen!!!
Helt klart värt att spricka av nyfikenhet!!!
Woopwoop!
Men hurra vad trevligt ordnat! Hatten av, ser fram emot! Och hojta om praktisk hjälp/crew behövs.
Yes
Yes
Yes
Vad spännande
Sk göra mitt allra bästa att bidra med positiva vibbar
Vi söker möjlighet till samarbete med någon som är duktig på rep och som har material för reputlevnad. Ingen av oss arrangörer har detta och vi skulle tycka det var kul om möjlighet fanns.
Hör av er! 😊
  29 dec 16:39

Vilken typ av samarbete tänker ni er? ✨

  29 dec 16:42

Gärna någon som har material, kan rigga (med hjälp) vad som behövs och på ett säkert sätt. ❤️ Vi får väl diskutera vidare med den som är villig. Tänker i alla fall mattor men kanske man kan hänga upp någon ring för suspension också? Givetvis mot ersättning.

  29 dec 16:47

Eventuellt kommer vi köpa in egna mattor.

Hej alla!
Nu har vi lanserat vårt nya ”koncept” som vi kommer att provköra här i Stockholm - Kinky Terminal Bar ”KTB”. Vi hoppas att ni är lika glada som vi är för denna fantastiska nyhet.

Gott nytt år önskar vi på Gott & Blandat 🥳❤️
  29 dec 16:40

Fantastiskt! Kul! Pepp! 👯‍♀️

Säg till om ni vill ha någon extrahjälp eller låna kors
  29 dec 16:22

Snällt Baz ❤️ Du får jättegärna ta kontakt med Faktotum om du vill hjälpa till 🥰

Sprid
📣 Sprid / dela på Darkside 
Recensioner

Vilken härlig fest det var! ❤️ Tack så jättemycket för att ni anordnade detta evenemang! Det var väldigt mysigt och tryggt. Toppenbra värdar som var lätt att se och som verkligen höll koll på lekområdet. Mycket uppskattat att det fanns så mycket utrymme och möbler för lek! Dock hade jag önskat att det var lite intimare belysning och inte så mycket spotlight på lekstationerna - inte alla är så pass exhibitionistiska, och då är det skönt med lite dämpat ljus 😁 hade också velat höra lite mer erotisk musik. Men annars var det ett toppenbra evenemang! ❤️❤️❤️

- Dåligt flöde i garderob och om man frågar min sambo sanden av en plats där rökning är tillåten.

Fantastisk fest! Tack GoB-gänget❣️ Längtar till nästa tillfälle🤩

Tackar för en bra fest, hoppas ni har möjlighet att anordna fler fester. Ni gjorde det så bra. ❤️

Mycket bra jobbat! Jag ser fram emot nästa Ktb!♥️

Trevliga och spännande människor i en likvärdig miljö. Då blir det en angenäm kväll. Hatten av till arrangörerna.

Bra, stor lokal med bra kombination av sittplatser, dansgolv och plats för utlevnad. Kändes trygga och välorganiserat med värdar. Hade jag fått önska något är det lite mörkare belysning och lite mer variation på musiken

Riktigt bra! Tack ni som jobbat före, under och efter för att göra en riktigt bra fest för alla oss som kom.

Äntligen! Snälla fortsätt med det ni gör! ⭐️⭐️⭐️

Helt enkelst suveränt! Det mesta var perfekt, inkl. musiken. Smådetaljerna kan sen alltid filas på. Jag är såå tacksam för att nu gör detta! Bravo, applåder, kramar, hurra, etc!

Riktigt lyckat, underbar fest. Tack både arrangörer och Crew, bra ordnat!

Jättebra lokal, bra crew, trevlig publik. :) Bra lekområde (även om en av stationerna var lite väl nära publiken), och musiken lämnade lite att önska, såas. Men jag fick se människor som dansade på klubb, det var länge sen (och duktiga var ni!). Dock.. Björn Rosenström? Really?

Guldstjärna

Aldrig sett någon få stryk till "cotton eye Joe" förut, det gör självklart låten bättre. Hoppas på "my heart will go on" med batong eller min "closer" med örfilar nästa gång!

You guys nailed it

Det här har väldigt stor potential! Hade en riktigt bra kväll och ser fram emot nästa event :) Musiken kan ju bli mycket bättre, samt ljussättningen skulle kanske kunna va lite mer varierad... Darkrooms eller iallafall lite mer uppdelat rum kanske vore nåt i framtiden? :) Stort tack till eldsjälarna som skapat detta <3

Hade en toppenkväll! Nu hade inte jag någon utlevnad men några mjuka ytor på lekavdelningen skulle vara ett plus till nästa fest. 🎉 och kanske lite ”sexigare” musik ☺️❤️ Superbra fixat! Bra lokal och många sittplatser och gott om toaletter och riktig garderob. Grattis till väl anordnad fest !! 😁

Super trevligt🖤

Wow vilken härlig kväll! Bra lokal och bra arrat. Det skulle funkat ännubättre med en DJ som kan känna av dansgolvet och spela det som behövs. En playlist är svåranpassningsbar. 😉 Men fortfarande Exeptionelllt!!!🥰

Stockholm behöver det här. Fint att GoB dragit igång en scen för mingel o lek⭐️ Galen mix av sexakter bland lugna repsessioner o korsfästa blåslagna rumpor😂🤣 Dansyta i baren var ingen personlig hit o musiken borde vara tyngre - mer bas🥳 framöver skulle det också vara kul med något extra typ organiserad show/uppvisning vid tolvslageti lekytan.

Superbra arrangerat! Bra lokaler, med bra yter för både utlevnad, dans och umgänge! Vi ser fram emot fler fester! ❤️

Kanonjobb alla ni som var inblandade. Ett varmt bemötande vid dörren och en trevlig avslappnad stämning all around. Trots att det var mycket folk så kändes det aldrig packat och det var smidigt att röra sig. Och grattis på lokalen, jag skulle säga att läget är perfekt. Den är central nog att den är smidig att ta sig till men tillräckligt off för att kännas privat, hoppas verkligen att det kan bli en återkommande grej. Den utsikten på våren/sommaren är bland dom vackraste i Stockholm. Nu lite påpekanden och kritik levererat med välvilja, vet inte hur mycket det här ligger på er vs krog-personalen. Det första var garderoben, det gick för sakta. Vet inte om han var ovan eller blev överrumplad men det satte ett onödigt stopp i flödet. Jag har själv jobbat på nattklubb där två 18 åriga tjejer skötte garderoben och vi tog in över 1000 pers. Folk kom, gick och skulle hämta saker ur sin jacka hela tiden och det betalades med kort och kontanter. Aldrig någonsin tog det stopp eller sakta ner, det handlar om att jobba snabbt och metodiskt. Det andra var belysningen runt baren där folk dansade, alldeles för ljust för att få en härlig bar/nattklubbs-känsla. Man vet ju hemma vilken skillnad det blir i sinnesstämningen om man släcker i taket och tänder ett par ljus. Sen toaletten. Det fanns inget kösystem så dom som stod i kö fick hitta på sina egna, detta var i och för sig intressant att se hur det ändrades under kvällen. Men några pilar av tejp på golvet hade nog underlättat för många. Och den sista men största, musiken! Jag är en allätare och älskar allt ifrån Queen, Dire Straits, Tom Petty…men på rätt tid och plats. Det kändes lite som en blandning av Finlandskryssning, Golden Hits och DJ Gubb-rock. Musik som helt hör hemma på en Finlandskryssning, Golden Hits eller en aw med öl och biljard. Men inte något som man vill klä upp sig till och absolut inget med kinkykultur att göra enligt mig. Om man bortsåg ifrån alla människor och bara hade belysningen och musiken så hade detta kunnat vara ett mellanstadie-disco ifrån min ungdom 1989-92. Dr Alban, neon och päronsoda. Mörkare belysning och hårdare musik tror jag skulle göra mycket. Men å andra sidan fick jag för första gången i mitt liv se någon bli piskad till Magnus Uggla.

Wow, vilken premiär ni fick till!!! Bra lekyta, cool lokal. Jag hade uppskattat om musiken hade hållt samma volym hela kvällen, för jag upplevde att den höjdes någonstans halvvägs. En blir lite trött i stämbanden och öronen...Med det sagt skön och trygg stämning, keep up the good work!

Trevlig tillställning! Hoppas det blir fler gånger.

Tack Gott och Blandat gänget för att ni arrangerar! Grym start! Ser fram emot nästa! 💕

Över förväntan! Mycket bra arrangerat! Stort plus för utlevnadsytan, med gott om utrymme och bra belysning. Och även stort plus för dungeonsmonitors, trivselsvärdar, arrangörer etc som var både väl synliga och bidrog till känslan av trygghet. Minus för musiken, som tyvärr var lite för mycket radioskvals-gubbrock första halvan av kvällen. Allt som allt: Standard som låg högt över förväntan. Ser fram emot nästa event!

Otroligt bra jobbat av arrangörerna. Uppskattade tydligheten med väl avgränsad lekyta, lite mer ljus där och trygghetsvärdar på plats. Hade en väldigt trevlig kväll. Tack ska ni ha. 💗

Väldigt bra första event! För dem som likt mig är fryslortar, och som har lätt för att bli överstimulerade av ljud från många olika källor skulle jag rekommendera att 1. planera klädseln och klä sig i lager, samt 2. ta med öronproppar. Det jag saknade var något tystare utrymme/en landningshörna att vila hjärnan lite vid. Tolkade det som att folk satte sig strax bortanför garderoberna av denna anledning då det var mindre stim där.

Tyckte ni fick till det riktigt bra i den nya fina lokalen! Bra mingel och toppenstämning. En minusstjärna för musiken som var malplacerad på ett event som detta.

Stort tack till arrangörer, crew och all gäster för en minnesvärd kväll. Hoppas på fler kvällar som denna.

Tack för en mycket fin kväll! och vilket första arr!!!

Sååå bra, tack alla arrangörer och folket som bidrog till fantastisk stämning!!

Fantastisk fest! Över alla förväntningar🙏🏼 Om man får ha några önskemål till nästa fest skulle det vara aningen mindre folk, annan spellista och om suspensionriggen kunde sitta liiite högre.

Så bra arrangerat, toppen lokaler, toppen crew och härlig stämning!

Superkul event. Roligt med så många välkända ansikten. Hoppas på fler tillställningar.

Harten av till er eldsjälar som lägger ned så mkt tid och engagemang

Bra mingelytor! Bra lekytor! Perfekt volym på musiken och bra låtval!

Super bra, ser framemot nästa gång!

Fantastisk kväll och tack alla arrangörer för ett enastående jobb, bra lokal och mycket genomtänkt på alla vis.

Bra stämning, bra lokal och kändes tryggt även för mig som var där för första gången. Tack för en superfin kväll!

Underbart gott och blandat mångfald av härliga människor. Hatten av för arrangörerna!! Taaaaack såååå mycket!!!

Bra organiserat, mkt bättre lokal och fin personal fast linedance borde vara ett naturligt inslag på utlevnadsområdet!

Tack för en superhärlig kväll! Rymlig lokal där det gick att prata i normal samtalston och underbar stämning som alltid. Jag själv tyckte att temperaturen var väldigt bra i lokalen:)

grymt bra! allt kändes så genomtänkt. ser fram emot nästa gång!

Påväg dit så sa vi att antingen dör vi eller så blir det amazing! Och det blev amazing och grymt bra! Om det här var första gången ni arrangerar klubb på det här sättet så wow var ska det sluta!? Därför ger jag bara en fyra för det här kommer bli bättre nästa gång och då måste man kunna öka. Var så mycket saker som var awesome och det blir för långt att rabbla upp så skriver några få saker som kan bli bättre. Visst att ni kör lite golden hits men ta bort det "bonnigaste" tex Drängarna och liknande saker som inte matchar stämningen. Utan ljus gick det inte att ta bilder i mobilzonen. Ordna en lampa och en snygg reklam rollup som backdrop så har ni en photozone.

Enda minuset är att det var kallt i lokalen men det resulterade i mycket hudkontakt och det värmer både in- och utsida!

Allt var verkligen jättebra! Imponerande välordnat, bra lokal, bra lekytor och jättefin stämning!

Overall ett fantastiskt första event! Enda kritiken är att det fanns för mycket rep och pisk utrymme och för lite utrymme för annan typ av lek där man inte var vägen för folk! Även lite väl mycket folk och lite väl hög musik när vi lämnade vid 23 men overall ett underbart event!

Bra arrangerat! Lekytan var amazing 🌟

Alltså vilken kväll.. GoB lyckas igen, ni är bäst! ❤

<3 <3 <3 <3 <3 <3

Jättetrevlig kväll och otroligt lovande start. Som någon annan nämnt vore det bra om toalettkön kunde styras upp lite, för där uppstod viss förvirring. När det var som mest folk i lokalen blev det lite väl trångt, men överlag ett jättebra arrangemang. Extra plus i kanten för väldigt trevliga värdar och crew!

Älskar initiativet och ambitionen. Det är inte många saker som slår möjligheten att umgås med andra snuskon i grupp.

En mycket bra idé att byta från Skeppsbar till den nya platsen! Det är mindre trångt och man kan prata bättre! Om det verkligen finns möjlighet att koppla av på takterrassen på sommaren skulle det vara toppen!

Speciellt tack till crew! Och så sjukt fint att få se er alla mina vänner ❤️

Jävligt bra!!!

Super härligt folk och Nice lokal 🤓😎

👏👏👏🙌✨️

Eloge till värdar och crew! Bra stämning och fina gäster!

Bra fest! Kul med både nya och gamla bekantskaper. Bra personal och mackor i baren. Blev tvungen att äta två ggr.

Otroligt bra event! Allting var så väl planerat in till minsta detalj, man såg lätt hela tiden vem som var arrangör/crew/dungeon monitor. Det kändes tryggt och allt trevligt folk gjorde det ännu bättre. Hade gärna sett några fler soffor och kanske en landnings hörna utanför utlevandsdelen men annars var det helt perfekt 😍🤩

Bra arrangerat av alla! Väldigt fin stämning under hela kvällen. Jag hade dock uppskattat någon/några grader varmare och större utrymme att landa efter session. Det som fanns såg ut att vara en liten soffa som var konstant upptagen.

Välordnat! Bra lokal, mingelyta, stor och öppen utlevnadsyta, belysning och värdar! 🤩

Super bra ordnat! Älskade att det var bra ljus vid utlevnadsutrymme och bra med toaletter! Så fint att träffa bekanta samt nya personer och så kul att se sessioner 🌸

10/10! Älskade att det fanns så mycket möjlighet att slåss! Bra jobbat arrangörer och tack alla härliga besökare. 🥹❤️

Så bra ordna, bra och upplyst utlevnads område, ordentligt med toaletter, fantastiska människor.Det jag upplevde som mindre bra var garderobsköandet. Tack för en fantastisk kväll!

Så sjukt bra kväll. Bra arrangerat, härligt folk och kändes säkert. Tack tack tack!

Varmt tack till arrangörer för att ni möjliggjort detta! Tack alla i crew och tack gamla och nya vänner för en härlig kväll!

Fantastiskt bra för att vara första gången i ny lokal. Klart att det finns utrymme för förbättring men lägstanivån är redan förbluffande hög. Stort tack till alla gamla och nya vänner som gjorde kvällen lysande!

Så himla jävla kanon bra kväll, lokal arrangörer musik alla deltagare som bidrog till kvällen stort pluss till utlevnads området med dungeon masters höll koll stort pluss för att utlevnadsområdets var så öppet så att för oss som vill se och synas i vår lek fick extra energi

Skulle nog vara bra i framtiden med något som täckte fönstren i "omklädningsrummet" så att man slapp ögonkontakt med passagerare på Nacka/Värmdö-bussarna. Annars superbra arrangemang, proffsig personal från lokalen, bra crew som lätt gick att känna igen och få kontakt med. Uppskattade att värdar minglade runt och presenterade sig i början av kvällen. Skönt med något som börjar 19 och inte 22/23 för oss som jobbar helg.

Absolutly Loved it , Wonderfull new idea !!! Great hosts and everything open and safe , thank you all

Exceptionellt!

Fint att se hur GoB testar sina vingar. Ser fram emot fler fester i detta nya koncept!

Vilken djävla kväll - 5 alla kategorier. G&B borde vinna Mello bara för att…

Wow! Just, wow! 🥰 Viken kväll! Vilka gäster! Vilken utlevnad! Kvällen hade verkligen Allt! 😌 ..och lillan vill rikta ett extra tack till Baz och Domino för utlåning av värktygen 😌

Otroligt välarrangerat och smidigt! Vilken superpremiär för ett nytt koncept. Hoppas verkligen att det blir fler tillfällen!

En fantastisk kväll, ser fram emot många repriser! 💜 Riktigt bra ordnat av crews

Väldigt bra organiserat 👍

Så himla fint roddat, heja!

Fantastisk kväll! Mer mer mer säger jag bara! ❤️

Tack för en jättebra kväll. Om det funnits någon ände av lokalen där musiken varit lite lägre, hade det varit än bättre. Ibland behöver man vila både stämband och öron. Men musikmixen var bra. Fint ordnad lekyta! Bra tänkt där med världar på plats.

Mycket trevligt och bra arrangerat. Ser fram mot fler tillfällen. Keep up the good work ❤️

Macarena

Dra på trissor vilket jäkla bra och välordnat event! Sjukt mycket cred till arrangörerna. Ps, finns det nån chans att bambustången sitter lite högre nästa gång?

Fantastiskt bra! Längtar redan till nästa!🌟

Alltså wow!!!! Vilken kväll! ❤️

Jättebra fixat 😍🤩 och lokalen funkade bra.

Supertrevlig kväll! Kanske en av få som älskade musiken, men det blev så mysig stämning av det 🤩 lokalen var jättefin, dock skulle det behöva minskas lite med gäster. Fantastiskt uppsatt lekdel dock med mycket möbler! Tack för allt 💖

Helt fantastiskt. Denna premiär var bättre än förväntat. ♥️💕

Så fint arrangerat! Äntligen en lokal med utrymme för både mingel och utlevnad. Hoppas på

Mycket bra arrangerat. Med tanke på premiär för nytt format i oprövad lokal förbluffande bra faktiskt. Det ger såklart skyhöga förväntningar på de uppföljningar vi förhoppningsvis kan se fram emot och oddsen att uppfylla dem bör vara gynnsamma. För övrigt gott om kul folk i flådiga outfits, många av dem sedan tidigare okända av mig. Sånt piggar upp👻 Natti Perverts and missbehave properly!

Så bra. Vilken rolig kväll. Tack till arrangörarna. Mer av detta :)

Var inte där.

Första event för mig någonsin med utlevnad involverat. Kunde inte varit bättre! Fantastiskt ordnat och super trevlig crew. Samt så många underbara kinksters. 💖

GRYMT jobbat hörrni! Magisk utvecklingskurva. Kändes säkert, väluttänkt, mingelvänligt, vacker utlevnadsdel! -enda- ”minuset” som snarast är subjektivt är en önskan om en mer nutida spellista samt möjlighet till mindre -scenaktigt- lekutrymme.

Vilka hostar, ni är bäst! Saknade att dansa utan att vara ivägen för folk men bra yta för utlevnad.

Underbar kväll! Tack GoT crew för allt jobb ni gjort! 2 saker att förbättra: musiken och ljuset!

Wow! Precis den här typen av event som Stockholmsscenen behöver. Extra plus för ytor med olika ljudvolym.

Super kväll! Musiken kunde vara bättre och mer utlevnadsvänlig, ser fram emot nästa fest! 🫶🏽

Tack för en super kul kväll ❤️

Pangkväll med pangfolk! 🥰

Vilket lyft ifrån skeppsbar! Bättre ljudnivåer och olika områden med både utlevnad och plats för mingel och konversation samt dans! Grymt nöjd med kvällen! Även fint att se att det fanns värdar vid utlevnaden. Bra säkeherhetsänk!

Hur bra som helst!

Supermysig och väldigt bra arrangerat. Bra med tydliga lysande band för crew! Dock lite trångt vid lekytorna vid vissa sessioner

Fantastiskt 😌😌😌

Fantastisk kväll, bra anordnat! Hoppas på repris snart! ✨

Bra jobbat. Så trevligt.

Grymt bra ordning på all personal! Garderob i världsklass, trevligt bemötande av DMs och baren fungera toppen. Minska antalet deltagare så folk inte står och snackar i lekytorna så har ni ett superkoncept!

Bra lokal, ni var så sjukt duktiga å fixade med allt, kunde jag skulle ge mer!😊

Perfekt som första utlevnadsevent för en rookie 👍

Välorganiserat, trevlig lokal och rätt personal på rätt plats. Kändes tryggt. Tyvärr blev det rätt trångt och högljutt, så framöver bör nog deltagarantal eller lokalstorlek ses över. Jag hade en jättebra kväll och hoppas på en repris. Tack!

Guldstjärna för lekytan! Jättebra!

Fantastiskt fint ordnat - lätt att upptäcka ansvariga. Trevligt :) till alla er som frågade = det är jag som är döv o synskadad = det går bra att lägga till mig som vän

Väldigt trevligt, roligt att se så många man bara sett på bilder tidigare. Ni finns på riktigt också! Mycket blickar men kändes ändå positivt, inte lätt att vara över 2m 🤪✌️🥰

Vilken bra kväll! Jag hade jättekul. Tack för att ni anordnar detta. Det är enormt❤️

Lokalen fungerade över förväntan. Visst temperaturen kunde vara ett par grader varmare. Stort tack till fantastiska arrangörer för en fantastisk kväll. Otroligt roligt att så många kom fram och hälsade på en långväga gäst. Stockholm levererade. 👍😁

Det här potential, men var för kallt och jag gillade inte musiken. Folk som minglade i lekutrummet, för mingelutrymmet tog slut.

Bra premiärevent på statsgårdskajen. Professionellt arrangerat med trevliga arrangörer.

Tack för en trevlig kväll, mycket bra arrangerat. Återkommer gärna och hoppas kunna både stanna längre och utnyttja fler av möjligheterna :)

Nice venue, very kind and helpful staff, i left early but it was great

Många komplimanger till arrangörerna. +För att ni visa tydligt vilka som var värdar man kände att ni närvarade. Mängden folk för ytan som var skulle behöva reduceras. Utöver de mycket trevlig lokal och stämning.

Medianbetyg 5

Du måste logga in för att kunna recensera.

Deltagare
450 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
474 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.