Logga inBli medlem

Dekadance Prism - SLUTSÅLD

Lördag 3 december 2022, klockan 22:00 — 03:00
📍Blivande, Södra Hamnvägen 9, Stockholm   (Stockholms län)  
Medlemskap krävs.  Dresscode finns.  Föranmälan krävs.  Annat krav (se nedan).
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
SLUTSÅLT!


Litur Faarf رنگ Färg Couleur Renk Umbala Colour Farbe اللون

3 december 2022
22.00-03.00, entrén stänger 23.59
Blivande, Södra Hamnvägen 9, Stockholm

Kära medlemmar i Dekadance!

I en mörk och deprimerande värld lyser du som en ljusstråle och en explosion av färg! Är du kanske grön som en smaragd, röd som eld, rosa som en enhörning eller isigt blå? I denna all-out färgfest vill vi att du vågar skimra i dina mest lysande färger! Släpp det dunkla mörkret och dansa in i natten med glans och färg.

Det här är Dekadance Prism, något du aldrig sett förut!

Vi kommer äntligen utforska en helt ny lokal. Den är delvis redan inredd och har riktigt kreativa inredare så den är både sjukt snyggt och häftigt inredd. De har ett helt magiskt ljudsystem som bara längtar efter att få leta sig in i våra hjärnor med sitt krispiga sound samtidigt som basen slår som en murbräcka in i det glada kinkyhjärtat hela natten ända in på småtimmarna.

Vi kommer att vara hos Blivande i Frihamnen!
Blivande är en känd scen som har sina egna traditioner och rutiner. En av dessa är att grundregeln hos Blivande är att man inte har skor på sig. Den här gången är det dock ok med den viktigaste regeln att du får inte ha samma skor inne som du haft ute.

SE DAGBÖCKER ANGÅENDE BÅDE DRESSCODE OCH SKOR.
https://www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=1240589
https://www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=1240184


För andra gången i Dekadance historia kommer vi sköta vår egen bar så billigare går hand i hand med begränsat utbud. Swish (eventuellt kort) gäller för baren!

Är du inte med och roddar på dagen, då rekommenderar vi Club Abzints traditionella kinkjulmarknad som sker samma dag så gå dit, mingla och shoppa!
https://www.darkside.se/?event=51669


Dekadance events kräver en hel del arbete och vi kan inte klara det utan hjälp!
Vill du hjälpa till med festen kan du höra av dig till info@dekadance.se eller på Darkside. Vi behöver som vanligt roddare innan och efter festen samt pålitlig crew under festen som ska bidra till allas trygghet.

DJs:
22-23 Athena
23-00 DJ Schneidler
00-01 Rocco
01-02 Athena
02-03 Rocco


- BILJETTERNA ÄR NU HELT SLUTSÅLDA! -

Varmt välkomna till Dekadance Prism 2022!

(Logga in för att se medlemsinfo)   https://www.dekadance.se/?page_id=986   info@dekadance.se   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Minimal lokal och köande mest hela tiden. Rent farlig och olämplig lokal för så mycket folk. Hur tänkte ni här? Pengarna tillbaka tack!
  4 dec 2022

Fattar upprördhet över att inte få sina högt ställda förväntningar uppfyllda, men det vi måste komma ihåg är att Deka är en medlemsorganisation. De som arrar gör det vid sidan av sina ordinarie sysselsättningar och de kämpar. Att ex kräva tillbaka pengar kan innebära att Deka går i graven. Sedan låter det som att vissa felval kan ha gjorts, jag var inte där så jag vet inte, men det är en lärdom att ta med till nästa gång.

  4 dec 2022

+1 på volang!
Hur många fantastiska fester har deka arrangerat, och hur många har varit som den här? Personligen kan jag känna att man kanske ska ha det med sig innan man spyr galla över en ideell förening som har varit aktiv i nästan 20 år.
Inte alla fester kommer bli perfekta, men helvete vad de kämpar för att göra dem så fantastiska som de (oftast) är!

  4 dec 2022

Ideell medlemsorganisation till trots, det är ingen ursäkt mot kritiken som i samtliga fall varit berättigad.
Det är för att Deka har levererat fest efter fest som iaf jag ställer mig frågande till hur denna fest genomfördes som den gjorde.

  4 dec 2022

Att inte ha det så trångt att det känns otryggt, ha tillgång till mer än två toaletter på så pass många personer och att inte spendera majoriteten av festen i kö är inte att ha högt ställda krav anser jag i alla fall. Det ska man ändå kunna förvänta sig. Att berätta om sin upplevelse av själva festen är inte heller att spy galla över föreningen…
Klart folk är upprörda och kritiska, vi är betalande gäster som själva lagt ner tid, pengar och energi inför detta. Deka är medveten om detta nu och tar förhoppningsvis till sig av all kritik.

  4 dec 2022

Såklart att man måste få komma med kritik. Men föreställ dig att ha slitit med en fest i flera månader och att vakna upp till denna vägg av negativitet. Som arrangör skulle jag troligen krokna. Man kan framföra kritik på ett konstruktivt sätt. Att begära pengarna tillbaka är inte konstruktivt, Deka har inte de marginalerna. Att påpeka att det ur brandskyddssynpunkt var farligt är däremot konstruktivt.

  4 dec 2022

Rzzie: din kritik var "gör om, gör rätt". Fantastisk input.

Karoll: lokalen var definitivt inte optimal, och jag tror att det är där problemet ligger. Att lägga tid, pengar, och energi på något som inte blir som man tänkt sig är bedrövligt, det vet jag, men tonen i recensionerna tycker jag är obefogad. Det blir heller inte helt rättvist eftersom de som hade en dålig upplevelse är mer benägna att recensera än de som hade kul, och jag (som var där) upplevde att det absolut fanns kritik bland gästerna men att det på det stora hela var positivt.

  4 dec 2022

Mycket av kritiken är absolut berättigad, exempelvis angående toaletter och garderob. När man anordnar fest i en ny lokal har man i stort sett enbart lokalägarens information att gå på, så när de exempelvis uppger att en lokal är godkänd för 400 personer så brukar Dekadance lägga sig på kanske 2/3 av det eftersom vi vet att vi behöver mer plats per person än en normal klubb. Då är det så klart tråkigt att andra delar som garderob och toaletter inte håller måttet för det antalet besökare, och man kan ju bara tänka sig hur det är när de fyller lokalen helt.

  4 dec 2022

Angående brandskydd så var det minst lika bra som i de lokaler vi varit i tidigare. Varje rum hade flera direkta utrymmningsvägar, det fanns inga trappor att ta sig upp för för att komma ut, osv, så just den kritiken känns ganska ogrundad, speciellt som samma kritik aldrig hörs när det är fest på exempelvis H62.

  4 dec 2022

Dansgolvet var en besvikelse för många i högklackat. Vi hade förstått det som att vi skulle kunna ta bort pusselmattorna på golvet men under påroddningen visade det sig att golvet under mattorna var i riktigt dåligt skick och att du vi skulle göra för att få lov att ha skor var att lägga en annan matta över pusselmattorna, vilket inte gjorde saken bättre för de med högklackat. Alternativet hade tyvärr varit att stänga dansgolvet helt. Hade vi vetat det tidigare hade vi då klart kunnat informera om det och rekommendera lågskor för de som ville dansa.

  4 dec 2022

(Ovanstående är min personliga analys utifrån att varit med och roddat festen, och representerar inte styrelsens.)

  4 dec 2022

@psykodynamisk: din input var ”Hur många fantastiska fester har deka arrangerat…” Jag vet inte hur tidigare fester ursäktar denna eller gör denna bättre?

Jag tror det mesta har sagts men jag kan också skriva det: Två toaletter på 250 personer. Väldigt långa kö tider för insläpp, för många dessutom utomhus. Garderob innan biljettkontroll. Polettsystem med endast swish på en fest som har mobilförbud, dessutom precis bredvid play room. En bar med två bartenders där det mesta verkar ha tagit slut. Lägg till osäkerhet kring dresscode, skor och tema.

Några av de bästa festerna jag varit på har varit Dekas fester. Därav gör om, gör rätt, vi alla vet ju att kompetensen finns där, eller iaf funnits.

Vill passa på att förtydliga att jag är medveten om att alla som jobbade igår gjorde sitt bästa och det är förutsättningarna jag är kritiskt till.

  4 dec 2022

Tror inte det är någon som kastar eller kastade skit på crew. Även om det uppstod helt orimliga situationer så förstår de flesta vad deka är och vad crew gör för oss gäster så det är ändå oftast civiliserat bemötande förståelse för situationen.

Det räcker med att veta att det finns två toaletter till 200+ personer. Där måste någon säga ifrån och så blåser man av och tittar efter en ny lokal.
Det är bara så och det finns ingen ursäkt för som gäst måste man kunna gå på toa.

Alla problem som uppstod var på grund av logistik, planering och information. Crew på plats slet röven av sig för att lösa saker efter bästa förmåga.
Men planeringen och förutsättningarna var fel och då spelar det ingen roll hur hårt man jobbar.

Jag kan absolut se intentionen och vad man ville åstadkomma med lokalen. Men det hade krävts ett annat tema och halverat antal gäster.

  4 dec 2022

Rzzie: min poäng med det var att man kanske inte ska döma deka efter en fest, och kanske inte efter hur recensionerna ser ut, vilket jag upplever att många gjort.
Bogeyman: jag har inte sett nåt annat än beröm till crew, och det är inte de jag pratar om heller. Jag tycker att valet av lokal var dåligt, men i övrigt har arrangörerna gjort ett bra jobb imo.

  4 dec 2022

@psykodynamisk: Det är ju festen igår som kritiseras, inte Deka som organisation. Men som arrangör faller ju ansvaret på Deka.

  4 dec 2022

Har man valt en hemsk lokal har man ju inte gjort ett bra jobb som en arrangör? Lokalen skulle varit väldigt bra, om det var mindre folk. Att välja att ha ett stort event när det uppenbarligen inte går, är inte att göra ett bra jobb.
Dessutom: jag tycker absolut att man kan dömma Deka efter en fest. Det skulle vara mer logiskt att ett sådant här dåligt event kom från några som inte insåg hur mycket människor 250 Pers är, hur lång tid en garderob bör ta, att 2 toaletter inte räcket. Att det sker med en förening där folk borde ha vetat bättre är otroligt skevt. Antingen är det okunskap och då kanske Deka inte borde ha det goda ryktet de har, eller så är det rent av folk som dolde hur illa det skulle bli. Att de visste om toalett situationen,"omklädningsrummet", kaoset med incheckning och valde att medvetet kolla åt andra hållet för att arrangera något. Vet inte vad som är värst..

  4 dec 2022

+1 på Rzzie och Spetshjärta.

Deka är en av få klubbar i Sverige som åtminstone haft ambitionen att befinna sig på internationell standard och som länge haft både hög(st) svansföring och bland det högsta trycket på biljetter. Förväntningarna och kraven är därför aningen högre.

Att släppa in för många gäster i en liten lokal, ha för få toaletter och sälja slut baren är arrangörsmisstag, amatörmässiga och potentiellt farliga sådana.

Undrar för övrigt hur många eldsjälar både bland crew och besökare gårdagens debakel brände ut?

  4 dec 2022

Om man tar på sig styrelseansvar i ett bolag eller i en förening likt Deka, så tar man också på dig ett juridiskt ansvar.

I uppdraget, tar du också på dig personligt ansvar för att föreningen sköts på ett korrekt sätt, om DU är osäker runt detta, tacka NEJ

Detta gäller medlemskap, att förening följer de lagar och regler som verksamheten omfattas av, ekonomiskt ansvar. Att ha mycket att göra, fatta beslut utan adekvat kunskap, eller på dåliga underlag, friar INTE enskild från ans


Beslut som inte lever upp till de krav som ställs enligt lag, som kanske leder till personliga skador för enskild, egendom, ekonomiskt lidande, eller genom brott avslutar föreningens existens. Kan detta öppna för stämning med personligt ansvar.

detta är inget hot, utan kunskap och information som alla medlemmar ska känna till. Styrelsens ansvar i Förening eller Aktiebolag, är i stort samma

  4 dec 2022

Toetal: alltså SNÄLLA. Vad skulle nån ens stämma för? Var har deka brustit i sitt juridiska ansvar?
Det där är så upptrissat och överdrivet att det är skrattretande.

  4 dec 2022

Rotcorpski: Det roligaste egentligen är ju hur många som hyllar crew och roddare, men inte förstår hur pissigt det kan kännas när man kämpat i timmar eller dagar för att göra det bästa av situationen för att sen få se den här mängden grin och gnäll.
Jag misstänker att det även gäller arrangörerna. Blir det mer deka så är det för att *de* är eldsjälar som vill ordna bra fester.

  4 dec 2022

Jag måste fråga, hade arr alltså inte öht sett lokalen innan det var dags att rodda på?
Skrevs kontrakt utan att ha undersökt tex toalettmöjligheter? 🧐

  5 dec 2022

Jag ställer mig samma fråga som apistogramma…

Fast egentligen är det väl rätt tydligt att arrangörerna inte gjorde ett bra jobb när besökare ger medianbetyg 1 och sen tittar man på förra året tex? Saker går fel ibland men detta var något annat. Crew slet, kämparglöden vid diverse fel fans helt klart! Sjukt tråkigt bara att det inte gick att rädda.

Det är givetvis olika perspektiv, men kritiken hjälper ju just individer att förstå att detta inte var ett typiskt deka, så man inte dömmer ut det efter en fest. Men givetvis är det rimligt att göra det? Går du på resturang och du köar ute och hela kvällen blir pannkaka, går du dit igen? Lek med tanken att du reser från Malmö eller Köpenhamn ovanpå det, förhoppningsvis går helgen tillgodoräkna med sällskap och nöje utanför Prism. Med outfits och annat så byggde det på. Hoppas på en stark comeback! 🙏

  6 dec 2022

Görs der bara tre fester om året och en av fest blir så här. Så är det 1/3 av året som vart obra.

Jag tycker Deka ska göra mindre fester och fler.

Då passar fler lokaler , som kanske ligger mer centralt.

  6 dec 2022

Året innan pandemin körde vi åtta fester, om jag minns rätt. Men då var det också fler medlemmar som engagerade sig och var med och producerade festerna och vi hade bra relationer med flera olika lokalägare. Under pandemin har det förändrats – lokaler har bytt ägare eller ansvariga, har förlorat sina serveringstillstånd, har höjt priserna osv.

En handfull personer (med heltidsjobb, familjer och liv utanför Dekadance) har helt enkelt inte tid, energi och möjlighet att arrangera fler fester, små eller stora (utöver det löpande föreningsarbetet, försök att hitta nya lokaler som vill ta emot oss och hyfsat uppfyller våra behov, underhålla hemsidan och annan IT, skriva och skicka ansökningar för olika saker, arrangera och delta i andra saker som SFW och Fetish Fair, Stockholm Pride och Kinkykvarteret, andra fester, osv.).

  23 dec 2022

Det är beklagligt att de förlorar serveringstillståndet

Jag har full förståelse för att många är missnöjda med den här festen och just därför vill jag slå ett slag för att engagera er i föreningen. Det är oftast svårt att fylla upp alla förtroendeposter och med tanke på medlemsantalet är det inte så hög uppslutning på årsmötet. Hjälp oss att skapa fantastiska fester; sök till en förtroendepost! Det blir lättare när vi är flera ❤️❤️❤️
  5 dec 2022

Jag föreslår att Deka köper in tjänsten av lokalval av något företag, med en klasul om ersättning om lokalen inte fungerar..
Trots allt det är en sån viktig bit.

Kanske lägga ut planneringen av möbleringen av ytan också. Särskilt utlevnads ytorna.

Sen lägga ut avroddande på företaget kanske?

Trots allt det är inte så många fester per år det rör sig om. Inte ens en i veckan, en i månaden eller en i kvartalet.

  5 dec 2022

Lee, har du förslag på ett företag som kan tillhandahålla planering av utlevnadsytor?

Här tror jag snarare att det handlar om att deka väljer att prioritera dans framför utlevnad, inte okunskap om vad sim krävs för viss typ av utlevnad

  5 dec 2022

Jag funderar om deka verkligen haft problem med att fylla förtroendeposterna?
Jag kontaktades inför förra mötet men var dock sen inte aktuell vid årsmötesvalet.
Däremot så var det kanske lite lågt med medlemmar på årsmötet.
Det här att dock inte kunna räddas med mer engagemang. Lokalen gjorde att logistiken inte fungerade.
Att folk fick stå ute och frysa hade kanske undvikts om dansgolvet först tjänstgjorde som väntplats och för ombyte.
Sen var det även att någon skulle behövt engagera sig och byggt fler toaletter…

  5 dec 2022

Slår också ett slag för engagemang men här hade det inte avhjälpt allt som gick dåligt.

  5 dec 2022

Det behövs även crew till fester som hjälper till att rodda på och av. Något som det ofta är svårt att få tag på folk till.
Styrelsen kan inte bära allt själva på sina axlar och det kommer ofta återkommande eldsjälar som bara hjälper till att rodda på eller av, men som inte är själva med på festerna.

  5 dec 2022

Jag svarar samma sak här som jag skrev i din dagbok.

Du tänker på allvar att en förening som Dekadance har råd att anlita ett eventföretag för att arrangera fester? Dekadance förening har arrangerat fester sen 2004 och det har fungerat superbra majoriteten av tillfällena. Jag är ingen flitig deka-besökare men i vanliga fall har omdömena varit fem stjärnor och målgruppen har varit supernöjda. Att lägga det på ett eventföretag utan kunskap eller insyn om arrangemanget tycker jag är en superdålig idé.

I snart tjugo år har man arrangerat fantastiska fester och en gång gick det fel. Har vi inte större tilltro till föreningen än så?

Om det hade varit lukrativt att arrangera kinky BDSM-fester hade nog eventföretagen redan skapat ett etablerat återkommande event men det har inte hänt!

Deka hänger på eldsjälar! Det ska vi vara tacksamma för.

  5 dec 2022

Mitt svar är till Lee.

  7 dec 2022

Dekadance som förening har inte den ekonomiska möjligheten att ha en fast lokal, hyra eventföretag eller lägga ut avroddningen på entreprenad, i alla fall inte om folk vill slippa betala tredubbla biljettpriserna. För att inte tala om att Deka ändå behöver vara involverade i avroddningen eftersom det mesta i form av lekmöbler och sängar är föreningens möbler som ska till föreningens förråd.

Som en i byggcrew kan jag säga att vi jättegärna tar hjälp med att concepta, bygga och underhålla föreningens grejer.
Det behövs alltid fler roddare och crew till festerna, och det är ett perfekt sätt att garantera sig en biljett till festen, lära känna fler medlemmar och få lite mer förståelse för allt jobb som ligger bakom varje fest.

För något som måste kommas ihåg är att Dekadance är en förening, inte ett företag som gör detta för ekonomisk vinning.

  10 dec 2022

HGBM +👍🏼

  10 dec 2022

Svar till HollyGoBiteMe

De flesta företag i Sverige är få mans bolag 1 till 3 anställda.

Många av dessa är eventföretag.

Deka behöver enbart hjälp kanske en av tre event per år, då de inte använder beprövade lokaler.

Stockholm kryllar det av lokaler för just event.

Eventföretag har koll på dessa.

Har man ett etablerad relation med ett sånt företag så kan de lära sig vad Deka letar efter när det kommer till lokaler.

Nästa gång någon sån här sak händer sp smäller det till i Dekas plånbok. Antingen får man betala tillbaka alla inträden, samt betala hyra för oanvändbar lokal, personal mm.

Föreningen kanske åker på en bot.

Man får ta kostnaden för att få något gjort seriöst en eller kanske två gånger om året.

Det är det värt.

Det för många kockar i Dekas arrangerande...

En person i den här tråden fick t.ex. inget för att han låna ut sitt fina kors till Deka mm.
Som ett exempe

  19 dec 2022

@Lee, vad skulle föreningen åka på en bot för?

Menar du att alla Dekas arrangemang är oseriösa?

Och vad för kors lånades in?

  19 dec 2022

https://billetto.se/blog/halsa-och-sakerhet-for-evenemang-vad-du-behover-veta/

  20 dec 2022

Där beskrivs arrangörens ansvar för säkerhet etc. Inget som reglerar att arrangören ska betala tillbaka biljetter för att besökare är missnöjda pga köer, för få toaletter, dansgolv som inte funkar för högklackat etc.

  21 dec 2022

@Blyglydig det kan vara billigare att ställa in och ersätta folk än att chansa och få 250.000 i böter och mer där till.
Och länken tog upp det där med toaletter.
mm. Bra länk använd allt material där. Massa checklistor mm.

  22 dec 2022

@Lee, den länken leder till info och regler för Storbritannien, hur är det relevant för oss i Sverige?

  22 dec 2022

Eller så skyndar du dig och tar fram det Svenska materialet Tenebrae.

Den här länken är vad jag och billetto kan ordna på fem minuter....

  22 dec 2022

Som jag säger naket på samma våning som bar och servering är inte tillåtet i Sverige.

Så ni behöver minst två våningar...

  22 dec 2022

Lee, om du påstår att dekadance bryter mot lagen så är det faktiskt på dig det ligger att peka på vilka lagar eller regler de bryter mot.

Med tanke på hur många gånger den här diskussionen har förts och hur många gånger det visat sig inte stämma, så börjar det bli lite uttjatat.
Deka har om och om igen hanterat tillståndsbiten rätt, annars skulle de inte få tillstånd igen, det är så enkelt.
Om och om igen så har folk påstått att deka har gjort fel, och varje gång har det visat sig bero på att folk inte har koll på reglerna, hänvisar till regler för andra kommuner eller länder, eller helt enkelt inte förstår vad reglerna säger.

Det finns saker att kritisera med deka (precis som med alla arrangörer), men det här är inte en av dem.

  23 dec 2022

Lee, du får gärna svara på de svenska reglerna, för som Young påpekar så ligger ansvaret för bevisning på dig om du påstår saker.
Du får även gärna svara på övriga frågor jag ställde: är alla Dekas arrangemang oseriösa enligt dig och vilket kors lånades in?

Mina bilder ligger uppe på Dekadance hemsida nu och om du är på bilden och du har ett ok från andra som är med på samma juld så är det helt ok att tex lägga upp den på DS så länge du inte tar bort Deka loggan och min också.

Detta göller för alla bilder som alla fotografer tagit på Deka.

Har du några frågor så hör alltid av dig till foto@dekadance.se så besvarar jag dom.
Du tog en jättefin bild på mig och min partner Jorgen_Grundstrom. Kan man få lägga ut den här på DS?
  20 dec 2022

Tackar, och det får du/ni självklart göra så länge Dekadance loggan och mitt namn finns med.

  20 dec 2022

Tack så mkt! 👍

De som gillade min dräkt och vill ha kontakt eller bara ge en komplimang, är fria att höra av sig.
Med huvan på blev jag liknad med Edward Blackadder.
Med huvan av och håret utsläppt blev jag liknad med en ung Ozzy Osbourne.
  10 dec 2022

Det var i all välmening! Hoppas det framgick! 😄

  10 dec 2022

Självklart förstod jag det. Lägg gärna till mig som vän om du vill hålla kontakten. Jag gillade din "skräckblandade förtjusning".

Positiva saker från helgens fest och förslag inför framtiden.

Jag har gått på Dekadance fester i snart 8 år och vill lyfta några grymma saker från lördagens fest som jag vill se mer av.

1. Variation i tema, musik och klädkod. Jag gillar Dekadance standardkoncept med tung musik och smal dresscode. Men jag uppskattade mycket att få träffa samma härliga människor med en annorlunda feeling på festen. Mitt förslag är att var 3-4:e fest är ”annorlunda”, alltså friare tolkning av dresscode samt annan typ av musik/edm. Gärna med ett specifikt tema.
2. Ljus och ljud i darkroom. På denna fest var det mysig men ändå bra (”stark”) belysning i darkroom. Musiken var bra och framför allt inte för hög. Det gick alltså enkelt att kommunicera och läsa av hur ens partner/s mådde (vid vissa fester har vi avbrutit utlevnad pga just svårighet att hålla koll på säkerhet/samtycke).
3. Inga ensamma personer i darkroom. Detta uppskattades enormt. Dom gånger det känts olustigt att leka i darkroom har framför allt varit kopplat till att ensamma personer kommit in och varit för närgångna eller stirrat så desperat att man oroat sig att dom ska gå fram och tafsa. Höjer man gränsen till att man behöver vara socialt kompetent nog att få med sig en kompis så löser man nog en stor del av den problematiken.

Så fortsätt gärna med ovanstående! 😄

Förslag till framtiden. Dekas två senaste fester sålde ut extremt fort, vilket är väldigt tråkigt för alla som ville gå men inte fick tag på biljett. Dessutom har folk klagat på storleken på helgens lokal (ett återkommande problem, speciellt kopplat till lekutrymme, som tagits upp på andra fester). Dekadance behöver större möjlighet att hyra stor lokal eller tom ha en egen lokal. En faktor för att friare kunna agera i frågan är att från början ha tillgång till pengar (för förskottsbetalningar, att våga obeprövade koncept som att hyra en rejäl båt och åka ut på sjön etc).

Jag föreslår en utveckling av guldbiljetten. Låt oss kalla den investeringsbiljetten eller stötta-Deka-biljetten. Biljetten garanterar inträde på alla Dekas fester under ett kalenderår, utan garanti att fester faktiskt blir av (slår tex pandemin till igen går pengarna till att hålla Dekadance vid liv). Biljetten är dyr och kostar mer per fest än att köpa biljett till varje enskild fest. Man betalar helt enkelt för lyxen att ha tillgång till varje festtillfälle. Min förhoppning är att denna typ av biljett ger festfixarna större möjlighet att tänka utanför boxen för att lösa lokalproblematiken. Samt så att dom som älskar Dekadance fester och vill gå varje gång både kan stötta och garantera sig själva en plats.

Tack för allt fantastiskt ni gör! 🥰
Leaving aside comments for the party itself, which I agree turned out to be a bit too crowded at one point, I would like to thank the people who had their pictures taken by me!
It was my first evening as a photographer for Dekadance and I really enjoyed meeting new people 🤩
I will work on the photos as soon as I can ✨
  4 dec 2022

We will try to be patient but as I know myself I will promise nothing. ;)

  4 dec 2022

@TBO pics are out!!
Fast enough? 🤓

  4 dec 2022

Your pics are amazing 😍✨
Really love how they turned out

  4 dec 2022

Thank you so much!! 😍❤️

  4 dec 2022

Fast as lightning! Awesome pictures as well!

  4 dec 2022

Det är jättebra om arrangörer och roddare känner sig nöjda och tigger att allt arbete har gått bra, men faktiskt så är det irrelevant om arrangemanget trots det blir misslyckat och rakt av dåligt enligt en stor del av besökarna.

Att försvara arrangemanget i det läget leder inte framåt alls, att ursäkta saker som gått dåligt med att annat går bra leder inte till något gott utan enbart till upplevt förminskande av kritiken.
Ibland så är det bästa man kan göra att helt enkelt erkänna att saker blivit åt helvete fel och man ska göra allt man kan för att kompensera för det.

Givetvis är det bra att roddare har haft kul och är nöjda, men det är faktiskt tämligen irrelevant om besökare i väldigt stor utsträckning är missnöjda på nästan alla punkter.

  4 dec 2022

Bra skrivet och tack för allt ert slit.
Tänk om inte dekadance fanns, vad skinntorrt vi kinksters skulle ha det!

  4 dec 2022

Under utredning

  4 dec 2022

Under utredning

  4 dec 2022

Chilla lite, Joseph. Jag vet inte om du varit på Deka förr? Det brukar nämligen inte vara såhär. Och därmed har nog många inkl. jag förväntningar utifrån tidigare arrangemang. Det är en enskild fest som inte blev som det var tänkt. Sånt händer. Det klart att det ligger mkt arbete bakom, det förstår nog de flesta.

  4 dec 2022

Men LostBoy, hela din post låter just som ett förminskande av all kritik, alltså svarade jag på just det.
För det finns tillfällen när misstag kan sopas undan för att annat väger upp, eller försvaras med att det är nybörjarmisstag.
Men det här är inte ett sånt fall.

Det finns inget
"ER FRUSTRATION ÄR RÄTTFÄRDIGAD, MEN!"
Det finns inga "men" i samband med den här nivån av saker som har gått fel.

  4 dec 2022

Tyckte inte jag såg dig Young…

  4 dec 2022

Men alltså ”den skärseld som dekadance utsätts för”? Det finns en funktion att recensera festen, vad är den till för om inte att ge uttryck för vad man faktiskt tyckte om festen? Det fanns uppenbara brister så det är inte särskilt konstigt att många påpekat det i sina recensioner. Förstår faktiskt inte riktigt varför man tolkar det som någon slags personlig kritik mot roddarna.

  4 dec 2022

Under utredning

  4 dec 2022

Ok. Jag förstår inte riktigt vad det har med mitt inlägg att göra.

  4 dec 2022

Under utredning

Det känns faktiskt som budskapet gått fram nu. Det är så många som delar sina erfarenheter, med all rätt, men ingenting blir bättre av fler utsagor om hur lång kön var eller hur slut baren tog.
Det är lätt att ha synpunkter, ofta svårare att agera bättre själv.
Så vem kan ordna en lokal där vi slipper köa?
Vem har en stor bil som det går att lasta mycket dricka i?
Hur gör vi nästa fest bättre? Min röst ligger på att fler stories om toalettkön inte löser det men jag kan ha fel.

Och att någon ska avgå är i mina ögon trams! Vi gör alla misstag, de som gjordes igår märks mer men det är primärt för att dessa personer faktiskt gör något, som alla vi andra får ta del av.
  4 dec 2022

Det kanske är dags att Deka skaffar en egen lokal? Sponsad av DS?

Hello,
pictures are up on Dekadance galleri 🥳

I have experimented with distorted shots and lights, I think the end result is fun!
I hope you like them too ✨
  4 dec 2022

Amazing! 😍

  4 dec 2022

@Ipslore ❤️

  4 dec 2022

Thank you! 😍

  4 dec 2022

@Shiralie 🙌😍

  4 dec 2022

So nice pictures! Good work ♥️

  4 dec 2022

@N_006 Thank you! 😍

  4 dec 2022

Wow!!😍😍

  4 dec 2022

Wow, amazing!!! So much awesome!!🔥🔥

  4 dec 2022

@Isobelll aah, I already got enough compliments from you yesterday ♥

  4 dec 2022

@Dordion Thank you!! 😍

  4 dec 2022

Truly superb pictures, wow!

  4 dec 2022

@Josthlm Tack!! 😍

  4 dec 2022

Is it ok to upload one fo your pictures to DS? Saying you took it and nobody else in the picture ofcourse.

  4 dec 2022

@Tulkas Absolutely!

  4 dec 2022

Great!

En sak som ingen har nämnt än men som jag reagerade starkt på var bristen på respekt för pågående session. Folk genade genom pågående sessioner, synbart utan en tanke på att de kunde få (insert valfritt slagdon) på näbben. Jag höll själv på att pricka en ung dam i nian med min tunga gummi-flogger. Som tur var så hade jag koll och kunde avbryta, men det kunde lätt ha slutat mycket olyckligt. Jag förstår att alla kanske inte vet hur en ska förhålla sig till den typen av utlevnad men jag hade nog väntat mig lite bättre koll än den som allt för många uppvisade.
Shit vad folk gapar högt. Jag och mina två vänner har suttit i en bil i totalt 11h för att komma till Deka och inte ens vi är i närheten så upprörda som alla bajsnödiga 08:or bland kommentarerna.

Vi testade en ny lokal och det finns ju helt klart förbättringspotential. Cred till alla ideella eldsjälar som sliter hårt för att försöka göra varenda festar bra som möjligt. Sjukt trevlig barpersonal och entrevärdar utomhus. Kände mig trygg under hela kvällen. Riktigt bra med biljettsystem för drickat - sjukt billigt och bra.

Från en som gärna åker de här 11h till och från Deka hade jag lätt kunnat ge dubbla biljettpriset för en större och fetare lokal med maximalt utrymme för dance, party and play. Framförallt om man styr upp en sån billig bar som man gjorde den här gången blir ju totalkostnaden för kvällen inte så dyr ändå.

På återseende kära kinksters och försök hålla en god ton! ❤️
  4 dec 2022

Instämmer med att det var sjukt bra priser i baren och drinkbiljetter är en god idé men förutsätter kommunikation mellan försäljare av dem och barpersonal så man vet vad som är slut och vad man köper för pengarna. Jag ger hellre en slant mer i biljettpris och lägger på en tia på drinkarna om det möjliggör större utrymmen för mingel - smisk och play 👍

  4 dec 2022

Ja! Samtidigt som jag förstår att man behöver balansera inträdet till en ”rimlig” kostnad men någon gång per år kan man ju slå på riktigt stort och ta tre gånger så högt pris för att finansiera utgifterna. Jag älskar vår scen och jag vill gå på massa fler Deka! 😍

Ja du, ni åkte därifrån i tid, för sedan gick det utför….ett stup. Shitshow i EN garderob kan förstöra en hel fest, med allt vad det innebär. Så varför inte toppa upplevelsen med TVÅ garderober, TVÅ shitshow garderober samtidigt? Till det en äkta shitshow, eller knappast det, för tiden fanns helt enkelt inte, ingen PissShow?, jodå, men inte på toaletten, utan ute i naturen i centrala Värtahamnen!

För att spä på myten om att vissa hade fördelar, som andra inte hade, så fick man veta detta om man gick trappan upp…först en obegriplig utskällning av två tomtar varav en från föreningen. Där hade några ett låst rum, vad som skedde därinne, hade ingen med att göra, men jag gissar att man kunde kanske lång-bajsa, lämna sina kläder och väska, dricka en kall öl?

Mer? Jajamensan, klädes polisen i garderoben, en position som inte bara är fundamental, utan också helt nödvändig. Du lilla grön, i backslick! För det första!

Alla som kommer in genom dörren och legitimerat sig, är liksom dig, medlemmar i samma förening, du verkar ha en skev uppfattning om att du har ett annat slags medlemsskap? Något bättre än alla andra? Att få uppmaningen när jag står och sorterar väskan innan garderoben. Tonen Något i stil med ”Kilar du upp på rummet och hämtar mina röka” attityd, fast.

”När du hängt in din väska i garderoben, kan du komma tillbaka, så jag får se att du ser bra ut”

Ursäkta?!

Om du har detta jobb? använd ögonen! Har du frågor? Ställ gärna dem. Vadå komma tillbaka? Gör ditt jobb! Bedöm mig, neka eller godkänn! För så gjorde du väl med alla andra medlemmar? Eller?

Inleder man en konversation med någon, så skadar det aldrig med att presentera sig, inget krav, men mycket trevligare.

Fråga….? Vilka är ansvariga för detta event? Dom är uppenbarligen inkompetenta och bör avgå med omedelbar verkan, för VÅR förening är ingen plantskola eller träningscenter för wannabe festfixare. Den utbildningen är inget Dekadance medlemmar ska betala, utan denna får de bekosta på egen hand.

Mer ja! Såklart, men fan pallar?

Positiv till någonting? JA EXTREMT! Aldrig någonsin har jag varit på en snusk-fest med så många barfota tjejer! Hade jag fått välja hade alla tjejer varit det! Inte ens om jag varit ordförande hade jag tänkt tanken, varför?

Detta är en förening där medlemmars samlade intresse som alltid går före det enskilda….
Hur tänkte ni som använde darkroom som något slags häng-yta bara för att stå och prata? Var var darkroom-vakterna utanför? Såg mer än en person som ensam förvillade sig in där. Kändes ju verkligen sådär.
  4 dec 2022

Det här kan jag ju bara instämma i. Jag bidrar gärna i en sån miljö men då vill jag ju helst att folk inte bara ska stå och glo runtom. Det blev en fin upplevelse tack vare de andra i rummet som aktivt sysslade med nåt och framförallt sällskapet men de som bara stod fick man ju försöka tänka bort. Gå ut nästa gång.

  4 dec 2022

Jag upplevde att folk stod där för att det fysiskt inte fanns någon stanns att ligga på, så de pratade och glodde när de väntade på att en plats skulle finnas. Så det var inte en hängyta mer än att det var en kö, som mycket på det här eventet. Att det dessutom hade slängts ut en hel burk med glitter på madrasserna hjälpte inte. Så det blev mer kö till de icke kontaminerade platserna.

Sedan håller jag helt med om att vakterna borde ha tagit sin post mer seriöst så att folk inte skulle irra sig in.

  4 dec 2022

Jag och Ipslore kom in och tog tag i att sysselsätta oss medan andra inte gjorde det. Folk som redan var i rummet och inte gjorde nåt och folk som kom in och bara stod. Det kan säkert ha varit kö men då hade det ju varit smakfullt om den kön hölls utanför rummet.

  4 dec 2022

Utanför kön var kön till kön / toaletten vilket tog upp hela rummet utanför så att kön skulle varit där är tyvärr fysiskt omöjligt. Plus att det då är svårt att se när ytor lämnas fria. Sedan var det ju tyvärr det enda ställe där det var en ljudvolym där man faktiskt kunde prata med varandra utan att skrika och att man inte behövde trängas med miljoner andra människor. Så det var bara extremt dåligt arrangerat i mina ögon.
För jag håller med om att det kändes lite Zoo ibland, och att det vore trevligt om stämningen var lite mer spännande. Kändes som att hela lokalen behövde vara dubbelt så stor.

  4 dec 2022

Det var rätt ont om plats och kö (igen), så vi körde stående. Men andra hade upptäckt kreativa sätt att använda pianot😅

En positiv sak, som jag inte kan komma ihåg att det funnits på tidigare fester jag varit på:
Små KUDDAR i playroom är en sjukt bra grej! 🤩
  4 dec 2022

Ja det uppskattades enormt!! 😃👏🏻

Tack för igår! ❤️

Vi kom vid 23.00 och fick stå i kö nån timme. Klart att det är trist med kö i minusgrader, men jag kan bara ana vilket jättejobb ni gjorde på insidan för att lösa utmaningarna med garderob och inträde. Det var fint att ni kom ut och informerade och när ni hade styrt upp logistiken gick det mycket snabbare. Sjukt bra jobbat att lösa det under pågående fest. Alla som jobbade i garderoberna, baren och som såg till att det var rent och snyggt i lokalen var så glada, trevliga och proffsiga i det enorma trycket!

Musiken! Vilket jäkla ös!

Den stora skandalen är att det är svårt att få tag på lämpliga och roliga lokaler i Sveriges största stad. En konsekvens blir ju att ständigt behöva lista ut lämplig deltagarantal, anpassa dansgolv, utlevnad och möjlighet till samtal efter hur varje ny lokal ser ut. Ibland blir det fantastiskt bra och ibland blir det svårare att få till det. Jag hade gärna sett större utrymmen för utlevnad, och en miljö som inbjuder till spontan lek lite här och var, men tycker att det funkade okej igår.

Jag är väldigt tacksam över att ni sliter med att fixa fester och glad över att det blir så bra som det ofta blir!

Kram!
Jättetrist att det blev pannkaka, och många blev besvikna, men stor kram och klapp till arrangörer och crew som slet arslet av sig för att rädda situationen. Vilket gäng. 🥺😍 Jag lyckades ha jättekul som crew. Och älsk på DJs. 🥰 Musiken var through the roof!!!
  4 dec 2022

Håller helt med, alla i crew ska ha en eloge ❤️

  4 dec 2022

Word!

Såå tråkigt att höra att det inte blev lyckat med nya lokalen.
Håller med Bazooka att det är en mycket viktig tillställning.
Och absolut det häftigaste inom BDSM-fester i Stockholm.
OBS! Jag var inte där
Deka! Kom ihåg att ni är viktiga. Folk åker långt, planerar och ser fram emot länge.
Det är också därför folk känner så starkt när det inte blir så bra som det var tänkt.
Roddare (ac ville skriva riddare, skäligt) och crew. Ni har min empati. ❤
I didn't go and sad to hear it was not good :/
Jag försöker generellt vara förlåtande och inkännande när jag går på nya evenemang.. men alltså det här är under all kritik.

Om vi börjar uppifrån.. hur kan man skapa ett event för kinkster med obligatorisk kink klädsel, uppmana och instruera att det finns möjlighet till att byta om på plats..

Bjuda in 250 Pers och ha ETT enda omklädningsrum?! Tackar fan för att jag hade dragit på mig myskläder över för annars hade man ju förfrusit i den kön!

Insläpp 22.00 när jag och mitt sällskap kommer 22.30 får vi vänta EN TIMME i -2c för att få komma in?!

Ser ingen i crew dela ut filtar eller annat som jag senare såg inne i ugnen??

Under kö tiden blir vi uppmanade att tänk på å byta om snabbt nu för att inte alla ska få vänta.
Flera av oss var ju redan fördigombytta under!

Så det tog en timme innan någon kopplade att man kanske kunde haft två köer, en för de som behövde byta om och en för de som bara skulle ta av skal nr 2??

Eller när det ändå bara är kinksters.. vad sägs om att man hade kunnat öppna ytan där ni tog biljetter så hade ni kunnat öka takten betydligt!


Så okej.. kommer in och alla är blå frusna.. då ska folk som redan gått in hämta saker i garderoben utöver alla som försöker komma in.. man blir ju skit stressad av att man tar upp plats för man vet att alla bakom fortfarande vill in i värmen!


Kanske skulle haft en extra garderob när det var så jävla trångt. En för ytterkläder och en för ev lekväskor etc.
  4 dec 2022

Kan ju knappast vara en supprice för någon att dessa väskor många av oss har med sig är stor, tunga och klumpiga..

Oh well..

Ska man köpa drink biljetter.. skit konsigt system så ingen fattar någonting alls och det tar en jävla tid.

Rummen man slussas in i är så överfyllt att jag vill inte ens tänka på vad som skulle hänt om brandlarmet gick??

Dansgolvet var tryck som fan som sig bör MEN det fanns ingenstans I hela lokalen där det gick å ha en vettig samtalston.. om man uppmanar till lek kanske yta för landning kan vara bra att ha..

Lekytan sen. Ni sätter upp dubbelkors vilket ser fräckt ut men totalt värdelöst när dom inte sitter fast??

Även otroligt trångt för att kunna använda någonting annat är korta verktyg.

  4 dec 2022

Baren.. hur tyckte ni att beräkningen gick där på hur mycket som skulle gå åt?? Sisådär va?? Helt bedrövligt! Saker var ju slut innan hälften av oss ens hunnit innanför dörren??

Jag är hemsk ledsen med det här är den absolut sämsta kinkfest jag vart på..

Är detta er standard och att det är det här jag bör räkna med om jag får för mig att gå igen..?

  4 dec 2022

Göteborg ändå., kanske bättre än en tänker. 🖤

Hur säljer man biljett ??
  4 dec 2022

Var nog inte möjligt så sent inpå festen. Tror att deltagarlistan dras ut och låses typ när festen öppnar och att överlåtelser måste ske en stund innan?

Kö: LS
Samma här! En timme i kylan och åtta personer har släppts in! Vi har erbjudit att hjälpa till i garderob/insläpp/där det behövs, vad kan vi göra? Var sker problemet?!?!
Men vad händer i insläppet? Hur var tanken där?
Mvh fryser ihjäl i tunna överdragskläder i +1 timme
Biljettråd KÖP/SÄLJ
Vill du köpa eller sälja din biljett så skriv det här, andra enskilda inlägg kring köp/sälj kommer raderas.
  9 nov 2022

Sökes en biljett 🙌

  9 nov 2022

Söker 1 biljett!

  9 nov 2022

Söker 2 biljetter 🙌


Visa fler (40)
  3 dec 2022

Vet en som säljer en biljett 🎟️ PM mig ❤️

  3 dec 2022

Säljer en biljett!

  3 dec 2022

Biljett köpes!

  3 dec 2022

Har 2st biljetter som inte kommer användas. Reducerat pris. 250 st

  3 dec 2022

Hur säljer man biljett ? 🍓🍓🍓

  3 dec 2022

Det går att överlåta biljett på dekas hemsida. Under Biljetter.

  3 dec 2022

Inte längre.

Någon eller några som ska mötas upp innan eventet? Vi åker från Uppsala och hade planer men dom blev ändrade.
  3 dec 2022

ska väl ta en förbira här 👍 , kan välkommna in,
endast en station från centralen, och påväg mot frihamnen : )

pysslar med kvällens outfit för närvarande xD

Sista delen av info inför Prism i dagboken, nu.
Hej alla färgglada kinksters 👋🏻
Är det någon som åker från/till Södertälje denna afton? Det har skitit sig med transport för del dessvärre 😬
  3 dec 2022

Hoppas du får hjälp! 💗

  3 dec 2022

Ser mörkt ut, blir löparpass till kollektivtrafiken 🙈

Are you ready? 🎉
okej, lite sent ute kanske men går det att få kläder godkända imorgon om man mailar?
  3 dec 2022

Fram till 13 brukar vi ha mailen öppen, sen kan vi inte garantera svar

Jag söker en biljett tills imorgon, PM please
Hur gör man för att sälja en biljett? Hittar ingen info om det 🤔
  2 dec 2022

Jag kunde överlåta min på Dekadance hemsida!

  2 dec 2022

Aaah, har varit in där och kollat igenom alla menyer där men hittade inget sånt 🤔 kollade precis igen. Eller så är jag blind 😂

  2 dec 2022

Tryck på biljetter i menyn, där ser du din egen biljett och under den kan du överlåta till annan person 😊

  2 dec 2022

Det går inte längre. Har samma problem. Det står att ”Just nu har vi inte öppet” 😳

  2 dec 2022

Det går inte heller att se sin köpta biljett längre.

  2 dec 2022

Men va konstigt! 😮

  2 dec 2022

Kanske någon från deka ser detta och kan briefa hur man gör till väga? PING DEKA

  2 dec 2022

Går inte ens att komma in på sidan längre, eller är det bara jag? Kommer till inloggningen, men sen bara vitt.
Vill överlåta en biljett💃🏼

  2 dec 2022

Jag har mejlat Deka, och de kan lösa överlåtelse manuellt. Men har också bett dem gå ut med info.

  2 dec 2022

Försöker sälja, men det går inte på dekas hemsida längre.

  2 dec 2022

Update! Nu funkar det igen! 👏

  2 dec 2022

Vår host uppdaterade PHP från 7.4 till 8.1 och en funktion slutade då fungera. Jag har fixat den så nu ska det fungera igen. Om ni stöter på något som inte funkar så hör av er till mig eller info@dekadance.se så kollar jag på det.

Hej, för nån som inte hinner åka till julmarknaden. Har ni tips på butiker eller online sidor för inhandlande av outfit?
  29 nov 2022

Tänker att CUM på drottninggatan är det perfekta stället för ett event som det här. Mycket färgglada ravekläder där blandat med svart fetish.

  29 nov 2022

Jag var inne på CUM och Chambers för ett par veckor sedan och då hade de tyvärr inte särskilt mycket (för män) som ligger inom dresscode (och inte är svart), tyvärr.

  30 nov 2022

Fick höra från Dominika som äger CUM att hon skulle få in färgglada lack-tshirts i mitten av denna vecka inför just detta event. Så det kan vara värt att ta en tripp förbi där igen 😊

  30 nov 2022

Kalasbra!

  2 dec 2022

Har ni varit inne hos Dominika än? Jag har sån jäkla ångest för det här temat! Hittar inga plagg som matchar temat! 🎨 😞

  2 dec 2022

Jag kan varmt rekommendera torso i gamla stan. Har inte så mycket LLL men massor med färg!!🔥

  2 dec 2022

Visa upp din Prism-biljett på Torso och få 10% rabatt!

  2 dec 2022

Var förbi där… hittade inte mkt färg. Enda var limegrön nätbody som jag såg. (Fel storlek för mig).

  2 dec 2022

De kanske har ändrat ut budet då. Men de har mest "sportkläder"

  2 dec 2022

Var på cum, hittade inget som jag tyckte var nice. Så improviserar, köpte massa neon färg för kläder kropp å naglar

  2 dec 2022

Ja, har också haft de planerna SurCitron,
men är nojjiga att jag kommer se ut som julgranspynt…😂. Är du bra på att måla?

Hej och hoppas fixandet går bra! Hur gick det med baren och ev. kortbetalning där ni skrev att ni höll på att undersöka förutsättningarna? Är det bara swish som gäller och hur ska man tänka i förhållande till mobilförbudet? Jag förstår att man bör använda sunt förnuft men vore bra med förtydliganden så ingen missförstår.

Jag antar att det kommer finnas garderob? Kan ni bekräfta det snälla?
  26 nov 2022

Det kommer finnas garderob och på tisdag kommer en mer förtydligande om vad som gäller i baren.

  26 nov 2022

🙌👏

  1 dec 2022

Ledsen att vi inte återkommit - det är fortfarande ett par saker som behöver klargöras internt innan vi kan säga exakt hur betalning kommer ske.

Men oavsett lösning så kommer inte mobiler vara tillåtna inne i lokalen.

  1 dec 2022

Det kommer bli poletter i baren som betalas med swish eller kort. Dessa köper man på utpekat ställe.

  2 dec 2022

Tack Gecko!

  2 dec 2022

Blir svårt med swish då mobil ej är tillåtet.. eller är pollettförsäljningen ”utanför” området.

  2 dec 2022

Försäljningen av poletter kommer vara i en zon där mobiler är tillåtna

En fråga: Är rullskridskor godkända skor utifrån dresscode? Och tål golvet dem? De har såklart endast rullat inomhus tidigare.
  1 dec 2022

Alltså, hoppas! Coolaste idén ju! 🤩

  1 dec 2022

☺️ Jag hoppas också!

  1 dec 2022

Det måste va godkänt! Jag joinar dig nästa gång! 😅

  1 dec 2022

Ja, gör! Kul!

  1 dec 2022

Skicka mail till info@dekadance.se med bild och det vi behöver veta om t.ex vad det är för hjul.

Håll koll på dagboksinläggen inför Prism, viktig info.
Välkomna till DJ-båset, och särskilt välkommen till Athena som gästar oss för första gången.

2200-2300 Athena
2300-0000 DJ Schneidler
0000-0100 Rocco
0100-0200 Athena
0200-0300 Rocco
Hmm jag kanske är gnällig men försökte gå förra gången men det var slutsålt . Nu är det direkt slutsålt och 271 som deltar och nästan 800 till som är intresserade om jag läser infon rätt här . Är inte inne så ofta här men tycker om klubbträffarna .
Det är säkert svårt att få tag i större lokal lr går det framledes?
🙈🙂
Det är uppenbart väldigt många som vill gå men inte kommer få plats 🤔

  24 nov 2022

Vi arrangerar de festerna vi vill arrangera. Ibland är det små fester och ibland stora. Nu ville vi arrangera en fest i den här lokalen.

  25 nov 2022

Jag "gnällde" över festernas placering på mina barnhelger för 7år sen, då tyckte valberedningen det var läge att föreslå mig till styrelsen :-)

  27 nov 2022

Haha Eyeless_one jag tror jag var en av dom och sen hamnade Dekafesterna på helger när jag hade mitt barn :-)

Snacka om att skjuta mig själv i foten :-)

Men ingen kan få allt och du gör ett amazong work så keep on going ❤️

  27 nov 2022

:-) Tack JG!

SAMTLIGA BILJETTER ÄR NU SLUTSÅLDA! 🥳
  8 nov 2022

Det var super snabbt, Dekadance Pandemonium fart (om inte snabbare) på biljettförsäljningen! 🥳✨

  8 nov 2022

Det är snabbare 🙈😂

  8 nov 2022

Men inte lika många biljetter den här gången🙃

  8 nov 2022

Sa*an!

  8 nov 2022

Jävlar 🤣

  9 nov 2022

Supertråkigt att två fester i rad säljer slut rekordfort :-( Några planer på större fest snart?

  9 nov 2022

Attans! Hur många biljetter fanns det, om ni är okej med att berätta?

  9 nov 2022

Har för mig att de skrev 250 biljetter förut..🤔

  10 nov 2022

Vi släpper aldrig info om exakt antal biljetter. Lite mystik ska det vara :-)

Vi har jättegärna en stor fest om vi kan få hjälp med att hitta en lokal som vill ha oss, som är görbar för en Dekafest med allt vad roddning innebär, stor nog och nära stan nog att få gott om gäster.

  15 nov 2022

Går det inte göra en stor fest i lokalen i Västberga industriområde? Jag minns inte vad den heter.

  16 nov 2022

Om du tänker på Eventhuset/Loftet så är det inte en omöjlighet.

  24 nov 2022

Det låter bra med stor fest 😀👍Har en stor lokal men ligger tyvärr för långt bort 🙈 .
Kan inte Jonas Åkerlund hyra ut sin kyrka i Gothisk stil mitt i stan för ett Event ? Känns som det skulle vara coolt men han kan inte göra en musikvideo av kvällen 🙈😂

  24 nov 2022

Sorry! Såg att det blivit ett Soho house så det är nog inte möjligt. Det skulle dock behövas lite dekadenta tillställningar i den kyrkan 🙈😂

Missade helt biljettsläppet, hade uppskattat info om det på Facebook, som det brukar vara. Är typ aldrig här inne 😨
  18 nov 2022

Då tidsbristen slog till hos oss i styrelsen så blev det ett impulssläpp. Det fanns en plan att gå ut på dom andra sociala medierna också men biljetterna hann ta slut.

  18 nov 2022

Ja lite förvarning om biljettsläppsdag hade ju varit nice. Iaf nån dag i förväg är inte mycket begärt. Alla är inte inne här på ds varje dag.

  18 nov 2022

Ah, trist iaf, hann inte med att få biljetter till förra eventet heller och hade sett fram mot det här.

  19 nov 2022

You snooze you loose.
Sluta gnälla på en det ena en det andra för du missade köpa biljett. Du var sen, dåligt påläst eller lat.

  19 nov 2022

Du verkar trevlig. Jag har inte sett någon som helst info om biljettförsäljningen. Det brukar alltid följa samma system.
Och du, man behöver inte kommentera på allt man ser. Jag gnäller inte, jag kommer med konstruktiv kritik. Och ja, jag blev lite besviken.
Lat? Bahha. Du är rolig du.
Men vet du vad? Det kostar väldigt lite att vara trevlig mot sina medmänniskor. Men hoppas du fick ut något av det där gnällandet du har gjort sig skyldig till.

Biljett köpt! Detta blir min FÖRSTA deka!
Äntligen💕💕💕💕💕💕💕💕🍾🍾🍾
  9 nov 2022

Det va på tiden!!😍✨

  9 nov 2022

🙄😳 wtf.. isåfall var det fan på tiden 😂🥳

Blir första deka på länge för mig! Ses där! 🤩
Biljett køpt 🤩
Taggad
  8 nov 2022

Och jag med! Längtar!🔥😊

Tja! Kul det här! Kommer det finnas belysning med black light / uv-ljus? Neon syns bäst då!
  7 nov 2022

Stod i en annan tråd att de skulle ha neonljus iaf ☺️

  8 nov 2022

Det stämmer, det kommer finnas uv-ljus 🥳

Kirrade biljett igår. Ska bli superskoj! Min första Dekafiesta..🕺🏻.
Dock behöver jag inspiration för klädval. Någon som kan inboxa lite tips. Äger nada för temat. 😬✌️
  7 nov 2022

Det kommer snart upp en pintrest för inspiration

  7 nov 2022

Gå till CUM så får du hjälp 😘

  7 nov 2022

Yes, har haft CUM i tankarna. Kollade in lite snabbt på deras sida, men svårt att hitta något i deras webshop. Får besöka butiken helt enkelt.

Toppen med Pinterest inspiration 👌

  8 nov 2022

Var på C.U.M idag och de hade tyvärr ganska lite (manligt) som uppfyller dresscode – en del roliga accessoarer, men sämre på klädfronten.

Taggad som få i detta höstmörker. Planera färgglad outfit och kolla om någon vill sällskapa 🙌🏻🙌🏻
Ska bli skitkul och Jack och CLily är taggade till tänderna🤙
REDUCERADE BILJETTER ÄR NU SLUTSÅLDA! Det gick snabbt 🥳
2 biljetter köpta. Ska bli riktigt kul att se dekadance skepnad i Nodens kläder.
Biljett köpt! 🥳😍
Biljett köpt men nyvaken och läste fel belopp. Swishat rätt summa.
  7 nov 2022

Jag rekommenderar att maila info@dekadance.se så när biljetterna skrivs upp så finns all information redo

  7 nov 2022

Tack! XD

  7 nov 2022

Ej engagerad i deka, men utifrån deras dresscodedagbok som de länkar till i evenemangsbeskrivningen är svaret nej. Såhär skriver de om tyg: "Roliga tygkreationer kan godkännas om de är fantastiska och extravaganta men då helst i kombination med den vanliga dresscoden, dvs lack/läder/latex så det fortfarande är kinky."

  7 nov 2022

Under utredning

  7 nov 2022

Maila en bild till dem och fråga, se dagboksinlägg om deesscode.

  7 nov 2022

Under utredning

  7 nov 2022

Yes, och det säkraste sättet att få svar om du är osäker är ett maila Dekadance en bild på din outfit så kan de svara på om den är godkänd 🙂

  7 nov 2022

Alla dresscode frågor hänvisas till info@dekadance.se

  7 nov 2022

Klädkoden är Lack, Läder, Latex. De vill ha så lite tyg som möjligt. En vanlig kostym skulle alltså med största sannolikhet inte godkännas.

  7 nov 2022

Enklast är nog om du köper något färgglatt i rätt material, dvs lack, latex eller läder. Då slipper du fundera på om du uppfyller dresscode. Skrivelsen om fantasifulla kreativa skapelser i tyg är nog mer för dem som har en idé om att skapa en särskild outfit för kvällen. Något som sticker ut. Jag saknar fantasi att komma på vad det skulle kunna vara :)

  7 nov 2022

Under utredning

Biljett köpt! 🥳✨
🎫 ✅
Biljett köpt 😃👏🏻✅
  6 nov 2022

Jag med 🤩

  6 nov 2022

Jaa! Kommer bli fabulous! 😁

  6 nov 2022

Jag okkkssååååå!! 😃👏

Äntligen biljettsläpp 😍🙌
Även jag har swishat för biljett ♥
Biljett köpt 😍🫶🏽
Hell yes, då har jag också biljett!
Så pepp och kul det kommer bli 😍✨
Kul! Köpt! Men varför kan inte den här infon ligga på Dekadances hemsida? Tro det eller ej, men alla medlemmar har inte DS!
  6 nov 2022

Det ligger på hemsidan: https://www.dekadance.se/?page_id=986

Förlåt för spammande av frågor- fins det nåt biljettsläppsdatum satt? :)
  24 okt 2022

Inte än. All info kommer så snart vi är klara med lokalen och biljettsystemet.

  24 okt 2022

Ok!
Tack!

  24 okt 2022

Inga problem! Älskar att du är så pepp. 😊

  6 nov 2022

Nu är de släppta!

  6 nov 2022

JAAA!!

Swishad och klar!!!
Då har jag och min älskade köpt biljett
När släpps biljetterna?
  6 nov 2022

Så fort vi kommit fram till rätt betalsystem för den här festen. Vi kommer tjoa till när de släpps.

  6 nov 2022

NU!!

Förtydligande om dresscode:

https://www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=1240589
  2 nov 2022

Ytterst otydligt
Om man vill köra svart läder fungerar det?
Men helst inte vad innebär det mer specifikt?

  2 nov 2022

Helst inte, betyder att du kommer in med det men vi uppskattar om ni anstränger er lite mer då det är en färg-fest

  2 nov 2022

Deka - jag beundrar ert tålamod🌈💜❤️🧡💛💚💙

  2 nov 2022

Tack för återkoppling

  2 nov 2022

Elz: Tack, vi försöker verkligen göra allting så tydligt det bara går.

  2 nov 2022

Om man vill köra all black så är kanske inte Dekadance Prism festen man ska gå på...

  6 nov 2022

KawayamaTen - Det låter inte särskilt bra som kommentar tänker jag, med tanke på att det ändå är tydligt att det står ”Ordinarie dresscode gäller”.

Att inspirera medlemmar till att bära så mycket färg som möjligt är positivt, samtidigt som man ändå inte pushar bort andra medlemmar som ändå uppfyller dresscode men som kanske inte bär färger 😘

  6 nov 2022

J_G: Om man inte gillar temat på en fest och vill bidra till det så är det väl onödigt att gå på den festen? Låt de som gillar temat gå istället. Alla fester är inte för alla.

  6 nov 2022

KawayamaTen - Well, agree to disagree på den fronten, och ska förklara mig...

Om det är en fest med ett strikt tema med strikt dresscode, då håller jag med dig till fullo, men när det INTE är det i detta fall, då ordinarie dresscode gäller, då bör man enl mig avhålla sig från att stöta bort medlemmar.

  6 nov 2022

Jag tycker personligen det är tråkigt om någon som inte vill bidra till temat ska ta en plats från någon som vill bidra. Och jag förstår som sagt inte heller varför man vill gå på en tema-fest om man inte vill följa temat.

Om det är att "stöta bort medlemmar" så får det väl vara så. Men jag tror du överskattar mitt inflytande på scenen då – jag tror Dekadance Prism kommer sälja slut ganska snabbt ändå...

Förtydligande i skofrågan.

https://www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=1240184
  31 okt 2022

Tack! Kommer ni uppdatera texten här i eventet så det följer samma princip för klackar som i dagboksinlägget?

  31 okt 2022

Wohow 🥳 då är det bara frågan om när å vart man köper biljetter kvar då 💃

  31 okt 2022

Tack för att ni uppdaterade eventtexten också! :)

  31 okt 2022

Vi försöker se till så att informationen är densamma i alla kanaler och inlägg men ibland blir det missat, tack för påminnelsen.

Hallå mitt i peppen och preppandet!! Ledsen att vara surtanten här men jag tror att "festskor" behöver förtydligas lite. Dessutom har det ju tidigare varit förbjudet med barfota eftersom folk har klackar men också för att folk tenderar att tappa glas m.m. vilket man gärna inte vill ha under fötterna. Kommer det att vara plastglas på festen?
  28 okt 2022

Vi håller på att kolla detta då vi även trixar med att ordna egen bar.

  30 okt 2022

Så, nu har vi lagt ut ett informativt ett informativt dagboksskoinlägg.

Vilken underbart cool lite video!!!
Love it!
Underbart tema!
Kommer ni att ha UV-ljus på plats? Tänker om fluorescerande färg kan vara en grej att överväga. :)
  20 okt 2022

Med stor sannolikhet ja, men mer info kommer lite längre fram. 😊

  20 okt 2022

Woop woop!

  24 okt 2022

Det kommer finnas uv-ljus. Fick det bekräftat för någon dag sedan. 😊

  24 okt 2022

Satan vad trevligt!

Ställer upp som crew på kvällen
  2 sep 2022

gillar att hjälpa till på har ju varit med från starten av deka

  24 okt 2022

Du är en klippa anders100! 🥳

Vi jobbar just nu med lokalen och betalsystem för biljetterna. Så fort det är klart kommer mer info 😊 Ha lite tålamod bara ❤️
  19 okt 2022

I belive in you all! Heja!! Styrlsen!!!🙌🔥

  24 okt 2022

Tack för pepp! 🤩

Blir det invigning av nyaste catsuit denna fest?🤔
Hmm vad tycker ni?
  22 okt 2022

Absolut ska du använda din nya katt salt
Ser fram emot den

Kul! Brukar ju alltid ha färg så blir ju bra 😊
Club Abzints traditionella kinkjulmarknad
https://www.darkside.se/?event=51669

Samma dag, så missa inte!
Tydligt tema för mig! Svart är godkänt som alltid men temat är färger. Blir inte konstigare än så :)

Är det ett litet eller stort deka?
  20 okt 2022

Stor fest.

  20 okt 2022

🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽

Yes! But nohoo. Fel datum. Utomlands. 😞
  18 okt 2022

Vi hoppas på två fester till senvinter/vår. . .

  19 okt 2022

👏👏👏

Vi fick en fråga:

Har en snabb fråga ang Prism.
Jag och min xx är generellt black all the way. Betyder det att vi måste köpa helt nya outfits eller kan vi utsmycka med lysande detaljer?
Ha det bäst
Mvh XX
_____________________

Hej XX,

Jag skulle säga att ni är ju som våra deltagare är mest, därav temat :-) Som det är just nu kommer det inte vara krav på annan färg än svart men det uppmuntras och uppmanas.
  18 okt 2022

Så det kommer att vara okej med svart latex, exempelvis?
//Hon som planerar en outfit som är till hälften svart

  18 okt 2022

”Kommer det inte vara krav på annan färg än svart”

Betyder det att det är krav på att ha svart? Eller betyder det att man fortfarande får gå in fastän man har svart på sig, och ni har egentligen inget krav på att man ska ha färg på sig?!

Alla är välkomna i alla färger de än må ha på kläder? Eller?

  18 okt 2022

Ni utmanar oss minsann.

På Prism är svart fel men inte portat, på Prism är färg mer än välkommet och uppskattat. På Prism älskar vi alla våra gäster, de som kommer i uppseendeväckande färger älskar vi lite mer.

  18 okt 2022

Tänker att va tydlig när det gäller dresscode är mer viktigt än att vara filosofisk och utsvävande i svaret som festarrangör. Många har redan problem och ångest nog när det kommer till dresscode och att passa in, då vill man inte behöva tolka saker.

Så tydliget är nog bäst, typ ”det här funkar…” eller ”det här funkar inte…”

  18 okt 2022

+1 på MasterOfPixhy

Underlätta för oss med tydliga regler, så att vi slipper oroa oss för att inte få komma in för att vi feltolkat er.

  18 okt 2022

För att utöka förtydligandet då jag hört att det brukar vara vanligt på era fester, men INTE står i info-texten.
Är det krav på lack/latex/läder också? Eller skulle det funka med tygbaserad kink-outfit också?

  18 okt 2022

Vi älskar att filosofera, alternativet just nu hade varit att vänta att svara någon alls på en vecka eller två.

Kort svar. Undvik svart, ta på er färg.
Längre svar. Ordinarie dresscode gäller men som alltid när det finns ett tema, FÖLJ TEMAT. Om temat säger FÄRG så ha gärna färg.

Svart är inte portat, det är bara oönskat...

  18 okt 2022

KittenLitter. Vår materialdresscode är tydlig på hemsidan. https://dekadance.se/?page_id=74

  18 okt 2022

När jag började gå på fester för ett gäng år sedan var fokus mer på att ordna bra fester med säkra och goda möjligheter för härliga kinksters att träffas, festa och leva ut.

Nu mera känns det fokuset helt borttappat, det känns som Dekkas styrelse/festkommité bara är ute efter att skapa tema fester med det ena temat mer skevt än det andra bara för att man vill sätta ett avtryck och ”lämna nåt efter sig”

Varför ska det alltid vara så speciella teman med färger eller masker eller assesoarer eller sånt.

Sluta krångla till det, gå back till basic och gör bra fester utan massa krångel.

Så nu fick jag det sagt oxå!

  18 okt 2022

MasterOfPixhy - Jag är en av grundarna av Deka och under dom första 5 åren jag var med och drev (jag tog ett år ledigt sen) så hare vi mängder av temafester och vi vände en trend från nästan bara svart till kreativitet i spec latexfärger och nekade mänga i tex kostymer för det var deras fetish då deras respektive var klädda i LLL och det skulle ju räcka, men inte i våra ögon då.

Så att det inte funnits teman och att man ville locka medlemmar att följa temat stämmer inte.

  18 okt 2022

Vi kommer inte fortsätta diskutera tema eller inte i den här tråden då dresscode tillsvidare är mer än tydligt.

  18 okt 2022

@Johan må så vara men att det blivit extremt tillkrånglat nu på slutet kan inte ens du förneka, för några fester sedan krånglade man till och med till dresscode så att till en början var delar av Dekkas Grund klädkod inte ens godkänd.

Förvisso backade man på det sedan men bevisligen var utgångs tänket fel från början för att man vill sätta ett så coolt tema som möjligt.

Jag är tacksam som fan för det du skapat, jag har inga problem med Teman, men att alltid fokusera på att det strikt ska följas ett tema kan många gånger bli fel, och att uttrycka sig så som Dekkas konto här ovan gör: ” Svart är inte portat, det är bara oönskat...”

Är ju inte direkt välkomnande för de som kanske bara har svarta kläder och vill gå i dem på fest.

Kul att det är fest, synd att det inte alltid känns enkelt och roligt

We enjoyed so much the Last party, and waiting to get even more fun at this one!
Vad kommer biljetterna kosta? Kanske är blind...
  16 okt 2022

Info kommer löpande så snart vi har mer. Dvs inga priser satta än🙃

  16 okt 2022

Tipptopp!

Fantastiskt roligt tema!
Jag ställer naturligtvis upp och roddar,
både på lördan och söndan.
  15 okt 2022

Det uppskattas, roddarevent kommer när vi närmar oss.

Kul med lång framförhållning inför fest!
Nu vet jag ju att det kanske är lite mycket att be om men om det är möjligt går det att få lite ledtrådar om teman (om det ska vara något) så hinner man eventuellt finslipa sin outfit och kanske kan lösa det där lilla extra!
Förstår ju helt om det inte funkar så, ni gör ett grymt jobb som styr fantastiska fester ❤️
  9 sep 2022

Det hade vi gärna gjort men tema och lokal sitter ganska hårt samman, får vi inte lokalen vi vill ha så blir det inte det tänkta temat.
Så jag tror vi håller på det ett tag till.

  9 sep 2022

Den som väntar på något gott osv ❤️

  12 okt 2022

Nu har du ett tema!

  12 okt 2022

Toppen

  13 okt 2022

Så om jag förstått det rätt är temat... färg? prisma? regnbågar och en massa ord jag inte känner till? :P

  13 okt 2022

KittenLitter: jag gissar på att det bara står färg men på många olika språk (de ord jag känner igen betyder i alla fall det).

  13 okt 2022

Det kommer en beskrivning och allt sånt under veckan. Troligen idag.

  13 okt 2022

@Prudentlig du har helt rätt.

Looking so much forward
Redan taggad 😅
Två månader kvar 😜
vart kan man hitta mer info om detta ? tex medlems pris entre pris o sånt?
  4 sep 2022

https://www.dekadance.se/

  4 sep 2022

Medlemskapet är fritt och biljettpriset sätts efter lokal och efterfrågan.

  4 sep 2022

ah oki tackar :D

Är det någon som har tänkt åka från Småland? 🌱
Väntar glatt (och en smula otåligt) på biljettsläpp ❤️
Vill passa på ställa mig i kön-
så jag inte missar denna gång 🥹😇
Jag ställer mig till förfogande för roddning.
Recensioner

Det var mitt första Deka och jag personligen tyckte om det och hade jättekul.

Kön gav mig flashbacks till den gamla goda tiden när man skulle in på TN på Kolingsborg, där var över en timmes kötid en kall vinternatt inte ens en garanti för att få komma in eftersom det inte var förköpta biljetter. Hade folk ställt sig längst bak istället för att smita in i kön hos sina vänner så hade det gått snabbare för alla. Riktigt pissigt beteende, faktiskt. Ja, lokalen hade en del problem men festen i sig var jättebra, ljudet var fantastiskt, bra DJs, alltid trevligt att dansa med Rocco, underbara människor och kreationer. Styrelsen och crew som slet häcken av sig hela kvällen för att lösa problem och ge alla en så bra upplevelse som möjligt.

Jag och mitt sällskap var på plats ungefär 22.30 och tillbringade nog ungefär 20 minuter i kö. Det var givetvis tråkigt men inte katastrofalt. Att kön sen blev längre och att folk hade en sämre upplevelse har jag respekt för men det var inte min upplevelse. Vi hade bytt om hemma och kom dit i ytterrockar så garderoben var inte ett problem men paniken som crew hade i blicken inför anstormningen var påtaglig. Jag stod två gånger i toakön och jag fick dricka det lilla jag ville. Att mitt sällskap inte fick sitt bubbel var såklart en besvikelse men inte heller en katastrof. Att det fanns kakor och godis var en fin touch! Alla trevliga människor gjorde upplevelsen jättefin och musiken var härlig. Tycker man illa om.högt ljud på ett dansgolv antar jag att man tar med sig öronproppar. Att golvet var mjukt var en tråkig begränsning som gärna hade fått kommuniceras tydligare. Att folk använde playroom som umgängesyta är bara respektlöst och för det ska Dekadance inte ha någon kritik. Jag hoppas att folket själva slutar med det beteendet. Drt fanns absolut saker som kunde ha gjorts annorlunda men jag hade roligt, träffade fina människor och fick dansa med min underbaraste kärlek.

Problem- absolut men musiken var kanon, playroom var bra möblerat (småkuddar ftw!) och rymligt även om det blev fullt för att så många var på lekhumör. Nästa gång måste garderob och bar , kritiken där måste Deka ta till sig.

Trevlig, men trång lokal. Festen var rätt packad med folk. Säkert för många deltagare för dessa lokaler. Darkroom hade bra plats och dansgolvet var stort. Själva barytan var trång och det var dåligt med plats för omklädning och garderob. Lokalen upplevdes mest som en luftigare och bekvämare version av H62.Ett minus var naturligtvis att dansgolvet var för hårt för högklackat. - Om någon gillade min dräkt och vill ha fortsatt kontakt eller bara ge en varm komplimang - tveka inte att höra av dig!

Av en 4 timmars utekväll spenderades ca 3 timmar i olika köer. 75 min kö att komma in, sedan 45 min toalettkö. Och cirka 50 min kö att komma ut.

Härligt att få träffa nya och gamla vänner. Mycket skratt och bra musik.

Jag tror allt redan är sagt men det kanske är värt att sägas igen. Jag vill alltid tro att det är ingens fel. Om det inte är någons fel är det allas ansvar. Det blev nästan ett hån mot betalande besökare. Vi var relativt tidiga och fick köa över en timme. Närmare 90min. Sedan såg vi varför, vilket bara gjorde det värre för det finns ingen anledning att tro att 4 rutter i två dörrar ska fungera. Att det dessutom inte finns plats för väskor (vilket folk självklart kommer ha med sig) är mer bisarrt. Deka handlar aldrig om alkohol men att redan vid halvtid se att det är slut på majoriteten av förfriskningar är bisarrt. Vitt, rött, resten på regnbågen och allt mellan var slut. Det kan vara svårt att uppskatta men detta är matte från Dagis. Kom igen. Deka har nog många fester under bältet för att ha referensramat för hur mycket som behövs. Att man dessutom köpte drinkbiljetter som sedan inte gick att växla in till dryck eller tillbaka till pengar är ju i det närmaste en scam. Men en del av den konstiga stämningen ligger också på gästerna. Jag såg folk skrika aggressivt om drinkbiljetter. Jag känner för personalen. Det jag såg var inte okej. Alla som var otrevliga mot crew ska innerligt skämmas! Två toaletter på så många gäster? Jaja, jag hittade lite chips och vackra människor så det är alltid något. Deka har för mig en ojämn historik men detta var i botten.

Gick in, tog ett varv – gick hem. Jag är besviken över att ingen i styrelsen kommunicerade att det skulle vara mjukt dansgolv. Det hade varit så enkelt att skriva, och besparat så många besvikelse av att få sin outfit förstörd.

Köernas fest 0/5. Tapperheten hos folket som försökte hålla sig varma, positiva och partysugna 5/5. När höjdpunkten på kvällen var disneysången i kön, så säger det en hel del. Och jag gillar knappt disney. Men hoppas att Deka samlar sig, och reser sig igen, ståtligare än förr, så kanske vi ses på nästa istället!

Bollen tappades helt klart men OJ vad bortskämda kinkyprinsessor det finns, och oj vad de ska gråta ut när det inte gick bra, är ni lika tydliga med beröm i vanliga fall? Och pompösa primadonnor som inte ens var där som ska med och sjunga falskt i klagosången - suck. In med nappen eller gör bättre själv!

Festen sög ju tyvärr men sällskapet var strålande! All cred till alla i crew som gjorde sitt bästa ❤️vi hade ändå trevligt trots alla 😅

Så ledsen att man måste instämma med alla andra, 1h15min kö in, 40min kö ut till garderoben, dåligt belysta kors o ett dansgolv som man inte kunde dansa på i högklackat. Kommer säkert bli bättre fester framöver (dom deka brukar ha) men kanske inte i denna lokal då. Stort tack till crew o alla som jobbade o kämpade för att få ihop allting.

Ja du, ni åkte därifrån i tid, för sedan gick det utför….ett stup. Shitshow i EN garderob kan förstöra en hel fest, med allt vad det innebär. Så varför inte toppa upplevelsen med TVÅ garderober, TVÅ shitshow garderober samtidigt? Till det en äkta shitshow, eller knappast det, för tiden fanns helt enkelt inte, ingen PissShow?, jodå, men inte på toaletten, utan ute i naturen i centrala Värtahamnen! För att spä på myten om att vissa hade fördelar, som andra inte hade, så fick man veta detta om man gick trappan upp…först en obegriplig utskällning av två tomtar varav en från föreningen. Där hade några ett låst rum, vad som skedde därinne, hade ingen med att göra, men jag gissar att man kunde kanske lång-bajsa, lämna sina kläder och väska, dricka en kall öl? Mer? Jajamensan, klädes polisen i garderoben, en position som inte bara är fundamental, utan också helt nödvändig. Du lilla grön, i backslick! För det första! Alla som kommer in genom dörren och legitimerat sig, är liksom dig, medlemmar i samma förening, du verkar ha en skev uppfattning om att du har ett annat slags medlemsskap? Något bättre än alla andra? Att få uppmaningen när jag står och sorterar väskan innan garderoben. Tonen Något i stil med ”Kilar du upp på rummet och hämtar mina röka” attityd, fast. ”När du hängt in din väska i garderoben, kan du komma tillbaka, så jag får se att du ser bra ut” Ursäkta?! Om du har detta jobb? använd ögonen! Har du frågor? Ställ gärna dem. Vadå komma tillbaka? Gör ditt jobb! Bedöm mig, neka eller godkänn! För så gjorde du väl med alla andra medlemmar? Eller? Inleder man en konversation med någon, så skadar det aldrig med att presentera sig, inget krav, men mycket trevligare. Fråga….? Vilka är ansvariga för detta event? Dom är uppenbarligen inkompetenta och bör avgå med omedelbar verkan, för VÅR förening är ingen plantskola eller träningscenter för wannabe festfixare. Den utbildningen är inget Dekadance medlemmar ska betala, utan denna får de bekosta på egen hand. Mer ja! Såklart, men fan pallar? Positiv till någonting? JA EXTREMT! Aldrig någonsin har jag varit på en snusk-fest med så många barfota tjejer! Hade jag fått välja hade alla tjejer varit det! Inte ens om jag varit ordförande hade jag tänkt tanken, varför? Detta är en förening där medlemmars samlade intresse som alltid går före det enskilda…. Söta tår❤️

Trots allt kaos så är jag nöjd med festen, ja lokalen var lite trång för alla oss kinksters. Trots detta tackar jag alla jag mötte under kvällen/natten för en mysig stund. 😊

Kul människor, vackra kreationer och bra musik. Annars tyvärr det sämsta eventet jag varit på. Allt är redan sagt kring köer, toa, bar, häng i playroom osv. Jag var mest ledsen för att lekytan var för trång för utlevand och dansgolvet var mjukt för klackar. Floggade vid innersta korset och fastnade konstant i den svarta byggplatsen som täckte flygeln. Ohett😂

Instämmer med alla andra, under all kritik vad gäller kötider, toaletter och storlek på lokal. Älskar allt folk och alla outfits, men det är inte värt så dålig organisation bakom eventet, tyvärr. Crew var skitbra dock

Väldigt tråkigt att stå i kö så länge för att få komma in till fortsatt köande. Redan i hallen så kändes eventet brandfarligt och jag började titta efter nödutgångar och fönster. När det är så ger det en ganska oskön vibe och inte riktig rätt förutsättningar för att ge sig hän och flyta med. Hade jag vetat att dansgolvet varit mjukt så hade jag tagit med sneakers isf för klackar. crewet var jätte gulligt och bra som vanligt, men logistik och lokalens förutsättningar var kaos. Kanske 0,5% toaletter per kvinnlig deltagare och vore bra att räkna på framöver.

Det känns så enormt som en cash grab. Varje gång någon säger kritik så säger folk (som i vissa fall inte ens närvarade??!!!) att man måste vara snälla mot organisationen som genomförde detta. Men nej. Den människan som såg på lokalen och trodde att mer än 100 Pers skulle få plats, och att 2 (3 i slutet) toaletter skulle räcka för alla människor, ska aldrig få arrangera något igen. Skulle det börjat brinna skulle det bli en katastrof. Musiken var dessutom så hög att vi hörde inte bara basen utan musiken tydligt vid busshållplatsen. Att gömma sig bakom kritiken med att det är ideellt är dåligt. Jag kommer aldrig gå igen och aldrig rekommendera att någon går, om ni inte faktiskt tar till er, ber om ursäkt och förklarar hur ni ska jobba för att det inte ska hända igen. Ni säger er ha arrangerat saker i snart 20 år, bete er därefter. Rant over.

5 stjärnor till alla härliga människor och till alla snygga outfits!! 1 stjärna för att jag upplevde hur det är att vara en isglass, i väntan på att komma in i lokalen.

Fantastiskt med crew som kämpar och håller god min, löser problemen som uppstår på olika sätt. MEN hur dessa problem kunde uppstå från första början känns ogenomtänkt. Det var för många saker som inte höll måttet. I mina ögon kändes det helt enkelt oproffsigt.

Gillar att ni ville testa en helt ny typ av lokal. Tanken var nog god, även om besöksantalet måste missat i beräkningen. Får heller inte ihop upplägget med mobilförbud i lokalen men drinkbiljetter som krävde Swish. Drinkbiljetterna var ändå onödigt eftersom baren var slut och de gick heller inte att lämna tillbaka. Lite orutinerat för en så erfaren arrangör. Hoppas på bättre planering nästa fest :)

Nej va synd! Men en eloge för att det (en stund) fanns champagne. Alla fattar crew o styrelse sliter så inget ont alls till er men igår blev det knas

Med erfarenhet från tidigare dekafester.... Omdömen brukar låta: lång kö, för hög volym på mingelyta, dålig yta vid lekytor, obevakat dark room, för hög volym... Jag tror att om man är en besökare som vill mingla, chilla och ha bdsm-utövning så är dekadance fel fester att gå på. Men det är ju oftast det som efterfrågas. De allra flesta besökare verkar ju vara på dekadance för att mingla o umgås. Efter sju år som kinksters o aktiv besökare så känns dekadance snarare som en vanlig club med dresscode och ett ganska dåligt uppstyrt dark room. Det kanske är dags att tänka om och lägga fokus på mimgel o lek och kanske ett litet avskilt dansgolv? På kitkat club finns spelar ett grymt husband lite låg musik i mingelyta, vilket mycket trevligt. Kan rekommenderas. Om gårdagen hade haft 100-150 besökare så hade det nog blivit en fantastisk fest. Själva så kom vi tidigt, mötte trevligaste crew någonsin, otroligt bra med bar med priser under inköpspriser, Rocco var bra men i övrigt så var det samma tuggummipop som den lokala krogen. Otroligt härligt med mjukdansgolv som många uppskattade!

Tack Deka för en riktigt kul fest! Visst var det mycket folk, kö till toaletter och slut på vissa saker i baren. Men grym musik, härligt crew och bra stämning! Vi hade en fantastisk kväll! 🩷

Vi hade tur. Kom tidigt och slapp köa. Fick våra kläder hyfsat snabbt på vägen ut. Jag hade väldigt kul och är tacksam för alla som roddar och ordnar fester. Och tacksam för alla vänner och härliga människor jag mötte igår. ❤️

Eloge dock till alla i crewet som kämpade för att lösa de problem som uppstod

Mitt allra första besök på klubb inom scenen. Jag är inte så imponerad… Antiklimax att stå ute i kylan och frysa en timme, kissnödig. Bli runtbufflad i en liten hall för att byta skor. Köa 20 min för att gå på toa. 10 min för att köpa drinkbiljetter, 15 min för att komma fram till baren för att upptäcka att det jag köpt drinkbiljetterna för var slut. Höjdpunkten var musiken. Men alldeles för högt. Och för trångt överallt för att kunna mingla. Sen kö 40 min för att komma ut..

Minimal lokal och köande mest hela tiden. Rent farlig och olämplig lokal för så mycket folk. Hur tänkte ni här?

Ena stjärnan är för alla fina människor jag träffade 🫶🏼 Andra stjärnan är crew, ni ville väl, ni hade humöret med er hela vägen trots att detta inte blev bra, inte alls. Ett plus, en fick gå barfota! :)

Lokalen var absolut inte optimal.. Men sjukt härligt crew som gjorde det bästa av situationen, bra musik och spännande människor 🙌🏼💗

Medan vi stod i kön för att få gå hem så räknade jag på det. Vi kom klockan 22.30 och gick 02. Jag gick på toa 2ggr. Ganska exakt hälften av vår tid på eventet gick ut på att stå i kö. Supertråkigt när vi är nya i scenen och sitta i bilen hem och fråga sig om man ens vill gå på utlevnadsevenemang längre. Svårt att ta på sig festskor och ta av sig ytterkläder för det va så trångt att man blev puttat hit o dit. Konstig stämning i darkroom när det används som allmän häng-yta. Ångest över att ha lagt pengar ur den minimala studentbudgeten och valt bort andra fester för denna. Dock STOR eloge till stackars frivilligroddarna som fick ta allas irritation, tack för att ni orkar. <3

Fem stjärnor för samvaron, samarbetet, roddningen och vänligheten av alla de som var vänliga. Själva eventet tyckte jag gick okej men rätt så privilegierad var jag ändå som redan funnits inomhus sedan kl 13.00. Tusen tack och förhoppningsvis så finner ni en bättre lokal och tar hänsyn till deltagarnas anmärkningar nästa gång. Att ni kommer att fixa detta med bravur tvekar jag inte på!

Stökigt svår lokal. Athena skapade i vart fall ös på dansgolv.

Mysig lokal, jättebra musik/dansgolv och kul tema! 🌈 Men för mycket folk och köer, puh.

Bra ljud stämde… seeeeen är det tyvärr inte mycket bra över. Jättekö till toaletter, usel idé med att ha inneskor, den fantastiska lokalen är en lokal. Allmänt bökigt vid entrén. Inte vasst nog

Mitt tidigare betyg var skrivet i affekt pga att min biljett slarvades bort och det var orättvist. Här kommer ett nytt. Minus denna kväll var; Lokalen funkar inte alls för denna typ av event. Det fanns för många ställen där inpassering och flöde stoppades upp helt. Organisationen kring drinkbiljetter var rörig och fungerade inte. Dansgolvet funkade inte att dansa på Alldeles för liten yta att ha sessioner på. Plus denna kväll var; Personal och volontärer som trots allt kämpade på och gjorde sitt bästa för en trevlig kväll. Var jag än gick möttes jag av ett leende från dem. Alla underbara festdeltagare som trots bristande logistik gjorde min kväll lyckad.

Nej det här var inte bra😅. Till och med jag lyckades bli arg av att få frysa ihjäl i kö utomhus hur länge som helst, sedan fanns det inte något fungerande dansgolv och inga tillgängliga toaletter så jag var tvungen att kissa utomhus. Hela viben var lite som att vara 15 och vara hemma i någon kompis villa typ😅. Men det fanns ett lekrum iallafall😅.

Dansgolvet var ju sämst, fick ta av klackarna för att kunna dansa. Baren tom efter väldigt kort tid, folk som använde darkroom som något slags samtals/häng yta, alldeles för hög volym utanför dansgolvet. Bra tema, krävs bättre lokal.

Kriminellt kanske är att ta i, men det är inte gripet ur luften. Musiken måste ha varit olagligt hög. Antalet personer i lokalen måste än mer säkert ha varit olagligt många. Och som tredje belägg: att fortsätta sälja drinkbiljetter till nytillkomna utan att informera om att det mesta är slut i baren, ja det är ju faktiskt lurendrejeri. Med över hundra kronor kvar i outnyttjade drinkbiljetter kan jag inte hjälpa att jag känner mig kränkt av att ha blivit lurad. Alla köer ska vi inte ens tala om. Den sammanlagda kötiden per deltagare måste ha snittat på minst en timme.

Olämpligt lokal. Förra året var mycket bättre i slakthuset,

Tyvärr, en fest som pågar 5 timmar du kan inte förlorar 1 timme eller mer i kö med minus grader och sen kö till toalett,kö överallt, jag är ledsen att ge ett två stjärnor.

Bra och lite mer varierad musik! Mysig lokal men kanske inte riktigt vad många förknippar med Deka. Det är svårt att anordna en fest och ni har såklart kämpat hårt, men det blev lite väl många logistiska problem (kö in, kö ut, kö garderob, kö toalett, slut på dryck, trångt och underdimensionerat m.m). Nästa gång! 🥰

Denna festen blev ju pannkaka… men vill ändå säga att jag är otroligt tacksam över att ni arrangörer fixar och donar för att vi ska få gå på fest. Tack.

Kul med färg, kul med annorlunda lokal! Mindre kul att lokal, toaletter, garderob och bar var anpassade för 50 pers när det kom 200. Men tack alla som jobbade för att få ihop det, ta med lärdomarna och gör ett nytt försök i en bättre anpassad lokal. ❤️

Enda anledningen att detta event ens får en etta i betyg är pga temat (det får ni gärna köra igen på en bättre plats!) och hårt kämpande crew

Första Dekadance. Entré kunde ha varit bättre organiserad. Musik får bättre betyg än evenemanget totalt sett. Vi ses nästa gång

Fick ett "what the fuck" i respons på min beskrivning av denna upplevelse, detta i negativ ton, vilket var en otroligt bra sammanfattning av känslan en fick ikväll. Inte okej.

Alltså kul med färgtema, man fick se väldigt många fina kreationer och många ”ja just det så kunde man ha gjort”.. men jag håller med tidigare talare att denna lokal var för tok på för liten för en sån här fest, ett dansgolv där damerna inte kunde ha klackar så man fick stå och hålla i dem för att undvika olyckor kanske inte är den bästa lösningen. Deka behöver ha fester i större lokaler där man kan röra sig fritt och kunna landa efter en omgång på korset, kunna gå ut och ta luft på ett smidigt sätt och undvika köer till allt som går över 30 min. Nä gör om gör rätt

Måste tyvärr instämma med resten 💔😥 Så peppad man varit för festen, vilken flopp.

Instämmer med alla. Kö in, kö till toaletterna, dansgolvet var svajjigt, alkoholen tog slut och sen kö för att hämta sin väska/jacka. Fint att träffa alla och se så många vackra människor! 🖤

Hälsa på hemma hos Bazooka var kul, resten var som att ställa sig i fel kö på Ica i 4h.

Ogenomtänkt är det enda ord jag kommer på som kan sammanfatta den här tillställningen.

Fattar inte vad som hände här, allt var så dumt. Folk har redan skrivit det mesta. Wtf?

Måste tyvärr instämma med övriga kommentarer. Ca 40 min för att ens komma ut ur lokalen på grund av totalt havererad garderob, där folk till slut tilläts gå in själva och hämta sina saker - otryggt. Grym musik på dansgolvet och bra ljudsystem, men i övrigt mycket besviken.

Det var så här Ötzi kände sina sista timmar på jorden

Det finns två skånska utryck som beskriver alla aspekter av denna festen. Fubbick och mög.

Som tidigare besökare skrivit 1,5h kö, drinkbiljetter som köptes utan att informera om att vin, prosecco och champagne är slut vilket innebär alternativ som glutenintoleranta inte tål. Krav på inneskor och sedan ett dansgolv där du inte kan ha högklackat?!

Om lokalen övervägs igen behövs gästantalet halveras.

Är detta standard för deka så var det ju första och sista besöket. Stort fett tack men nej tack

En timmes kö utomhus, när man väl kom in fanns ingen struktur, crew hade inte koll, allt var slut och musiken öronbedövande. Ville man gå på toa ytterligare 30 min kö och 20min kö för att ens komma hem.

Gör om, gör rätt

Hade så sett fram emot detta men utförandet… Är så besviken. Alldeles för lång kötid i kyla, TVÅ toaletter totalt med lång kö till och jättetrångt därinne. Uppskattade deltagarnas outfits men det var allt.

Med god marginal det mest amatörmässigt och oseriöst anordnade evenemang jag någonsin har besökt. Varje aspekt var som ett skämt. En timmes kö i kylan för att komma in i en totalt opassande lokal utan fungerande garderob eller toalett - till och med det mest grundläggande saknades. Lägg sedan till allt annat som fungerade uselt - kombinerat med lokalens läge, storlek och utformning så var det här är bortom oacceptabelt.

Absolut katastrof. Kön in, lokalen, mattan på dansgolvet, ljudvolymen, hela strukturen. Lämnade efter knappt 2 timmar.

Orimligt långsam kö och trång lokal. Krångligt system med att lämna in saker för att i nästa steg behöva ha mobilen för betalning av poletter. Dansgolvet var omöjligt att ha klackar på. Roligt med färgtemat!

Medianbetyg 1

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
273 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
771 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.