DS AW
Fredag 3 juni, klockan 17:30 — 22:00
📌Olearys, Larmtorget 4, Kalmar  (Kalmar län)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Värdskapet tas över av Tjelsi och därmed kan denna Aw fortgå som planerat!

Välkomna på afterwork fredagen den 3 juni!

Vi ses vid 17:30 eller när man kan komma förbi. Sedan kan man ju givetvis stanna så länge eller kort tid man vill. Några vill äta lite mat när de kommer andra vill bara ha en öl och prata skit.


En kort notis som kommit fram sedan sist. Då jag står på bokningen är det mig som berörda krog kontaktar om det är något med mitt sällskap som de misstycker. Då detta är en offentlig plats och vi inte vill trycka på någon annan, vare sig deltagare i vår AW eller de som går förbi, utlevnad som de inte samtyckt till ber jag er att inte ha offentlig utlevnad. Det finns dem som kommer för att träffa andra likasinnade men inte vill bli förknippad med bdsm. Genom att ha synlig utlevnad på AW så försätter man dessa människor i en situation då det är omöjligt för dem att delta utan att bli ofrivilligt outade. Detta vill vi på alla sätt undvika.

Hoppas att vi får lika bra uppslutning som vanligt och att alla känner sig hjärtligt välkomna!

(Logga in för att se medlemsinfo)   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

PrincessJessy: tråkigt att du och dina vänner fick en sån upplevelse. Jag vill ändå poängtera att eran upplevelse inte har något som helst med AWn som sådan att göra. Alla har ett eget ansvar att bete sig, organisatören kan givetvis inte ta ett gruppansvar över alla som kommer dit.
AWn var slut vid 22.00, dansgolvet öppnade 23, så vad folk gör där är helt upp till var och en. Givetvis ska man få vara helt fredad från tafsande, men det är upp till den enskilda personen att säga ifrån om någon kliver över gränsen. Den som blir tillsagd ska förstås även ta till sig och lägga av.
  26 jun 17:41

Jag håller med fullt ut. Jag beklagar såklart upplevelsen, men om man nu som arrangör av en AW ska vara ansvarig för varje enskild, vuxen person som kommer på eventet och även resterande del av kvällen efter eventet är slut tror inte jag att någon kommer vilja ta på sig att vara värd. Det vore väldigt synd att på så sätt tappa möjligheten att träffa nya människor.

  27 jun 17:29

Det är ju svårt att ansvara när eventet är slut. Dessutom är det ju svårt att veta vilka som var på AWn och vårt DS event och vilka som kommer utifrån.
Självklart om det är någon som finns här på DS som kommer på våra event och inte förstår gränser, så är det såklart något som måste göras åt och sägas till om.

  27 jun 20:38

Alltså, jag gick hem rätt tidigt men jag har fått höra på omvägar hur det senare skedde utlevnad med de redskap jag sålt vilket redan där är oroväckande. Vi är en liten och rätt utsatt subkultur med många fördomar emot oss och när den här typen av feedback kommer fram tycker jag att vi ska vara försiktiga att avfärda det med att folk är vuxna och får säga ifrån själva. Istället bör vi väl snarare fundera på hur vi tillsammans vill undvika att bli portade eller hur vi bekräftar människors fördomar? Jag kommer bidra med att inte sälja eller överlämna redskap på träffar i offentliga lokaler där alkohol säljs eftersom... ja, vuxna människor har inte alltid omdöme. Det vet vi ju. Och jag ser gärna att jag bidrar till en så säker, trygg och hänsynstagande bild av oss som möjligt. Snedsteg har uppenbarligen hänt och värden är såklart inte ansvarig för det utan de individer som gjorde det. My 5.

  27 jun 20:41

Eller nej, jag var inte ens på denna men gången innan men det spelar ju ingen roll för vi är lingon samma folk, samma grupp :)

  28 jun 00:46

Självklart måste vi ju respektera att i offentlig miljö inte köra utlevnad, då dom har bett oss att inte göra detta. Utan utlevnadsevent får hållas på annat håll.
Problemet med kommentaren är att man anklagar eventet och oss deltagare som grupp. Kan säga att till ca 00 har vi som grupp inte bettet oss illa. Sedan vet jag inte vad varje individ gjorde.
Om nu någon på eventet, eller som finns på DS, har gjort detta så behöver vi ju göra något åt det. Prata med individerna det rör sig om, eller banna dessa från event om dom nu inte kan respektera gränser.

  28 jun 08:52

KittenCorn 👍

  28 jun 09:08

Ja, rätt rimligt att gruppen och eventet anklagas eftersom omvärlden och folk utifrån inte kan veta att vårt event slutar kl 22 och sedan är vårt sällskap "vanliga" besökare? Har man dessutom upplevt sig som utsatt och vågar säga ifrån blir jag både som arrangör och besökare glad för informationen, tar gärna emot info om vilka som inte skött sig eftersom jag tycker exakt samma: vi har inte råd att försvara eller bortförklara om någon av oss gör övertramp eller snedsteg. Jag fokuserar hellre på det. Vem gjorde fel och hur undviker vi att detta händer igen, hellre än att kritisera budbäraren för inte helt smidiga ordval. Även restaurangen i fråga har gett feedback på att vi inte sköter oss så detta måste ju tydligen tas på allvar. Där är vi helt överens.

  28 jun 09:29

Men om det är John Doe 25, aldrig hört talas om BDSM som inte äns vet att DS existerar? Alltså en person som absolut inte har med oss att göra? Då kan inte vi göra något. Går du ut på valfritt dansgolv i Kalmar speciellt efter 00, då kommer du bli tafsad på. That's life. Orättvist och ska absolut inte behöva hända, men det är verkligheten. (Samhället osv)
Antingen vet ju Jesse vem som har gjort detta och vet därför att denna personen åtminstone har DS. Då är det ju rimligt att skriva till arrangörer och berätta vem det var (för att som sagt ta ett snack med individen eller banna individen från framtida evenemang. Att berätta för oss som var på eventet var ju bra nu eftersom vi pratar om det, men vi kan som grupp inte göra något konkret. Bara skriva i nästa event "snälla tafsa inte på andra utan consent"
och ja, jag backar på att jag ser problem med kommentaren, du har rätt catkin.

  28 jun 12:25

Tror det är superviktigt med diskussionen öppet såhär, förhoppningsvis gör det är vi alla tänker efter lite mer och kanske påminner folk som blir för fulla eller för entusiastiska med kroppskontakt att ta det lugnare. Jag hoppas det iaf. För det har varit folk på våra event som betett sig illa, oaktat vad Jesse sett och reagerat på denna gång. Och ska vi kunna fortsätta ha pubträff så måste den jargongen/kulturen bort. Vem vill stå på en bokning om man riskerar att få skit för att några få betett sig illa liksom?

Och som sagt, om någon i vår grupp varit tafsig så berätta gärna för arrangören och vi andra som arrangerar! Viktigt för mig att mina träffar är trygga och utan tafs eller oönskad utlevnad och gissar att de flesta som arrangerar tycker samma...

Det kan hända (lovar dock inget) att jag sticker in huvudet runt 20 och säger hej i två minuter innan jag lär vidare 🔥💃🏽
  3 jun 05:26

Jaaay! Jag kommer vara där så det vore fantastiskt om du kunde välsigna oss med några minuter av din tid på din stora examensdag ☺️😁

  3 jun 05:38

Akta så vi inte binder fast dig och dricker dig under glaset.. 😏😁

  3 jun 08:58

Jag tycker definitivt du ska komma 🔥

  3 jun 12:46

Yes 😊 Välkommen

  3 jun 15:28

@pimmelmann ÅH bra 😍 jag har ändrat om i mitt schema lite så jag har möjlighet att välsigna er längre än ynka två minuter! 🙏🏼🔥
@Villebrådet haha, idag är en dag där jag inte kommer akta mig för något 😌😏
@Playful_eka 🔥😘
@Tjelsi Super, ses senare! 🥳

  9 jun 11:20

🔥😘

Tackar för igår! Det var riktigt trevligt och så många nya sköna bekantskaper. Har lagt till några men minnet är inte vad det var🤣😂 Trodde det skulle ge sig när jag såg alla nick men ack vad jag bedrog mig. 🤔 Så de som jag glömt men tyckte jag var en trevlig prick får gärna lägga till mig som vän. Och sen ser jag fram emot nästa träff. Kram på er alla underbara människor! 🥰
  4 jun 18:26

Jag var där men hann nog aldrig pratas vid med dig! Jag hoppas vi ses nästa gång 😍

  4 jun 18:31

Jag har ju till och med pm:at! 😂

  5 jun 13:28

@Lips Absolut, hoppas nästa gång blir snart😄👍

  5 jun 13:30

@Sinfulsandy Hum.. har inte fått något PM🤔

  5 jun 13:36

AlbertHoffman
Spännande! Då har jag talat om för någon annan att denna luktade mycket gott! 😂😂😂

  5 jun 14:28

Haha!! ❤

  5 jun 14:29

😍💐

Hej svejs på er igen.

O'Learys fattades betalningar igår för ett par måltider och ett par drickor.
Jag valde att betala den notan för allas vår skull.
Men jag skulle såklart gärna få återbetalt dom pengarna.
Så vet några med sig att dom käkade och drack följande igår, så kan ni pm:a mig för swishnummer.

1 Bacon bbq Burger
2 Cheddar Cheese burger
1 chili mayo dip
1 parmesan & garlic dip

1 Staropramen
2 Carlsberg eko lager

Kram på er.
  4 jun 20:13

Tråkigt att du fick ta det. Men jag tycker ju att Olerys kunde skött betalningarna lite bättre. Både jag och Villebråd hintade för servitrisen att det nog kunde bli rätt så rörigt om de inte såg till att ta betalt ganska direkt. 🤨

  4 jun 20:16

Jag fick inte ta det, jag valde själv att ta det eftersom vi säkert vill kunna gå dit fler gånger. 😊

Ja, jag hörde er och nickade instämmande.

  4 jun 23:15

Jag förstår dig och du var snäll och betalade. Jag hade ju tyckt det hade varit Olearys problem om de har personal som inte kan hålla koll på notan. Sen är det bedrövligt att folk inte kan göra rätt för sig och betala notan. Men de borde sagt till från börjab om du inte kunde hantera det och så hade man fått betala när man beställde. Alternativt beställa i baren med direkt betalning.

  4 jun 23:36

Ben79Dover: Det hade absolut varit klokast, precis AlbertHoffman och Villebråd påpekade.
Min tanke var bara att lösa det snyggt och att vi har chans att fortsätta gå dit. 💐

  5 jun 00:50

Verkligen trist att det blev så.
Lite dåligt av OL att inte kunna sköta det bättre. Lite deras ansvar som några påpekade tycker man. Nästa gång får vi alla betala vid beställning kanske? 🤔
Hoppas det löser sig nu.

  5 jun 10:33

Det var fint av dig! Och jag håller med föregående, det är egentligen OLs problem. Jag sa till servitrisen när hon för tredje gången kom och frågade att vi inte alla känner varandra ochaö att det därför är det lite extra svårt att veta vem som är vem och vem som köpt vad.

Kanske kan vi tillsammans komma överrens hur vi gör nästa gång ex betalar direkt, så att den som är sist inte råkar sitta där med stora delar av notan? Självklart individens och OLs ansvar,men kanske bra att vi tänker till också.

Tack alla som gjorde kvällen fantastisk! 😍

Men alltså!
Första "träffen" och på väg hem med intryck, kärlek och så höga nivåer av "må bra överlag".

Tack allihop!
Tack för dom som luktade gott, för dom som skrattade så som inte fick luft, för dom som kramades som om man var familj.

Tack allihopa för att min första kommer att bli otroligt svårslagen!
Ni är helt fantastiska! 💐❤️
  3 jun 23:53

Det var så roligt att träffa dig!

  4 jun 00:03

Tack goa Lips, du gjorde intryck. ❤️

  4 jun 00:24

3vligt å träffas å mys att du vart nöjd :)

  4 jun 00:31

🤟

  4 jun 00:31

🤟

  4 jun 00:35

Ben, du lever farligt! 😄❤

  4 jun 00:36

And I love it..

  4 jun 00:51

Jag märkte det! 😂

  4 jun 02:08

Crazybug!
Detsamma din lilla jordgubbe! ❤️💐

  4 jun 11:16

Härligt att du klev över tröskeln och kom med igår! 🙌💐

  4 jun 11:37

Visst var det!

⇓ Visa alla ⇓
Tack för igårkväll allihop, det var väldigt trevligt och spännande för oss två nybörjare 😄 Hoppas det blir fler tillfällen 😊
Det var fint att se er idag. Lite på håll.
Nästa gång vågar jag kanske säga hej.
  4 jun 10:06

Klart du våga, vi äre snälla :)

Är folk kvar ifall man dyker upp strax, eller har ni avslutat för ikväll? 🥳
  4 jun 00:57

Tror dom flesta lämnade med mig som har typ sist ut för en timme sen.

  4 jun 01:01

Vi är ett gäng som hänger kvar tappert!

  4 jun 01:06

Fint, då dyker jag upp strax! Vart sitter ni? 🥳

  4 jun 01:08

Samma ställe som förut! Precis inne till höger!

Vilken underbar kväll. Önskar man kunde stannat längre och att det varit en efterfest nånstans. Men gamla gubbar måste hem å sova för att överleva. 😆

Puss på alla som överlevde festen.
Tack alla. Ursäkta att vi var tvugna att dra men vi hade en grej att göra 😀
  3 jun 23:20

Du kan ju åtminstone benämna henne vid rätt könsidentitet eller namn, "grej" låter så opersonligt 😁

  3 jun 23:22

Sorry, autocorrect. Skulle stå tjej 😉

  3 jun 23:30

Glad att ni kom iaf, pok 🥰

  3 jun 23:58

😘😅

Tusen tack alla som kom ❤️ Jag åkte hem pga anledningar men det var så jävla fint att få träffa er. Fest hos mig i sommar!
På g nedåt... blir senare än jag tänkt.. Men dyker upp så småningom 😊
  3 jun 18:29

Fint folk kommer sent! /mvh hon som inte kommit hemifrån än.😂

  3 jun 18:36

Härligt att höra 🤣
Kan ju ha nåt å göra med hur långt man behöver ta sig också 😉

  3 jun 18:52

Ah, du bor på månen! Jag förstår! Har du hört talas om bussar? Jag är på väg och ska testa en nu. 😂

  3 jun 18:57

Jag dyker upp med den där tjejen. Hon är ju snygg uuh.

  3 jun 18:57

Testar nu i mer än en timme... tar lång tid juh...😉 långt från månen...🤣

  3 jun 19:02

Men Jesus, stod det inte Kalmar? 😂 Ja, vafasen vet jag, jag är inflyttad skånska! 😂
När är ni framme? Är själv strax på stationen.

Herregud de är 27 som anmält sig och sen några spontana som dyker upp från denna lilla stad.
Har ni hyrt hela o learys eller? 😂
Hoppas ni får en toppen kväll!
På g om 15 min
Hej! Jag är sen men jag dyker upp. Kul att ses! ✨🌹
Jag är på plats. Komsi Komsi!
Jag har tyvärr blivit riktigt förkyld så jag går tyvärr avboka mitt deltagande. Hoppas ni alla andra får en fantastisk kväll 😇
  3 jun 14:22

Vad tråkigt. Vi ses en annan gång 😊 krya på dig!

  3 jun 14:53

Nooooooooooooooooo 😢Vi som skulle brainstorma om världsherravälde...

  3 jun 15:36

Snyft snyft, krya!

Nyfiken i en strut.
Behöver man ha föranmält om man vill äta något? Eller går det att dyka upp och beställa lite mat?
Aldrig närvarat förut och försöker skaka fram lite mod för att rycka plåstret ikväll. 😂🤦🏼‍♀️
  3 jun 15:22

Är inga problem

  3 jun 15:25

Tack snälla för svar. 😊

Fredrik o Cecilia (M64/K46)
Finns det inget sådant i Stockholm också? Verkar jättetrevligt...
  31 maj 23:34

Hej A! Jag bor ju här nu...så nu är det HÄR det händer.
Nej ärligt talat, både Borgen och många andra liknande och etablerade AW/Events finns löpande i kalendern.

Okej Alla!
Jag har bokat bord på O'Learys från kl 17:30 på fredag i namnet Stridh.
Vi ses där! ❤️
  30 maj 16:31

Kul! Längtar! 💋

  30 maj 16:51

Awesome. 🔥

  30 maj 17:32

Grejt

  30 maj 19:17

Längtar 😍

Hoppas kunna vara med även denna gång.
Återkommer inom kort med besked.
Fint att det blir av.
Blir det fortfarande på O'Learys igen nu när det blir av igen, eller är det inte bestämt?
  26 maj 12:04

Jag tänker att det blir samma. Ska ringa och boka bord om någon dag 😊

Hej, vi är 2 nya som gärna kommer förbi också om det är okej?
  24 maj 00:09

Ja men självklart❤

  24 maj 11:05

Tack 😊

Det står att eventet är inställt men 15 personer har ändå skrivit att de kommer. Ska vi ses ändå?
  21 maj 20:10

Såg det med….Jag är fett på!

  21 maj 20:38

Ja men det vore väl trevligt :)

  21 maj 22:21

Kul! Då ses vi väl där antar jag? Inväntar fler svar innan jag bokar bord då 😊

  21 maj 22:44

Jag är också på. 😊

  21 maj 23:33

Oxå på!

  22 maj 19:32

Absolut 🥳

  22 maj 21:38

Kommer självklart! Gå gärna ut med vilket namn det är bokat i när det närmar sig 👍

  22 maj 22:17

Jag är på fortfarande. Fixar barnvakt till å med juh.

  22 maj 22:59

Vi är 2 till som gärna kommer :)

  22 maj 23:00

^ this

Åh vad kul att det blir av ändå 😍🖤❤️
Så kul att se att det arrangeras saker i Kalmar, 100 kudos till er för detta! Hoppas kunna vara med nästa gång då jag fortfarande är out of town i början av Juni... Också väldigt bra att ni satte en gräns när det kommer till publik utlevnad, samtycke är ALLT och detta gäller såklart även åskådare och våra kära kink-medmänniskor som inte är ute med sin utlevnad. Alla ska känna sig bekväma att umgås i vårt underbara community. Förhoppningsvis kan man med hjälp av nätverkande även i framtiden arrangera event på mindre publika ställen där vi även kan ha en massssaaaaa utlevnad tjoho! Massa kramar och smisk (med samtycke) till er, kära skamlösa Kalmariter 🖤⛓💅
  17 maj 13:05

Är på att vara med och arra något 😊

Ska försöka pallra mig dit, har skitit sig varje gång det varit en träff i år. Antingen har jag varit uppbokad på annat eller kommer jag på det dagen efter. 🤨
Kul!
Tjoho, AW igen med fina värdinnan. Gör skamlöst reklam för mina paddlar så säg till ska jag tillverkar jag till kvällen :)
  8 maj 18:52

Det gör du alldeles rätt i!!

Recensioner

Jag var inte på eventet men jag var på Olearys den kvällen och att ni inte skäms. Tvångs taffsning på mina vänner och hur ni bettede er på dansgolvet. Detta kom inte av som ett DS afterwork event utom ett sexoffenders event som försökte förstöra för alla andra som var där

Fantastiskt trevlig kväll😍

Wow! What a night säger jag bara😍

Superkväll!

Vilken kväll, tack ;)

Det här är såå jävla bra!!

Underbar kväll!

🔥🔥🔥🔥🔥

Amazing!

Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
29 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
24 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.