Logga inBli medlem

Flersamhet för dig

Lördag 21 maj 2022, klockan 10:00 — 17:00
📌Kammakargatan 62, Stockholm  (Stockholms län)  
Föranmälan krävs.
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Välkommen till en workshop som ger dig bästa möjliga start på ditt nya flersamma liv! Under en heldag får du och andra nyfikna allt ni behöver för en bra start på era nya liv med mer av allt det härliga som relationer kan ge. Under dagen går vi genom de vanligaste sätten att vara flersam på och du får vägledning till hur du kan välja en flersamhet som passar just dig. Vi kommer att gå genom de vanligaste nybörjarfrågorna och -misstagen och det kommer att finnas tillfällen för frågor och reflektion.

Workshopen hålls av Tanja Suhinina, leg psykolog och sexolog. Tanja har en lång erfarenhet av att arbeta med flersamhetsfrågor, såväl kliniskt med flersamma som genom att skriva, föreläsa och upplysa om flersamhet.

Bland annat såhär tycker tidigare deltagare:

"Bra innehåll som ger upphov till mycket tankar, frågor, och får mig att vilja leta efter svaren."

"Tusen tack för en väldigt bra och intressant workshop Tanja! Genom fig får jag lära mig en massa bra och värdefulla saker som jag kommer att bära med mig på min polyresa. Det du gör och skriver om på bla a instagram och i poddar är så himla viktigt."

"Bra att som ny börja reflektera, dels själv (med guidning) och dels tillsammans med andra. Att känna att inga tankar är jättekonstiga, dvs att känna igenkänning och lite gemenskap. Få höra andras erfarenheter och tankar är intressant och kan göra saker tydligare för en själv."

Vad ingår?: Sex timmars workshop med såväl teori som tillfällen att reflektera och få svar på frågor, samt möjlighet att diskutera. Material som du även får behålla. Frukt.

När och var: Lördagen 21 maj 2022, 10-17 med lunchpaus på Kammakargatan i centrala Stockholm

Vad kostar det?: Du betalar så mycket du vill och alla pengarna från deltagarna går till OVD-Info, en människorättsorganisation i Ryssland som hjälper personer gripna av politiska skäl. Idag behövs de mer än någonsin. Det finns inget enskilt sätt som idag kan stoppa kriget i Ukraina, men ett av många är att stärka motståndet i Ryssland. Under två Flersamhet för dig-workshops i mars fick vi ihop nästan trettio tusen! Så kom och betala så mycket du vill och kan, allt kommer att skönkas vidare. Anmälan är dock bindande och om du avanmäler dig kommer du faktureras fullpris 1500 kr inkl moms.

(Logga in för att se medlemsinfo)   https://tanjasuhinina.com/flersamhet-for-dig/   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Hur föranmäler man sig till workshopen?
Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
1 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
6 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.