Passivity Rules/Memories of Being Hanged   INSTÄLLT

Lördag 6 november 2021, klockan 19:00 — 20:00
📌 Masthuggsterassen 3, Göteborg  (Västra Götalands län)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Svenska
Engelska
Föreställningarna kommer att flyttas till våren. Håll utkik efter nya datum.

Passivity Rules / Memories of Being Hanged är ett verk för rörelse och röst som har premiär på Skogen 2022. Passivity Rules / Memories of Being Hanged bygger på erfarenheter att bli bunden, i synnerhet i repbondagesammanhang. Verket är en fristående fortsättning på föreställningen Someone You Trust (2018).

MER OM FÖRESTÄLLNINGEN
Passivity Rules står för system där passivitet möjliggör något, öppnar något. Det är också ett utrop som sätter passiviteten i första rummet – passivitet regerar!
Memories of Being Hanged står för erfarenheter av att tappa kontrollen över sin passivitet, vara nära att dö eller försvinna, konkret eller metaforiskt.

Passivity Rules/Memories of Being Hanged handlar om det som pågår i en kropp som tycks sjunka, släppa, mista greppet – eller som faktiskt gör det.

Passivitet har här att göra med femininitet. Vår ingång till detta är feministisk. Men det är inte det att vi vill visa att Kvinnor Kan (vara aktiva). Snarare vill vi undersöka passivitet som en levd erfarenhet, som kräver kompetenser och får konsekvenser.
Denna händelse är inställd

(Logga in för att se medlemsinfo)   https://www.skogen.pm   info@skogen.pm   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Glada nyheter! Nu får vi äntligen på kort varsel berätta att det blir nya föreställningar 11-13 februari 2022 på Skogen - anmäl er, kom!
https://www.skogen.pm/event/kX9rXEKsfqGtBCSFv
Föreställningarna måste tyvärr flyttas till våren - håll utkik efter nya datum framöver!
  4 nov 2021

Hej! Är det enbart 5-6 -7de November detta gäller? Eller är det alla event på Skogen i höst ? Läste att ni hade haft en vattenskada där?
Har skickat mail till er , men inte fått svar än ang program till våren.

Mvh
Baronessan

  4 nov 2021

Vi som arrar Passivity Rules har inte överblick på hela Skogens verksamhet, utan mest vår egen. Det verkar som att vi fått nya datum i mitten av februari nu, mer information kommer.

Vattenläckan är i princip åtgärdad nu, vad jag förstått. Någon annan programpunkt som skulle hållas samma vecka flyttades till en annan lokal.

Har du mailat Skogen om annat återkommer de säkert så småningom. Du kan också på Skogens hemsida skriva upp dig på deras nyhetsbrev. Då får du löpande information om allt som gäller Skogens program.

  5 nov 2021

Tack för svar. Ja jag brukar få deras nyhetsbrev, och skickat även till andra som jag är bekant med från tidigare projekt. Kul att det börja ske lite saker igen nu. Gör egna projekt också, så roligt om andra vill samarbeta lite framöver.
Allt gott!

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
3 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
2 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022
Darkside är internationellt känt som Fetopia.