Relaxklubben X-tra, tema ROUGH

Torsdag 11 november 2021, klockan 19:00 — 23:00
📌 Göteborg  (Västra Götalands län)  
Medlemskap krävs.  Föranmälan krävs.
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Välkommen till
Relaxklubben X-tra ROUGH

FULLSATT, anmälan stängd!

Relaxklubben X-tra är en fest för kvinnor/annat som gillar att ha sex med flera män samtidigt eller flera män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna/annat. Könsfördelningen är max 7 kvinnor/annat+wingperson och par och cirka 40 singelmän. Kvinnorna/annat väljer mellan eget rum eller delat rum där det finns flera sängar. Det finns dessutom bänkar, knullgunga, gynstol och olika sexmöbler och BDSM-möbler att tillgå samt magic wands. Det finns gott om kondomer, glidmedel och annat som behövs för säker och hygienisk sex.

Detta är en specialfest med tema ROUGH. Vi kommer ha 1 kvinna+wingperson vars högsta önskan är ett rape play och 5-6 kvinnor/annat/par som vill ha inslag av rough sex och BDSM. Det kan vara allt från förnedring eller psykisk dominans till bondage, smärta och fysisk dominans. Som vanligt är det kvinnan/annat/paret som bestämmer vad som ska hända och inte hända.

Alla kvinnor/annat måste ha en partner eller en wingperson för att få delta på den här festen. Vi kräver även att kvinnan/annat ska ha varit på fest hos oss någon gång förut eller kunna påvisa erfarenhet av liknande tillställningar.

Utöver kvinnorna/annat/paren kommer vi ta in tre kategorier av singelmän. Max 10 män som främst är intresserade samt har erfarenhet av rape play, max 10 män som främst är intresserade av BDSM, har erfarenhet av att toppa och har egna slagverktyg, samt max 30 män som gillar eller är nyfikna på rough sex.

På grund av att det kommer pågå ett rollspel med våldtäktstema, sk. rape play i en avskild del av lokalen så är den här festen inte lämplig för personer som blir triggade eller känner obehag av detta tema.

Insläpp för kvinnor och par mellan 17.30 och 18.00 och för män 19.00 och 19.30. Klockan 19.45 presenteras kvinnorna och deras önskemål och sedan är det fri hopp och lek fram tills vi stänger vid 23. I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, alkoholfri dryck, frukt och snacks. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.

Vi har alltid nykter personal som cirkulerar i lokalen och ser till att alla gäster följer reglerna, känner sig trygga och har det bra. Vi tittar till kvinnorna lite extra och stöttar eventuell partner eller wingperson. Känns något konstigt så tar vi itu med det direkt, vi lyssnar alltid på den som är utsatt. Mer information om Relaxklubben X-tra finns här och här.

SÄKERHETSREGLER
För närvarande måste alla som kommer vara vaccinerade med minst första sprutan, antikroppar räcker inte. Vi vill också att du har varit i Sverige i minst två veckor innan fest. Vi kräver inget bevis utan litar på att våra medlemmar talar sanning. Skulle det visa sig att en gäst är ovaccinerad eller precis hemkommen från resa kommer hen direkt bli avvisad och avstängd på livstid.

KVINNORNA/ANNAT BESTÄMMER
Kvinnorna/annat bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Alla kvinnor/annat/par väljer ett rum eller en plats där de vill börja och dit kan männen gå för att fråga om de får vara med. Svaret kan bli antingen "Ja", "Senare" eller "Nej tack" vilket betyder att mannen i fråga inte behöver fråga fler gånger utan får gå vidare och fråga en annan kvinna/annat/par. Vanligtvis stannar männen en stund och går sedan vidare för att kanske återkomma senare.

Eftersom det är kvinnan/annat som bestämmer över sin upplevelse så finns det lika många scenarior som kvinnor/annat. Någon är nöjd efter en timme och tre män medan en annan håller på tills stängningsdags och vill hinna med så många män som möjligt. Det viktigaste är att alla har roligt, njuter och känner sig trygga.

INGEN SEXGARANTI!
Alla gäster på våra fester är medlemmar som betalar entréavgift. Det enda som ingår i entréavgiften är tillgång till lokalen samt fika, alkoholfri dryck och snacks. Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna själva kommer överens om på plats.

MEDLEMSKRAV
För att få komma på en fest hos oss måste man vara medlem och ha fått ett medlemsnummer. På Relaxklubben X-tra har vi inte samma krav på guldmedlemskap som på våra vanliga onsdagsfester. På Relaxklubben X-tra får även singelmän med annat medlemskap vara med. Medlemskap måste dock lösas före festen. Ansök om medlemskap i god tid före fest.

ANMÄLAN TILL FEST
Anmälan till fest sker denna gång HÄR. Anmälan är bindande, se till redan i förväg att du verkligen kommer kunna delta. Svar på festanmälan kommer inom 72 timmar. Till denna fest är det inte först till kvarn som gäller utan vi tar oss friheten att välja deltagare utifrån en rad olika kriterier för att säkerställa att deltagarna blir nöjda med upplevelsen. I festbekräftelsen finns all information, betalningsuppgifter samt adress och vägbeskrivning till lokalen. Alla betalar entréavgift i förskott, senast 5 dagar efter att man har mottagit bekräftelse på sin anmälan. Vid återbud betalas inte entréavgiften tillbaka. Man kan välja mellan Swish och banköverföring.

Deltagarantalet på Relaxklubbens fester återspeglar inte det antalet som har skrivit upp sig som "Deltar" här i kalendariet.
Skälen är flera. Det är inte alla på DS som vill "outa" att man går på swingersklubbar samt att cirka 80% av våra medlemmar inte finns på DS utan har hittat till klubben på andra vägar och andra sociala medier.
Samma gäller att det inte är alla som skrivit upp sig som "Deltar" som är medlemmar eller har anmält sig via hemsidan, så "Deltar" innebär inte att man anmält sig/är medlem på LUSThuset/Relaxklubben.

OBSERVERA Relaxklubbens regel nummer 8: Respektera andra medlemmars integritet och kontakata ALDRIG någon utanför klubben om detta inte är på förhand överenskommet. Detta gäller alla typer av sociala media, siter och IRL.Varmt välkommen till Relaxklubben - vi tar samtycke på allvar!

Många kramar från Lasse, Ulrica och Pia med crew!

(Logga in för att se medlemsinfo)   http://www.relaxklubben.com   info@relaxklubben.com   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Jag har skrivit en db om kvällen - det vore roligt att få läsa om era andras upplevelser oxå!
  12 nov 2021

Vi är jätteglada över att du är nöjd med kvällen och att du fick den upplevelse som du önskade! 🤗
Det är dock inte alla som vill vara offentliga med att de har deltagit på våra fester eller på vilket sätt. Båda sätten är lika ok! ❤️

  13 nov 2021

Det var otroligt att få läsa det!

  13 nov 2021

Självklart är inte alla bekväma med att skriva om sin upplevelse - min kommentar är mer "här kan ni läsa, OM NI VILL, och jag läser gärna om er - OM NI VILL SKRIVA". 😊 Det var inte meningen att försöka pusha folk som inte vill, det hoppas jag är grundmurat självklart?

Vilket upplägg! Det hade ju varit fantastiskt om man fick möjligheten att få delta på en sån här fest någon gång. Fina recensioner och dagboksinlägg från festen, man blir ju så upprymd man kan bli! Glad för allas er skull som fick en trevlig upplevelse den här kvällen. Hoppas vi ses någon gång framöver 🌷
  12 nov 2021

Ja, ni får komma och besöka oss nån gång! 😍

  12 nov 2021

😍

Inspirerande att se på hur många sätt man kan våldsföra sig på människor med samtycke. 😁 Sexigt som sjutton att se er alla! 😍
#Frustreradbarflicka
Instämmer ju med Faktotum💞

Jag svävar på moln än. Överflöd av män var wiiiiii. Ni var alla fantastiskt heta. +Tack för all säd 🤯💞
Stort tack till arrangörer och crew. Fan va bra ni är! Jag och min partner undergiven_sub kände oss så välkomnade och omhändertagna. Vi kommer gärna igen ❤
⇓ Visa alla ⇓
Jag är påväg dit! Finns en risk att jag ringer på 1-3 minuter efter stängningen. Hoppas det finns översikt för en stammis , för den här gången♥
  11 nov 2021

Det körde ihop sig. Får bli en annan gång :)

  12 nov 2021

Vi saknade dig. 🤗

Nu är festen helt fullsatt och anmälan stängd! Varmt välkomna!
  10 nov 2021

Woop woop!!! 🤩😁🥳

  10 nov 2021

Wohooaa!! Peppen 🥳🔥

  10 nov 2021

Funderar på hur ett rape play med mig hade sett ut…
Rp: Nu ska jag våldta dig!
Jag: *kommer så det sprutar*
Rp: …
😅😂

  10 nov 2021

Ja. Det är ju en reell risk. 🤔😁
Jag är beredd att ta den risken! 😁

Nu är festen nästan helt fullsatt, finns plats för tre män till, skynda dig om du vill vara med på en unik fest!
  7 nov 2021

Hur många biljetter är släppta? *nyfiken*

  8 nov 2021

Vi släpper inga biljetter men till den här festen tar vi in 7 kvinnor/annat+wingperson eller par samt ca 40 singelmän.

  9 nov 2021

Yaaay!

Nu har alla som är anmälda fått ytterligare information via e-post, extra viktig läsning just inför denna fest. Vi är taggade och redo och hoppas innerligt att få vara med och skapa en oförglömlig upplevelse för alla deltagare!
jag och min sambo har tyvärr varit tvungna att avanmäla oss. så kan det gå, när den fasade tant röd kommer på besök nästan en vecka för sent. 😩 vi är jättebesvikna över att behöva missa denna gång (och gången efter, på grund av flytt) - men ser fram emot att komma tillbaka till relaxklubben igen efter nyår.
hoppas alla får en underbar kväll i smärtan och njutningens tecken! 🥰
  6 nov 2021

Men, vad tråkigt! 😢 Vi kommer att sakna er. 🌻

  6 nov 2021

vi saknar er också 😭om inte resvägen var så lång hade vi varit där varenda evenemang sedan vårt första 😂🙈

  6 nov 2021

Vad tråkigt! Såg fram emot att få träffa dig! Dumma tant röd! 😝

  6 nov 2021

NSI: jag lovar att det blir fler chanser! ❤️

  6 nov 2021

Hinner hon inte försvinna innan torsdag, då? 🥺

  6 nov 2021

nope, tyvärr är min nästan alltid mer långdragen än så, om än inte fullt ös hela veckan. ibland är den kortare, men vill verkligen inte avboka i sista minuten. vill ju ge chans för någon annan att ta vår plats.

  6 nov 2021

Fy fan. DUMMA tant röd!! 😝

  6 nov 2021

  7 nov 2021

NEEEEJJJ 😭

  7 nov 2021

JAG VEEEEET 😭😭😭

Oj, här gick det undan, alla platser för tjejer/kvinnor är tagna. Man kan ställa sig i kö om det blir något återbud.

Kom igen nu killar/män, in och ansök om att få vara med om årets fest!
  1 okt 2021

Ser så jäkla mycket fram emot den här kvällen, och då ska jag bara jobba i baren! 😂

  15 okt 2021

Same ❤🔥

  6 nov 2021

Me tooo!!! 😊

Det har väl typ aldrig sugit så mycket att vara singel som nu!
  26 sep 2021

Fast det står inte att man måste vara ett par. Det står att man måste ha en wingperson 😘

  26 sep 2021

Sant, men dåligt med sådana här med 😅

  26 sep 2021

Måste man komma med personen eller bara ha någon där man känner? Vad exakt menar ni med wingperson? 🤷🏻‍♀️

  27 sep 2021

Känner helt klart med dig littleangel! Saknar verkligen de här fina tillställningarna men någon gång ska en vell hitta en ny wing-polare eller dyl igen!

  27 sep 2021

GoodGirl_91 - oftast har man en wingperson på ett gb. På vanliga Relaxklubben X-tra har vi dock inte det som krav eftersom vi i personalen har bra koll på kvinnorna.

Med det här temat är dock riskerna för alla inblandade mycket högre. För kvinnans säkerhet och de deltagande männens trygghet finns det en wingperson som inte deltar i sexet utan finns vid kvinnans sida och har 100% ansvar för att kvinnans gränser följs.

Wingpersonen kan också behöva mana på de manliga deltagarna att ta i mer. Allt utifrån kvinnans önskemål. En wingperson måste därför vara någon som känner kvinnan mycket väl och kan tolka hennes signaler. Det är också wingpersonen som ansvarar för aftercare.

  27 sep 2021

Tack för svar :)

  30 sep 2021

Det ansvaret kan man inte lägga på en wingman…

  30 sep 2021

Tack, du satte ord på mina tankar. För min del så är det dock ingen som är en bättre wingperson för mig än jag själv då, vet ju bäst mina gränser och att säga nej. Men förstår och uppskattar att ni på klubben bara försöker se till att vi är trygga. Trist för oss som kanske inte har just en sådan stark relation med någon, eller har någon men som inte vill gå på relaxklubben kanske.

  30 sep 2021

Hej PervCandy och GoodGirl_91!

På våra vanliga gb (Relaxklubben X-tra) har vi inga krav på wingperson. Det går även givetvis att ha ett spontant gb på våra vanliga onsdagsfester.Vi förstår att det måste vara frustrerande att vilja delta men inte ha tillgång till en wingperson.

Detta är ett specialevent främst för kvinnor som önskar mycket hård utlevnad med inslag av rape play och/eller BDSM, exempelvis smärtsessioner. Eftersom vi tillämpar RACK på dessa specialfester och inte kan veta vilka deltagare som kan hamna i subspace eller på annat sätt släppa/tappa kontrollen är en wingperson nödvändig, anser vi. Ansvaret ligger givetvis ytterst gemensamt hos både kvinnan och wingpersonen men wingpersonen är vår garanti. Annars hade vi aldrig vågat arrangera ett sånt här event.

  30 sep 2021

Jag vill bara säga att jag tycker att det är fantastiskt att man ska ha en wingperson med och att det ökar mitt förtroende för er som säker arrangör. Det är så lätt att fastna i det en gör och glömma bort saker, och ännu lättare under bdsm-sessioner. Att ni kräver det visar hur måna ni är om oss kvinnor ❤

  30 sep 2021

Är ju ordnat nu littleangel 😉

  1 okt 2021

Håller bara med littleangel, det blir en skön extra säkerhet att ha med någon en känner både för klubbens och ens egna skull. Vill en nu tala för sig själv och sånt, så gör det då. Kan ju dock hända den mest erfarne att subspacea eller dyl. Alltid fint att relaxklubben är så måna om säkerhet♥

  4 okt 2021

Men gud ansvaret ligger väl på besökarna!

  7 okt 2021

Ansvaret delas naturligtvis av alla inblandade men det kan vara rätt svårt att ha koll på allt när man ligger under en hög av män som turas om att slå och göra diverse underbara saker med en. För att kunna slappna av i den där högen av våld är det jäkligt viktigt att ha någon som tar över rollen som ens ögon och röst och som håller koll på att man mår bra och är med på allt som pågår.

Kommer ihop med Flytande och Littleangel 😉🙂
Nedräkningen har börjat. Peppad
  30 sep 2021

En grå torsdag i november har aldrig känts mer lockande!!

  30 sep 2021

😍 Jaaa!

Barnvecka!! Men detta får ju inte missas! Måste försöka lösa!
Håller med flera om att det verkligen är ett lockande tema! 👌
Hej alla Relaxklubbare! Jag är ingen nykomling i bdsm-världen men däremot i GB-sammanhang. En väldigt nyfiken nykomling och jag har med större och större intresse aktivt sökt efter tillställningar för att omsätta nyfikenheten i handling. Relaxklubben X-tra känns väldigt rätt på många sätt! Innan jag tar steget till anmälan och bokande av resor m.m. skulle jag gärna få lite input av någon av er tjejer som varit med på några arrangemang. Gärna i närtid. Jag har hört mycket goda omdömen men vissa funderingar känns lättare att ta i ett icke offentligt forum. Så, känner någon att de vill ta mig lite under sina vingar hörs jag gärna :)
  26 sep 2021

jag var med för första gången nu i torsdags och skrev om det här: https://www.darkside.se/s.php?a=v&id=30224

har du frågor får du gärna höra av dig! 😊

  27 sep 2021

Underbar dagbok NL! Fångade upp en hel del av de funderingarna jag hade :) Ett stort tack till Curiousswede också för dina svar och din tid!

En mango blev lite mer mogen för att plockas och avnjutas ;)

  27 sep 2021

❤❤

  27 sep 2021

❤️

Blir ju alldeles knäsvag av bara läsa texten! 🤩
  27 sep 2021

En wingman stöttar gärna upp..!

anmäld! så sjukt taggad! 😍
  27 sep 2021

Ska bli kul att ses igen! 🤗

  27 sep 2021

ja! det ska bli så jäkla kul. det kan ju bara bli bra att vara en gång som inte-ny också 😁

  27 sep 2021

Haha definitivt

Åh! Temat! 😍
Är sååå taggad för detta event! 🥰
Första och möjligtvis enda uppenbarelsen för i år. 💕
  18 sep 2021

Då är vi två! Min första X-trafest! Är såå taggad! 😁

  26 sep 2021

Heja er! 👯‍♀️👏🏼

Recensioner

Så glad att man fick vara med och hjälpa till så att ni tjejer fick vad ni ville! Hoppaa på repris snart!

Tack alla som gjorde kvällen bakom baren till en riktig härlig kväll! Har en större uppskattning för värdarna & crew ????

Kul idé, bra arrangerat av Relaxklubben, men killarna tog inte för sig och bdsm-killar var det tomt av för oss andra tjejer.

Grymt bra fest

Fantastiskt vilken upplevelse!

Fantastiskt kväll! Stor eloge till arrangörerna och crew. Mer våld åt folket!

Episk fest - bästa ever!!!! *lyrisk*

Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
27 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
112 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.