Club Abzint Meat Pack II

Lördag 16 oktober 2021, klockan 21:00
📌 Hus 7, Stockholm  (Stockholms län)  
Medlemskap krävs.  Dresscode finns.  Föranmälan krävs.
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Club Abzint Meat Pack II - Lördag 16 oktober Stockholm

Biljettsläpp 1 oktober kl 00.01. Endast för betalande medlemmar.

Vi tänker så här:

Vi vill bjuda in er till en kväll av utlevnad, performance, umgänge, dans och öppenhet. För fetishister, dominanta, masochister, stolta slampor och alla er andra. Vi vill bjuda på en fest som skiftar utseende och inriktning allteftersom kvällen fortgår. Kom tidigt och njut/utmana dig själv i våra bemannade prova-på-stationer. Det är ännu inte klart vilka vi kommer att ha men på listan finns sybian, smisk, fisting, electroplay, shibari, piskor och en fuckmachine. Vill ni leka själva finns ytor för det, och vi har ett redroom för par och sällskap som vill leka tillsammans. I lightroom finns plats för den blyga exhibitionisten som vill bli sedd utan att synas. Någon gång under kvällen kommer våra köttstycken att visas upp och det blir också andra akter att beskåda om du är på rätt plats när det händer.

uppdaterad lineup
Prova på stationer 20.30-23.15 förstärks med PerverstKåtLuder vid gynstolen för dig som vill testa fisting. Sedan tidigare har vi klart med Tiny och Lilla molnet på Fuckmachine, Kim Z & Förgätmigej, samt Linilin med piskor, flogging och smisk, Tron på electro och i början av kvällen finns Shiner för att göra dig blänkande i din latex. Lightroom finns under början av kvällen, Red Room hela kvällen.

Runt midnatt står Cobra Baron & the Swine Cabinet på vår scen med the Sodom Caliphate. 

DJ:s på dansgolvet efter performance
p A t c houlY startar golvet
DJ SICKXS stänger golvet.

Wish
Under kvällen disponerar Wish Stockholm ett eget rum på festen. Det är en separatistisk förening som välkomnar kvinnor, transpersoner och/eller intersexuella som lever med sin identitet i vardagen och som har ett intresse för BDSM och fetischer. I vanliga fall är Wishs fester endast till för föreningens medlemmar, men vid just detta tillfälle får alla som tillhör målgruppen komma in i det separatistiska rummet (om det finns plats). ANGÅENDE BILJETTER: Om du är medlem i Abzint men inte i Wish, eller i både Wish och Abzint, köper du dina biljetter genom Abzint (såsom det anges på denna sida). Men, om du är medlem i Wish men inte i Abzint ska du anmäla dig genom att mejla wishstockholm@gmail.com och följa instruktionerna.

Som alltid finns det ytor med pratvolym. Fram emot natten kommer festen att ändra karaktär. Prova-på stationerna tas bort och istället framträder ett dansgolv med tung dansmusik till stängning.

Vi är svarar snabbast på frågor via mail@clubabzint.se.

Klädkoden är anpassad för kvällen. Du behöver bjuda till och följa klädkoden för att bli insläppt och kan t.ex. inte ta på dig ett vitt förkläde i bomull eller en ”korvgubbeoufit”. Det är inte maskerad och vi kräver mer än så. Fråga gärna en gång för mycket för att slippa bli nekad i dörren. Skicka då mail till dresscode@clubabzint.se. Titta på vår Pinterest för detta event så hittar du exempel och inspiration. Den byggs på allt eftersom och du kan föreslå egna exempel. Skicka frågor i god tid, vi svarar i regel inte 48 timmar innan eventet, alltså inte efter torsdag 14 oktober 20.30

Klädkoden gäller oavsett kön. På Club Abzint är alla välkomna oavsett läggning eller könsidentitet. Har du problem med det så är Club Abzint inte för dig.

”Fetischklätt - material före modell”
Plagg i dessa material funkar alltid: Lack, läder/veganläder, latex.
Även metall, plast, spandex, pvc, galon är okej men beroende på modell.
 Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

”Avklätt”
Lingerie - underkläder i ex spets, mesh, neopren, inte vardagsunderkläder.
Rep - du som kan knyta dig något coolt är välkommen att göra det.

Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

”Uppklätt”
Smoking, Frack - hela dressen, t.ex. inte bara frackskjorta.
Långklänning, Cocktailklänning i finare material, inte bomull.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

Skor, detaljer och mixat då?
Jo du kan självklart ha de skor du tycker passar även om de inte följer resten av din outfit. Det går också att ha en kortare tyllkjol till din outfit och du kan självklart klä din överkropp i endast pärlhalsband. Vi tycker om variation. Skicka bara bild till oss så att det inte blir fel. Du kan mixa ex. läder och mesh, eller frackjacka med lingerie, men du kan inte ta ett par svarta finbyxor med bar överkropp och säga att du mixar frack med avklätt. Här gäller alltså en individuell bedömning och våra dresscode-vakters ord är lag. Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

Ombyte & Garderob
Det finns begränsade möjligheter till ombyte så kom med fördel ombytt och lämna gärna din väska hemma om du har möjlighet att inte belasta garderoben.

Som alltid gäller vår code of conduct - respektera varandra för att ha så trevligt som möjligt. Om du är förstagångsbesökare är det bra att läsa den flera gånger. Det är skillnad på hur du beter dig på fetish & bdsm-event jämfört med swingersevent, jämfört med nattklubb, med krog, med restaurang etc…


Våra event är rökfria - går du ut så går du hem.


Tider

Tidigt Insläpp 20.30-22.00
Prova på och lekstationer öppna.

Eftersläpp 23.45-00.30
Dansgolv, mingelytor, begränsade lekytor.
De tidigare stationerna och prova på är nu stängda.

Öppet till 03.00


Kostnad
Du behöver vara betalande medlem i Club Abzint och medlemskapet gäller i 365 dagar från att du tecknat det. Du ska kunna visa legitimation som överensstämmer med det namn du angett på ditt medlemskap när du kommer till eventet. Åldersgräns 18 år

Pris medlemskap: 400kr
Pris tidigt insläpp: 125kr (300 biljetter) - slutsålt
Pris sent insläpp: 125kr (100 biljetter)
Du som kommer tidigt får självklart stanna hela kvällen.

Biljetterna är personliga och namn på biljett ska stämma överens med ditt ID-kort. Endast en biljett per medlemskap.

Biljettsläpp 1 oktober.


Detta är en preliminär plan, tider och innehåll kan förändras något.

Detta event följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för vad som gäller från och med 29 september. Vi räknar med att alla tar sitt ansvar. För alla gäller ”Stanna hemma vid symptom”.
Om du inte är vaccinerad
Du som är vuxen och inte är vaccinerad bör vara extra noga för att skydda dig själv och andra mot att smittas.Folkhälsomyndigheten rekommenderar att vuxna som kan vaccinera sig, men ännu inte gjort det, tarsärskild hänsyn till personer i riskgrupp och de som är över 70 år.Detta gör du genom att hålla avstånd till andra när så är möjligt, undvika onödig trängsel och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och de som är 70 år och äldre.Håll avstånd till andra på din arbetsplats när så är möjligt, och undvik platser med trängsel, till exempel konserter, nattklubbar och större fester.Folkhälsomyndigheten

Vi har alltid ytdesinfektion och rengöringsmöjligheter utplacerade. Vi uppmanar alla att använda dem både innan och efter lek i lokalen.

Återbetalning och överlåtelse: Biljett återbetalas pga sjukdom/stanna hemma vid symptom men inga medlemskap återlöses. (Detsamma gäller om restriktioner ändras så att eventet ej kan genomföras) Köpta biljetter kan överlåtas mot en avgift på 50 kr. Kontakta cliff@clubabzint.se för instruktioner.

Kom ihåg att vår uppförandekod gäller på alla och detta event, den har du godkänt när du blev medlem. Den skiljer sig från hur du kan bete dig (och ragga) på krogen, på swingersklubben, på föreningsspelkvällen och så vidare. Se till att du har koll på den.

Vid entre:
- Ha med dig ID kort där för- och efternamn är samma som du angett vid biljettköp. Vi har biljettlistor så du behöver ej ha med dig din biljett.
- Kom gärna ombytt, ombytesmöjligheterna är begränsade och enkla.
- Kom gärna tidigt för att undvika köer, särskilt om du är förstagångsbesökare, så får du också chans att se lokalen innan den fylls, ställa frågor och kanske lära känna någon ny.

(Logga in för att se medlemsinfo)   http://clubabzint.se   mail@clubabzint.se   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Undrar om en brun kofta har hittats. Jag lämnade in i garderoben.
En brun kofta av märket Nelly
  29 okt 2021

Koftan är hittad var inknölad i en av mina stövlar

  29 okt 2021

🤗👍🏻

Nu har jag sett att en del bilder kommit upp på Abzints hemsida ^^
Hoppas att ni organiserar flera sådana tillställningar.
  20 okt 2021

Så att jag får vara med nästa gång, menade jag!😝

Härligt att se folk komma till festen i generellt sett väldigt bra kläder (eller utan kläder ...) enligt dresscode! O sen se många komma på festen ...
/Dresscodevakten
  18 okt 2021

Tack för ett fantastiskt jobb! 👏
Mvh, en annan köttförklädesbärare 🔪🥩

  18 okt 2021

Tack Berget ! 😊 kul att ses igen efter alla år ✨älskade att gå klädd i lack igen. Helt öppet bland folk 🤗

  19 okt 2021

Ja Tantriker, du var väldigt fin i din lackklänning! Mysigt att ses o pratas vid.

  19 okt 2021

Tack 🙏🏼😊

Var ska man vända sig om man aldrig fick tillbaka sin halsduk från garderoben? (Den måste ramlat ut ur min kappärm)

Och TACK för en fantastisk fest med underbara människor i bra lokal ❤
  18 okt 2021

En upphittad halsduk är omhändertagen. Skicka pm.

  19 okt 2021

Även min Älskling glömde sin halsduk. Skickar pm med beskrivning.

⇓ Visa alla ⇓
Tack för en fin fest. Var så kul att få hjälpa andra att komma😍
  18 okt 2021

Ska du "komma på festen"? har fått en ny mening!

  18 okt 2021

En strålande insats !

  18 okt 2021

Hjälp mig att kom(ma)!😅

  18 okt 2021

Oki @Tantriker😊

  18 okt 2021

Jag kan intyga att Lillamolnet är väldigt duktig på att få folk att komma även utanför fester :) Så kom hit till oss o kom sen! :)

  18 okt 2021

😄👍

Någon som vet vart bilderna som togs under kvällen tar vägen?
  18 okt 2021

Abzints hemsida.

Folk i oändliga Teamsmöten undrar varför man ler… 🖤
Man har fortfarande kvar ett leende efter helgen, tack alla för ett väldigt bra arrangerat event med en jäkla massa bus bland bästa människorna. Som man saknat att ha ett rejält kors bland folk. :D
Verkligen tack för en kul fest! Nu har jag träningsvärk i provapå armarna 😂❤️
Tack för en fantastisk fest! ❤️
  17 okt 2021

Du gjorde min kväll! Så himla kul att ses igen. Är så imponerad över jobbet vid din fistingstation. ❤

  17 okt 2021

Det va så jäkla kul att ses och kramas igen! ❤️

  17 okt 2021

Tack så mycket. Bästa stationen på festen. Nästa gång ska jag släppa loss mer och våga spruta ner lokalen. Jag märkte efteråt att jag inte alls var kissnödig utan det var nått annat mycket trevligare som ville ut.
😂♥️

  17 okt 2021

Mwah, tackkram från en trött månhjältinna. ♥

  18 okt 2021

Daisy.
Det ser jag fram emot! 😃🖤

  18 okt 2021

Tack själv fina Asuka 🖤

Superkul med en stor fest igen! 🥳
Och extra tack till Mar-x som tog initativ att ta med sig repmattor så att vi repisar kunde slå oss ner i ett hörn ♥
Helt fantastisk kväll! 😌 Känslan är obeskrivlig att få snuska, härja och kramas på festiviteter som denna åter igen! ❤️ tack för igår! 🥳
Q
Om det är nån som är ny, går ensam, eller helt enkelt bara vill umgås innan så är vi ett gäng som kommer att träffas och äta middag/ta en drink innan.
Skicka gärna pm.
  7 okt 2021

Fint initiativ Daisy ❤

  7 okt 2021

Antar att ni kommer gå på tidiga insläppet?

  7 okt 2021

Ja, jag tänkte att vi är vid entrén när dörrarna slås upp.

  7 okt 2021

Ok, jag fick dessvärre bara tag i sen biljett :)

  7 okt 2021

Så synd. Hoppas du hittar nån att byta med.

  7 okt 2021

Tror det är större chans att få 7 rätt på lotto än hitta en tidig biljett hahaha

  7 okt 2021

Vi kan rekommendera Daisy som bra sällskap till MP2 ❤

  7 okt 2021

Tack! ♥️

  8 okt 2021

❤❤

  10 okt 2021

💋💋💋 hoppas och väntar med spänning
Tack❤❤❤

  10 okt 2021

@Blöjlassa
Vill du följa med och äta middag innan Meatpack?

  15 okt 2021

Hej alla ni som vill träffas innan. Just nu är vi uppe 15 pers så vi blir ett gäng. 😊👍
Skriv till mig om ni har frågor eller inte kan komma.

Vi ses på tillmarie.se klockan 18:30.

  15 okt 2021

Vi kan komma förbi där om ni är kvar när vi går till lokalen vid 20.15 😊

  15 okt 2021

Kom gärna förbi. Har ännu inte kollat exakt hur långt det tar att gå dit men jag tänker att vi är vid entrén klockan 20:30.

  15 okt 2021

Vad kul att vi blir så många.😊 Tack Daisy för initiativet. Jag har meddelat restaurangen att vi blir 15 personer. 👍

  15 okt 2021

Det 5 minuters promenad till Hus 7

  15 okt 2021

Eminent initiativ! 🏆🎉🙌

  15 okt 2021

@Joslyn 👍♥️♥️

  15 okt 2021

Ja precis har inte heller kollat adressen 🙈 men ska va i globenområdet/ slaktis så max 10 min 👌

  15 okt 2021

👍

  15 okt 2021

Marie från ”vi går till Marie” har meddelat att vi har 15 platser i samma rum men inget långbord.

  15 okt 2021

Kan vi köra lite speed dejting och byta sittplatser efter vi har ätit eller tror du att restaurangen blir helt galna på oss då? 😁

  15 okt 2021

😍👍

  15 okt 2021

Jag vet inte men sköter vi det blir det nog inga problem.
Jag inte sagt något om att vi kan vara fetischklädda eller så. Jag kommer komma hyfsad omklädd.

  15 okt 2021

Vi vet inte hur vi ska göra med det än, men det kommer inte funka för oss att smälta in bland vaniljare med vår utstyrsel på.

  15 okt 2021

Ok på överkroppen kommer jag dölja min nättröja med en kofta men kommer visa vinyl/latexkjol och nätstrumpbyxor.

Jag är inte erfaren men vaddå vi kan komma som vi vill bara vi inte är nakna. Men vi får vara beredda på blickar från andra gäster. Som transkvinna får jag blickar så jag är rätt van. Men jag smälter nog mer in som transkvinna än fetischklädd transkvinna

Jag vet inte hur det är i offentligheten för oss i BDSM-cumminitit?

  15 okt 2021

Jag tycker det är upp till var och en om de är bekväma med att ha fetischkläder ute. En del har en gräns mellan vardagslivet och bdsm-livet och andra har det inte. Om man tex bara ska ha på sig kedjor så kanske inte det passar sig på en restaurang. Man får göra en avvägning.

  15 okt 2021

Vi får lösa det på nått sätt.

  15 okt 2021

Restaurangkedja 🤔😅

  15 okt 2021

😂😂

  15 okt 2021

Vi löser det på nått sätt. Kanske klär vi på oss utanför bilen.

  15 okt 2021

Jag är sällan outfitad i annat än pervokläder, även till vardags. Min erfarenhet är att det sällan ställer till problem oavsett miljö eller situation. Möjligen har en 15-mannapluton i full stridsdräkt svårare att huka för Sauronögat, men förutsatt att kön, bröstvårtor och asscrscks inte exponeras bör inget vara omöjligt att krångla sig ur.

  15 okt 2021

❤️❤️👍

  16 okt 2021

OK. Känner att diskussionen passar bättre i ett nätverk eller möjligtvis ikväll på restaurangen.

Vi ses ikväll! 🌹

  16 okt 2021

Hoppas alla somvill ha sällskap sluter upp till denna grupp. 🙌

  16 okt 2021

Ja! Det börjar bli lite sista i minuten eftersom vi har bokat 15 stolar. En har meddelat förhinder men ungefär samtidigt dök det upp två till som ville hänga på. 😊

  16 okt 2021

Har vi tur så hinner vi träffas innan ingång. Vore kul och säga hej till så många som möjligt innan.
Ny även jag men har ett litet sällskap. Tidigt insläpp❤

  16 okt 2021

Jag kommer att ha på mig en t-shirt som det står Abzint på och blir lätt att känna igen.

  16 okt 2021

Kanon!
Syns om några timmar .😀

  16 okt 2021

😍

  16 okt 2021

Är det fullt redan? Jag o Madame tänkte joina om möjlighet finns…

  16 okt 2021

Skriv till JoslynR4U. Det är hon som har haft kontakt med restaurangen.

  16 okt 2021

👍

  16 okt 2021

Nu har vi 17-18 platser men blir 15-16 från start. Ett par kommer sent. De flesta tror jag kommer mellan 1830-1900-ish. Jag kommer vara där mellan 1815-1830.

  16 okt 2021

👍👍

  17 okt 2021

Tack finaste Daisy för att se till att vi nya fick landa lite innan, träffa några och äta en bit mat. Den här kvällen blev otroligt bra rent av magisk för min del. Och det tack vare dig, Daisy, tack för ditt engagemang för oss nya.
❤️❤️❤️❤️❤️

  17 okt 2021

♥️♥️♥️Tack! Så gulligt sagt. Och kul att du hade en magisk kväll. Det var jättekul att träffa alla. ♥️♥️♥️

  17 okt 2021

Tack från mig också! Hade jättekul och det var så trevligt att ha sällskap och folk att prata med som både ny och ensam ❤❤😄

  17 okt 2021

Ja, det blev en toppenkväll ❤

  17 okt 2021

Himla trevligt !💕

  17 okt 2021

♥️♥️♥️

  17 okt 2021

Okej jag känner det hör pinsamt men

Jag letar efter en person som var med oss på restaurangen. Jag vet ditt riktiga namn men vill inte outa det här. Du är från Skåne, du satt snett mittemot mig på restaurangen. Jag vill gärna veta ditt profilnamn här på DS.

Tack för en kul fest!🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️💅🏻✨ Längtar redan till nästa!🥂🐇🐇💅🏻
  17 okt 2021

Hoppas du bjuder på godis då med 😘🔥

  17 okt 2021

Haha!🍭🍬 Ja, det är inte omöjligt, så det kan såhända!🩰🎃💅🏻✨

  17 okt 2021

Om vi har klickat under kvällen, får ni förresten gärna lägga till mig som vän!🧜🏻‍♀️💅🏻✨

Såå glad att äntligen få visa upp mig i större sammanhang igen , varmaste Tack till alla som tittar, ni gör min kväll! 💋 Är rejält blå idag kan jag meddela 😝
  17 okt 2021

Varsågod 😂

  17 okt 2021

Tack danique 😌

Helt fantastiskt, tack så hjärtligt alla vackra & omtänksamma, tack arr👌
Min allra första Abzint-fest & fler kommer det verkligen bli 🥳🦊
Tack för en riktigt kul och spännande kväll med super härliga gäster…
Jag är trött i armen igen efter långa års väntan. Tack K&T samt er fantastiska crew att ni gör det möjligt att för att alla underbara människor kan mötas igen och leva sina sanna liv.
Tack för en fantastiskt trevlig kväll och fest.
Att återigen få ett avbräck från vanilj-mugglarvärlden är värt mycket :).
Tack för en härlig kväll med bra stämning. Alla var så fina och tycktes glada. Vågade inte testa knullmaskinen men älskade att titta på alla som vågade. I egenskap av trivselvärdinna stod jag utanför ”Red Room” och höll ställningarna ett tag. Kikade in och det såg härligt köttigt ut. Hoppas ni andra hade en lika rolig kväll som jag. Fritt fram att adda mig om ni vill ha kontakt. 💋
Jag hittade inte min svarta läderkeps från Börjesson Handskar innan jag gick. Är det kanske nån fin person som hittat den?
  17 okt 2021

Den är upphittad under nedrigg. Finns i lokalen, om du har möjlighet att svänga förbi imorn är det person på plats runt fyra-fem. Skicka ett meddelande till mig. Kommer dock läsas först runt tolv efter lite välförtjänt sömn.

Tack för en fantastisk kväll. Kommer återkomma helt klart 🥰
Tack allihop för att ni gjorde mitt första Abzint så fint!
Ni får gärna lägga till mig om vi pratat ^^
Tusen tack för en fantastisk kväll!
Tack för en förlösande fest efter 100 år av isolering! Tack för att ni arrade detta!
Tack för en riktigt trevlig kväll. Underbart med så många likasinnade på ett och samma ställe ❤️
Ja herrejävlar vad detta var bra, rätt och så välkommet! Tack Kent och Tina mfl för ni finns och gör! 5/5 🖤
Finns det fler som ska gå själva och vill ha sällskap så är vi några som ska ta sällskap.
  4 okt 2021

Jag går eventuellt själv, så om det inte vore alltför mycket besvär så hänger jag gärna på!

  4 okt 2021

👍

  4 okt 2021

Så fint och snällt att erbjuda sällskap 🌼 ❤️ Hade jag inte kontaktat några nyligen för att gå ihop dit och in hade jag hakat på.

  4 okt 2021

Tack! Jag följer gärna med i ert sällskap.

  5 okt 2021

Jag går själv å tar gärna sällskap 😊

  5 okt 2021

Trevligt.
Vi får bestämma en mötesplats och samlas.❤

  6 okt 2021

Med kort varsel men vi är några som ska ses kl 11.45 på Bröd & Salt i Stockholm. Träffs för första gången. Ni som vill och kan är välkomna dit

  6 okt 2021

Jag kommer inte att dyka upp, men för allmänt vetande så finns det ca 20 Bröd och Salt i stockholms innerstad (mellan tummen och pekfingret) så kan vara värt att specificera närmare än så ;).

  6 okt 2021

Sveavägen 80 sorry inte från stan själv 😄

  6 okt 2021

Jag gissar att det är idag som avses på Bröd & Salt. Tyvärr, hinner inte in.

  6 okt 2021

Ja idag en miss till

  6 okt 2021

Hoppas att ni får det trevligt. :-)

  15 okt 2021

Jag hänger gärna med till Bröd och Salt.

  15 okt 2021

Också ett eminent initiativ!

  15 okt 2021

Basuel och Höstfågel, notera att frågan om Bröd&Salt är ett möte som var den 6/10.

  16 okt 2021

Jaha, det förklarar saken.

..tyckte det var lite underligt att börja förgrogga redan vid lunch.

  16 okt 2021

Men att jag inte visste du skulle dit. Då hade jag ju viljat följa med 🙈

  17 okt 2021

  17 okt 2021

Tack för en fantastisk kväll, den var verkligen magisk!
Ni två kvinnor som satt i redroom med mobilerna uppe; det är verkligen inte ok! Dessa fester ska vara en trygg zon och ert agerande bidrar inte till detta.
Tack för en underbar kväll!
Uber ringde och fråga var vi var - han var i göteborg… lite panik att viska hinna innan 22.00… är det lugnt?
  16 okt 2021

Vi undrar samma, har tidigt insläpp men blir sena!

Shiner's corner: jag kommer kanske inte hinna shina alla som har latex (som vill bli shinade) under den första delen av festen, så kom tidigt och ta en nummerlapp direkt om du vill vara säker på att hinna fram!
  16 okt 2021

Lycka till, hoppas du inte är ringrostig bara😊💕😊

Det brinner i slakthusområdet. Någon som vet om det är i närheten?😱😱😱
  16 okt 2021

Efter lite googling verkar det vara på boskapsvägen, ett par gator bort.

  16 okt 2021

Ja, såg det. Borde inte påverka. Hoppas!

  16 okt 2021

Ojdå. Får hoppas att det inte påverkar oss på ngt vis 🧐

  16 okt 2021

Bor inte så långt ifrån och hör helikopter som hovrar. Känner ingen röklukt ännu så hoppas att de får ordning på elden😱.

  16 okt 2021

Ja, det får bara inte gå om intet nu när naglar, outfit och partyhumör är på. Och inte minst med allt det arbete som Kent och Tina (med många fler) lagt ner.

  16 okt 2021

Skönt att höra!

  16 okt 2021

Det är grannhuset som brinner ❤️

  16 okt 2021

De verkar ha den under kontroll.
Hoppas, hoppas!
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/brand-vid-slaktuhusomradet

  16 okt 2021

Läser i AB att det ryker ganska bra och att de spärrat av.
Någon som vet mer?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BjkvkE/storbrand-i-lagerlokal--kraftig-rokutveckling

  16 okt 2021

Såg det oxå… hoppas det inte påverkar eventet 😳

  16 okt 2021

Hoppas och tror att eventansvariga meddelar så snart som möjligt om eventet påverkas eller ej. Även ”vi kör som planerat” vore fint att läsa

  16 okt 2021

Grannhuset???

  16 okt 2021

Oj oj hur ska det gå..?? ..hoppas hoppas att röken ger sig och inte lägger/ tar sig in där eventet ska vara.. 🙏❤️

  16 okt 2021

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/brand-vid-slaktuhusomradet

  16 okt 2021

C:a 100 meter därifrån på boskapsvägen enligt DN

  16 okt 2021

Skulle tro att när arrangören av vårt event får ett besked av brandskyddsmyndigheten så kommer det här. Sitt ner i båten så länge!

  16 okt 2021

Det var ett Metalband som körde soundcheck i huset bredvid.
Såg ingen rök eller någonting vid 16.15.

  16 okt 2021

Vi kommer helt oavsett! Gasmask på. 😍

Jahapp, hur många är vi som kommer hänga på Quality Hotel Globe då? 😉🥳
Peppen är BRUTAL! 🤩 Äntligen lite räventyr igen 🦊👌
  15 okt 2021

Jag kommer att vara där! Tagga förfest!

  15 okt 2021

Vi bor med där.

  15 okt 2021

👌

  15 okt 2021

Jag bor där 💪

  15 okt 2021

frågan är väl lite vilka som redan är här också?
Jag tex...

  15 okt 2021

That’s a förfest det LiL 👌

  16 okt 2021

Jag med.

  16 okt 2021

Vi kommer bo där med.

  16 okt 2021

Någon som är sugen på gemensam förfest? Vi har redan planer för det så 🥳

  16 okt 2021

Slina: Jag kommer gärna över på förfest innan partyt :)

  16 okt 2021

Vii kommer bo där också

  16 okt 2021

Checkar in snart :-)

  16 okt 2021

Kör ni gemensam förfest i baren eller separat på privata rum

  16 okt 2021

Ja men baren låter ju som en bra start, så kan vi ju ev köra på någons rum sen 😊

  16 okt 2021

Organisera tider, så att man inte kommer dit och ni sitter på rum x ;)

  16 okt 2021

Jag är pepp för att träffas upp i baren först. Såhär kommer jag att klä mig. Troligen med tröjan på bland vaniljare 😊

  16 okt 2021

Vi skriver här när vi har kommit till rätta och är på G ner i baren! 👌🥳

  16 okt 2021

Kempegreit

  16 okt 2021

Vi kommer gärna när vi är klara.

  16 okt 2021

Vi är klara om ca typ 30 min, ge och ta. Vi går över till ASingleBreath som bor i en svit 👌 Får se om vi tar oss ner till baren eller ej 😊 Men skriv ett PM till mig om ni vill ses! 🥳

  16 okt 2021

Vi är på plats i sviten! Skriv om ni vill hänga, struntar i baren 👌🥳

Det går inte. Mitt liv är slut. När jag packade upp för att klä mig fann jag en fläck på mitt skjortbröst. Kvällen är självklart inställd. Vem vill ha min biljett?

(Tydligen lät mitt sällskap mign inte komma undan så lätt och tydligen är det för sent att skriva över biljetter i alla fall 🙄)
  16 okt 2021

Hmm är det för sent att byta namn hos skatteverket nu?? 😂

Tror ni att det finns en chans att få tag på en biljett till valfritt insläpp ikväll? På nåt sätt??
  16 okt 2021

Gå in på club abzints hemsida och kolla

  16 okt 2021

Såklart…😘

Alla avspärrningar i Slakthusområdet är nu borttagna.
  16 okt 2021

Phuuuuuh 🥲

  16 okt 2021

Detta besparade mig en allvarlig stroke. Tack!

Just nu är hela slakthusområdet avstängt för biltrafik pga en brand. Det går att promenera in. Polisen säger inget om hur länge det kan tänkas pågå.
Såstte... 300 Pers på blue vision ikväll eller? #Skrattgråtsmily.

Nej, förlåt. Hela grejen med branden är så jäkla värdelös. Hoppas verkligen vi ses ikväll ♥
Någon som vet hur det ser ut med parkeringsmöjligheter i området?
  16 okt 2021

Har för mig det är ganska dåligt.

  16 okt 2021

Så länge inte parkeringahusen stänger efter en viss tid är de cool. Men har för mig att det är dyrt som fan. Kluven om en bolt är billigare

  16 okt 2021

Kanske en vanlig taxi, avstår från att köpa slavar. :P

  16 okt 2021

Jag rekommenderar Inte Globen för parkering. Taxa hittar du här, https://www.apcoa.se/parkering-i/johanneshov/globen-shopping-park-go/

Viktiga Sistaminuten tips

Det finns begränsade möjligheter till ombyte så kom med fördel ombytt och lämna gärna din väska hemma om du har möjlighet att inte belasta garderoben. Glöm inte ID-kort oavsett ålder, vi har skrivit ut biljettlistor som kollas mot ID.

* tidig entre är genom mingelbaren, framsidan av huset som är ut mot gatan.
* sen entre är genom ordinarie entre, sidan av huset som ligger mot rivningsstaket.
* hemgång är genom ordinarie entre

Alla våra crew kommer att ha ett gult crewmärke på kläder eller i bricka runt halsen, de är snälla och finns för din trevnad. Utöver det finns Hus 7:s bar, disk och garderobspersonal på plats för att serva oss.

— mobil & fotoförbud —
Observera att det är mobil & fotoförbud. Du som brukar betala med mobilen behöver leta fram ditt plastkort, eller köra retro med kontanter. Denna kväll är vi närvarande utan mobiler och minns den genom känslor och intryck, inte sociala medier och mobilfoto.

Utnyttja gärna vår erfarna eventfotograf Jörgen Grundström och få dig förevigad. Jörgen har plåtat på event sedan 2001 och har synts på både Club Abzint och Dekadance, som han för övrigt var med och grundade. Han har vårt fulla förtroende med bildhantering och mingelvana.

Punk Eriksson finns på plats för att dokumentera Cobra Baron. Han undviker att filma publiken och foto eller film där publik kan identifieras kommer ej att publiceras. Även Kent Renåker kan synas med kamera under kvällen.

Hur var det?
Några som ska ses innan sena insläppet?
  16 okt 2021

Inget napp!?😇

Fråga:
Kommer det finnas några repmattor utlagda? Om inte, går det att ta med sig några stycken för shibari och anektera ett hörn nånstans? 😀
Det står "Våra event är rökfria - går du ut så går du hem." Så även om man vill gå ut för att göra andra saker än att röka, så får man inte komma in igen?
Hello! Har biljett till sent inträde och har ingen att gå med. Finns det andra tjejer eller HBTQ+ personer som vill mötas upp innan och gå tillsammans? Är öppen för förslag. 😊
  16 okt 2021

Har du hittat sällskap än? Annars får du gärna gå med oss!

  16 okt 2021

Hej! Posta samma fråga i WISH-eventsdelen av kvällen https://www.darkside.se/?event=47115
Vi är många queers som skall gå, vi är någon som kommer tidigt! Men det är säkert andra som har sent insläpp :)

Är det någon som vet hur det är med parkering i närheten? Funderade på att ta hojen in i natt, men behöver man gå långt så är det lite onödigt.
Får jag en fråga, det finns inte sista minuten biljett eller nån som i sista minuten kan inte komma och vill sälja sin biljett?
Jag har inte varit aktiv på darkside och har missat den evenemang.
  16 okt 2021

+1 på denna fråga!

  16 okt 2021

Det är försent nu att sälja eller överlåta sin biljett. Torsdag var sista dagen.

Frågar igen, lite sista minuten-desperat, om det finns två biljetter till tidig entré att köpa? Betalar självklart även överlåtelseavgift :).
  16 okt 2021

Sista dagen att överlåta var i torsdags tyvärr... 😢

  16 okt 2021

Attans, tack för info :)!

Party time 🥳🥳🪅🍻🍾🥂
PEPP PEPP PEPPPPPP🙌🏾🥳😍
  15 okt 2021

100%!!! Kul att ses imorgon 🤩❤️

  16 okt 2021

Ja, det blir jättekul☺️

Vi ses imorgon!🥂💄🧜🏻‍♀️💅🏻✨
  16 okt 2021

Ikväll menar du väl 😄👍

  16 okt 2021

Givetvis!🧜🏻‍♀️💅🏻✨

  16 okt 2021

😍❤️

  16 okt 2021

🧜🏻‍♀️🩰❤️✨

Vi tänker så här: Light room, Red room men inte Dark room.
  15 okt 2021

Alla kära vänner och bekanta, ni får ha det så sjukt kul imorgon patry hard, also play hard if you like that :)
Ha så sjukt kul nu, festa lite extra för alla oss som inte kommer vara där :)
Vi som kommer med bil, vart är bäst att parka?
  15 okt 2021

Man kan parkera under arenan mitt emot globen hotell. Där blev vi hänvisade till eftersom globen hotellets parkering är full. Det ska ta ca 7 min att gå därifrån till lokalen.

På hemsidan står det "Sista dagen att köpa [biljetter] är torsdag 14/10", gäller det även överlåtelser?
Finns det annars något sista klockslag på hur sent en biljett kan överlåtas?
  15 okt 2021

Sista dagen för överlåtelse var väl igår om jag läst informationen rätt här på eventsidan.

  15 okt 2021

Jag läser och läser men ser bara att svar på dresscodemail inte är möjliga längre.

  15 okt 2021

Jaha nu såg jag, det står i en kommentar.

  15 okt 2021

👍

Nu är det nära.
Söker två biljetter till tidiga insläppet
Köper gärna dina biljetter om du inte kan gå på festen tidigt släpp.

Vänligen
/Meran
Får man ha sex med sina lekkamrater i några av rummen eller stationerna?
  13 okt 2021

Sex är ett vitt begrepp och vi är väldigt vidsynta. Undvik gärna barkön och garderoben för att undvika trängsel. Redroom är till för det och i övrigt där ni inte är i vägen är helt ok på detta event. Enjoy!

  13 okt 2021

Oooh.. 😌 gamefuckin'ON!! 🏁

  13 okt 2021

😍😍😍😍😍😍😍

  13 okt 2021

Tänkte genitalsex eller likvärdigt. Då det finns fuck machines och liknande så var en tanke på att det borde vara ok 😊
Tack för förtydligandet 😊❤️

  13 okt 2021

Fick läsa "undvik barkön" två gånger innan jag fattade :D

  13 okt 2021

+1 shiner

  13 okt 2021

@shiner: 😍

  13 okt 2021

Tror det skulle vara många besvikna miner om man inte fick ha sex! 😁😁

  14 okt 2021

Bogeyman: Har aldrig varit på Club Abzints fester innan så visste inget om etiketten runt det då det inte stod i beskrivningen. Så tänkte att det var lika bra att fråga så att man inte råkar göra fel. Samt hade hört från annat håll att man inte hade sex på CAs fester 🙂

  14 okt 2021

Det jag tycker en bör tänka på om en öser all in på sexfronten vid lekstationer och dyligt är att lämna stället som du vill komma till det bara! 💦😵‍💫

  14 okt 2021

”vi har ett redroom för par och sällskap som vill leka tillsammans” står det i beskrivningen. Jag har alltid tolkat redroom som motsvarighet till ex Dekas darkroom.

  14 okt 2021

Prudentlig: Har varken varit på Club Abzint eller dela innan så det hjälper inte tyvärr 🙂
Och "leka tillsammans" kan tolkas väldigt olika vad det betyder, samt som CA skrev så kan man leka på andra platser än där med. Så saknades lite i beskrivningen som de var duktiga på att förtydliga 🙂

  14 okt 2021

Abzint❤

  14 okt 2021

Asinglebreath: Du gör helt rätt i att fråga och precis som nämt ovan så länge en torkar undan efter sig. Brukar alltid finnas både papper och rengöring tillgängligt på plats vid många av lek-ytorna.

Skulle du ha fler funderingar både innan eller väl på plats så är det bara att fråga på. Det är så en lär sig 🤝🎈

  14 okt 2021

Jag som ändå varit på x antal abzinthfester var fan inte heller helt på det klara på den frågan faktiskt 😂 ..men skönt att höra ändå att man inte brutit mot några regler 😌

  14 okt 2021

Redroom = rum med röd belysning där endast par/triss kommer in. Den/de som går in tillsammans går ut tillsammans. Ej singlar/ensamma.
Darkroom = rum utan ljus, utan krav.
Vi har aldrig Darkrooms på våra event.

  14 okt 2021

"Inte har sex på CAs fester"?? Har hittills inte varit på en enda fest i CAs regi där man INTE får ha sex. Däremot är inte CA en swingersklubb, det kan vara så att det du har hört från andra har misstolkats pga detta.

  14 okt 2021

Finns kondomer lättillgängligt i Darkroom och Redroom eller måste man ta med egna?

  14 okt 2021

Deka har mestadels frångått termen darkroom i förmån för playroom.

  14 okt 2021

Omständig är helt rätt i att Deka för många, många år sedan gick över till playroom med varierad belysning och undviker att ha något darkroom.

  14 okt 2021

Och ja, ytdesinfektion, papper, glid och kondomer finns. 😇

Hej kära vänner. En lite annorlunda fråga. Jag och mannen ska bo på globen hotell. Jag skulle behöva ha hjälp med att få till en inbakad fläta av något slag. Finns det någon behjälplig själ där ute? Tack på förhand.
  14 okt 2021

Hej!
Om du inte får napp innan kan jag gärna hjälpa dig på plats på eventet om vi lyckas sammanstråla🙃

  14 okt 2021

Vi bor i närheten av varandra och jag hjälper dig gärna men en fläta😊

  14 okt 2021

Xiina jag tar gärna hjälp av dig. Kan jag skicka pm?

  14 okt 2021

Timjan.
Gört.
Hon jobbar men kollar sporadiskt.

  14 okt 2021

Det går bra😊

Om någon har 2st biljetter att sälja till tidigt insläpp köper vi gärna dom.
Det här känns verkligen som årets event med hetsen runt biljetter, så kul!!!
Jag har inte köpt någon biljett men kan meddela att ni kommer träffa mig i entrén så joinar jag resten sen ♥

Ses där alla fina kinksters! ♥
  1 okt 2021

Jippie! 💕🌟

  1 okt 2021

😍😍

Jag skulle vilja gå på festen men vill inte gå själv, finns det någon tjej eller queer som vill göra mig sällskap?
  13 okt 2021

Kan ev plocka upp dig ska kolla med mitt sällskap

  13 okt 2021

Vi är ett gäng som ska träffas/ta en drink på tillmarie.se innan festen. De flesta är nya och känner inte nån sen innan och känner inte så många. Du är välkommen att hänga på. 😊

  13 okt 2021

😍

  13 okt 2021

@daisy vilket fint initiativ! Skönt att veta att vi är flera som går ”solo” 🥰

  13 okt 2021

Skriv gärna till mig så att det blir rätt antal bordsplatser på restaurangen. Just nu är vi tio stycken som kommer. 😊🎈

  13 okt 2021

Jag har biljett för sent insläpp och har ingen att gå med. Träffas ni bara inför det tidiga insläppet eller sitter folk kvar till det sena?

  13 okt 2021

Träffen som jag har satt ihop är för tidiga insläppet tidiga insläppet eftersom jag har en sån biljett.
Fråga här i eventet om det finns någon/några som vill mötas upp före det sena insläppet.

  13 okt 2021

@LittleWing, jag har biljett till sena insläppet och hänger gärna en stund innan det

  14 okt 2021

Hej! Funderar på att så här i sista sekunden köpa en en biljett (sena släppet finns kvar) men min partner kan inte haka på, så jag skulle tycka det vore trevligt att mötas upp innan!

Köper gärna biljetter till tidig Entre om någon säljer det.
Någon som har en biljet över som lilla jag kan få köpa? ☺️
  11 okt 2021

Det finns biljetter kvar till sen entre.

  13 okt 2021

Har hittat en biljet med tidigt insläp 😄
Hur gör man när man tar över någons biljet?

  13 okt 2021

Taget från texten i eventet ovan:
Återbetalning och överlåtelse: Biljett återbetalas pga sjukdom/stanna hemma vid symptom men inga medlemskap återlöses. (Detsamma gäller om restriktioner ändras så att eventet ej kan genomföras) Köpta biljetter kan överlåtas mot en avgift på 50 kr. Kontakta cliff@clubabzint.se för instruktioner.

Jag förstår att det är osannolikt, men undrar ändå om det finns två personer som behöver sälja sina biljetter till tidig entré :)?
Någon som vill sälja/byta biljett?

Jag letare efter biljett till tidiga insläppet. Har till sena insläppet.
Från vilken sida är ingången? Vad är gatuadressen?
  12 okt 2021

Adressen till hus 7 är Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov.

Vi har mailat dresscode mailen utan svar, ska vi maila någon annanstans? Eller testa maila igen?
  12 okt 2021

Hej HattPojken med sällskap! Vi sitter inte online hela tiden, ibland är vi ute på annat. Nu är det två timmar sedan vi kollade mail och ska nu genast öppna mailen och se vad som brådskar så.
Peace & Love!

  12 okt 2021

Anledning till min fråga var att vi mailade er i söndags, så började mer undra om ni fått det

  12 okt 2021

Hm, vi har svarat alla mail fortlöpande så kanske ni skrivit till fel mail? Vi snittar på fem dresscodefrågor om dagen just nu och tror vi svarat alla. Skicka till dresscode@clubabzint.se

  12 okt 2021

Jag testar maila er igen och ser om det blir bättre :)

  12 okt 2021

Gjört! Kollar fortlöpande nu under kvällen. 👍

  12 okt 2021

Det händer att våra svar hamnar i er skräp-post. Det eviga problemet😢

  12 okt 2021

Har fått svar :)

  12 okt 2021

❤👍


Snart är det äntligen dags för Club Abzint Meat Pack II.
Adressen till hus 7 är Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov.

Sista dag för att köpa biljett eller genomföra överlåtelser är torsdag, precis som för dresscodefrågor.
Så hur ser Abzint på blottade kön / könsliknande föremål (i min mening ett blottat kön)
Tycker mig inte hitta nått om detta i drescoden kan en va i princip naken? hur ser ni på nakenhet?
  12 okt 2021

Vi tycker om nakenhet. Skor är att föredra dock då vi är på en sådan lokal.

  12 okt 2021

Givet vis tror det var krav på AKB med svårt att galas fritt och andra tråkigheter på golvet ☺
Sweet tack för svar 🥰

Har en biljett till tidig entré till salu, hur beter man sig eftersom de är personliga?
  12 okt 2021

Maila Club Abzint om du säljer till annan medlem.

  12 okt 2021

Jag köper den hemskt gärna om du inte redan har en köpare 👋🏻😊

  12 okt 2021

Jag köper gärna den av dig! 😊

Hej!
Saknar du biljett till tidig entre och är en nykter ansvarsfull person?

Vi har fått några återbud från crew på de sena skiften. Om du vill hjälpa till några timmar mellan 23-03 finns alltså möjlighet att vara gäst i början av kvällen. Främst gäller det Red Room (stå utanför och se till att regler följs) och Monitor (Finnas vid utlevnadsytor och runt i lokalen för gästers säkerhet och trevnad)

Hör av dig till mail@clubabzint.se, berätta gärna om du har hjälpt till förut. Kanske har du försvunnit i våra listor trots att du har sagt att du kan hjälpa till, pandemin har satt rutiner ur spel.
  11 okt 2021

hej har skickat mail!!

Jag har en biljett till tidig entré och kan inte gå. Vem vill köpa? //el
  11 okt 2021

Jag!

  11 okt 2021

Där missa man med någon minut,äsch

  11 okt 2021

Slonnie vet jag är intresserad också om det inte är avklarat redan 😊

  11 okt 2021

Såld😅

Finns det två biljetter kvar?
  11 okt 2021

Det syns om du går in på sidan.

Hur många sålda biljetter i nuläget? Så pepp för detta!!
  10 okt 2021

Det finns några biljetter kvar till sen entre, av totalt 400 platser.

  10 okt 2021

Wohooo

  10 okt 2021

😍😍😍

Stort tack för er inbjudan
Tyvärr får jag stå över en månad eller två
Jag vill hjärtligt gärna delta
Är villig att bjuda på mig själv
Och är mycket social med likasinnade
Väntar med spänning
Älskar er
Lars
Kommer bli episkt! Har packat piskväskan 😬🤣💪🏻😘
  7 okt 2021

Det kommer det verkligen bli!
Kommer ha klippta naglar och nyfyllda flaskor med glid med 😎
Så om du har det lite skralt med piskandet är du hjärtligt välkommen över på ett studiebesök 😂😘

  7 okt 2021

Goddam 😱😱😱!
Jag som hade hoppats du skulle VAB-a eller nått - ditt stycke!

Kommer såklart ALDRIG närma mig din plats - oh du snuskiga människa - då jag är en ärbar och rekorderlig person.

😘

  7 okt 2021

🔥🔥🔥

  9 okt 2021

Underbart PL och L! Är ni båda där? Älsk, älsk, älsk. Ses.

  9 okt 2021

☺️ jomenvisst 😘
Älsk på dig å titta förbi ska du få en liten smäll! 👏🏻👏🏻👏🏻

  9 okt 2021

Längtar ♥️

Någon som har något i latex stl M/L att sälja? Klänning/kjol/topp??💃🏼
  8 okt 2021

C.U.M och Chambers Of Love som ligger på Drottninggatan har säkert något som passar.

  8 okt 2021

CA har lite med, tror jag.
Kolla hemsidan.

  8 okt 2021

Jag kan nog ha en klänning kanske, ska kolla!

  8 okt 2021

jag har en, om du inte hittat ännu.

  8 okt 2021

Vi har! 🤗

Jag har inte riktigt fattat hur det funkar med Wish STHLM. Är min Abzint biljett en biljett in till Wishs område? Eller ?
  8 okt 2021

Alla med biljett som tillhör målgruppen får besöka Wish område.

  8 okt 2021

Som jag tolkar det så ingår det i Abzintbiljetten om du är i rätt målgrupp.

  8 okt 2021

Vad bra 😄
Nu har jag fattat. Anser mig som transkvinna tillhöra målgruppen.
Tack tack 🤩

  8 okt 2021

Fråga ang tilltugg.
Kommer det finnas något alternativ i baren att köpa lättare förtäring? Hur ser arr på att besökare tar med mellanmål, ex proteinbar?
Jag har gjort en magsäcksförminskning, så behöver äta ca var 3e timme för att hålla en jämn energinivå och givetvis vill jag ju komma tidigt för att maximera upplevelsen 😉
Så taggad nu 🤩🥳
  7 okt 2021

Det är en lokal med utskänkningstillstånd så självklart finns något tilltugg i baren. Om du har med en proteinbar i handväskan så tror vi inte att någon misstycker. Välkommen

  7 okt 2021

Fantastiskt, skönt att veta 👌
Tack för snabbt svar 😁

Ät det slut på biljetter i såfall om någon vill sälja sin så är jag intresserad av en. 😊
  7 okt 2021

Tror det finns några kvar till sen entré.

hej kommer som det ser ut nu går ensam såvida ingen vill slå följe har även ett rum bokat på globe hotell om någon saknar boende
  7 okt 2021

Där bor jag med 😊

  7 okt 2021

men va kul... kanske vi ses i vimlet

Är det någon som vill hänga en stund innan sena insläppet? Mitt tidigare event slutar vid 22 i Tyresö, så jag behöver fördriva lite tid innan 23.45 och skulle gärna ha sällskap :)

Har du bestämt outfit? Se till att den följer dresscode genom att läs event-texten noga. Skicka dresscodefrågor till dresscode@clubabzint.se, om du är osäker efter att ha läst. Skicka frågor i god tid, vi svarar i regel inte 48 timmar innan eventet, alltså inte efter torsdag 14 oktober 20.30

Det finns några latexklänningar kvar på vår hemsida som vi hinner skicka om du beställer snart.
Här är ytterligare en som var sen på bollen och missade de tidiga biljetterna 😔 bättre en sen än ingen alls, men helst av allt en tidig 😁 anmäler därför också intresse av att köpa en (eller helst tre) tidig biljett 😊

Undrar också när det kan tänkas komma mer info till oss som anmält intresse för paraden? 😍 Kan man ens vara med även utan en tidig biljett? 🤔
  3 okt 2021

Hej!

Vi jobbar på köttparaden och hur många personer som kan "användas". Besked allra senast torsdag. Självklart löser vi tidsgrejen om det behövs.

  4 okt 2021

Ska bli så intressant att vara köttstycke 😏

  5 okt 2021

Alltså vad innebär det egentligen att ni ska "visa upp köttstycken"...? 😅

  5 okt 2021

Wait and ser 😉

  6 okt 2021

Men! 😅 Jag har ju tyvärr inte råd att komma dit, så jag kommer ju inte kunna se det 😭 #nyfiken 😂😅

Har aldrig varit på Hus 7 innan så undrar lite om någon vet hur det ser ut med alkoholfritt i baren där?
Eller får man ta med sig eget?
  2 okt 2021

När jag har varit där har det funnits alkoholfria alternativ.

  2 okt 2021

Kommer du ihåg vilka som fanns? Typ enbart läsk?

  2 okt 2021

Tror de brukar ha en bra ginger beer.

  2 okt 2021

De har fullständiga rättigheter. Det går inte att ta med sig eget dricka in.

  2 okt 2021

Tack för informationen 😊

  5 okt 2021

Det brukar finnas alkoholfri öl och om jag minns rätt något alkoholfritt vin och cider. Men det var ju innan pandemin och sortimentet lär ju ändrats. Men jag tror absolut att det finns mer än bara läsk 😊

Om nån har biljett till tidiga festen, här är en intresserad också :)
Om jag ska sälja vidare min biljett till någon (med medlemskap), kan jag då bara skicka dom mailet med biljetten och qr-kod? Ser att den är kopplad till mitt namn…//El
  5 okt 2021

Nej. Du behöver kontakta arrangören.

  5 okt 2021

"Återbetalning och överlåtelse: Biljett återbetalas pga sjukdom/stanna hemma vid symptom men inga medlemskap återlöses. (Detsamma gäller om restriktioner ändras så att eventet ej kan genomföras) Köpta biljetter kan överlåtas mot en avgift på 50 kr. Kontakta cliff@clubabzint.se för instruktioner."

Provar så här först.
Finns det någon som åker från linköpingstrakten och kan tänka sig en passagerare så får ni hemskt gärna höra av er till mig.
  5 okt 2021

Inte en endaste?

Jag ser ingen info om hur man går biljetter?
  4 okt 2021

Jag köper gärna en tidigt insläpp biljett om någon har.
Fick. tyvärr ingen avisering om eventet.
Har betalat medlemsavgiften Absint. Ser att tidigt insläpp biljetter är slutsålda.

  4 okt 2021

You’ve got mail! 😊

  5 okt 2021

👍❤👍

Sällar mig till högen av folk som letar tidig biljett. Får du förhinder, hojta!
Dunkar huvudet i bordet för att jag missade de tidigare biljetterna och letar fortfarande efter en tidig. Köper supergärna en om någon skulle ha en extra över eller få förhinder ♥.
Så innan jag går fullmode crazy och bygger saker jag egentligen inte har tid för....
Kriolinkjol i metall och läder, alltså bara själva "buren" och snyggare lingere och topless eller korsett... Borde väl vara ok?
  4 okt 2021

Great minds think alike, jag tänkte någonting liknande till dekas fest.

  4 okt 2021

Hell yeah!

  4 okt 2021

Tag kontakt med club abzint om du är osäker.

— Breaking News - special appearance —

Runt midnatt står Cobra Baron & the Swine Cabinet på vår scen med the Sodom Caliphate. 

”Interrogating and connecting the martyrs before sending them to paradise.”

LIVE real-time torture based ritual music composition. Interwoven slaves as instruments of art.


DJ:s på dansgolvet efter performance
p A t c houlY startar golvet
DJ SICKXS stänger golvet.

( det finns ett mindre antal sena biljetter kvar)

Kommer det att finnas någonstans att ha sina grejer? Ex ryggsäck, min jacka, skor , värdesaker ?
Förut på andra platser ni varit på har en kunnat lämna in det och fått ett nr.
  3 okt 2021

Det är en nattklubb med bemannad garderob.

  3 okt 2021

Toppen. Tack

Hej! Jag undrar varför det är ett glapp på nästan två timmar mellan tidigt och sent insläpp?
  3 okt 2021

Det är inget glapp det är Abzintstyle.. Det är ”prova på” och mingel under del ett och dansgolv och mingel under del två. Vi riggar om i halvtid och 00.15 är det performance på scenen. 🧚‍♂️💕

  3 okt 2021

Aha, då förstår jag. Klart det blir svårt att rigga om ifall folk väller in.

Va underbart event !
Tror detta har varit så efterlängtad och att man kommer ha otroligt roligt ! ❤️🌸
Va för långsam så söker någon som vill sälja en biljett till tidiga insläppet?
Slänger ut en fråga till ☺️
Nån som vill dela hotellrum?
Hej. Jag söker 2 biljetter till det tidiga insläppet. Så får någon förhinder eller liknande köper jag dem gärna.
Åhnej, jag missade också de tidiga biljetterna! Så tråkigt att inte få vara med på första delen! Jag skulle också väldigt gärna ha två tidiga biljetter, om nån vill byta eller om Abzinth är snälla och släpper på några till tidiga!
Det fick bli en sen biljett för mig Men om någon får förhinder och har en tidig ni vill sälja så är ni mer än välkomna att höra av er :)
Fick bara tag på en sen biljett p.g.a. strul vid inköpet och medlemskapsförlängning, om någon tidig får förhinder så köper jag gärna en sådan biljett från någon ♥.
What's your experience with foreigners? Is the event worth it for those who don't speak swedish as well?
  17 sep 2021

As you probably know, most swedes speak rather good English, so I wouldn't think that makes so much difference. I'd say going with friends or on your own probably makes more of a difference.

  17 sep 2021

I’m a foreigner and have only had good experiences with speaking English at Club Abzint events :-)

  2 okt 2021

Nice, thanks for sharing!

Yay, har också köpt biljett nu, men kommer själv så hoppas få träffa många bekanta o andra som får hålla mig sällskap ☺️
  2 okt 2021

Kom så tidigt du kan - vi har fullt program från start!

  2 okt 2021

Tack ❤️

Godkväll! Först och främst, underbart att det sålde slut så fort! Det betyder att det bara kan bli en underbar tillställning! 👌🏻 Sen tänkte jag kolla lite hur arrangörerna ställer sig till klädesplagget Kilt? Har en äkta med allt som hör den till, så tänkte ”hotta” up den looken ett par steg. Självklart då som det var tänkt från början under kilten. Men undrar så klart om det är godkänt och så? /Kero
  2 okt 2021

Nu är jag inte arrangör av just Abzint, men kilt skulle jag säga är helt ok om det är läder, lack eller latex (men sen handlar det om vad har du till din kilt...)

Det är inte så enkelt..

Så mitt förslag är att du mailar Abzint och frågar samt tom skickar med en bild på din outfit så kommer du få ett perfekt svar tillbaka.

  2 okt 2021

Material före modell! Och just denna gång är varken ull eller bomull med på materiallistsn 😉

  2 okt 2021

Hej!
Kanon bra! Tack för det snabba svaret! 🙌

Nu är det endast en biljett kvar till tidig entre, och ett antal till sen entre. Till sen entre kör DJ p A t c houlY set 1 och DJ SICKXS avslutar.
  1 okt 2021

Köpte sen biljett men går det att köa till en tidig biljett? :)

  1 okt 2021

Helt sjukt, måste vara rekordsnabb försäljning?

  2 okt 2021

Jag klippte sista biljetten 😁🖤

  2 okt 2021

För tidigt insläpp alltså.

Har glömt mitt lösenord, men går inte att få ett nytt. Länkas bara till hemsidan. Hur gör jag?
  1 okt 2021

Du får ett till mejl med ett nytt lösenord efter att du tryckt på länken 🌸

  1 okt 2021

Märkte det, men det kom med viss fördröjning. En halvtimme senare hade jag plötsligt flera nya lösenord😂

  1 okt 2021

@FitToBeTied : det är enklare att skicka ett mail till oss än att registrera ett nytt kont 😉
@miniMy : du får ett nytt för varje gång du begär. Vår hemsida var överbelastad inatt vilket är en förklaring till din mängd av lösenord, hoppas du kom in till slut. 💕

  1 okt 2021

Vi har svarat på alla mail om lösenord som inkommit. Kanske har vi fastnat i ditt spamfilter.

Tack för visad förståelse under nattens krångel. Det gick närmare 300 biljetter. Det finns ca 40 kvar till tidig entre och fler till den sena.
Hej!
Visst postar ni inget till "billing address"?
  1 okt 2021

Hej Mymeldjur!
Helt riktigt! Nej vi postar inget fysiskt till någon adress. 🧚‍♂️💕

Och så klädsel 🤔
  1 okt 2021

Det var just det ja 😉 💕

Vi har köpt biljetter 👍
Skall bli så kul att ses igen 💕❤️
Tjoho! Biljett fixad - men klädsel grubblar jag över. Även om jag har en frack, tror jag att det är lämpligt med annan klädsel...
Jag knep en biljett med 😬
Bara logistiken kvar
Hurra, nu har jag också biljett :))
Biljetter fixade!
Kirrat!
Vi har biljetter 🍾😈
🎫 ska bli så kul!
SÅ TAGGAD! Biljett köpt, nu ska man bara komma på vad man ska ha på sig 😅
Två biljetter köpta och klara. Ses där alla pervon.
Wohooo! Snusk och smisk, here we cum!
Det går att köpa biljetter nu. det kommer bli fortsatta överbelastningar.

Peace & love & sorry.
  1 okt 2021

Woho! Efter refresh av hemsidan så funka det!
Peppen!

  1 okt 2021

Funkar. 😄 Bra jobbat! 👍 G'natt! ❤

  1 okt 2021

Yes! En biljett var till oss också. Toppen!
Smiskur och piskur.
Godnatt

  1 okt 2021

Funkar. Biljett fixad. Bra jobbat ❤️
God natt och sov gott

  1 okt 2021

🎉🎉🎉

Yaaay biljett köpt och bekräftad! Wihoo 😍❤️
Det är enorm överbelastning trots att vi ökat vår kapacitet inför detta. Vi har flyttat till ny server för att svarstider ska bli bättre. Tydligen hjälper detta inte alls i ett snusktörstande-postpandemi-sverige. Vi jobbar aktivt just nu för att få ordning. 

Vi är inte glada. Förlåt.

Vi har kontakt med de som kan hjälpa oss och jobbar på saken. Ladda inte om sidan om och om igen. Det förvärrar saken. Vi kan ännu inte avgöra om det är löst inom en halvtimma eller om det tar några timmar.

Förmodligen några timmar. Och ni är inte över 400 personer (antal biljetter) som står på kommer i eventet så det bör lösa sig för typ alla. Ni är 222 som står på kommer. (jättemärkligt eller hur!)

Vi postar i detta event några minuter innan vi åter släpper biljetterna men vet inte när det är möjligt och hur vår site och databaser klarar detta. Vi uppgraderade för er skull trodde vi, men kan inte styra saker nu.

Förlåt.

Peace & Love
  1 okt 2021

we will be wating ;)

  1 okt 2021

All kärlek åt er!
Tror vi alla kan föreställa oss hur frustrerande det måste vara att sitta i er situation just nu.
Tack för att ni jobbar hårt ❤️

  1 okt 2021

Håller med Svanen. Heja er! ❤

  1 okt 2021

  1 okt 2021

Toppen tror på er. Heja er ❤ Tack

Uppesittarkväll ju!
  1 okt 2021

Nästan så man borde haft en Discord server för denna kväll, så vi kunde hållt varandra sällskap inatt!

  1 okt 2021

https://discord.gg/YfdzamxX9J

Skapade absolut en snabb Discord server om folk vill hänga hahah, kommer in om ett tag 😅

  1 okt 2021

Denna discord är ju fire! Come join us!

Heja er! Har laddat med småkakor och mjölk ♡ 🍪
Snacka om att alla hänger på låset då hela hemsidan kraschar vid midnatt.
Hoppas att man lyckas lösa en biljett.
  1 okt 2021

Ah jo känner lite samma sak, bara hoppas på det bästa 😂

  1 okt 2021

Precis min tanke! 🥳😅

  1 okt 2021

Error 😰 Sån stress!

  1 okt 2021

Stresskaos hahah 😅

  1 okt 2021

Stackars hemsida...

  1 okt 2021

Och DÄR tog databas-kopplingarna slut.

  1 okt 2021

Suck! Ja, så jäkla störigt! 😐

  1 okt 2021

Detta är inte bra. Vi har bytt till en server med dedikerad kapacitet för oss för att minska timeouts och detta. Verkar inte funka men vi jobbar på det.

Förlåt.

  1 okt 2021

Blir ju lite så när man hetsar alla att logga in 00:01

  1 okt 2021

Kommer in på eventet men redirectas fortfarande till landningssidan som var innan släppet/för icke betalande medlemmar. Är det via Events som biljetten köps?

"Du kommer till denna sida för att biljetterna inte är släppta eller för att du inte har betalat medlemskap. Eventet innehåller samma information men inte denna rad. Allmänt biljettsläpp 1 oktober, du kommer åt biljetter när du är inloggad betalande medlem."

  1 okt 2021

VI har inte hetsat någon, vi tycker bara inte om att svara på samma mail/pm 50 gånger och har därför gått ut med när de släpps. Vi hade aldrig gjort det om inte frågan var så spridd.

Egentligen vill vi släppa månader i förväg eftersom vi har så många inresta gäster men det har inte varit möjligt nu.

Förlåt.

  1 okt 2021

Kommer bara till Du kommer till denna sida för att biljetterna inte är släppta eller för att du inte har betalat medlemskap. beror det med på databasen?

  1 okt 2021

@Primitiv. Samma för oss 😶

  1 okt 2021

@primitiv exakt samma här, trots två inloggade enheter.

  1 okt 2021

Vi som skriver här är ju uppenbart extremt intresserade av att få biljetter. Kan inte Abzint ta våra nick och öronmärka biljetter till oss? Det här känns som om det kommer ta ett tag.

  1 okt 2021

Kan inte alla bara sluta trycka F5 i 5 minuter så jag kan köpa min biljett och gå och lägga mig? 👍😄

  1 okt 2021

Medhåll på Cariinos

  1 okt 2021

Haha som Cariinos skriver
Segt om man har lagt ut pengar för medlemskap och inte får biljetter för att sidan inte vill och man måste gå och lägga sig i tid pga ✨Ansvar✨

  1 okt 2021

Stackars server, utsatt för ett gang-spank. Alla på en gång, nu! 😄

  1 okt 2021

Hoppas det inte är slutsålt när jag vaknar!
Ska bli såå kul fest ju! 🥳

  1 okt 2021

Man är ju van att hemsidor blir sönderkramade när de blir länkade på stora internationella forum. Men lite imponerande att DS lyckas!

  1 okt 2021

Hahaha! Polyroper!

  1 okt 2021

@Bogeyman Haha, instämmer! Hade varit skönt att gå och lägga sig.

  1 okt 2021

Fenomenet kallas för att "bli slashdottad". När slashdot.org länkade en intressant artikel, gick artikelns server ner pga överbelastning.

  1 okt 2021

Fattar att ni försökt ta höjd så gott det går @clubAbzint❤ övertygad om att det blir en magisk kväll. Håller tummarna för biljett!

  1 okt 2021

Kommer inte heller in.
Antingen kraschar sidan innan jag klickat på eventet
Eller så står det som ovan att ... Du kommer till denna sida för att biljetterna inte är släppta eller för att du inte har betalat medlemskap. Eventet innehåller samma information men inte denna rad. Allmänt biljettsläpp 1 oktober, du kommer åt biljetter när du är inloggad betalande medlem."

Jag är medlem.... fixade det tidigare i veckan.
Hoppas jag kommer med och försöker ännu.

  1 okt 2021

Vänta eller avvakta? Vill ju ha biljett

  1 okt 2021

Känner ingen hets..vill inte pressa. Vill bara att det ska funka köpa biljet och koma med.
Hoppas det löser sig

  1 okt 2021

Var är det egentligen meningen att köplänken ska publiceras, när den nu publiceras? Jag har varit inne ett bra tag på hemsidan, men inte hittat någon köplänk. Är det under Event den ska publiceras?

  1 okt 2021

Kondoren: Ja de finns under Event

  1 okt 2021

Tack! Då verkar de helt enkelt ännu inte ha publicerat den där.

  1 okt 2021

Ställer likande fråga.
..........vänta / avkasta nu ...eller försöka om ett par timmar ?
Men det hjälper nog inte att skriva här .. försöker ännu en gång där på hemsidan.
Nope inte ännu ...

Vilken grej 🤣
Kommer ni avvakta med släppet till senare eller ska man sitta och uppdatera sidan om och om igen? 😅
Då har man kirrat biljetten! 😊
  1 okt 2021

What!

  1 okt 2021

Sluta retas 😂

  1 okt 2021

Turniis jag kommer inte in på sidan ..eller så krachar det / sida. när jag ska försöka köpa en biljett..😟

  1 okt 2021

Vart hittade du köp knappen? 🤔

  1 okt 2021

Ellerhur, sidan verkar inte ha fattat att jag köpt medlemsskap...

  1 okt 2021

Nä det står att jag är medlem men på eventet att jag inte är det, mysko

  1 okt 2021

Precis samma för mig

Varför kan man inte köpa biljett? Betalade medlemskapet.
  1 okt 2021

Det är enorm överbelastning trots att vi ökat vår kapacitet inför detta. Vi har flyttat till ny server för att svarstider ska bli bättre. Tydligen hjälper detta inte alls i ett snusktörstande-postpandemi-sverige. Vi jobbar aktivt just nu för att få ordning. 

Vi är inte glada.

Förlåt.

  1 okt 2021

Det är högst troligt antalet anslutningar till databasen som tar slut inte någon annan kapacitet. Bör vara en inställning någonstans.

Hi, is there a way to pay membership and ticket using swish/paypal or any other method that does not require to input the credit card on the website?
  1 okt 2021

nope. Sorry.

Är det ok med uniform?
  30 sep 2021

Inte denna gång - material före modell. Se dresscodeavsnittet 😉

  30 sep 2021

Tack!

En stilla undrar om hemsida mår ok just nu ?
  29 sep 2021

Den verkar ha tappat sin CSS...?

  29 sep 2021

Ja det ser så ut

  30 sep 2021

Det funkar nu

En förtjusande meny.
Biljettsläpp närmar sig. Strax över 24h kvar till 1 oktober 00.01.
Det fram mot ett större lekkalas
Det står biljettsläpp 1a oktober men jag har nog redan lyckats köpa biljett.
Felaktighet i texten?
  26 sep 2021

Hur?!

  26 sep 2021

Hur köpte du biljetten?
Notera att man även måste betala *medlemsavgift*. Det kanske var det som du köpte?

  26 sep 2021

Nej! Fel av mig det var medlemskapet jag förnyade : )

  26 sep 2021

Tur för mig själv. Hade kanske annars levt i tron att jag ägde en biljett

  26 sep 2021

Undra hur många som rusade in på hemsidan under de minutrarna det tog innan du kom på att det var medlemsavgiften du betalt. 🙋🏻‍♀️

  26 sep 2021

Haha du skapar kaoz bazzz

  26 sep 2021

Sry

  26 sep 2021

Skräms inte! Med vänlig hälsning, Biljettansvarig 😍

  26 sep 2021

Jag rusade dit 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

  26 sep 2021

Skapar trafik till hemsidan med fake-news😄

  26 sep 2021

😂😂😂

Tips på bra butik där jag kan hitta nåt i den stilen?
https://www.pinterest.se/pin/120471358761359688/

Eller liknande
  24 sep 2021

Jag skulle spontant säga secondhandbutiker.
Där kan man införskaffa sjukt mycket man senare kan ändra o kolla genom dresscodechecken via mail.

  24 sep 2021

Tack! Ska kolla runt i helgen🙌

  25 sep 2021

Testa Humana inne vid Gamla brogatan. Sjukt mycket roliga, spexiga, sexiga kläder, långt utöver de beiga kapporna i kedjornas skyltfönster 🔥

Ses i entrén alla partyglada! 🎈
Så kul 🔥😍
Kängor , byxor ser ok ut, jacka tveksam, skjorta funkar inte. Skicka bild till dresscode@clubabzint för råd. Dresscoden godkännes slutligen i entrén av våra dresscodevakter som har egen suveränitet att avgöra om du kommer in eller inte i din valda klädsel. 🤗💕
  22 sep 2021

I entrén? På vissa fester har man kunnat byta om på plats, Betyder detta att man måste komma klädd i de kläder man vill ha för kvällen?

  22 sep 2021

Tack för guidning ❤

  22 sep 2021

Entren ligger efter omklädningsrummet. 😄

  22 sep 2021

Tack, då vet vi 👍

  22 sep 2021

Oops, detta alltså sagt om @Ankoro-san s dresscodefråga nedan.

Är detta ok enligt dresscode? https://www.darkside.se/g.php?bild=2398332#ctop

Hotell bokat!
Skall bli så jäkla trevligt att besöka ett vattenhål efter år av torka.
Jag kanske är helt ute och cyklar.
Men skulle inte ni ha en fest innan covid, och fick man inte välja då att ha en innestående biljett till eventuella framtida fester?
Eller är det bara jag som har drömt detta? 😅
  16 sep 2021

Dekadance equinoxx kanske? Man kunde anmäla att man ville ha en innestående biljett.

  16 sep 2021

Kände inte igen deras hemsida.
Men kände igen absint. Asså jag kanske är helt fel ute 😂

  16 sep 2021

Dom har gjort om sin hemsida häromdagen om jag inte minns helt fel.

  16 sep 2021

Jag tror också att du tänker på Deka.

  16 sep 2021

Club Abzint återbetalade balen i Norrköping. Dekadance hade event där det fanns möjlighet till att ha innestående.

Hemsidan ser lika dan ut som den gjort de senaste åren, möjligen lite ändringar på den inloggade sidan. Däremot blev den snabbare på ny server i söndags.

  16 sep 2021

Ja jag har ju tydligen noll koll! Haha

Spik!
  7 sep 2021

Eller hur?😍

  7 sep 2021

Släpp biljetterna!

  7 sep 2021

Om vi släpper så gör vi det 1 oktober! 🤗💕

  7 sep 2021

❤❤❤

  7 sep 2021

Jo, blev nog lite överentusiastisk där precis 😄

  7 sep 2021

Vi med! 😉

  7 sep 2021

Not me.
Never me.
😅

  8 sep 2021

Hoppas bara att inte för många hörde fel.

"Vid måndagens pressträff ställdes frågan om de hävda restriktionerna innebär att man, från och med den 29 september, kommer att få dansa på lokal.

– Ja, svarade både Hallengren och Carlson i kör. "

  8 sep 2021

Såg nu att jag hämtat min info från Nyheter24 och att de inte ens fått till rätt dag. Återgår till ovisshet.

  8 sep 2021

Fick göra egna efterforskningar. 27 minuter in.

https://www.regeringen.se/?id=340d7dae-b177-475d-b526-6b0097135221&in=0&out=2216.064

  8 sep 2021

Det är solklart att Meat Pack II kan genomföras, om inget annat händer på vägen 🤷‍♂️👊

  8 sep 2021

👍😄

Enligt information idag så ser det ut som de kommer lätta på restriktionerna från och med 29/9! 🎉🎊🎈🎟️
  7 sep 2021

Men regeln om att hålla avstånd blir kvar? Om nattklubbarna får öppna så kör vi med. Håll utkik 1 oktober för då släpper vi biljetter i så fall. 👍😄

  7 sep 2021

Göller inte er fest under privat sammankomst och där släppte man på taket.

Jag tycker också att det är konstigt att läktare kan fylkas konsertlokalerna fyllas likaså men vi ska inte trängas och hålla avstånd. 😐🤔😳

  7 sep 2021

Vi försöker att inte tolka restriktionerna. Är nattklubb ok så kör vi ;)

  7 sep 2021

Jag förstår. Hoppas hoppas❤❤️❤️❤️

  8 sep 2021

https://sverigesradio.se/artikel/den-29-september-forsvinner-nastan-alla-restriktioner

Jag förstår det som att nattklubbar kommer vara ok.

  8 sep 2021

Det är steg 4 i regeringens plan för avvecklade restriktioner som genomförs 29 september (Källa: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/september/manga-restriktioner-tas-bort-den-29-september/)

  8 sep 2021

Hela planen hittar man här:
Här är hela planen för avveckling av restriktionerna: https://www.regeringen.se/49bcff/contentassets/986d9a7d3d5348b98a0e0fdd0fd9fdf1/promemoria.-plan-for-avveckling-av-restriktioner-tillganglighetsanpassad.pdf

  8 sep 2021

Steg 4 innebär att:

• Deltagarbegränsningar för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i begränsningsförordningen tas bort.

• Deltagarbegränsningen för privata sammankomster som genomförs i lokaler, område eller utrymmen för uthyrning tas bort.

• Mässor ska inte längre regleras som offentlig tillställning utan regleringen ska anpassas efter mässors förutsättningar att bedriva smittskyddsäker
verksamhet.

• Eventuellt kan vissa särskilda regleringar av t.ex. stora allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus och utomhus behövas även fortsättningsvis.

• Ändringar gällande serveringsställen: Ej reglerade öppettider, inga krav på storlek på sällskap och avstånd mellan borden inomhus samt konserter inomhus på serveringsställen tillåts.

  8 sep 2021

👏👏👏😄

🙌 Hoppas hoppas!
Vad är det för musik?
  4 sep 2021

Techno electro rave efter 00.15.
Sixxks roddar set 3.

  4 sep 2021

Okej 👌🏽

"Någon gång under kvällen kommer våra köttstycken att visas upp"
Det här kittlar ju verkligen fantasin!!!
  26 aug 2021

*hoppas på skinkor.

  28 aug 2021

Jag skulle snarare gissa på Lövbiff, respektive Oxfilé, möjligen någon förirrad Prinskorv 🤔

  1 sep 2021

Själv gissar jag på kassler. Välbunden. 😄

Jag vill inte missa detta
Kommer detta event ligga kvar eller blir det flyttat som kinkbash?💜
  19 aug 2021

Allt hänger på om reglerna om social distans försvinner och om nattklubbar får öppna. Den 30 september gäller än så länge som brytdatum men det kan komma att förlängas. Ingen vet ännu.
Kinkbash flyttas till nästa år med tanke på utländska utställare, hotellbokningar och annat praktiskt som är svårare att ändra med kort varsel.
Håll ut! ❤

  20 aug 2021

👍

  21 aug 2021

👍👍

Håller tummarna för att det blir av 💕❤️
Love passion party BDSM ❤️❤️❤️❤️
PEPPEN!!!!
Längtar!!! 😍
Kommer det krav på vaccin-bevis?
  28 jul 2021

Vi har inte diskuterat detta ännu. I första hand jobbar vi med rådande restriktioner och bestämmelser om allas ansvar.
Så här gör ManiFest i Danmark just nu: https://manifest.eu/events/manifest-manifest-sin-summer-2-july-2021-2/

♥️
Nu börjar det - Meat Pack tar form!
  26 jul 2021

Wohoo!

  26 jul 2021

Vad roligt det låter!
Men Pinterest-länken funkar inte.

  26 jul 2021

Nu ska den fungera!

  27 jul 2021

😍

  27 jul 2021

Längtar 🤩

  27 jul 2021

Tjoho!

  27 jul 2021

😍😍😍

  28 jul 2021

Ser så fram emot detta.

Bortresta, men härligt att ni är igång igen
Recensioner

Kåthet, fitta och kuk, fetisch kläder överallt, med glada människor. Det hela var som ett kosläpp efter covid ;), men med alldeles för få lekstationer

Helt oförglömlig kväll, vilken upplevelse ?

Mitt först riktiga event fest ? och den var toppen! ? trevliga människor och ett stort tack till personalen som var mycket trevliga och snälla ??

Alltså tack alla. Så jävla bra fest.

Härligt att se folk komma till festen o sen komma på festen!

Första gången jag gått ut själv. Var lite nervöst men vilken skön och fin upplevelse att vara bland likasinnade!

Tack alla arrangörer och deltagare för en efterlängtad och fantastisk kväll ??

Had the best time!!

Fantastiskt trevlig kväll!! Är ordentligt öm idag efter trumdansen

Härligt när alla utsläppta kinksters samlas på en sådan väl arrangerad fest. Jag hade helkul! Den femte guldstjärnan för att det fanns utrymmen utan hög musik där man kunde prata (och göra diverse bus). Ni inser väl att ni nu tvingas göra om det hela en gång till? :-)

Vilken jävla kväll! ^_^

Stort tack till er som ordnat detta, och till alla er som jobbade under kvällen. Och tack till alla som bidrog till stämningen. Vill ha mer!!!!

Toppenkväll! Tack till fantastisk crew!

Sååå härlig kväll!

Precis vad som behövdes, bra lokal, människor och extremt efterlängtad utlevnad. Tack!

Tack för en MAGISK kväll!

Hur sammanfattar man en Abzintfest? Det går inte, upplevelsen är, som alltid, bortom ord. Tack, tack, tack för att ni skapar sådan magi <3

Härlig stämning, bra ordnat , kul och få prova på , härliga människor. Åå så många som bjöd på sig själva och läckert uppklädda.

Väldigt trevlig fest med fantastiska människor. Så underbart att tillbringa en kväll med likasinnade.

Tack alla för en trevlig kväll.

Fantastisk med fest igen, och alla underbara människor, både nya bekantskaper och goda vänner! Och ett riktigt stort plus för tysta baren/området så jag även kunde ta del av senare delen av festen utan att hjärnan likviderades i skallen på mig.

Så glad att hinna vara med på första stora festen efter långt uppehåll! Club Abzint är som bästa ”fucking machine” snygg, trygg, sviker aldrig, och levererar massa skoj och njutning…

Vilken härlig kväll, tack alla inblandade! Underbart att kunna ses igen ?

Blev en fantastisk förstafest för mig och förhoppningsvis inte den sista.

Magisk kväll! Tack alla! <3

Väldigt bra arrangerat, vi kom på sena insläppet och fick dansa och mingla loss ordentligt! Kudos för pragmatisk personal och smidig garderob

Bra kväll! Tack CA och alla härliga som var där :)

Första gången på abzint, kommer definitivt bli fler. Tack för en bra fest!

Superkul träff och att få träffa alla igen. Extra plus på fistingstolen och PerversKåtLuder. ???

Bästa gästerna att få serva med godis och annat ? /Candyman

Tack!

Vilken underbar kväll!

Kul att äntligen få komma ut bland folk igen. Några småsaker som var mindre bra men på det stora hela en kul fest. Kul att få vara en del av gänget som jobbade också.

Stort tack till Abzint & Crew ni är fantastiska!

Tack!

Fint att se så mycket glada människor!

Underbar fest.

Att få krama alla fina människor igen! <3

Min första kinky- och utlevnadsfest blev helt otrolig, faktiskt rent av magisk med härliga intryck och egen testa på utlevnad. Tack CA, vänner, nya vänner och bekanta som gjorde denna kväll oförglömlig

Fantastiskt, as per usual ?

Stort tack för en mycket bra uppstyrd fest!

Första abzintfesten för min del, tack för en rolig kväll med bekanta och nya ansikten

Tack för en fantastiskt trevlig kväll !

Tack kära Abzint ! Tack alla goda vänner och bekanta, så roligt att träffas igen !

Tack CA med Crew för en bra arrangerad fest. Så trevligt att få träffa alla igen.

Min första kväll på Abzinth. Vilka underbara människor! Tack.

Som alltid - BÄST!

Tack för en härlig kväll.

Fantastiskt kul! Tack Abzint!

Tack för en fantastiskt rolig kväll!

Fantastiskt med fest igen, därför en femma! Tack!

Jag kommer att se tillbaka på min första utlevnadsfest med ett stort leende på läpparna!

Oj vad kul det var! :)

Så härligt att vara ute bland alla vackra människor! Hade önskat att red room öppnade mycket tidigare och mindre ”lysrörsbelysning”. Cool lokal.

Helt fantastisk kväll i gott sällskap och flera härliga sessioner!

Loved it. Så underbart att träffa alla igen och få ha så trevligt att det nästan var oförskämt. Stay Awesome Everyone.

Grymt bra jobbat Club Abzint! Och tack till gamla och nya ansikten som gjorde kvällen helt magisk! ???

Heeeelt underbart!

Fem stjärnor till Abz, fem stjärnor till publiken, fem stjärnor till underbara asses, fem stjärnor till lokalen.

Så jäkla glad!

Helt otrolig kväll! Gillade hur ni använde lokalen och fick till både pratvolym och dans. Superbra musik! Den här 5/5 är på riktigt!

Tack för en fin kväl! Det var jättekul att festa igen, även om det inte är detsamma som när Älskling är med.<3

Alla var så fina!

Underbart att träffa allt o alla igen irl och en välarrangerad fest dock bara en 4a för att få toppbetyg så krävs något utöver det mesta o det levererade inte kvällen.

Tack för bra fest och till alla er som gjorde det möjligt ? länge sedan jag såg så många snygga människor och outfits på samma ställe ?

Tack ALLA för en fantastiskt kväll ??

Supertrevlig kväll och tillställning. Vi alla behövde nog detta ? (blev 4 + för jag inte var med från början)

Tack Shaver och tiny för att ni arrangerar fest för oss, ni är fantastiska <3 Äntligen får man känna sig som hemma igen! Hade världens bästa kväll med det bästa sällskapet <3

Människorna! <3 <3 <3

Åååååhh så underbart att CA öppnar upp igen. Folket, lokalen, stationerna, musiken, kläderna. Jag är helt lyrisk. Stort tack till CA med crew, ni är bäst.

Tack arrangörer och deltagare som gjorde detta till en underbar kväll!

Så grymt rå fest!

Riktigt riktigt bra fest! Tack!

Tack så mycket ALLIHOP som stod bakom denna underbara fest! Kul att få se så många bekanta och nya ansikten! KÄRLEK!!

Vilken upplevelse. Återkommer helt klart.

Sååå skönt att kunna få komma ut bland er fantasikska kinksters igen, tack till alla som bidrog och gjorde festen till vad den var!

Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
296 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
506 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.