Logga inBli medlem

Ladies First - 90's

Tisdag 13 oktober 2020, klockan 18:00 — 23:30
📍Stockholm  (Stockholms län)  
Föranmälan krävs.  Annat krav (se nedan).
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Ladies First - 90's

FYRA VIKTIGT SAKER:
1. Detta är ett event fritt från parfym, nötter, citrusfrukter och dominanta cis-män!

(tydligen behöver det dock påpekas att det endast är Ladies First-eventen som är separatistiska och inte välkomnar dominanta cis-män, detta gäller inte på de andra klubbar/event vi delar lokaler med till och från)

2. Swisha INTE innan ni fått en bekräftelse från oss!

3.Att bli verifierade av oss samt förskottsbetalning krävs för att delta!

4. Vi följer naturligtvis de direktiv som finns för att förhindra ytterligare spridning av Corona/COVID-19 och känner du dig minsta hängig eller nyligen har varit sjuk så ber vi dig stanna hemma! Tänk på att tvätta och sprita era händer samt hålla avståndet mellan er. Vi tänker att alla redan vet detta samt att hosta och nysa är något en gör i armvecket t.ex. så vi ber er helt enkelt att följa de riktlinjer som finns i resten av samhället.Vänligen läs ALL information i eventet, även om du deltagit vid tidigare event!!!


Ladies First är en, femme, domme, queer, icke-heteronormativ event/fest som sker andra tisdagen varje månaden och som är utformad för att vara en avslappnad och bekväm miljö där vi kan vara oss själva. Här kan vi socialisera och träffa andra men vi har framförallt fokus på lek och vill uppmuntra de deltagarna som vill att leka. Det finns inget krav på förmåga eller erfarenhet, nyfikenhet är mer än tillräckligt och du kommer att hitta människor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Utrustning och utrymme är där för att användas så låt fantasin löpa fritt, vi välkomnar all samtyckt lek (även edgeplay)! Alla UTOM dominanta cis-män är välkomna, oavsett kön, könsuttryck, läggning och preferenser.

Vi har anordnat dessa fester i över två år men tidigare har de bara varit privata event för endast inbjudna, men sen i maj 2019 har de varit öppna event.

Datum: 13/10 - 2020
Tid: 18.00 - 23.30 (Dörrarna är ENDAST öppna mellan 18.00 – 20.00, inget insläpp efter kl 20.00.)
Var: Mindre än 15 minuter (med kollektivtrafik) från T-centralen, Stockholm.
Adressen får du efter betalningen inkommit till oss.
Kostnad: 75 SEK !!! ENDAST SWISH OCH FÖRSKOTTSBETALNING !!!
Sista dag för anmälan och betalning: 11/10 - 2020 (se information om avanmälan under "Avanmälan" )
Förbud att medföra: Dominanta Cis-män, nötter, parfym och citrus. Vi har deltagare som är mycket allergiska mot nötter, citrus och parfym så undvik det. Och dominanta cis-män vill vi bara slippa ändå :-P

För att delta, klicka på den här länken: https://forms.gle/aX6YTUodSfSHAxoG8 och fyll i formuläret. Det är den enda deltagarlistan vi använder och den vi utgår ifrån, d.v.s. har du inte anmält dig via denna SAMT betalat via swish så räknas det inte och du kommer inte få adressen. Mer information om hur du anmäler dig och vår verifieringsprocess finns längre ner.
Par/sällskap måste anmäla sig en och en (även om de har gemensamma profiler på DS), gärna swisha separat också om det går!

Tema: 90's
Spice Girls, Tamagotchi, Nirvana, Furbies, Backstreet boys, ja det är många saker kan minnas från det fantastiska nittiotalet! Väck dessa minnen åter och kom och lek med oss!

Dresscode: Kom i det du känner dig mest bekväm, fantastisk och trygg i (men lämna mjukisbyxorna hemma). Vi uppmuntrar naturligtvis också allt som passar in i temat; Jazzbyxor, buffaloskor, grunge, adidasbyxor med knappar längs hela sidorna, spaghetti-linnen, leta längst inne i garderoben och ta fram din mest sprakande 90-tals outfit!

Hur du anmäler dig: Eftersom vi vill vara säkra på att inga dominanta cis-män deltar på våra event så har vi gjort ett tre-stegs-system för alla som vill delta.
Steg 1: Du måste anmäla dig via vårt formulär ( https://forms.gle/aX6YTUodSfSHAxoG8 ) och fylla i ditt namn, Darkside-nick, m.m. Vi kommer då kolla din Darkside-profil för att se att du tillhör vår målgrupp (d.v.s. att du inte är en dominant cis-man samt att du är väldigt HBTQ-vänlig).
Steg 2: Du får vårt Swish-nummer, swisha oss 75 SEK.
VIKTIGT! Meddelande på Swishen: ditt Darkside-nick.
Steg 3: Du får adressen till eventet.
Obs: Om namnet på ditt swish-konto verkar “manligt kodat” och du har skrivit att du är dominant/top på din DS-profil så kommer vi dubbelkolla innan du får adressen. Vi förstår att vissa kvinnor med transbakgrund inte ändrat sitt juridiska namn än men för att undvika dominanta cis-män måste vi tyvärr dubbelkolla med vissa. Vi ber om ursäkt för det.
Swishnumret (och därefter adressen) kommer inte skickas ut så fort du anmält dig/betalat. Vi kommer skicka ut det med jämna mellanrum under anmälningstiden. Vänligen ha överseende med detta.

För att bli insläppt: Dörrarna till eventet kommer vara öppna 18.00 – 20.00 och det är endast under den tiden du kan komma in. INGET insläpp efter 20.00.

Avanmälan: Om du anmält dig via formuläret och har swishat oss och sen inser att du absolut inte kan komma så godtar vi avanmälan fram till och med samma dag som anmälningstiden tar slut, d.v.s. 2 dagar innan eventet, om du vill ha avgiften på 50 kr tillbaka. Om du avanmäler dig senare kommer du inte få någon återbetalning.


Vi tar in 25 gäster maximalt. Vi kommer att kontakta dig om du är på väntelistan och inte bland de 25 första, om någon tar tillbaka sitt intresse kommer nästa person i tur att komma in. Men har du anmält dig och får förhinder så ber vi dig att avanmäla dig snarast så någon annan kan få din plats istället.


Om du har några frågor, var god och skicka ett PM här på Darkside eller maila oss på: ClubLadiesFirst@gmail.com


Du hittar vår policy (på engelska) här: https://goo.gl/msspMU


Vi tolererar inte intolerans. Alla är skyldiga att respektera varandras rätt att vara där och vara sig själva och vi accepterar inte intolerant språk eller beteende. Utrymmet är skapat för att queera ska känna sig trygga och accepterade men du är välkommen vare sig du är hetero, LGB, icke-binär, trans, cis, asexsuell eller hur du än definierar dig (förutom som dominant cisman). Precis som det låter på namnet så är Ladies First ett event som drar primärt åt femme. Om du har några frågor, fråga oss direkt. Vi förbehåller oss rätten att be dig att lämna dig om du är respektlös.


Ladies First-eventen anordnas av Tottis (Your_ NightWish), Kimpe, MissMadigan och liebling.
Vi har tillsammans väldigt många år på scenen och har anordnat och organiserat många olika event under en lång tid.
Om du har frågor gällande Ladies First och våra fester så fråga vänligen via den profilen (LadiesFirst) och inte våra privata profiler.

//LadiesFirst Crew

(Logga in för att se medlemsinfo)   clubladiesfirst@gmail.com   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Någon som hitta tg en lila damskjorta, halvlånga ärmar? Tappad och saknad..👀
  14 okt 2020

Jag hittade den och den luktade dig så jag tog hem den.

  14 okt 2020

❤❤❤

  14 okt 2020

Hur luktar jag?👀

  14 okt 2020

Gott och mysigt 😘

  14 okt 2020

Hahahaha 😉

  14 okt 2020

😘

Tack allihopa för en mysig kväll 🖤
Skulle någon kunna tänka sig vilja ha lite utlevnad med mig som sub ikväll? 💫
Kommer komma till eventet själv
  13 okt 2020

Jag kommer också vara där själv, så jag är troligen på. Beror såklart på vad du är sugen på, men om du är intresserad så skicka gärna ett meddelande eller peta på mig på festen, så kan vi isf diskutera frågan. Jag kommer dock behöva dra senast kl 21, så återigen, beror lite på 😊

  13 okt 2020

Vad kommer du ha på dig? Så jag känner igen dig :o
Folk känner igen mig för att jag har alltid en vit lins i!

  13 okt 2020

Mörka jeans och ett svart linne. Om det är fler som bär detta så har jag kantiga glasögon, skägg och min vänstra arm har en färgglad tatuering som inte går att missa :)

Åhh vad synd man såg detta så sent. Får hålla utkik inför nästa gång :)
Jag undrar ifall någon skulle vilja slå på mig ikväll?
Känner att det behövs. Var så jävla länge sen nu! 💜
  13 okt 2020

Om jag inte är upptagen så intresseanmäler jag mig 💫

  13 okt 2020

🌟

  13 okt 2020

Vilken slags slag tänker du dig?👀

  13 okt 2020

Pisk eller liknande.

Är det möjligen någon som passerar Hornstull och kan plocka upp mig? :)
Jag har fått bekräftelse och betalat men inte fått adressen. Står mitt namn med på listan 😂🖤
  13 okt 2020

Vi är otroligt ledsna men livet kom emellan å att skicka ut bekräftelsen föll mellan stolarna. Din plats är bekräftad och adress kommer alldeles strax. Förlåt.

  13 okt 2020

🖤🖤🖤

Alla platser är upptagna och betalade för så tyvärr kommer inga fler från väntelistan ges tillträde denna gång. Vi är OTROLIGT glada att intresset var så stort denna gång och väldigt ledsna att vi inte bara kan släppa in alla som vill komma..! Men vi kör ju ny fest nästa månad och hoppas att ni som stod på väntelistan nu kan komma då istället ♥
Så👏Jävla👏PEPP👏❤
  12 okt 2020

den här gången ses vi också IRL och går inte omvandlar :D 🙌

  12 okt 2020

Omg,du har rätt,Yes! Gud all this anticipation, snart spricker jag!!😍😄

Jag har tyvärr också fått förhinder, men hoppas att ni allihopa får en jättebra kväll :)
  12 okt 2020

Tråkigt att du inte kan komma 💜

Din tomma plats har lämnats över till nästa person på väntelistan.

Jag kommer tyvärr inte.
  10 okt 2020

:(
Hoppas du kan komma nästa gång 💜

  11 okt 2020

What? Noooooo 😭😭😭

Här kommer en liten påminnelse till er som inte har hunnit swisha än. Om vi inte fått er Swish senast söndag klockan 2359 så kommer vi ge era platser till nästa person på väntelista. I vanliga fall så brukar vi kunna vara generösa med swish-tid, men med tanke på att vi har ett flertal på väntelistan denna gång så behöver vi vara lite hårdare.

Men vi är väldigt glada över att så många vill komma på våra fester.. :)

Om det är så att du vet att du inte kan komma på tisdag, vänligen meddela oss detta snarast så platsen kan gå vidare :)

Ses på tisdag 💜
  10 okt 2020

Måste tyvärr tacka nej till festen för jag är helt slutsjasad.

  10 okt 2020

Tråkigt att höra. Hoppas du kan komma nästa gång :)

  10 okt 2020

Jag också! Och att jag kan ta med mig min ug!

Anmälde min tidigare idag. Håller tummarna att någon kanske hoppar av. Hur många är på väntlistan?
  10 okt 2020

Det är ett par stycken.
Men vi försöker skicka ut Mail till de som får platser från ev avhopp så fort vi bara kan.

  10 okt 2020

Fick nu. Super taggad 🖤🔥

Jag minns inte om jag fyllt i deltagare formuläret. Kan någon snäll kolla om jag helt glömt eller om jag inte har anmält mig?
  9 okt 2020

Du ä tyvärr inte anmäld..

  9 okt 2020

Attans! Jag skickar in det ASAP och håller tummarna för att få plats 🙏

Vi har fått in två anmälningar (som står på väntelistan och INTE har en säker plats) med nick som inte existerar på DS. Tyvärr kan vi därmed inte ens kontakta dom. Så om du vet med dig att du har anmält dig i formuläret men inte har fått nåt mail från oss så vänligen ta kontakt med oss.
Jag vill verkligen gå men är nojjig gällande coronaläget, och nu såg jag att det ändå blev fullt. Men kommer detta äga rum nästa månad också? 🙏
  8 okt 2020

Vi försöker köra varje månad, men håller oss up to date med FHMs rekommendationer. :)

Pga covid och omstuvat schema har min lucka i barnschemat försvunnit, så himla surt med så fantastiskt tema.
Jag kan därför tas bort från anmälan och släppa platsen till förste icke dominanta cis-man i väntelistan.

(Och är det 90-talstema måste ni köra Pineforest Crunch - Cup noodle song 💕).
  8 okt 2020

Like på låten och för att du säger till. Inte like för att du inte kommer..

Nu är det officiellt fullt på eventet. Alla som hittills anmält sig via länken nedan har fått platser, bekräftelsemail kommer ut inom kort. De som anmäler sig nu hamnar på väntelistan (det brukar alltid bli några avhopp så chans att en kan komma trots att en bara står på väntelistan brukar va rätt stor).

Vi är sååååå taggade nu!!!!! ❤️🧡💛💚💙💜🖤
För en äkta 90-känsla så vill jag gärna höra "Roots bloody roots" från Sepultura och någon låt från Metallicas Black album 🖤
  2 okt 2020

Fixat!
Fler önskemål på låtar kan lämnas här :D

  2 okt 2020

Risken är stor att jag börjar lista upp en del rock och metal...

  2 okt 2020

https://open.spotify.com/playlist/4vuWieduKii4KZrUboVr9d?si=HlVvLbPjTea58E5UEiNliA

Här kan man hitta massor 😍
Jag vet inte vart jag ska börja, så jag låter bli 😂

  2 okt 2020

Fyyy faaan... 🙉🙉🙉

  2 okt 2020

Jag har redan anv mig av spotifys 90-tals-listor.. (och mina egna) men tänkte mer ifall någon ville ha specifika låtar :)

  2 okt 2020

Misstänkte det 😍

Observera att priset för inträdet har höjts till 75 kr pga höjda utgifter.. 😔💜
Jag som hade en perfekt klädsel på ljus. Tänk om. Hmm. Nu lär jag hem och rota 😇
Åh vad jag önskar att jag kunde! ❤️❤️❤️
Recensioner

Tack för en underbar kväll, det var hemskt roligt. ??

fantastisk kväll med sjukt bra stämning

Den bästa kvällen i hela månaden ??

Oersättligt, exceptionell stämning och underbara människor så långt ögat nådde!

Sjukt trevligt och vi fick en massa energi/kram

Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
29 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
45 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.