Logga inBli medlem

Onsdagsbus, 200 kr killar & par, 0 kr tjejer.   INSTÄLLT

Onsdag 7 oktober 2020, klockan 20:00 — 00:00
📍Mölndal  (Västra Götalands län)  
Medlemskap krävs.  Föranmälan krävs.
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Vi har öppet under ansvar med enbart max 44 gäster. Vi ber er inte komma till oss med förkylningsymtom! Är ni oroliga ska ni inte komma heller, vi vill inte att någon ska må dåligt av ett besök hos oss på något sätt. Så AVBOKA via MEJL om ni är tveksamma till att besöka oss!

Onsdag på Amante är en avspänd happening där allt kan hända ;) Vi hänger i loungen, badar bastu eller går in i lekrummen om man så vill, helt utan måsten.

Kom in i värmen och njut!

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg.

För att besöka oss måste man var inskriven medlem, även som gäst till befintliga medlemmar.  Killar som vill komma själv ska läsa www.amante.se/singelkillar först,  par och tjejer kan registrera sig direkt på hemsidan.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nya par och tjejer anmäler sig första gången via mejl, nya killar ringer först och låter sig intervjuas.

Observera att kvällen är en okvoterad medlemsträff (till en viss gräns), så det kan bli många killar och färre par och tjejer. Du kan se hur många som kommer av varje sort på hemsidan, där godkända medlemmar anmäler sig.

Entrén är 200 för killar och 0 för tjejer på onsdagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->
Denna händelse är inställd

(Logga in för att se medlemsinfo)   http://www.amante.se   clubamante@hotmail.com   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Nio anmälda, 2 tjejer, 1 par och 5 killar. Jag vill inte dra igång att bädda allt och hålla på... Skulle haft bara en stackare med ryggskott till hjälp också :)

Har ju märkt att det är färre intresserade en onsdag så det blir väldigt få när någon annan har öppet, dvs nu när covid inverkar, förr var det inte så.

Sen påverkar en viss könssjukdom också med folk som medicinerar, folk som väntar på provsvar och andra oroliga. (Det blir dock inte bättre att gå till en annan klubb då det är en hyfsad andel samma personer där...) Men det är alla gånger värt det i längden att prata om könssjukdomar trots att det kortsiktigt kan drabba en vad gäller antalet gäster!

I helgen är det dock 26 bokade på fredag och 43 på lördag så det är bara mittiveckaneffekt det handlar om. Ni är välkomna då! -eller nästa vecka.

Kram Mirre
  7 okt 2020

Om det är nån som har fler frågor för idag så finns jag i ett hagabad nära mig :)

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

Deltagare
1 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.