Ladies First - Impact play ABC (with workshop!)

Tisdag 10 september 2019, klockan 18:00 — 23:30  Stockholm  (Stockholms län)  

⚠ Föranmälan krävs   ⚠ Annat krav (se nedan)  
Fest eller utlevnadsevenemang specifikt för kinkykulturen   (Logga in för att se medlemsinfo)  

clubladiesfirst@gmail.com 

Det är allas ansvar att minska spridningen av covid-19. Läs gärna aktuella råd från Folkhälsomyndigheten.
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Svenska
Engelska
Ladies First – Impact play ABC

VIKTIGT! Detta är ett event fritt från parfym, nötter, citrusfrukter och dominanta cis-män!

Att bli verifierade av oss samt förskottsbetalning krävs för att delta!Vänligen läs ALL information i eventet, även in du deltagit vid tidigare event!!!


Ladies First är en, femme, domme, queer, icke-heteronormativ event/fest som sker andra tisdagen varje månaden och som är utformad för att vara en avslappnad och bekväm miljö där vi kan vara oss själva. Här kan vi socialisera och träffa andra men vi har framförallt fokus på lek och vill uppmuntra de deltagarna som vill att leka. Det finns inget krav på förmåga eller erfarenhet, nyfikenhet är mer än tillräckligt och du kommer att hitta människor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Utrustning och utrymme är där för att användas så låt fantasin löpa fritt, vi välkomnar all samtyckt lek (även edgeplay)!

Vi har anordnat dessa fester i över ett år men tidigare har de bara varit privata event för endast inbjudna, men sen i maj har de varit öppna event.

Datum: 10/9-2019
Tid: 18.00 - 23.30 (Dörrarna är ENDAST öppna mellan 18.00 – 20.00, inget insläpp efter kl 20.00. Dock startar workshopen 19.00 så vill du medverka i den så måste du vara på plats senast 18.45)
Var: Mindre än 15 minuter (med kollektivtrafik) från T-centralen, Stockholm.
Adressen får du efter betalningen inkommit till oss.
Kostnad: 50 SEK !!! ENDAST SWISH OCH FÖRSKOTTSBETALNING !!!
Förbud att medföra: Dominanta Cis-män, nötter, parfym och citrus. Vi har deltagare som är mycket allergiska mot nötter, citrus och parfym så undvik det. Och dominanta cis-män vill vi bara slippa ändå :-P)
Sista dag för anmälan och betalning: 8/9-2019 (se information om avanmälan under "Avanmälan" )

För att delta, klicka på den här länken: forms.gle/Ty2pnxQknpdCmZ458 och fyll i formuläret. Det är den enda deltagarlistan vi använder och den vi utgår ifrån, d.v.s. har du inte anmält dig via denna SAMT betalat via swish så räknas det inte och du kommer inte få adressen.
Par/sällskap måste anmäla sig en och en (även om de har gemensamma profiler på DS), gärna swisha separat också om det går!

Hur du anmäler dig: Eftersom vi vill vara säkra på att inga dominanta cis-män deltar på våra event så har vi gjort ett tre-stegs-system för alla som vill delta.
Steg 1: Du måste anmäla dig via vårt formulär ( forms.gle/Ty2pnxQknpdCmZ458 ) och fylla i ditt namn, Darkside-nick, m.m. Vi kommer då kolla din Darkside-profil för att se att du tillhör vår målgrupp (d.v.s. att du inte är en dominant cis-man samt att du är väldigt HBTQ-vänlig).
Steg 2: Du får vårt Swish-nummer, swisha oss 50 SEK.
VIKTIGT! Meddelande på Swishen: ditt Darkside-nick.
Steg 3: Du får adressen till eventet.
Obs: Om namnet på ditt swish-konto verkar “manligt kodat” och du har skrivit att du är dominant/top på din DS-profil så kommer vi dubbelkolla innan du får adressen. Vi förstår att vissa kvinnor med transbakgrund inte ändrat sitt juridiska namn än men för att undvika dominanta cis-män måste vi tyvärr dubbelkolla med vissa. Vi ber om ursäkt för det.
Swishnumret (och därefter adressen) kommer inte skickas ut så fort du anmält dig/betalat. Vi kommer skicka ut det med jämna mellanrum under anmälningstiden.

Tema: Impact play ABC
Ta med dig dina redskap och en top/bottom (om du har nån, en får naturligtvis komma utan sällskap också) och lek järnet!
Några deltagare kommer ha möjlighet att få låna redskap om de behöver men det kommer inte räcka till alla så om du har egna redskap så ta gärna med dom.
(annan lek är naturligtvis tillåten men all impact play premieras).

Tottis (Your_ NightWish) och Kimpe kommer hålla en workshop om Flogging och Impact Play i början av kvällen. Vi har haft Impact play-workshops tidigare där vi försökt täcka in så stor vidd som möjligt men eftersom det är stor variation mellan kunskaps-/erfarenhetsnivån hos våra deltagare så har vi nu beslutat att vi kör en basic workshop, en ABC helt enkelt, för de som vill lära sig (eller repetera) grunderna inom impact play. Senare I höst/vinter kommer vi ha en mer djupgående workshop.

Dresscode: Kom i det du känner dig mest bekväm, fantastisk och trygg i (men lämna mjukisbyxorna hemma). Vi uppmuntrar naturligtvis också allt som passar in i temat!

För att bli insläppt: Dörrarna till eventet kommer vara öppna 18.00 – 20.00 och det är endast under den tiden du kan komma in. INGET insläpp efter 20.00. Och eftersom vi kommer ha en workshop på detta event så vill vi att de som ska delta på workshopen kommer senast 18.45. Om du inte ska delta på workshopen så kan du naturligtvis komma efter 18.45 (och fram till kl 20.00) men var då tyst och lugnt så du inte stör workshopen.

Avanmälan: Om du anmält dig via formuläret och har swishat oss och sen inser att du absolut inte kan komma så godtar vi avanmälan fram till och med samma dag som anmälningstiden tar slut, d.v.s. 2 dagar innan eventet, om du vill ha avgiften på 50 kr tillbaka. Om du avanmäler dig senare kommer du inte få någon återbetalning.


Vi tar in 25 gäster maximalt. Vi kommer att kontakta dig om du är på väntelistan och inte bland de 25 första, om någon tar tillbaka sitt intresse kommer nästa person i tur att komma in. Men har du anmält dig och får förhinder så ber vi dig att avanmäla dig snarast så någon annan kan få din plats istället.


Om du har några frågor, var god och skicka ett PM här på Darkside eller maila oss på: ClubLadiesFirst@gmail.com


Du hittar vår policy (på engelska) här: goo.gl/msspMU


Vi tolererar inte intolerans. Alla är skyldiga att respektera varandras rätt att vara där och vara sig själva och vi accepterar inte intolerant språk eller beteende. Utrymmet är skapat för att queera ska känna sig trygga och accepterade men du är välkommen vare sig du är hetero, LGB, icke-binär, trans, cis, asexsuell eller hur du än definierar dig (förutom som dominant cisman). Precis som det låter på namnet så är Ladies First ett event som drar primärt åt femme. Om du har några frågor, fråga oss direkt. Vi förbehåller oss rätten att be dig att lämna dig om du är respektlös.


Ladies First-eventen anordnas av Tottis (Your_ NightWish), Kimpe, MissMadigan och liebling.
Vi har tillsammans väldigt många år på scenen och har anordnat och organiserat många olika event under en lång tid.
Om du har frågor gällande Ladies First och våra fester så fråga vänligen via den profilen (LadiesFirst) och inte våra privata profiler.

//LadiesFirst Crew

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Jag använder Pure Neatsfoot oil för grundoljning av läder och Horseman's One Step för skötsel av läder.
www.milsta.se/shop/product/neatsfoot-oil10…
www.petstop.se/Absorbine-Horseman's-On…
Porten är låst
  10 sep 2019

Kommer!

Längtar tills imorgon, 😍.
Måste avstå den här gången, hoppas att ni får en fantastisk kväll ♥
Längtar tills vi jag kan komma!
⇓ Visa alla ⇓
Hur är parkeringsmöjligheterna?
  2 sep 2019

Så vitt vi vet så finns det. Men andra deltagare har varit där men bil förut.. vi åker alltid kollektivtrafik själva.. :)

  2 sep 2019

I vilken riktning från centralen ligger lokalen?

  2 sep 2019

Platsen skickade bara ut till de som anmält sig och swishat in..

  2 sep 2019

Jag var mest intresserad om i vilken riktning så jag bedöma hur lång tid det att köra hem, jag bor i Karlskoga.

  5 sep 2019

Blondie, har du redan hittat hit du tar dig dit med bil?

  5 sep 2019

Ja jag tar bilen, jag ska ju hem i natt.

Endast 12 platser kvar nu, sista anmälnings-/betalningsdag är om en vecka! 💜💜
undergivna killar välkomna?
  29 aug 2019

Ja, undergivna killar är välkomna men alla måste ha ett antal verifieringar annars blir en inte insläppt på våra fester.

  29 aug 2019

Hur menar du verifieringar?

  30 aug 2019

Att folk du känner på ds har verifierat att du är du.

  31 aug 2019

Om du är helt ny är Ett bra tips att gå på exempelvis måndagsfikat eller en pubkväll för att lära känna nya människor

Jag är jätte sugen men vet inte om jag kan komma iväg från schemat ;(
  27 aug 2019

Hoppas du kan 💜

Oh. Måste gå.
Någon som är sugen? 😘🤛
  26 aug 2019

😍

  26 aug 2019

jag! 💖

  26 aug 2019

❤😍

PEPPEN!
Det enda var att rutan för frivillig mailadress var obligatorisk, så jag fyllde bara i lite bs där ^^
  25 aug 2019

Vi kollar på det :) Tack för att du sa till :)

  26 aug 2019

Funkade för mig nu 😉

Recensioner

Ni är så duktiga!! Längtar så nästa del av work-shopen :)

MAGISK KVÄLL! Ni är både kunniga inom ämnet och pedagogiska i ert utlärande! Lärde mig massor och som vanligt genomsyrades kvällen av skratt, värme och glitter <3

för två erfarna kändes 2h föreläsning innan lek som väldigt lång tid, kanske mest för att vi inte hade tänkt stanna så sent men inte kunde börja innan 21. ni är dock väldigt duktiga på att hålla i såna här evenemang, ni lär ut bra grunder, och jag hade en trevlig kväll <3

Ni deltagare är bäst!!!! <3<3 Vi ser fram emot att göra nästa del av workshopen inom kort :-D

?

Trevligt o avslappnat som vanligt!

Härlig kväll med mycket bra info. Ser gärna en "def" efter dagens abc. Skönt att kunna använda sina nya kunskaper efteråt.

Tack för en trevlig och lärorik kväll som avslutades med att jag piskades skönt och härligt.


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

21 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
42 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.