Kinky Pride Party

Fest eller utlevnadsevenemang specifikt för kinkykulturen

(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.LUSThuset firar Pride med ett gigantiskt sista party
Sista festen i lokalen - alla är välkomna!

Ta med dig dina vänner och gå direkt från Regnbågsparaden till
LUSThuset och festa tillsammans med andra kinksters hela natten.
Inget medlemskap behövs - alla är välkomna - BDSM-utövare, swingers,
fetischister, queers, alla HBTQIA+ samt såklart alla våra allierade!


HUR GÖR JAG FÖR ATT FÅ VARA MED?
Det är bara att komma - ingen föranmälan, inget krav på medlemskap - betala i dörren med kort, Swish eller kontanter. Entréavgift 150:- person.
Insläpp mellan 18.00 och 22.00 eller tills det är fullt. Vi har över 1500 medlemmar och släpper in max 130 så det finns risk att det blir fullsatt denna sista episka kväll! Observera att vi INTE släpper in berusade personer! Vi kommer dessutom prioritera medlemmar, vänner och personer som kommer tillsammans med sina vänner eller partners. Vi kommer endast släppa in ett begränsat antal singelmän utan varken medlemskap eller sällskap.


VAD HÄNDER PÅ DEN HÄR FESTEN?
Fram till klockan 23.00 har vi lite tystare musik i hela lokalen så att alla kan mingla och vara sociala eller ha utlevnad. Klockan 23.00 öppnar dansgolvet på första våningen och DJ JUDGE ser till att hålla dansgolvet välfyllt fram till 01 när DJ Yours Truly tar över fram till stängning.

På första våningen finns förutom omklädningsrum, dusch och bastu även en stor lounge med bar där du kan köpa alkoholfri dryck, fika och något enkelt att äta. Det kommer också att finnas ett område för utlevnad på första våningen fram till klockan 22.00

På andra våningen finns dels en större sal med massor av plats för att ha BDSM-utlevnad, replek, sex eller annan typ av utlevnad. Det finns ett klinikrum och ett flertal mindre privata rum för avskild utlevnad och ett stort landningsrum där det ska råda tystnad. Du får göra i princip vad du vill så länge det finns samtycke före, under samt efteråt och det inte stör andra gäster. Andra våningen kommer hela kvällen vara öppen endast för personer som avser att ha utlevnad tillsammans, oavsett vilken typ av utlevnad och oavsett vilken typ av konstellation ni är en del av. Du kan alltså inte gå upp på andra våningen ensam eller ens med en polare.

Utomhus har vi en stor helt insynsskyddad uteplats med en rökhörna, en mobil- och fotohörna med en fin scen så att alla som vill kan ta bilder på varandra och vi har byggt lite sitt- och ståplatser för fint utomhusmingel.


KVÄLLENS PROGRAM
18.00 - 22.00 (eller tidigare om det blir fullt) Insläpp
18.00 - 23.00 Fotohörna utomhus (ta egna bilder)
18.00 - 22.00 Biktstol på första våningen
22.15 Välkomsttal och dansstopp - lek för masochister
22.30 Dansgolvet öppnar!
03.00 Festen avrundas

VAR LIGGER LUSTHUSET?
Föreningen LUSThusets lokaler ligger i Högsbo i sydvästra Göteborg. Adressen är Victor Hasselblads gata 15 och det är ett stort, ljusgrått trähus. Ingången är genom den stora svarta metallporten på framsidan.
Det finns en stor gratisparkering intill lokalen. Med kollektivtrafik tar du dig till Marklandsgatan och byter där till buss 82 eller 758 som går till hållplats Amalia Jönssons gata som ligger 200 meter från lokalen.


KAN JAG BYTA OM PÅ PLATS?
Ja, det finns gott om plats både för att duscha, basta och byta om, vi har till och med en fin sminkstation!

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?
När vi har fest hoppas vi förstås att du vill klä upp dig eller klä av dig! Klä dig så att du känner dig fin, vi har ingen dresscode!

HUR FUNGERAR DET MED VÄRDESAKER?
På den här festen måste du själv hålla reda på dina värdesaker, de går inte att lämna in i baren. Lämna inga värdesaker i garderob eller omklädningsrum. Mobiltelefon får ENDAST användas i baren för att betala och i särskilt mobil- och fotohörn utomhus.

HUR FUNGERAR DET MED ALKOHOL?
Vi säljer ingen alkohol. Du får däremot ta med dig egen alkohol så länge du lämnar in den i alkoholgarderoben i baren. Blir du full så kommer du bli ombedd att gå hem.

HUR FUNGERAR BAREN?
Vi säljer läsk samt alkoholfri cider och öl. Du kan köpa fika, isglass, chips, frukt, vegansk korv med bröd samt Billys pizza, både vegetarisk och vanlig. Du kan även hyra handduk. Vi bjuder på kaffe, te, godis och salta pinnar.
I baren betalar du antingen med ett klippkort som du köper i entrén, med kontanter eller Swish. Vi tar inte kort i baren, endast i entrén.


REGLER SAMT VETT OCH ETIKETT
Totalt foto och mobilförbud i hela lokalen samt utomhus med undantag för särskild mobil- och fotohörna. Nolltolerans mot fylla, droger och sex mot ersättning. Det som sker på festen stannar på festen. Acceptera andras olikheter, hos oss välkomnar vi mångfald. Se till att ha samtycke före du rör vid någon. Följ inte efter någon eller stirra på någon - på LUSThuset pratar vi med varandra. Ta ansvar för dina vänner och påminn dem om reglerna. Om någon bryter mot regler eller vett och etikett tveka inte att säga till värdarna eller barpersonalen.

Varmt välkommen önskar föreningen LUSThuset
Läs mer om oss på vår hemsida

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Jag är så oändligt tacksam och glad att jag med hjälp av Lasse och övriga styrelsen fick uppfylla en mångårig dröm om en egen klubb. Jag ångrar ingenting och som jag sa igår, jag ger inte upp! Till hösten kommer vi finnas någonstans på något sätt! Och jag har många år kvar att leva så vem vet, en vacker dag kanske jag får chansen igen! Min kärlek för alla i crew, alla medlemmar och vänner är enorm och min överlägset bästa belöning för allt jobb är att få vara orsaken till att nya relationer uppstår. Att se underbara människor hitta varandra och ha roligt tillsammans är min största drivkraft!

Ps. förlåt att jag skrek i mikrofonen, det var första gången jag använde mikrofon 😬
  16 jun 14:20

  16 jun 15:52

Sagt det förut, säger det igen. Tack, VÄRLDENS bästa ulrica.
PS. Du skötte det helt ok. Mikrofonteknik är inte helt enkelt. I mitt jobb stötar jag ofta på folk som har som jobb att tala i mikrofon och ändå inte lärt sig hur man gör.

  16 jun 20:36

Du gjorde det bra och vi hörde dig bra och det va fint!

  16 jun 22:07

Han bara besöka er en gång, men var ett superbra ställe. Hoppas ni kommer återuppstå i en ännu vackrare skrud.

  18 jun 02:45

Jag hade en helt fantastisk fest!!! Och min partner som gick på eran för första gången tyckte de va den bästa han varit på! Som alltid är ni på topp. Ser så mycket fram emot att ni lyckas hitta nåt till höst ♥

Samtliga vi medlemmar i Göteborgs kinky community är Lusthusets crew oändligt tack skyldiga för ert engagemang, passion, företagsamhet och drivkraft, och er vilja att uppoffra er för att VI ALLA ska få de trevligaste, bästa, snuskigaste, härligaste festerna i stan! Utan er hade gbg-scenen varit mycket fattigare! Ni är ovärderliga för oss alla, och tro inte för ett ögonblick att allt ert slit varit förgäves, för det har varit oändligt uppskattat! Från djupet av mitt hjärta; TACK! ❤
  16 jun 13:31

Instämmer till 100%

  16 jun 13:55

  16 jun 14:21

Instämmer! ❤

  17 jun 23:38

Instämmer till 1000%

Vilken em/kväll/natt! Helt underbara gäster som verkligen bjöd på sig själva, vilken magisk Crew som slitit som djur i veckan för att fixa den bästa festlokal som Göteborg någonsin har haft. Ett extra stort tack till ulrica som slitit för alla logistik och förberedelser innan festen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, du är den bästa festarrangören jag någonsin träffat. Det var många gäster/Crew som ädrig ville att festen skulle sluta. Det blev otroligt känslosamt på slutet (är fortfarande ledsen), med mycket kramar, mycket tårar och en massa kärlek. FAAAN att det tar slut. Jag älskar er alla från djupet av mitt hjärta. Peace and LOVE!
  16 jun 11:42

Tusen, tusen tack för allt ni är och vad ni skapat! Lusthuset kommer alltid finnas med i mitt hjärta, och jag är hejdlöst tacksam för att ha fått ha det som mitt andra hem så länge det varade. Massa massa kärlek! ❤❤❤

  16 jun 11:59

Vi älskar dig också Lasse! Allt du har gjort och allt du är. Det vi har skapat kommer alltid att finnas kvar i historieböckerna!

  16 jun 13:07

  16 jun 14:23

Som Oordningsmannen skriver, vi älskar dig också! Du har ett gigantiskt hjärta med plats för väldigt många och efter ett välbehövligt sommarlov kommer du vara redo för ”Livet är en fest igen”! 😘

  16 jun 15:41

Enormt stort tack till dig Lasse. Du är så bra och fin på alla sätt. TACK❣️❣️❣️

  16 jun 15:45

❤❤❤

  17 jun 18:06

🌈 TACK ❤️🧡💛💚💙💜
Tack crew - ni var otroliga!
Tack alla gäster - ni är bäst!
Tack huset för att vi fick låna dig ett tag!
  16 jun 14:42

Så här ser minnesväggen ut idag, söndag

  16 jun 15:47

❤❤❤❤😢😢😢😢

Hej! Jag glömde mina högklackade skor på den svarta förvarings hyllan. Dom är beigea kan någon av er snälla skriva till mig så kanske jag kan komma och hämta dom när det passar för er?
  16 jun 11:11

Är där efter kl 18.00 på tisdag, välkommen då.

  16 jun 13:43

Kan jag komma och hämta mina kvarglömda örhängen också?

  16 jun 14:16

Absolut

⇓ Visa alla ⇓
Platser kvar, insläpp till 22!
  15 jun 21:43

Woop woop! 20 minuter kvar!

110 nu, vi kör till 150! Välkomna!
Ca 80 insläppta, gott om plats!
  15 jun 20:03

Fortfarande plats kvar. ☺️

Ca 60 insläppta nu.
Finns grill?
  15 jun 18:38

Nej det gör det inte. Men finns vegankorv och mycket annat .

Nyf😃Kul om nån håller uppdatering hela tiden. Och om det är mkt folk, kanske nån som faller mig i smaken 😊Då får jag komma och introducera mig, skön dialog små flörta😉
  15 jun 18:35

Telefonförbud så räkna inre med det.

Superuppklädd och på väg! Håller tummarna att det inte är fullt när jag kommer fram vid 19.30 \o/
Vi är på väg NU!!
  15 jun 17:53

Suspensionpunkt upphängd och testad. Ready for usage. 😈

Har ni börjat släppa in redan? Inte en kotte här nu
  15 jun 17:45

Inget insläpp före 18.

Hur många är där nu?
  15 jun 17:44

Vi öppnar kl 18 så bara crew.

Nära nu...
Hur ska jag ens kunna sova i natt? Jag är så uppspelt, detta kommer bli bästa festen ever!
❤️🧡💛💚💙💜
  15 jun 00:01

NUUUUU blev det lördag!

  15 jun 02:12

Nu kom jag hem! Zzzzz sen vakna och PAAAAARTYYY!!! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

  15 jun 09:24

Nio timmar kvar!

  15 jun 09:31

Jippi 💃🏼🏳️‍🌈💋🎶

  15 jun 11:01

Sju timmar kvar!!!!!

  15 jun 11:48

6h 12min

  15 jun 13:21

4h 9min

  15 jun 16:29

1h 31 min

  15 jun 16:45

1h 15min

💃🏻 Dansstopp för masochister: 🕺🏻
Dansa! När musiken stannar står du blick stilla! Klarar du inte det blir det konsekvenser! Antingen av Sadist-mode-Ulrica eller din partner.
Tips till partners: omöjligt höga skor, fjärrstyrda saker som vibrerar eller elektrifierar samt jobbigt osymmetrisk bondage passar utmärkt i en så här lek 😈😜😆
  15 jun 10:38

Hahaha! Klockrent upplägg!😂😂
Tur jag aldrig dansar😂

  15 jun 10:43

OBLIGATORISK medverkan för samtliga i crew! 😛

  15 jun 10:48

Hmm... rotting, kärleksloop eller straffpinne? 😈😛😇

  15 jun 10:49

Nice try!😂
Men jag har tänkt köra utan skor och vara omöjlig att utsätta för ovanstående leksaker🙄😇😂

Kanske kan hitta någon machocist att plåga däremot🤔😈

  15 jun 10:50

Kärleksloop?😂 Väldigt underhållande namn på nåt elakt😂

  15 jun 10:58

Det blir ju så kärleksfulla märken... ♥

  15 jun 10:59

Ja snygga blir de iaf!😁

  15 jun 11:32

😁

  15 jun 11:33

JAAAAA VAD KUL 😂

  15 jun 11:52

Omg vad har jag gett mig in i😅😂🙈

  15 jun 11:52

😈😈😈😈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈😈😈😈😈😈🏳️‍🌈🏳️‍🌈😈😈😈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈😈😈😈😈😈😈😈😈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈😈😈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

  15 jun 12:03

Dansa OCH stryk alltså!? Kan det bli bättre? 😍🙌🏽🌈

  15 jun 12:25

Dans? Oh, shit... Det är bortom mina gränser... 😔

Blir grymt kul. Spänd på att få träffa nya likasinnade :-)
När bör vi gå dit tror ni ? för att vara säker på att komma in
  15 jun 09:59

För att vara helt säker på att komma in skulle vi rekommendera att komma före 20.

  15 jun 10:40

Observera dock att vi prioriterar medlemmar, vänner och gäster som kommer i sällskap med sina vänner eller partners.
Vi kommer släppa in ett mycket begränsat antal singelmän som varken är medlemmar, vänner eller kommer med sällskap.

I morgon ska det bli 25 grader så vi kommer kunna utnyttja vår fantastiska och helt insynsskyddade uteplats! Vi har inrättat en rökhörna, en mobil- och fotohörna med en fin scen så att alla som vill kan ta bilder på varandra och vi har byggt lite sitt- och ståplatser för fint utomhusmingel. Vi har dessutom utnyttjat ett tidigare icke inrett rum så att det nu finns massor av mer yta för utlevnad på andra våningen.
Detta innebär att vi kan ta in lite fler gäster så vi är ganska säkra på att alla som vill vara med kommer få plats! OM det skulle bli fullt så skriver vi det här i eventet så att ingen åker till festen förgäves.
  14 jun 10:36

Låter helt underbart! Räknar timmarna nu 😍🌈

  14 jun 10:37

  14 jun 18:03

Åh ha det bäst!!!🌈👏🏻🥰

  14 jun 19:00

Underbart🙌

  14 jun 23:17

Snart lööööööördag!!!

Behöver ni fortf crew?
  14 jun 19:24

Du kan vara barnvakt åt mig😘❤

  14 jun 19:58

Och åt oss 😇

  14 jun 20:10

Tsss. Säkert att jag skaffar barnvakt åt min trollunge för att sitta barnvakt åt era! 😝

  14 jun 20:13

😘😂

  14 jun 20:24

Jaaaa jag tycker det låter som en jättebra idé ju!!🤔🤪😍

  14 jun 20:26

Missunnsamma smådjävlar! 😝 Skaffa er egen jefla barnvakt! This mommy needs her fun! 😜

  14 jun 20:26

Annanfara, jag tycker vi röstar! 😂

  14 jun 20:27

Hahaha, love you 😘

  14 jun 20:28

Gör ni det så behandlar jag den som riksdagen 1967. 😝

  14 jun 20:32

😂😂😂👍🏻

  14 jun 20:44

Nej tack, alla platser är fyllda!

  14 jun 20:49

Toppen! Tack för svar! 😚

  14 jun 20:52

Jag röstar som Pixie!!🤣👌🏻

  14 jun 20:55

Hehe, om frk NSI trilskas får vi helt enkelt övertyga henne. *plockar fram diverse attiraljer och nynnar glatt*

  14 jun 20:56

Tack för era röster i denna rådgivande folkomröstning. Då er sida vann med 67% gör nu riksdagen precis som tänkt från början och skiter i era råd. Och era röster. Peace out! Håll till höger 1 september! Puss!

  14 jun 20:58

💋🤣🤪

  14 jun 20:58

😂😂😂

  14 jun 21:09

Märkligt att det inte har kommit någon affärsmodell för barnvakt till kinkyfester...

  14 jun 21:11

Hmmm, ser potentiell extra inkomstkälla här 🤔

  14 jun 21:25

🙌 åh natt-dagis för kinky-iga päron!!

  14 jun 21:27

Lägg er i byggplanerna för nya Sesam! Borde finnas utrymme för ett natt-dagis där...

  14 jun 21:28

Hahahahaha👏🏻🥳

  14 jun 21:32

Now we’re talking! 🙌

  14 jun 22:34

OMG... undra vilka skrik som kommer höras mest, ungarnas eller deras päron🤔

Vi avslöjar nu kvällens andra DJ! Mellan 01 och 03 spelar Yours Truly och han lovar fullt ös på dansgolvet!
@JacL, Balkklämma och riggtillbehör är packat till imorn. 👍🏻😛
Hur ser det ut på crew-sidan? Behövs fortfarande hjälp? Jag kan hoppa in någon timma eller två!
  14 jun 15:58

Vi skickar PM!

Massor av vackra själar har hjälpt till hela eftermiddagen att städa, möblera, pynta och förbereda. Vi är så redo nu!
❤️🧡💛💚💙💜
  13 jun 18:54

  13 jun 20:30

Möbleringen på övervåningen alltså! Så peppad nu 😍

  14 jun 06:51

Ja, tack för dina idéer och hjälp både uppe och ute! 😘

  14 jun 10:31

PEPPAD!! Varför är det en HEL DAG KVAR!! Villhöver NUUUU!! 🕺🏼🕺🏼

funderar på att fira min födelse dag där.
  14 jun 06:52

Självklart ska i det!

  14 jun 10:29

That’s a no brainer!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Jag har lagt av mig, men här är ett försök:

Avskedssång (Mel. Trettiofyran)

Detta hus har varit vårat uti nästan ett helt år
Detta hus har varit vårt och vi har lämnat våta spår
Detta hus det har vibrerat ut av lust och stön och skrik
Men nu har vi blivit vräkta och vi packar våra piskor i panik

För nu är slut på heta nätter
Ja nu är det färdigt här för gott
Nu ska hela huset tömmas
Nu ska alla verktyg bort
Så vi tar farväl och stora tårar rullar på var kind
Nu är slut på heta fester
Nu går lustens hus i himlen in

Detta hus i svart och guld det släppte aldrig solsken in
Men var ack så generöst med bara rumpor, lack och skinn
Det har sett så många skrev men aldrig klagat ens en stund
Bara saligt observerat glada kukar i både fittor, röv och mun

Men nu är det slut på heta nätter...

Här i huset har vi knullat tills vi inte kunde stå
Här i huset piska' mastern varje rumpa gul och blå
Ja vårt hus det har stått stadigt för en massa snusk och erotik
Så nu samlar vi ihop oss och drar iväg med ett orgastiskt skrik

Ja nu är det slut på heta nätter...

(Förbättringsförslag är välkomna. Den kan fortfarande bli perfekt till på lördag.)
  12 jun 20:35

Precis så 🔥❤️😢

  12 jun 20:49

Alltså, du levererar idag. Den ena fyndigheten efter den andra. Detta är ju briljant!

  12 jun 21:46

Vi fixar sånghäfte! Allsång 22.00! ❤

  12 jun 22:38

Underbsrt! Bra jobbat, Polly!!🙌

  12 jun 22:53

Så grymt bra! 👏👏👏

  12 jun 23:42

😭

  13 jun 20:22

Helt suveränt polly!!
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Neeej så tråkigt att jag missar sista festen! 😔 Men är så glad för att jag fick uppleva denna häftiga lokal i alla fall en gång! Tack alla som jobbat så hårt med detta och hoppas verkligen något liknande kommer snart.❤🏳️‍🌈
Hur tidigt får man vara där om man vill vara säker på att komma in då? 😅
  11 jun 20:31

Helt säker? När det öppnar.

  11 jun 22:43

Vi öppnar 18.00 prick 💋

  11 jun 22:49

Menade med kö och så, med antal platser tänkte jag på :)

  12 jun 06:59

Med tanke på det enorma intresset för festen och då vi aldrig har arrangerat denna typ av fest så har vi tyvärr ingen historik att titta tillbaka på, så vi har tyvärr ingen aning om när man måste vara där för att få komma in, men så tidigt som möjligt är ett bra tips.

  12 jun 17:44

Okej tack :)

  13 jun 09:24

Känns som man kommer missa paraden för att vara där i tid? 😢

  13 jun 09:28

Kan tyvärr bli så

  13 jun 18:50

Lugna er nu! Vi har gott om plats, det räcker att ni kommer vid 18, ingen idé alls att komma tidigare ☺️

Verkar som det är sugna på fest? ;-)) Vi är så taggade, denna fest kommer att gå till historien!

Eller vad tror ni? Peppa på i kommentarsfältet, bara gå bananas!
  11 jun 20:40

I’m going 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
YAAAAAS! ❤️🧡💛💚💙💜🖤

  11 jun 20:57

Så SJUUUUUKT pepp!!!!

  11 jun 21:01

🧂🧂🧂🧂🧂🧂
Skulle peppra på men hitta bara salt🤔😉

  11 jun 21:26

Toka!! 🤣🤣🤣🤣

  11 jun 21:47

När är nästa Sunset, Brott och straff? ;-)
🙌

  11 jun 22:25

A.S.A.P!!! 😝

Förklara gärna kring "alkohol garderoben" :)
  10 jun 05:17

Alkoholgarderoben innebär att du förvarar din alkohol hos oss i baren och kommer och hämtar hos oss när du vill ha påfyllning.

  10 jun 08:14

Cool 🙌 har garderoben kyl?

  10 jun 09:41

Det finns en kyl. 😁

  10 jun 16:54

Går även att förvara alkohol dryck som inte ska stå i kyl som t.ex. whiskey, rödvin.

  10 jun 17:09

Ja, självklart, det är till och med lättare. 😁👍

  10 jun 17:50

En kyl? Jag klarar bara att dricka om det är vääääl kylt 😢 blir orolig nu haha

  10 jun 18:26

Bra Inga problem, det finns en frys.😜

  10 jun 19:50

Med kyl menas en drickakyl inte hushållskyl

  10 jun 20:50

Vad är det

  10 jun 20:51

Tänk en sån som står i Ica där de har kall läsk

  10 jun 20:53

www.rancold.com/drickakyl-sd-429-1
🙄

  10 jun 20:59

Finns det frys?? 😍 Glassdrinkar ❤

  10 jun 21:00

Tack för infon 👏

  10 jun 21:02

Jello shots

  11 jun 13:50

Vi vill påpeka att som vanligt har vi låg tolerans för berusning. Vi kan vägra servera dig din egen alkohol. Tydligt påverkade gäster kommer avvisas från festen.

  11 jun 14:05

Tack för info 👏

Länk till Västtrafiks trafikinfo om ändringar på grund av Regnbågsparaden på lördag: www.vasttrafik.se/trafikinformation/west-p…
  11 jun 13:45

Ändringarna gäller endast mellan 14.30 och 18.30. Men räkna med att vissa störningar och förseningar kan hålla på längre. Detta innebär att för att komma till Marklandsgatan från Bältespännareparken där paraden avslutas så måste en först gå till någon av följande hållplatser:
1:an: Brunnsparken läge C
2:an Handelshögskolan
3:an Hagakyrkan
7:an Brunnsparken läge C/D
Buss 16 Brunnsparken läge C
Buss BLÅ Centralstationen läge K

Påverkas inte:
8:an
Buss ROSA
Buss 758 och 82 från Marklandsgatan till hållplats Amalia Jönssons gata som ligger 200 meter från festlokalen.

77 på "Deltar" i eventet och ytterligare 1300 medlemmar som inte finns här på Darkside. Tror det kommer löna sig att hänga på låset när vi öppnar 😅
  10 jun 21:42

Någon som kör direkt till Lusthuset efter paraden? Mitt ekipage är långt bak i ordningen och jag vill inte gå miste om min plats på festen pga. långsamma bussar 😅

  10 jun 21:50

Förmodligen jag.

  10 jun 22:02

Då får du hemskt gärna hojta när du vet mer 🙌🏽

Stämmer det att festen tar slut kl 01 redan? Efterfest?
  10 jun 05:15

Nej, festen håller på till 03:00. 😊 Det har blivit något feltryck bara.

  10 jun 07:49

Paaaaaartyyyyyyyyy all night party aaaaaaaaaaall niiiight
💃🕺🏼🥂🍾🎉🎊🍻🥳🥳🥳

  10 jun 07:54

Tack för att uppmärksammade oss på misstaget, det är åtgärdat.

Varmt välkommen!

  10 jun 08:14

Supert 🔥🔥

  10 jun 17:42

Tror nog denna festen kommer hålla på tills ingen ansvarig orkar hålla sig vaken längre...

  10 jun 17:59

Mmm, festen ingen vill ska ta slut. 🌈🥰

  10 jun 18:03

Jag tycker vi håller oss vakna till soluppgången och lite till!

  10 jun 19:56

💃🕺🏼💃🕺🏼💃💃🕺🏼🕺🏼👯‍♂️👯‍♀️🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♂️🕺🏼💃🕺🏼💃💃🕺🏼💃🕺🏼🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

tvär taggad😬😎 så hoppas inte få jobba i helgen.😔
Sounds gay. Im in
Sweet 😀
🕺🏼💃🏻🎶🍑🍆⛓
Jippi.. det närmar sig
Är ju så nyfiken av mig småländska kan nån tala om varför polyflaggan har pi tecknet? Är det i genomsnitt 3.14 personer i ett polyförhållande? 🤔
  10 jun 17:06

Så kan* 😠 korkade autokorrekt

  10 jun 17:21

Enligt Wikipedia:
The poly pride flag consists of three equal horizontal colored stripes with a symbol in the center of the flag. The colors of the stripes, from top to bottom, are as follows: blue, representing the openness and honesty among all partners with which we conduct our multiple relationships; red, representing love and passion; and black, representing solidarity with those who, though they are open and honest with all participants of their relationships, must hide those relationships from the outside world due to societal pressures. The symbol in the center of the flag is a gold Greek lowercase letter 'pi', as the first letter of 'polyamory'. The letter's gold color represents the value that we place on the emotional attachment to others, be the relationship friendly or romantic in nature, as opposed to merely primarily physical relationships.

  10 jun 17:39

Tack

Villhöver lördag NUUUUU!!!
Bara en vecka kvar! Håll ut! 💪🏼
  8 jun 21:34

Det är för väl att det är en vecka kvar så att jag hinner hämta mig från i torsdags. 😄

  8 jun 23:58

Woop woop whip whip

Vi har äran att presentera DJ JUDGE! Direkt från domarbåset till DJ-båset med målet att ALLA SKA DANSA tar DJ JUDGE över dansgolvet klockan 23 och kör tills ingen orkar mer!
  8 jun 13:22

Whoop whoop

Varför lämna lokalen??
100 personer bara. Brukar det räcka eller blir det fullt snabbt?
  3 jun 13:14

Det är lite olika, ibland har det blivit helt fullsatt och just till den här festen så rekommenderar vi att man kommer tidigt för att vara garanterad plats.

  4 jun 12:27

Jobbigt om man åker ner och sen inte kommer in 😅

  4 jun 12:51

Insläpp kl 18. Vi hinner paraden innan 💋

  4 jun 13:01

Ja, det är tänkt att en hinner vara med på paraden och sedan åka direkt till festen för att vara säker på att få plats.

  4 jun 22:06

Dags för en tur till Götlaborg och Lusthuset 😊

Bestämt nu. Vi kommer!! Får en fantastisk mental bild från Aristocats, när snubbarna spelar och marscherar ut ur huset som rasar ihop bakom dom!
En BRAKfest med andra ord!!!
  2 jun 12:17

Alla snubbar vill ju vara katt!

  2 jun 12:23

  2 jun 12:24

Exakt Siri 🎵🎶🎶🎵🎶

En fribiljett till den som först gissar vilken låt följande textrad är tagen ur: "stora tårar rullar på min kind"!
  25 maj 13:08

Trettifyran/34 heter väl låten?

  25 maj 13:13

STORT GRATTIS benice! Du har vunnit en fribiljett till Kinky Pride Party! Du kommer få ett PM som du visar upp i entrén när du kommer. Varmt välkommen!

"Ja, nu är det slut på gamla tider
nu är det färdigt inom kort.
Nu ska hela rasket rivas,
nu ska hela rasket bort.
Så jag tar farväl
och stora tårar rullar på min kind.
Nu är det slut på gamla tider,
nu går trettifyran i himlen in"

  25 maj 13:50

Per Myrberg sjön den. 😉

  25 maj 14:24

"Trettifyran" är en låt som är så taktfast att även en tondöv kan skriva (ny) text till den. Exempelvis jag.

  25 maj 14:30

Då tycker vi att du skriver en ny text och så har vi allsång på festen! 😅

  25 maj 14:45

Varför skriver jag saker som jag tänker på fel ställe? *bokar tid hos min terapeut*

  25 maj 15:42

:-D

  25 maj 15:53

😆😆😆

  25 maj 15:58

Men ös på med ord och fraser om allt som hänt i Huset så lovar jag att leverera. SirDomin8or kan kanske fixa lite komp så att massorna vågar klämma i?

  25 maj 15:59

Kommer sannolikt jobba på SubKult i Trollhättan den helgen.

  25 maj 16:08

En liten ljudfil kan väl befinna sig på två fysiska platser samtidigt? ;-)

  25 maj 16:12

Förvisso. Nu är jag ju ingen musiker direkt och har fullt upp dom kommande veckorna. Så det finns säkert bättre kvalificerade personer just för det. 😊

  25 maj 16:20

Så synd. Hoppas nån annan nappar på kompet.

  25 maj 16:23

Två på ukulele hade vart kul. 😝

  25 maj 16:43

Eller varför inte två rottingar och en single tail?
Musikaliska dominanter och rumpor med bra resonans anmäler sig här!

  25 maj 16:57

👍🏻🤣🤣🤣

Vi söker crew till den här festen! Du är glad, social, ansvarsfull och ställer inte in samma dag. Du jobbar antingen 16-22 eller 22-03 och är gäst med fri entré resten av tiden. Vi behöver folk i baren, i entrén och allt-i-allos. Skriv ett PM till vår profil!

Vi söker även någon som vid fint väder vill sälja grillat i vårt inhägnade uteområde. Du står själv för grill och livsmedel (gärna även veganskt alternativ) och tar själv såklart alla intäkter. Du får tillgång till kylskåp/frys och elektricitet. Vana krävs. Skriv ett PM till vår profil!
  21 maj 15:30

Vi söker ytterligare 1-2 personer till för första passet 16-22 och 3-4 personer till sista passet 22-03. Ställer du upp på sista passet så får du utöver fri entré till festen även fri entré till fredagslusts sommaravslutning den 31 maj!

Platsen för att grilla/sälja grillat är också ledig, alla tips är välkomna!

"Alla är välkomna"
Så underbart inkluderande! 👌
Vad härligt med en riktig brakfest efter paraden! ♥
  18 maj 20:06

Ja, vi vi tänker avsluta med flaggorna i topp och med en fest som alla kommer minnas riktigt länge!

  18 maj 21:06

Det är bara att tåga vidare direkt till Högsbo. Ta med ombyte. Handduk finns att hyra på plats för 20:-

Let's TEAR THE HOUSE UP!

  18 maj 20:32

Vi kommer dedikera en vägg på första våningen för alla som vill lämna ett avskedsord till lokalen. Mellan den 16 och 30 juni ska lokalen tömmas och allt säljas - håll utkik efter mer information om detta!

Nu är det slut på fribiljetter för idag 😅
Men kom gärna förbi vårt bord på GOTHENBURG BDSM & FETISH FAIR fredagen den 31 maj - då kommer det finnas chans till fler fribiljetter!
En fribiljett till den som först ger en korrekt uttolkning av följande förkortningar:
CMNF
CBT
MDLB
OTK
DM
  18 maj 19:54

Cloth make, naked female
Cock n ball torture
Mommy dom, little boy
Over the knee❤
Dm vet jag inte. Tänker på direct message. Men känns inte snuskigt nog. Tänker även på dungeon master från dd😂

  18 maj 20:01

Näääääästan rätt!

  18 maj 20:03

Åh jag vill inte fuska med Google juu. Är något av orden rätt?

  18 maj 20:04

Alla utom sista och den är väldigt nära!

  18 maj 20:04

Dungeon master finns ju i BDSM-världen också, den som håller koll på att allt går rätt till.

  18 maj 20:07

Mer könsneutralt heter det...

  18 maj 20:08

Tänker också på dungeon master.

  18 maj 20:09

Ja just de. De finns något liknande dungeon master. Men för mig att de heter något annat inom bdsm som är rätt likt.
Tror ju inte de är dungeon man. Dungeon moderator? Dungeon monitor? Dungeon mister? Nä vafan

  18 maj 20:09

Dungeon monitor?

  18 maj 20:10

Dungeon Monitor

  18 maj 20:12

STORT GRATTIS PollyPerhaps! Carmilla hann visserligen före men hon har ingen nytta av en fribiljett eftersom hon ska crewa. Du har vunnit en fribiljett till Kinky Pride Party! Du kommer få ett PM som du visar upp i entrén när du kommer. Varmt välkommen!

  18 maj 20:12

CMNF= clothed male, naked female
CBT = cock and ball torture
MDLB = Mommy Dom little boy
OTK = over the knee
DM = dungeon monitor

  18 maj 20:13

Är inte dungeon master könsneutralt? 🤔

  18 maj 20:14

Master = man Mistress = kvinna Monitor = neutralt

  18 maj 20:17

Carmilla får ett tröstpris - en fribiljett till vår sista fredagslust den 31 maj, grattis! Du kommer få ett PM som du visar upp i entrén när du kommer. Varmt välkommen!

  18 maj 20:17

Ah, visste inte man fick delta om man skulle arbeta. Tänkte jag kunde ge till en vän om jag vann en biljett. Men jag följer domarens regler. :)

  18 maj 20:18

Nu skrev väl alla visserligen samma minut. Vet inte vad som avgör vilken kommentar som kommer först?

  18 maj 20:20

Ah, ni tänker så! 🤗

  18 maj 20:21

Jag tänker också att master är neutralt. Men de är väldigt ofta den manliga versionen blir den vedertagna. Förutom titlar som är kvinnodominerade, som sjuksköterska 😂

  18 maj 20:21

Vi ber om ursäkt, visst var din kommentar med rätt svar högst upp Obstinate och alltså först. Hurra, du vinner också en fribiljett till Kinky Pride Party! Du kommer få ett PM som du visar upp i entrén när du kommer. Varmt välkommen!

En fribiljett till den som först namnger/förklarar alla sju flaggorna i bannern i en kommentar nedan!
  18 maj 16:41

Regnbågsflaggan (HBTQ+)
Rubber Pride
Panflaggan
Här är jag osäker men gissar på Fotfetischflaggan?
Polyflaggan
Transflaggan
Läderflaggan (och, i vissa sammanhang även tolkad som BDSM-flaggan).

  18 maj 17:54

1 fel :-)
Någon annan som vill försöka?

  18 maj 18:53

Rengbågsflaggan
Rubberpride
Panflagga
Swinger lifestyle flaggan
Polyflaggan
Transflaggan
Läder, latex och BDSM flaggan

  18 maj 18:56

STORT GRATTIS Babbel - den gula är swingersflaggan! Du har vunnit en fribiljett till Kinky Pride Party! Du kommer få ett PM som du visar upp i entrén när du kommer. Varmt välkommen!

  18 maj 19:20

Nämen! Hade ren tur att jag hittade den på Etsy 😂 Tack så mycket! ❤️

  18 maj 19:49

Bdsm-flaggan har en triskelion men är rätt lik fetisch-flaggan ^^

  18 maj 20:03

Jag ska förövrigt ha min igen. Och bara den sen 😏

En fribiljett till den som först svarar korrekt på följande fråga: vilken månad och vilket år återuppstartade Lasse och Ulrica Relaxklubben på Sesam i Göteborg?
  18 maj 19:09

november 2015

  18 maj 19:10

November 2015?

  18 maj 19:10

Attans! Skulle just skriva november 2015!

  18 maj 19:10

STORT GRATTIS Milliway! Du har vunnit en fribiljett till Kinky Pride Party! Du kommer få ett PM som du visar upp i entrén när du kommer. Varmt välkommen!

  18 maj 19:12

Tack, va kul!

  18 maj 19:20

Grattis! :)

Recensioner

Tack för en festen! Vår första gång på klubb någonsin.. oförglömlig?

Kommer sakna lokalen så sjukt mycket! Bästa människorna och arrangörer någonsin <3

Tack för en superkväll. Kommer sakna Lusthuset. Det har varit en fantastisk tid med bra BDSM fester. Suveränt jobb Ulrica och Lasse med crew. Vi syns till hösten på nytt ställe! ?????

Bästa värdarna, bästa crew, bästa festen, bästa lokalen. Fantastiskt upplägg, fantastiska människor. Allt är bara bäst och fantastiskt ?

Tänk varje gång träffar jag någon ny superduper! En ynnest att jag har fått uppleva det här stället!.

Kvällen var de bästa av mitt liv lära känna nya vänner och sorgligt säga hejdå hus som har gett mig så många möjligheter av min nya liv mm . Jag tacksam över alla som vill lära känna mig .

Bättre fest än så kunde det inte bli. Så mycket kärlek och glädje och samtidigt sorg över att det är över. Men jävlar vilket värdigt avslut. Det ni gör för kinkyscenen är ovärderligt. Ni skapar rum för oss som utgör den att få vara fria ??

Första gången på ett sådant evenemang. ÖVER förväntan, fantastiskt roligt.

Magisk kväll! Huset, människorna, glädjen! Tack Lusthuset och tack till er fantastiska i styrelsen som ordnat denna trygga njutningsboning! Ni är helt jävla fantastiska!! TACK! ??

Otroligt trevlig kväll! Tack så mycket!

Bästa festen jag gjort och varit på. KÄRLEK!!!

Fantastisk fest (!) och fina underbara människor. Vilket ställe, vilket jobb ni har gjort och vad ni påverkat scenen med er trygghet, gästfrihet och glädje. Sorg över att detta fantastiska ställe stänger blandas med känslor av tacksamhet och lycka. Tack ni som skapat en sådant plats, tack alla fina jag fått möjligheten att få träffa och tack för att personligen ha fått ett nytt perspektiv på "klubblivet" på flera plan <3

Tack alla för ett underbart avslut!

Min första erfarenhet av tillställningar som detta. Supernöjd på alla vis.

Den här festen alltså <3 <3 <3

Resurrection please.

Vilken fantastiskt härlig sista fest!

Helt otroligt,vilken fest! Tack alla gäster, Crew och fina, fina vänner. Det blev otroligt känslosamt mot slutet och det var många, många som inte vill att natten skulle sluta. Många tårarm kramar och kärlek blev det. Jag älskar er alla, ni är helt fatastiska.

Tack som fan alla, vilken kväll!

Fantastisk avslutning! kommer verkligen att sakna lusthuset !!

"Kallna och sumpa livets gåva Eller brinna upp som supernova" - flaggan i topp och årets fest! Tack alla inblandade!

Så kul! Underbar klackarna-i-taket-kväll! Tack till personal, deltagare och hus!

Wow!!! Vilken kväll

Lycka och sorg på samma gång. Vilken känslostorm! ??

Thank you all for an awesome evening

Speciellt tack till Singla som var bedårande ljuvlig igår. Best in show!

Fin kväll, tack för den här tiden!

Tack för en underbar kväll!

Älskar Lusthuset, älskar er, och jag älskar hur kvällen blev den perfekta hyllningen till allt vad huset varit. Från botten av mitt hjärta, TACK!! Tusen tack!

FANTASTISKT BRA KVÄLL!! Kan inte tänka mig ett bättre avslut! /bartendern

Så trevlig kväll! Tack alla för denna festen, så tråkigt att det var sista festen där. Fantastik lokal, tacksam att jag hann komma på en fest där i alla fall. ?

Exceptionellt var namnet. Tack alla för en helt underbar kväll!

Exeptionellt bra mottagande och underbar lokal

Tack för allt <3 Underbar fest och underbara människor.

Så många härliga rumpor som smiskades och skakades.. Heja heja all underbara människor som fixade bästa avslutet. ???

Den här festen kommer ingen av oss att glömma!

Alltså bara SÅ SJUKT JÄVLA UNDERBART KUL avslutning!! TACK ALLA som varit med!! I LOVE YOU FREAKS n PERVS!! <3<3<3<3

Bättre avslut kunde det inte bli. R. I. P Lusthuset. You will be missed!!!

Bästa festen på länge! Alla var guld! ??

Så fantastiskt! Hjärtat är fullt av både kärlek och sorg. Tack!

God natt LUSThuset ??

Mysig lokal och fina människor.

Hoppas att ni kommer tillbaka

Trist att det är över.. men ett underbart avslut att ha kvar i hjärtat,tack!

Älakar Lusthuset

Har träffat så många fina nya människor ikväll. Tack alla! <3


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

109 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
188 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)