Ladies First - Needles & Pins!

Fest eller utlevnadsevenemang specifikt för kinkykulturen

Tisdag 14 maj, klockan 18:00 — 23:30  Stockholm  (Stockholms län)  

clubladiesfirst@gmail.com 

Föranmälan krävs   Annat krav (se nedan)  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Svenska
Engelska
Ladies First – Needles & Pins!


VIKTIGT! Detta är ett event fritt från parfym, nötter och dominanta cis-män!

Att bli verifierade av oss samt förskottsbetalning krävs för att delta!Vänligen läs all information i eventet!!! (Detta gäller även de som gått på våra fester tidigare, nya rutiner!)


Ladies First är en, femme, domme, queer, icke-heteronormativ event/fest som sker andra tisdagen varje månaden och som är utformad för att vara en avslappnad och bekväm miljö där vi kan vara oss själva. Här kan vi socialisera och träffa andra men vi har framförallt fokus på lek och vill uppmuntra de deltagarna som vill att leka. Det finns inget krav på förmåga eller erfarenhet, nyfikenhet är mer än tillräckligt och du kommer att hitta människor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Utrustning och utrymme är där för att användas så låt fantasin löpa fritt, vi välkomnar all samtyckt lek (även edgeplay)!

Vi har anordnat dessa fester i över ett år men detta event är det första som är offentligt, tidigare har de bara varit privata event för endast inbjudna.

Datum: 14/5-2019
Tid: 18.00 - 23.30 (Dörrarna är ENDAST öppna mellan 18.00 – 20.00, inget insläpp efter kl 20.00)
Var: Mindre än 15 minuter (med kollektivtrafik) från T-centralen, Stockholm.
Adressen får du efter betalningen inkommit till oss.
Kostnad: 50 SEK !!! ENDAST SWISH OCH FÖRSKOTTSBETALNING !!!
Sista dag för anmälan och betalning: 12/5-2019 (se information om avanmälan under "Avanmälan" )

För att delta, klicka på den här länken: forms.gle/8iFN3xZNNzKYbfAE6 och fyll i formuläret. Det är den enda deltagarlistan vi använder och den vi utgår ifrån, d.v.s. har du inte anmält dig via denna SAMT betalat via swish så räknas det inte och du kommer inte få adressen.

Hur du anmäler dig: Eftersom vi vill vara säkra på att inga dominanta cis-män deltar på våra event så har vi gjort ett tre-stegs-system för alla som vill delta.
Steg 1: Du måste anmäla dig via vårt formulär ( forms.gle/8iFN3xZNNzKYbfAE6 ) och fylla i ditt Darkside-nick, m.m. Vi kommer då kolla din Darkside-profil för att se att du tillhör vår målgrupp (d.v.s. att du inte är en dominant cis-man samt att du är väldigt HBTQ-vänlig).
Steg 2: Du får vårt Swish-nummer, swisha oss 50 SEK.
VIKTIGT! Meddelande på Swishen: ditt DS-nick.
Steg 3: Du får adressen till eventet.
Obs: Om namnet på ditt swish-konto verkar “manligt kodat” och du har skrivit att du är dominant/top på din DS-profil så kommer vi dubbelkolla innan du får adressen. Vi förstår att vissa kvinnor med transbakgrund inte ändrat sitt juridiska namn än men för att undvika dominanta cis-män måste vi tyvärr dubbelkolla med vissa. Vi ber om ursäkt för det.

Tema: Needles & Pins!
(Ja, det kommer vara mycket nålar och blod synligt på denna fest, är det inte din grej så föreslår vi att du kommer på nästa fest istället!)
Nyfiken på nålar och/eller blod eller redan en inbiten vampyr? Oavsett – detta är eventet för dig!
Först kommer det bli en workshop om needleplay/playpiercing av Tottis (Your_ NightWish) och Kimpe och efter det kommer de som vill ha möjligheten att testa på både rollen som top och/eller bottom (alltså både att sticka och bli stucken). OBS: Om du vill testa på det som top (alltså vara den som sätter nålar i någon annan) så är det bra om du har med dig en egen bottom/mottagare eftersom vi inte kan lova att någon annan deltagare vill låta dig testa på dom. Att sticka sig själv är däremot alltid en möjlighet och Tottis kommer visa hur en enklast gör det också, om intresse finns.
Efter workshopen är det “fri lek” för alla som vill!

Dresscode: Kom i det du känner dig mest bekväm, fantastisk och trygg i (men lämna mjukisbyxorna hemma). Vi uppmuntrar naturligtvis allt som passar in i temat: d.v.s. medical eller annat som passar bra ihop med nålar och blod!

För att bli insläppt: Dörrarna till eventet kommer vara öppna 18.00 – 20.00 och det är endast under den tiden du kan komma in. INGET insläpp efter 20.00. Och eftersom vi kommer ha en workshop på detta event så vill vi att de som ska delta på workshopen kommer senast 18.45. Om du inte ska delta på workshopen så kan du naturligtvis komma efter 18.45 (och fram till kl 20.00) men var då tyst och lugnt så du inte stör workshopen.

Avanmälan: Om du anmält dig via formuläret och har swishat oss och sen inser att du absolut inte kan komma så godtar vi avanmälan fram till och med samma dag som anmälningstiden tar slut, d.v.s. 2 dagar innan eventet, om du vill ha avgiften på 50 kr tillbaka. Om du avanmäler dig senare kommer du inte få någon återbetalning.


Vi tar in 25 gäster maximalt. Vi kommer att kontakta dig om du är på väntelistan och inte bland de 25 första, om någon tar tillbaka sitt intresse kommer nästa person i tur att komma in. Men har du anmält dig och får förhinder så ber vi dig att avanmäla dig snarast så någon annan kan få din plats istället.


Om du har några frågor, var god och skicka ett PM här på Darkside eller maila oss på: ClubLadiesFirst@gmail.com


Du hittar vår policy (på engelska) här: goo.gl/msspMU


Vi tolererar inte intolerans. Alla är skyldiga att respektera varandras rätt att vara där och vara sig själva och vi accepterar inte intolerant språk eller beteende. Utrymmet är skapat för att queera ska känna sig trygga och accepterade men du är välkommen vare sig du är hetero, LGB, icke-binär, trans, cis, asexsuell eller hur du än definierar dig (förutom som dominant cisman). Precis som det låter på namnet så är Ladies First ett event som drar primärt åt femme. Om du har några frågor, fråga oss direkt. Vi förbehåller oss rätten att be dig att lämna dig om du är respektlös.


Ladies First-eventen anordnas av Tottis (Your_ NightWish), Kimpe, MissMadigan och liebling.
Vi har tillsammans väldigt många år på scenen och har anordnat och organiserat många olika event under en lång tid.
Om du har frågor gällande Ladies First och våra fester så fråga vänligen via den profilen (LadiesFirst) och inte våra privata profiler.

//LadiesFirst Crew

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Vi vet att ni efterfrågade en lista med länkar, vill bara säga att den kommer men vi har inte haft tiden att sammanställa den ännu.... Sorry!
Någon frågade om mina "skosnören", nu har jag hittat länken! Alla borde ha!
Www.hickies.eu
7bland vill livet nått annat än man tänkt sig.
Jag kommer inte kunna komma ikväll! 😔
  14 maj 18:24

:(
Hoppas du kan komma någon annan gång :)

  14 maj 21:53

Det hoppas jag verkligen! :)

  14 maj 23:04

Saknade dig baby!

  14 maj 23:38

Vi får hänga snart Engillinn

  15 maj 06:12

❤️ Ja

Hej, tyvärr måste vi lämna sjukåterbud
  14 maj 16:19

Så tråkigt. Hade varit kul att ses 🙂

Krya på er. ❤

  14 maj 16:23

Instämmer, ni får väl bjuda på en fika vid tillfälle istället

  14 maj 18:06

Visade sig att jag inte kommer iväg I kväll heller. Livet. Vad det ska lägga sig i ibland!

Fika låter som en toppen idé!

  14 maj 19:32

Hänger gärna på😊

  14 maj 20:39

kör inbjudan via den andra kanalen:-)

  15 maj 01:35

Yep

Jag har gått och hamnat på sjukhus så jag kommer inte kunna dyka upp ;( Hoppas ni andra får en astrevlig kväll!
  14 maj 14:51

Tråkigt att höra.. Hoppas att du är okej, och att vi ses nästa gång. ❤

  14 maj 20:40

Tack. Ha så kul i kväll. Jag avundas er❤

⇓ Visa alla ⇓
Porten till gatan är låst så jag kommer inte in, vad gör jag?
Jag måste tyvärr också lämna återbud ☹️
Hoppas verkligen att någon på listan kan få min plats, och hoppas verkligen att denna workshop kommer gå någon mer gång!
Eventet är nu fullt! De som anmäler dig härnäst kommer att hamna på vår väntelista.

Vill en bli inbjuden till vårt nästa event automatiskt, dvs kunna anmäla sig bland de första å då bli säkrad en plats, så är det bra om en lägger till LadiesFirst som vän här på DS :-)

Ha en fantastisk söndag allihopa!!! ♥
Nu är det endast en plats kvar så att anmäla sig nu ger alltså ingen säker plats eftersom nån annan kanske är snabbare. Men vi kommer meddela de som anmäler sig härnäst om de fått en säker plats eller står på väntelistan. Vi är sååååå taggade för festen, whoop!!!!
Nu finns det endast 4 platser kvar innan vi kommer börja tillämpa "väntelista", så vill du gå så bör du anmäla dig bums!
Det kommer finnas utrustning för needleplay på plats för de som vill testa på.
Vi uppskattar om de som tar del av materialet kan/vill ge en liten donation till oss för materialet, OM en känner att en kan avvara några kronor vill säga.
Har du egen utrustning så uppmuntrar vi att du tar med den! :-)

PS: Påminner även de som ställt sig som "Deltar" men inte anmält sig via formuläret att de måste göra det, annars räknas inte anmälan och man får inte swishnummer eller adress till eventet.
Å påminner alla som inte bestämt sig ännu om att söndag är sista anmälningsdag!
Peace out! ♥
Hoppas det blir fler gånger, själv op jag axeln dagen innan och har ingen möjlighet att ens försöka sticka nålar i någon annan
  8 maj 16:19

Oj!

  8 maj 16:45

Ja var hos ortopeden igår och fick op tid på måndag.

  9 maj 17:25

Fan vilken tur att du fick tid så snabbt. ❤ kommer sakna dig

  9 maj 17:32

Tack, jag kommer att sakna er

Det verkar kul... det var länge sedan jag var med i nållekar sist. Och nu har jag dessutom fått två perfekta små nåldynor på bröstkorgen :)
Vi vill vara med men får svårt hinna till kl 20 pga jobb
Låter väldigt kul men jag jobbar då :-(
  30 apr 18:49

Men attans...
byt pass med någon? :)

Recensioner

Det är ni, deltagarna, som är så fantastiska att det blir så lyckat! TACK för att ni ville dela kvällen med oss, det var underbart! <3

Supermysigt. Tack till arrangörerna och till alla som ville sticka! ??

Fucking amazing kväll ??

Igen! Igen! Igen! ???

Jättekul och härliga människor :)

HELT UNDERBART - NI ÄR BÄST! ???

Needles och medical staples! Love!


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

23 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
52 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)