Club Sunset Brott och straff

Fest eller utlevnadsevenemang specifikt för kinkykulturen

Lördag 25 maj, klockan 18:00 — 01:00  Göteborg  (Västra Götalands län)  

http://www.clubsunset.se   info@lusthuset.org 

Medlemskap krävs   Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.

När:
Lördagen den 25 maj klockan 18.00 till 01.00

Var:
LUSThuset i Högsbo i sydvästra Göteborg, 10 minuter från centrum

Om festen:
Favorittema i repris, sista gången i våra fantastiska lokaler och antagligen Club Sunsets sista fest!
Max 70 gäster. Mer en upplevelse än en fest. Mer utlevnad och sex än mingel och party. Mer lekstationer och edgeplay än dansgolv och alkohol. Mer kinky och hbtq än vanilj och norm. Många livsstilsutövare med utlevnadssällskap, inga nyfikna singlar. En fest för alla som vill kunna utöva BDSM som de gör hemma, gå in i sin bubbla, ha hårda sessioner eller krävande psykisk Dominans utan dömande eller skrämda blickar, utan att ta hänsyn till eventuella nybörjare eller oinvigda.

I linje med kvällens tema kommer vi inleda kvällen med en stor rättegång där alla som begått någon form av brott kommer att bli förhörda och dömda. På plats finns en åklagare och en domare som gärna tar emot egna bekännelser eller partners anklagelser. Den som bekänner eller anklagar skall själv föreslå ett lämpligt straff som antingen utfärdas av domaren, den skyldiges partner eller annan samtyckande gäst eller gäster. Har din slav rakat sig dåligt eller serverat ditt te försent? Har din ägodel börjat slarva på sistone eller "råkat" bruka fula ord? Har hen betett sig alldeles perfekt men du bara älskar att se hen förnedrad och straffad inför publik? Eller är det kanske så att du som är undergiven och/eller masochist har något förfärligt att erkänna?

Tveka inte att författa en kort anklagelse eller bekännelse! I skrivelsen ska det framgå ett namn på den utpekade, vad brottet består i, samt ett förslag på ett lämpligt straff som ska utdelas omedelbart. På plats dömer domare Sten Håård och det bestäms vem eller vilka som ska utfärda straffet - bödeln Skarp, åklagaren Fru O Rättvisa, en partner eller kanske någon ur publiken. Allt med glimten i ögat och med syfte att underhålla åskådarna. Om det blir väldigt många anklagade kommer ett urval att ske.

Fokus på festen är fysisk och psykisk BDSM-utlevnad. Musiken och dess volym är anpassad för utlevnad, det finns ett dedikerat landningsrum och samtalsnivån och samtalsämnena i lekutrymmena ska spegla aktiviteterna som försiggår. Socialt umgänge hänvisas till sällskapsavdelningen på första våningen. Då många människor blir kåta av att utöva BDSM är även mer renodlade sexuella aktiviteter tillåtna. Club Sunset är dock ingen swingerfest utan en BDSM-fest så om du ser någon ha utlevnad eller sex så är det inte fritt fram att fråga om du får vara med, sådant förhandlas fram i förväg. Om någon visar tydliga tecken på att vara ägd eller upptagen så prata i första hand med dennes partner. Tänk på att alla på festen är där med sällskap.

Insläpp till festen sker endast mellan 18.00 och 19.00 och festen beräknas hålla på ungefär till 01 på natten. Alkohol får var och en ta med själv och förvara i baren men någon berusning kommer inte att tolereras. Märkbart berusade personer kommer avvisas. Alkoholfri dryck utöver det som ingår finns att köpa i baren.

Kvällens program:
18.00 - 19.00 Insläpp.
19.15 Alla hälsas välkomna
19.20 - ca 20.00 Frivillig rättegång
20.00 - 01 Fri lek!

Dresscode:
Club Sunset har ingen dresscode. Vi uppmuntrar gästerna att klä sig så att ni känner er bekväma och upplagda för utlevnad. Om det så är i latexcatsuit, prinsessklänning, läderstring eller jeans. Passa på att förstärka er läggning, leva ut fantasier och bejaka eventuella fetischer, alter egos och inre karaktärer!

Vem får komma på festen:
Alla gäster måste vara medlemmar i föreningen LUSThuset och måste komma tillsammans med utlevnadssällskap. Kom två, tre eller fler men inte ensam. Det kan vara en partner, en dejt, en utlevnadsvän eller en kk, bara du har någon som du avser att ha utlevnad med under kvällen. Club Sunset är i första hand inget party för socialt umgänge, det är en arena för att utvecklas och utöva BDSM. Ett säkrare ställe att leka med en nyfunnen vän går inte att hitta! Arrangören förbehåller sig rätten att välja gäster bland de sökande för att gästlistan ska bli bra balanserad. Ansök om gratis medlemskap på www.lusthuset.org

Hur mycket:
Entréavgift är 200:- per person och betalas i förskott. Då ingår entré, te, kaffe och frukt. Betalningsinfo kommer i mailet du får när du har anmält dig. Avgiften ska vara oss till handa inom 5 dagar efter bekräftelsen. Vid återbud tidigare än 72 timmar före fest återbetalas avgiften. I baren finns det möjlighet att köpa alkoholfri dryck, fika och Billys pizza. Betalning sker med Swish, kort eller kontanter.

Regler:
På denna festen gäller RACK vilket innebär att edgeplay är tillåtet. I lekutrymmena är det de som har utlevnad som pratar. I landningsrummet ska det vara tyst. Totalt mobiltelefon och kameraförbud i hela lokalen, värdesaker kan lämnas i den bevakade baren. All utlevnad sker efter ömsesidigt samtycke och förhandling. Alla rengör efter sig vid lek. Har du några som helst problem med att se transpersoner, homosexuella, polysexuella eller på annat sätt normavvikande människor ha normavvikande utlevnad så stanna hemma. Club Sunset ska vara fullt av kärlek och fullständigt fritt från transfobi, homofobi, kinkshaming och annat som grundar sig i fördomar. Mer om regler samt vett och etikett på Club Sunsets hemsida: www.clubsunset.se

Ansök till festen såhär:
Fyll i formuläret på hemsidan: www.clubsunset.se . Svar erhålles inom 48 timmar.

Läs gärna recensioner från tidigare arrangemang med samma tema: FEST 19/1 2019


Välkomna önskar Club Sunset. Läs mer om oss på vår hemsida

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

TACK och en miljon pussar och kramar till världens bästa gäster!
TACK till kvällens fantastiska crew - wortH, Oordningsmannen, Max74 och naturligtvis Lejon_65
TACK Club Sunset för två magiska år!
  26 maj 10:34

Tack själva!!😍❤❤

  26 maj 10:49

Tack till ER för bästa stället. Och för ännu en hysteriskt rolig kväll.

  26 maj 10:52

Det var oerhört kul att få vara där. Tacksam för en (ny och) fin (eller vafan, det var inte fint, det var sjukt häftigt) upplevelse. Fina människor, bra rättssystem och juridisk personal.

Tragiskt att se hur illa vissa skött sig, men det rättades till av den eminenta domaren med support. :)

Kram

  26 maj 11:12

Hear Hear

  26 maj 12:22

Tusen tack till alla inblandade som gjorde kvällen möjlig ❤️

  26 maj 12:46

Tack själv!🖤 fantastisk kväll!

  26 maj 14:12

😚💕

  26 maj 14:24

Det är inte utan att det känns rätt vemodigt och rätt ledsamt, men vi skapade något helt unikt som aldrig funnits tidigare .Det som jag är mest stolt över är att vi lyckades med målet att skapa den tryggaste scenen som nog inte funnits tidigare

  26 maj 14:26

Ni är fantastiska!

  26 maj 15:36

Jag håller med, ni är fantastiska. Bästa festerna, skönast stämningen, total trygghet, fina människor. Jag hoppas på att Club Sunset kommer att stiga ur askan som fågel Fenix någon gång i framtiden och ta scenen med storm igen. Tusen tack alla för överjordiskt underbara fester. Puss och kram!

  26 maj 16:02

We can’t let Clubsunset die! Let’s put it in a cryo bed and wake it up when the time is right. ✌🏻👍🏻💪🏻🤙🏻👊🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  26 maj 16:06

Instämmer helt med SirDomin8or 🙌

  26 maj 16:09

🙏🏻

  27 maj 12:20

Tack så hämst mkt själva
Håller ändå tummarna att det på nått sätt kan komma tillbaks och ha den här sortens fest

Jag blev tillsagd att be om ursäkt för att jag skrek fel siffra under rättegången, FÖRLÅT HERR DOMARE! Hihi😁
  26 maj 15:08

Ursäkten godtagen ;)

Varför har jag en känsla av att det kommer hårda straff ikväll? *nervös vad Husse har I kikaren*
Ding dong ding dong klockan klämtar för de skyldiga, busiga, brattiga...
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
Hoppas att alla får en fantastisk kväll! ❤ Är med er i tanken.
  25 maj 15:58

Och du finns i våra. 🤗

  25 maj 16:33

❤️

⇓ Visa alla ⇓
Nu är det endast 10 platser kvar till festen i morgon sedan är det fullsatt. Vi håller festanmälan öppen på www.clubsunset.se till klockan 15.00 lördag. Tänk på att ansöka om medlemskap i god tid på www.lusthuset.org

Detta kommer bli vår allra sista Club Sunset-fest och vi planerar att sluta med flaggan i topp så tillsammans med er gäster kommer vi se till att det blir en legendarisk fest i morgon!
  24 maj 12:26

Som skapare av det unika konceptet Club Sunset är jag stolt över dess framgång, över alla helt fantastiska gäster som har delat med sig av sina intima och hisnande upplevelser samt över alla som någonsin har varit och kommer vara crew. Målet var att skapa en fest som jag själv skulle vilja besöka - den ultimata drömfesten där jag kan göra precis vad jag vill samtidigt som jag känner mig trygg med att alla andra är med på noterna.
Varmt välkomna i morgon - jag ska åklaga skiten ur er! 😅

  24 maj 13:54

Club Sunset 18/3 2017 - 25/5 2019
❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜

  24 maj 15:24

😊😂👍🏽

  25 maj 12:14

Festanmälan stänger 15.00! Vi ses ikväll!

  25 maj 13:55

...åklaga skiten ur er 🤣🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻

  25 maj 14:21

🤪😎☺️

Är det tillåtet med utlevnad i Duschen?
  24 maj 11:36

Ja, det är det absolut. Som överallt i lokalen gäller det att man städar efter sig. Om någon behöver duscha har de företräde :-)

  24 maj 11:37

Tack!

  24 maj 15:54

Man får alltså kissa i duschen? ;) Eller tom på någon i duschen?

  24 maj 16:04

Jajjamensan!

  24 maj 16:17

Dd: 🔥

Så där ja! Anklagelser och straff yrkan in skickat. Mwoahahaha 😈
Inväntar solnedgången med spänning!🌜⭐️💫🌙🌕
Domarperuken är pudrad, klubban är polerad, imorgon smäller det! Imorgon är det äntligen dags :)
Om ni har funderingar eller frågor kring rättegången, så tveka inte att höra av er!
Jag satt och funderade över syndiga och sadistiska planer igår. Både min exhibitionism och masochist-sida är i stort behov av tillfredsställelse.
Jag funderar lite på om det är ok att möblera om och om de är ok att låna den lilla scenen på övervåningen och ställa en bänk där. Var en liten enkel bänk Med lock som skulle funka. Förhoppningsvis får vi med oss mer masochistiska stjärtar och kan göra en liten rad av olydiga stjärtar för smisk och pisk🤤
  23 maj 12:41

Det är fritt fram att möblera om efter behag så länge det inte stör någon annans utlevnad!

Kan det bli lördag nu!? ⭐️✊🌈
  22 maj 18:17

Längtar!

  22 maj 18:48

Först ska vi ha onsdag! ☺️

  22 maj 19:06

Och AW på fredag så klart. 🤘🏻

  22 maj 22:43

😁

  23 maj 00:06

:)

Är så glad att se så många som har varit med sedan Club Sunset startade på gästlistan. Det blir både lite reunion och avskedsfest på samma gång! ❤️❤️❤️
  21 maj 22:50

😍😭

  21 maj 22:54

😃😢🥺😊

Nu är det bara 20 platser kvar till festen på lördag - om du/ni fortfarande tvekar så läs recensionerna från förra Brott och straff :https://www.darkside.se/?event=37348
  21 maj 10:00

Länken: www.darkside.se/?event=37348

Favorit i repris! Skratta så du gråter åt den förbluffade åklagaren Fru O Rättvisa, den snabbtänkte och elake domaren Sten Håård, den tafatte bödeln Skarp, alla indignerade och förorättade Dominanter och alla brattiga eller skuldtyngda ugisar. Men skrattar du bäst eller sist - ingen vet vem som blir anklagad härnäst!
  20 maj 10:09

Mindre än en vecka kvar nu! Åklagaren har mottagit flera fall redan och är som vanligt förbluffad över de fruktansvärda brott som begås!

  20 maj 19:20

😱 det är förfärligt att vissa inte verkar bry sig om regler och förordningar eller beté sig korrekt!! Än värre är ju att somliga inte ändrar sitt beteende ens efter tidigare domar och straff!!! 😱😱😱

Jag är supertaggad på att gå. Inväntar besked om sällskap så håller tummarna på positiv respons!
  18 maj 22:21

Planen ändrad. Blir brott och straff hemmavid istället 😂😂😂

Kläder valt i god tid♥
Sorgligt med sista sunset, men jäklar vad en får passa på nu sista gången och ha riktigt trevligt! Ni arrangörer har varit bäst!
Alla som kan måste gå!!
Ni vill inte missa! Hade nog roligaste kvällen på väldigt väldigt länge sist 😂☺️👌🏼
  17 maj 00:48

Och var så fin i buren. Som förövrigt är min ug’s favvoplats i lusthuset. 😋

  17 maj 06:29

Instämmer!
Men Gemmi, ska du inte komma? Saknar dig 😘

  17 maj 15:37

💋 saknar dig med fina du!

  17 maj 15:56

Tack 😉

  18 maj 09:32

😁

Jag söker folk som vill leka med min om det inte någon som vill leka med mig så kommer skita i att gå på det då .
  14 maj 21:49

Ja, på den här festen måste man ha med sig ett sällskap att leka med, annars kan man inte gå. Hoppas att du hittar någon. ❤❤

Fru åklagare, vart skickar jag mina anklagelser? Är viktigt då det rör sig om en återfallsförbrytare 😈😈😈😈😝😝😝
  6 maj 22:08

Skicka den till festanmalan@clubsunset.se tack 💋

  6 maj 22:52

Oki. Will do 😈😈😈

Anmäld ✅
Betalt ✅
😈😈😈😈😈😈😈😈😈
  6 maj 21:44

Det ska bli såååå skoj!!
Bara undrar hur jag ska klara mig undan och behålla min frihet😘

  6 maj 21:46

Återfallsförbrytare får alltid hårdare straff!!

Spännande 😱 Ler försiktigt 😇
Taaaaaaggad😍
Alltså, det här är de bästa festerna ever. Ååååååh vad jag ser fram emot detta! Prrrrrrrrrrr 😻
Sjukt taggad på detta! 😍😍
Klart att vi kommer! ❤😍
JAJAJAJAJAAAAAA!!! 😻😻😻😻
  24 apr 19:10

Excited much? 😉

  24 apr 19:11

Kanske lite. Heh 🙈

Förra omgången var ju kanske den bästa bdsm-festen någonsin, och då var ändå inte allt intrimmat. Det här kommer att bli legendariskt!
  24 apr 18:42

Episkt! Magnifikt! Oöverträffat!

Längtar redan! 😍
Recensioner

Tack. Så bra.

?

Hur kul som helst på alla sätt! Tack till all crew och underbara gäster.

Otroligt fina människor! Allt är bra ordnat??

Så grym fest och så många härliga människor

Tack!

Tack för en underbar fest <3

<3

Tack alla för en härlig stämning. Så tråkigt att det var sista Club Sunset i dessa härliga lokaler. Hoppas på nya spännande möjligheter med den grymma crew som gör så bra för så många <3

Härlig stämning, underbart tema, fantastiska människor och härligt att ”hänga” med likasinnade??

Pga livsomständigheter fick vi tacka för oss väldigt tidigt tyvärr. Men TACK alla för ännu en superkul Brott & Straff.

När jag fortfarande är vaken och pigg efter midnatt. Då är det en BRA fest!

En extra stjärna för de perfekta spellistorna ^^

En värdig avslutning för Club Sunset. Vi har haft förmånen att få vara gäster på alla Club Sunset och har bara gott att säga om konceptet, arrangemangen, gäster, crew och eldsjälarna i Lusthuset som gör detta för oss. Speciellt tack till Ulrica och Lasse som fått oss att känna oss så välkomna, värdefulla och speciella

Vilken avslutningsfest, hej och hå vad det går!

Dommaren tackar för sig. Ni är så fina, ni är så bra - gäster som crew. Puss och kram!

Helt slut... då har det vart bra...

Älskar er så himla mycket!! Superbäst på alla vis och lite till! <3 <3

Tack för en jätterolig kväll :)

En överraskningarnas afton. Fantastiskt kul.

Tack alla som gjorde kvällen så lyckad

Så vansinnigt roligt! Wow säger jag bara , tack för en suverän och skön kväll! :)


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

45 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
95 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)