Onsdagsbus, 150 kr kille, 0 kr tjej

Vaniljsex/swinging/gangbang/bastuklubb/porrklubb/\"parklubb\" eller liknande

Onsdag 1 maj, klockan 20:00 — 00:00  Mölndal  (Västra Götalands län)  

http://www.amante.se   clubamante@hotmail.com 

Medlemskap krävs   Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Onsdag på Amante är en avspänd happening där allt kan hända ;) Spontana eller planerade gangbangs, allmänt mys eller bara bastuhäng. Ingen kväll är den andra lik ;)

Alla medlemmar är välkomna, par, tjejer och killar. På besök i Göteborg? Det enda vi begär är att ni är inskrivna som medlemmar, ni singelkillar ringer först och blir godkända innan ni fyller i formuläret på vår hemsida. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Kom in i värmen och njut i vår varma bastu!

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nu kan alla medlemmar anmäla sig på hemsidan, logga in! Nya killar ringer alltid, nya par och tjejer anmäler sig via mejl.

Observera att kvällen är en helt okvoterad medlemsträff, så det blir automatiskt många killar och färre par och tjejer. Det går dock att se nu hur många personer i par, tjejer, respektive killar som kommer även onsdagar på hemsidan.

Entrén är 150 för killar och 0 för tjejer precis som vanligt, liksom medlemskapet är kostnadsfritt, utan kostnader längre fram.

Välkomna!
Club Amante

»-(¯`·.·´¯)->

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Hej Amante. Är ni medvetna om att ert inträde som särbehandlar efter kön bryter mot lagen och att ni kan få en DO anmälan mot er?
  24 apr 03:21

Känner till den lagen. Nu handlar det dock om att få fler tjejer att upptäcka denna världen, en värld där man som tjej FÅR uppskatta att ha sex, något som får en att må bättre med sig själv mentalt och fysiskt, vilket som jag upplevt själv, den enda kvinnan som driver klubb utan man i landet. (Med fina människor som agerar värdar på klubben som stöd förstås.) Jag verkar också för en jämställdare syn på bisexualitet, där inte bara tjejer utan även fler killar ska våga ta på varandra i swingermiljö, istället för att spela nåt machospel fast de egentligen vill...

Ingen tjej misstycker att de kan prova på detta gratis eller till lägre entré, ingen kille misstycker att det kommer fler tjejer, tjejer som kanske har betydligt lägre lön än killarna. Men vill du missunna dina medsystrar detta så tycker jag du ska anmäla varenda swingersklubb i landet.

  24 apr 03:35

En sak till. Något som verkligen maxar upplevelsen "må bra med sig själv" är gangbang, där man får njuta av flera händer på sin kropp, flera på en gång som uppskattar en som en är, lååångt ifrån bilden av den anorektiska fotomodellen som tros vara förhärskande. Om du jämför ser du nog att det finns klubbar som maximerar priset för killar medan vi gör tvärtom. Man kan be om ett enskilt gangbang hos oss, då kostar det 150 kr per person, medan andra arrangörer tar det tredubbla, plus hög medlemsavgift i många fall. Så vem är det du egentligen ska angripa, de som tjänar mest eller de som tjänar minst?

  24 apr 16:57

Jag har inte varit otrevlig och tycker din attityd är både tråkig och aggressiv. Jag är mycket väl medveten om den rådande heteronormativiteten i bdsm- och fetishvärlden och undviker själv flera klubbar pga den. Så nej, jag missunnar inte dig eller någon annan någonting. Jag tänkte att du kanske inte visste och jag ville bespara dig en eventuell DO anmälan. Du gör som du vill, men mitt förslag är att du i fortsättningen är lite trevligare mot dina medsystrar så att man faktiskt vill besöka din klubb, gratis inträde eller ej

  24 apr 18:22

Nu är det ju inte bättre än att man själv läser in tonfallet i det som skrivs, liksom du gjort med vad jag skrivit. Tyvärr gick det inte att läsa av en trevlig ton i vad du skrev heller. Och du vet kanske inte om hur infekterad klubbscenen är av folk som anmäler andra (klubbar/personer) för allt som går. (Å andra sidan kan man tacka anmälningar för bra saker som en nödutgång och brandtrappa hos oss) Naturligtvis går man i försvarsposition av ett påpekande som ditt, för man undrar ju ändå varför personen säger detta?
Finns gott om vänliga och trevliga medsystrar på Amante, som vet om att jag också är en vänlig och trevlig person. Har inga som helst problem med att du tagit illa upp av svar på tal. Har en fullbokad påskhelg bakom mig och det bara fortsätter.... Måste liksom inte pleasa alla. Puss på dig.

  6 maj 08:23

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)