Öppna upp - workshop för par

Workshop, utbildning, kurs o.dyl.

(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Är ni ett par som funderar på att öppna upp förhållandet? Då har ni hittat rätt!

Vad har vi som är vuxna nu fått för bild av kärlek från samhället runtomkring? Låttexter har handlat om att den andra är den enda. Filmer handlar om att hjältinnan våndas och slits mellan två kärlekar, men måste välja en. Att man ”inte ser någon annan” ses som ett tecken på att man är en kärleksfull partner. Avsteg från monogami framställs som karaktärssvaghet, humor eller exotiska avvikelser från vad riktig kärlek egentligen är.

Ändå har allt fler börjat ifrågasätta huruvida monogam tvåsamhet verkligen är det enda sättet att ordna relationer på.

Den här endagsworkshopen riktar sig till par som har valt att öppna upp sitt förhållande. Kanske har ni varit tillsammans länge, men vill nu förändra relationen genom att öppna upp. Kanske har ni precis börjat träffas och vill att den här relationen ska vara friare än era tidigare förhållanden. Kanske har en av er erfarenheter av att leva ickemonogamt medan den andre är helt ny på det, och ni vill få en mer jämn start. Kanske finns det redan personer utanför paret som ni vill dejta tillsammans eller var för sig, och ni vill få en så bra start som möjligt.

Om Tanja Suhinina
Tanja Suhinina är leg psykolog och sexolog, och en av Sveriges största experter på flersamhet. Hon har framträtt i media med såväl egna erfarenheter som debattinlägg och expertkunskap som psykolog som inriktar sig på relationer. Tanja Suhinina har bidragit med kapitlet om Polyamori i läroboken HBTQ+, och driver idag mottagningen Eros & Psyke där hon möter personer som hamnat i svårigheter i relations- och sexlivet.

Det praktiska
Lördagen 18 maj kl 9-16 med lunchpaus
1500 inkl moms/person
I workshopen ingår arbetsmaterial och personlig rådgivning från kursledaren. Workshopen är utformad på så sätt att det ingår övningar man ska göra med sin partner eller partners, därför får ni ut mest om ni kommer tillsammans.

Anmälan är bindande och sker genom hemsidan
Välkomna!


Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
1 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)