House of Femdom- FULLSATT

Torsdag 6 juni 2019, klockan 19:00 — 02:00  Göteborg  (Västra Götalands län)  

⚠ Medlemskap krävs   ⚠ Föranmälan krävs  
Fest eller utlevnadsevenemang specifikt för kinkykulturen   (Logga in för att se medlemsinfo)  

femdom@lusthuset.org 

Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
House of Femdom bjuder in till fest
- Gudinnornas kväll -


Pirrar det mellan benen när du tänker på femdom? Då är du välkommen till oss! Vi välkomnar såväl nybörjare som erfarna och vi blir extra glada över deltagare som tar mod till sig och vågar ta sig till en träff för allra första gången. Vi vill bryta isoleringen och bidra till att deltagarna växer som människor.

Just den här nationaldags-kvällen slår vi på stort och ställer till med fest! Kom och umgås med likasinnade och lev ut i våra härliga lokaler! Vi välkomnar Dominanta kvinnor och undergivna av alla könsidentiteter, både erfarna och nyfikna nybörjare. Du som aldrig vågat dig iväg på ett Femdom-event tidigare är extra välkommen! Vi har utformat kvällen så att även de som inte kommer tillsammans med något sällskap ska få behållning av festen och känna sig delaktiga genom att ha flera uppstyrda aktiviteter som naturligtvis är helt frivilliga att delta i.

När:
Insläpp endast mellan 19.00 och 19.30, se till att komma i tid om du vill vara med! Klockan 02 är festen slut.

Var:
Föreningen LUSThusets lokaler ligger i Högsbo i sydvästra Göteborg. Det finns goda möjligheter till kollektivtrafik och intill lokalen finns en stor gratisparkering. Adress och vägbeskrivning får du när du anmäler dig. På första våningen finns garderob för ytterkläder, lounge, bar, dansgolv, toaletter, omklädningsrum, dusch och bastu. På andra våningen finns en stor sal och ett antal mindre rum för mer avskild utlevnad. Se bilder från lokalen i LUSThusets galleri: www.darkside.se/g.php?bild=1634695#ctop

Hur:
Alla välkomnas i dörren, får en namnlapp och blir visade runt i lokalen. Om du vill får du som är undergiven en biljett till en prova-på-station. I baren kommer det finnas en uppdrags-skål med små uppdrag som undergivna kan utföra och sedan redovisa till namngiven Dominant. Väl utfört uppdrag resulterar i en guldstjärna. Vem får ihop flest guldstjärnor under kvällen? Se fullständigt program för fler aktiviteter.

Alkoholfri dryck, frukt och fika finns att köpa för en billig peng. Du betalar med kontanter, Swish eller kort. Vi bjuder på kaffe, te och snacks samt en enklare vickning vid 23. Uppge i anmälan om du har allergier. Du får ha med dig egen alkohol som du lämnar in i baren och dricker med måtta.

Tänk på att samtycke gäller både före, under och efter träffen. Vi vill inte att du kontaktar någon på listan över "Deltagare" eller "Intresserade" på förhand och om du efteråt vill kontakta någon du träffat under kvällen måste du ha fått klartecken till detta under kvällen. Vill du gärna ha kontakt med andra deltagare före eller efter eventet så är du välkommen att skriva en rad i kommentarsfältet nedan.

Program:
19.00 - 19.30 Insläpp
19.45 Välkomsttal - därefter fri lek för de som inte vill delta i aktiviteter
19.50 Kinky-bingo med fina vinster!
20.30 Prova-på-aktiviteter. Använd biljetten du fick vid ankomst.
21.30 Biktstolen öppnar. Har du något att bekänna och är du beredd på att ta ditt straff?
22.15 Dansgolvet drar igång för de som är sugna att ta en svängom
23.00 Serveras enkel vickning så att alla orkar hela natten
02.00 Festen är slut och vi stänger lokalen

Dresscode:
När vi har fest hoppas vi förstås att du vill klä upp dig, men vad som är uppklätt är olika för oss alla. Klä dig så att du känner dig fin!

Regler samt vett och etikett:
Totalt foto och mobilförbud, lämna gärna mobil och värdesaker i baren. Nolltolerans mot fylla, droger och sex mot ersättning. Det som sker på festen stannar på festen. Acceptera andras olikheter, hos oss välkomnar vi mångfald. Se till att ha samtycke före du rör vid någon. Följ inte efter någon eller stirra på någon - på LUSThuset pratar vi med varandra. På andra våningen håller vi en låg samtalsnivå och antingen ägnar oss åt utlevnad eller tittar på på behörigt avstånd och utan att störa. Ta ansvar för dina vänner och påminn dem om reglerna. Om någon bryter mot regler eller vett och etikett tveka inte att säga till värdarna eller barpersonalen.

Medlemskap:
Detta event är för medlemmar i föreningen LUSThuset. Medlemskap är gratis och du ansöker om det via föreningen LUSThusets hemsida www.lusthuset.org . Du behöver inte uppge någon del av ditt personnummer, adress eller liknande för att bli medlem, det enda vi egentligen kräver är ett namn och en fungerande e-postadress som du kollar regelbundet.

Entréavgift:
Entréavgiften är 200:- per person och betalas i förskott via Swish eller banköverföring. Vi bjuder på kaffe, te och snacks samt en enklare vickning vid 23.

Anmälan:
Anmälan är stängd, festen är fullsatt!

Frågor:
Ställes till House of Femdom-profilen här på DS eller mailas till femdom@lusthuset.org.

Varmt välkommen till House of Femdom önskar Ddeluxe och Smicker

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Tack för den fina festen med alla underbara människor.
⭐⭐⭐⭐⭐
  9 jun 2019

Tack Bellucca för ett spännande uppdrag som gav nya insikter om klackar.

  9 jun 2019

Varsegod. Det var mitt första uppdrag någonsin.😘 😍

Hoppas ni har hämtat er nu! 😊
Vi ses väl på Kinky Pride på lördag? 🥰 🌈
  9 jun 2019

Självklart! 💋

Jag insåg precis att jag fick så bråttom hem att jag glömde att betala :O
Swishar såklart, bara jag får nummer och summa!
För övrigt, tack för en jättefin kväll! ♥
  7 jun 2019

Pm:a mig så löser vi det!

  7 jun 2019

Ah rackarns, jag glömde också betala 😢

  7 jun 2019

Skicka pm så fixar vi det!

Super trevligt, var min första utlevnadsfest med tema Femdom, kommer gärna på fler fester när ny lokal är ordnad. Stor tack till ddelux, smiker, wortH och ni andra som jobbade i baren och arrangerade festen! :)
Tack alla fina för ikväll! Det var en av de roligaste fester jag varit på och allt var tack vare er! Ni som inte har mig som vän här på DS redan får gärna lägga till mig. Nu ska jag sova i typ tre dagar... 😄
⇓ Visa alla ⇓
Det var en jättehärlig tillställning! Höjdpunkten var när jag blev gött tillplattad och tungt sutten på av två supersköna damer, en förlängning av ”prova på-lappen” där det ingick bodysitting med Domina Mina och Fru Moa joinade för att hålla mig på plats. ❤️
*krafsa på dörren*
Nu är festen fullsatt och anmälan är stängd! Vi ses i morgon!
Nu är det strax bara 24 timmar kvar till fest!

Ikväll 21.00 stänger vi anmälan till festen. Det är just nu 18 kvinnor, 25 män och 3 par anmälda. Entréavgiften ska vara betald innan i morgon, torsdag. Alla som har anmält sig och fått plats har fått en festbekräftelse med information och adress. Läs gärna igenom informationen en gång extra!

Varmt välkomna!
  5 jun 2019

Så taggad! 🔥

Hade varit riktigt spännande att få komma på besök. Men jag få leta vidare efter något annan klubb att gå med i. Hoppas att ni får en härlig kväll 🥍🏏🏓
Nu är det görnära ju!
Jag ser verkligen fram emot denna tillställning.
FruMoa och jag ska ha en liten mysig picknick innan, just the two of us.
🌹
Hej! Jag är rättså ny när det kommer till såna här träffar, finns det plats kvar? Kan man bli dominerad på plats? Kanske till och med iklädd trosor?
Vilken dröm! Tack på förhand :-)
  2 jun 2019

Hej!
Det finns platser kvar! När det gäller möjligheter till utlevnad så kan du se i programmet ovan att det finns vissa prova-på-möjligheter. I övrigt handlar det som överallt annars att klicka med rätt person för att det ska hända saker. Vad gäller klädseln så går det alldeles utmärkt att komma i bara trosor, alternativt att klä av till det vid utlevnad.
Välkommen!

  2 jun 2019

Åh vad roligt det låter!
Jag har klickat i att jag kommer iallafall, väntar och ser hur jag jobbar på torsdag men detta går ju inte att missa 😍🙌

  2 jun 2019

Klart du ska komma! 😊 Du behöver anmäla dig via hemsidan också, se länk ovan. 👆

  3 jun 2019

Det finns ingen dominans- eller utlevnads-garanti på vår tillställning. Det går inte att sitta i ett hörn och förvänta sig att någon kommer och ger dig en upplevelse. Det här är en fest där det finns tillfälle att träffa likasinnade. Om tycke uppstår mellan två personer så kan något hända. Men det är viktigt att bjuda på sig själv och att visa intresse på ett respektfullt sätt - det gäller både undergivna och Dominanta.

Alltså bara fem dagar kvar, sen är det torsdag! 🎉
  1 jun 2019

Ja snart fest. Ser verkligen framemot detta.😀

Spännande,jag nybörjare på ...på ? (ja vad ska man säga? på att träffa folk.)haha
  1 jun 2019

Du kommer vara i gott sällskap! 😊 Varmt välkommen!

Fantastiskt roligt att så många har anmält sig till festen redan! Just nu är det 42 personer anmälda - tre par, fjorton kvinnor och tjugotvå män men vi har plats för många flera! Kom och träffa oss på plats på GOTHENBURG BDSM & FETISH FAIR: www.darkside.se/?event=37411
  30 maj 2019

🙌👏😍

  30 maj 2019

Åh, vi ska ha så roligt! 😊 (Saknar lite lämpliga emoji att använda här, typ hänglås, ögonbindel och andra trevliga saker...)

Då har jag anmält mig till detta event.
Idag har vi finslipat på detaljerna inför festen och det kommer bli helt underbart! Jag är supertaggad! 😊
  15 maj 2019

Spänning. Bus. Kul och gränslöst roligt ! 👏👏

  15 maj 2019

Sveriges nationaldag. Ska ug-rumporna bli gul-blå?

  15 maj 2019

Det är.en realistisk målsättning 👆😊

  15 maj 2019

Kan det finnas något bättre sätt att fira nationaldagen på? 😁

  22 maj 2019

Kommer nog bli det bästa nationaldagsfirandet detta!! Bästa Ever! :)

  23 maj 2019

Japp! Utan tvekan! 😁

  26 maj 2019

Har inte varit på Lusthuset tidigare så ska bli kul att se lokalen. Har hört mycket gott om den.

  27 maj 2019

Härligt! Välkommen!

Hej det ut som jag kan klämma till det då .är frågan är någon som vill leka med mig då ?
Ser med lagomt nervös förväntan fram emot att ta steget från fantasi till verklighet och släppa ut min vilja att underkasta mig.
Åh detta låter ju redigt bra! Man kanske ska våga sig dit 😍
  21 maj 2019

Det tycker jag absolut! Det Här evenemanget passar utmärkt för dem som inte vågat sig ut förut.
Varmt välkommen!

Tyvärr så kan Jag inte komma då 😭
Programmet är nu klart och vi har satsat extra på att alla gäster ska få känna sig delaktiga och få prova på Femdom under kvällen. Anmälan är nu öppen: lusthuset.org/gudinnorna.html
De som har anmält sig via mail tidigare kommer att få en festbekräftelse inom kort!
  15 maj 2019

Redan många anmälda! Vänta inte för länge så du blir utan plats!

Detta låter spännande, får se om jag samlar mod :-P
  20 mar 2019

Ja det är gott om tid än för det ;) välkommen !

Jag måste fundera lite. Måste ju ta mig från Norrköping till Göteborg...
  20 mar 2019

Ja gör det. välkommen !

Hej jag är nybörjare vill ha en upplev då mm
Folk vill lek med mig så ?
  14 maj 2019

Jag tror inte du ska ha förväntningar på lek.

  15 maj 2019

Folk är fega som väga lek med mig .
😢

  15 maj 2019

Man är inte feg bara för man inte vill leka med någon, tänk lite på hur du uttrycker dig..

  15 maj 2019

Jag vet vad jag vill ingen kan styra över mig .tvärt emot

  15 maj 2019

😂 Det är Femdom. Kvinnorna styr. Gilla läget. 👍

  15 maj 2019

Jag är kvinna är dominat

  15 maj 2019

På så sätt. 👍

  15 maj 2019

Jag har en slav i Nyköping som jag äger

  15 maj 2019

Femdom innebär väl inte att alla kvinnor som deltar måste vara dominanta?

  15 maj 2019

Omformulerar mig då. De dominanta kvinnorna styr. Själva grundessensen i Femdom.

  15 maj 2019

Tror inte det är tillåtet med betalning 😉

  15 maj 2019

Jag menar jag var både dominant och undergiven

Tyvärr i fel stad för mig.
  9 maj 2019

Det är många som reser långt för en bra fest. Just sayin’... 😉

  9 maj 2019

Visst är det så

  9 maj 2019

Hör vad ni säger 😊

Grr, befinner mig i fel ände av landet.
  1 maj 2019

Vad trist! Du är välkommen en annan gång då ☺

Hej nybörjare på det vill komma och kommer ensam hur gör ni då ?
  30 apr 2019

Åh, det är många som kommer ensamma. Varmt välkommen!

Recensioner

Så många trevliga deltagare och arrangörer, tack för en fin fest!

Stort tack till alla underbar personer som gjorde min kväll

Underbart härlig fest!

Väldigt trevlig kväll och go energi! Toppbetyg!

En het kväll. På flera sätt. Tack!

Holy fudge! Det här gör vi om igen va?! :D

Jag måste nog köpa ett nytt ridspö. Och linjalen blir aldrig sig själv igen. Men själv somnar jag med ett leende på läpparna. :) Tack alla!

Underbart trevligt, mycket god stämmning under hela kvällen och så kul vi hade, stor tack alla arrangörer och bar personal :)

Mycket trevlig tillställning. Stort, stort tack till. Ddeluxe, Smicker, Ulrica och alla som förgyllde festen,

Stort tack och högsta betyg för alla fantastiska gäster! Ni gjorde min kväll väldigt rolig! Tack! ?

Mycket rolig fest: Glada människor, god stämning, bra upplägg, roliga uppdrag, god mat, fantastiska lokaler!

BINGO! :D

Tack för en riktigt trevlig kväll. Jättefina sessioner, god vickning och trevliga samtal.

Välkomnandet, repen, kramarna, ...

Tack för en fantastiskt härlig, mysig och rolig kväll! Bra stämning, trevliga människor, väl arrangerat!

Fantastiskt trevligt, goa människor, och roliga aktiviteter. Bara kärlek till er allihopa!

Tack för en supertrevlig fest! Proffsigt arrangerat som alltid. Roliga aktiviteter, skön stämning och god vickning.

Jättenöjd! Tack till er go’a arrangörer. Och tack Domina Mina som tillsammans med min älskade Fru Moa tungt satt ner mig under en fantastisk session.


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

47 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
201 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.