Pubkväll i Linköping   INSTÄLLT

Annat open-minded evenemang som är en trygg plats för kinksters

Fredag 18 januari, klockan 19:00 — 23:00  Platensgatan 1, Linköping  (Östergötlands län)  

http://www.merwah.se/    

Dresscode finns   Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Denna händelse är inställd
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Åter dags att ses över en bit mat och ett glas vin (valfritt såklart) på Linköpings bästa krog.
Jag har valt att köra vidare på Merwah av flera anledningar. Mycket för att de är så serviceminded och okomplicerade vad gäller bokningar. Sedan gillar jag miljön, den goda maten och det känns som om även ni gör så.

Det kan vara skönt med en plats och ett datum alla känner till. Är du nyfiken och aldrig besökt dessa event så vet att vi vill att du skall komma. Men du måste våga ta kontakt på plats. Det kan bli så pinsamt om jag frågar okända om de är från DS. Jag tror nämligen att alla är från DS som kliver innanför dörren. Tro mig när jag säger att det alltid varit under de gånger jag besökt pubträffarna har varit en mycket gemytlig atmosfär.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jag tycker det är väldigt trevligt att vi har fått till reguljära och välbesökta pubträffar och kände att det vore väldigt synd om det skulle försvinna.
Jag har erbjudit mig att ta över dessa pubträffar i Linköping eftersom den förra värden inte längre har möjlighet. Jag har pratat med Axa och tillsammans sagt att vi testar och ser om det fortfarande finns intresse. Vi kör vidare på Fredagar då fler personer verkar kunna delta då. Om det visar sig att det fortfarande finns ett intresse planerar vi att köra var tredje vecka så att alla som vill delta får chansen.

Dresscode: Med det menar jag inte att man behöver ta på sig den bästa feststassen. Men man kanske ska undvika att komma i slitna jeans och en t-shirt. Propert klädd helt enkelt.

Föranmälan: Merwah behöver veta 2 dagar innan hur många som kommer så deadline är Januari 16 Onsdag 15:00.
Spontanitet är givetvis välkommet och man är fri att droppa in om man vill men observera att restaurangen inte kan garantera att det finns platser till alla.

Välkommna önskar Lorne
Denna händelse är inställd

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Vad sägs om lite omväxling för nästa gång? Något annat ställe än Merwah?
  20 jan 21:21

Det hade varit kul men är tyvärr lite problematiskt då andra ställen vi har varit i kontakt med vill veta exakt hur många som ska äta. Merwah är det enda stället (än så länge) som inte kräver detta. Då vi aldrig kommer att kunna garantera hur många ätande gäster vi blir så känns det lite dumt att äventyra våra pubträffar. Har ni som gäster tips på ställen som inte kräver detta får ni gärna tipsa oss.

  20 jan 23:59

Tyvärr har Axa helt rätt. Vi har försökt att ha träffar på andra ställen men de kräver numera som regel att veta, inte bara hur många som kommer, utan även hur många som ska äta. Till och med vårat gamla DS häng Pitchers begär numera att veta hur många som ska äta, och då är deras meny inte mycket att skryta om.
Samtidigt är det redan svårt att få folk att meddela om de deltar eller ej i tid. Få dem att också meddela om de ska äta eller inte är ännu svårare. Merwah begär än så länge inte att veta hur många som ska äta, bara hur många som deltar. Samtidigt erbjuder Merwah små rätter, så kallade meze, samt normala måltider. Detta gör att deltagare kan välja: inte äta alls, äta smårätter eller en hel måltid. Detta känner jag är ett väldigt bra alternativ.
Jag känner också att det är en fördel att ha ett "stamställe" som alla kan hitta till.

  21 jan 00:20

Med det sagt, som ny organisatör är jag öppen för förslag på alternativa ställen men ber er att kolla upp först om vad de begär att få veta på förhand, ätande gäster eller ej, samt hur långt i förväg vi behöver boka.
Jag vill att våra DS träffar ska bli standard eftersom Linköping har varit dåligt med sådana. Med det sagt måste jag påpeka att jag gör jag detta frivilligt och jag vill inte riskera att hamna i en stress situation på grund av krav från restaurangen/pubben kontra deltagare som inte har möjlighet att meddela i tid om de deltar eller ej.

Rätt beslut med så få deltagare. Lägg gärna upp nästa event så snart det är möjligt.
  17 jan 06:42

Axa.. messa mej👍

  17 jan 07:54

Självklart!

Bra beslut Lorne. Nästa gång blir vi många tycker jag.
Jag tar beslutet att ställa in då det är för få anmälda för att det ska vara värt det.

Vi tar nya tag och gör ett nytt försök om tre veckor.
Kan tyvärr inte delta den här gången men hoppas på fler gånger. :)
⇓ Visa alla ⇓
Italien lockar med snö, vin etc så jag passar denna gång.
Toppen att du tagit över träffarna!✨ Kan tyvärr inte komma då jag jobbar, men hoppas kunna nästa gång!
/ Fru S
Jag kan tyvärr inte själv delta pga ändrade omständigheter men jag vill helt klart flagga för detta!
Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
10 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)