Sex för storheter: En temakväll om sex för kurviga kvinnor och knubbiga queens

Annat konventionellt evenemang som många på Darkside kan vara intresserade av

Föranmälan krävs  

Evenemanget riktar sig till Kvinna, Kvinnligt par, Transkvinna (Male-To-Female), Trans*kvinna, Transgenderkvinna, Transsexuell kvinna, Ciskvinna

(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
En helt egen sexig kväll för oss kurviga, plus size, tjocka, välväxta... Vad du än vill kalla det, kvinnor mer mer, helt enkelt.

Sexualitet är en viktig del av den kroppspositivistiska rörelsen, men ofta handlar det om politik och utseendeideal, mer sällan om faktiskt och praktiskt sexande. Här tar jag det steget längre och sätter samman en kväll om sex och sinnlighet, kåthet och kroppsacceptans, och konsten att ta den egna kroppen i besittning och använda den som sitt eget privata och högt älskade njutningstivoli. Och ju mer kurvor, desto häftigare berg-och-dalbana...

Vi går igenom allt från specialtricks för extra skönt sex i en större kropp till de bästa sexleksakerna, snyggaste underkläderna i plus size, och allt annat som har med att maxa sin njutning i den kropp man råkar ha att göra. Vi skapar kvällen tillsammans och delar med oss av personliga tricks och tips, erfarenheter och empowerment. En kul tjejkväll om sex där ingen behöver känna sig som "den tjocka kompisen"...
En lektion i hur man får till en dropkick i huvudet på kroppshets och idealtrams får du på köpet!

-"Tjocka tjejer är kåtare" och andra tröttsamma myter (och hur du vänder dem till din fördel!)
-Konsten att ta svinheta sex-selfies
-Erotisk empowerment - ta kontroll över din kropp och njutning i tre enkla steg
-Bästa och skönaste sexprylarna
-Smycka kroppen! Att klä sig förföriskt - tipsa om dina bästa plagg, modeller, märken...
-Saker du inte visste om orgasm men verkligen vill veta...
-Svar på alla dina frågor om sex & storlek, eller bara sex & njutning
-Fett med andra tips och tricks, skratt och systerskap

Kvällen inleds med lite mingel i butiken från 18.45, kika runt och känn och kläm på alla spännande leksaker och redskap, Lovestore ger 10 % rabatt på hela sortimentet under kvällen. Det bjuds också på något gott att dricka.
19.00 kör vi igång, så kom i tid! Jag kommer att visa och berätta, och det finns utrymme för diskussion och frågor, alla väljer själva vad de vill dela med sig av. Det brukar bli riktigt kul och inspirerande, med många skratt och spännande men samtidigt trygg stämning.
Vi avslutar kvällen vid 21.00 med att de som vill får shoppa loss, både jag och Lovestores butikschef Carina finns på plats för den som vill ha personlig guidning till de bästa produkterna för kvinnor/folk med fitta - ta chansen att få hjälp att hitta den ultimata sexleksaken för din kropp och dina behov.

Jag som leder kvällen heter Marika Smith och är sexinspiratör med lång erfarenhet av rådgivning, kurser och workshops kring sexualitet. Du kan läsa mer om mig på www.sexinspiration.se. Välkommen att maila till marika@sexinspiration.se om du har frågor eller funderingar!

Datum: 2 maj 2019
Tid: 19.00-21.00 (öppet från 18.45)
Plats: Butiken Lovestore, Bondegatan 6, Stockholm
Pris: 399:- per person

Anmälan är bindande, biljetten kan ej återlösas eller bytas och utskrift på betalningsbekräftelse gäller som biljett. Det finns bara 20 platser, så köp biljett åt dig och ditt sällskap redan nu, och varför inte ge bort en biljett i present till någon du önskar ett härligare sexliv?

Vill du gärna gå, men lite mer privat och diskret, eller är ni ett gäng som vill ha kursen för er själva? Alla mina kurser och workshops kan bokas av enskilda personer, privata sällskap, företag och organisationer. Kontakta mig på marika@sexinspiration.se för pris och upplägg.

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
10 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)