Femdom for dummies

Torsdag 29 november 2018, klockan 18:00 — 21:00  Göteborg  (Västra Götalands län)  

⚠ Medlemskap krävs   ⚠ Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
House of Femdom presenterar
Femdom for dummies
Vad är Femdom egentligen?


Pirrar det mellan benen när du tänker på femdom? Då är du välkommen till oss! House of Femdom arrangerar Femdom-träffar mellan 18 och 21 var tredje torsdag på LUSThuset i Göteborg. Vi välkomnar såväl nybörjare som erfarna och vi blir extra glada över deltagare som tar mod till sig och vågar ta sig till en träff för allra första gången. Vi vill bryta isoleringen och bidra till att deltagarna växer som människor.

Just den här kvällen pratar vi om olika former av Femdom och vad femdom betyder för oss var och en. Vi välkomnar Dominanta kvinnor och undergivna av alla könsidentiteter, både erfarna och nyfikna nybörjare. Du som aldrig vågat dig iväg på ett Femdom-event tidigare är extra välkommen!

När:
Insläpp endast mellan 18.00 och 18.15, se till att komma i tid om du vill vara med! Klockan 21 är kvällen slut.

Var:
Föreningen LUSThusets lokaler ligger i Högsbo i sydvästra Göteborg. Det finns goda möjligheter till kollektivtrafik och intill lokalen finns en stor gratisparkering. Adress och vägbeskrivning får de som anmäler sig.

Hur:
Alla välkomnas av en likasinnad i dörren, får en namnlapp och blir visad runt i lokalen. Sedan samlas vi och diskuterar "Vad är Femdom för dig?" Efter det blir det fika och efter fikat fortsätter vi att berätta om och diskutera olika aspekter av och typer av Femdom. Fikat ingår i terminsavgiften. Uppge i anmälan om du har allergier.

Det här är ett evenemang för att diskutera Femdom, inte ett matchmaking-event och någon utlevnad kommer inte att förekomma. Vi delar med oss av erfarenheter och tankar och alla deltar på lika villkor.

Tänk på att samtycke gäller både före, under och efter träffen. Vi vill inte att du kontaktar någon på listan över "Deltagare" eller "Intresserade" på förhand och om du efteråt vill kontakta någon du träffat under kvällen måste du ha fått klartecken till detta under kvällen. Vill du ha kontakt med andra deltagare före eller efter eventet så skriv en rad i kommentarsfältet nedan i stället.

Medlemskap:
Detta event är för medlemmar i föreningen LUSThuset. Du får dock komma en gång och se vad du tycker innan du behöver bli medlem. Medlemskap kostar 100:- per person för 12 månader. Medlemskap ansöker du om via föreningen LUSThusets hemsida www.lusthuset.org . Du behöver inte uppge någon del av ditt personnummer, adress eller liknande för att bli medlem, det enda vi egentligen kräver är en fungerande e-postadress som du kollar regelbundet.

Entréavgift:
Vi har en terminsavgift på 200 kr för våra träffar. Terminsavgiften för höstterminen 2018 gäller även hela vårterminen 2019. Du är välkommen att prova en gång gratis innan du betalar terminsavgiften. Går du på flera träffar på LUSThuset som har medlemsavgift så får du 50% rabatt på andra och tredje avgiften. Går du exempelvis både på Amicitia och House of Femdom betalar du bara 300:- i terminsavgift.

Anmälan:
Du anmäler dig till träffen genom att skicka ett e-postmeddelande till femdom@lusthuset.org och ange ditt namn, användarnamn här på Darkside samt ifall du har någon allergi.

Kommande träffar:

20/12 - Verktyg. Vi tittar närmre på olika redskap som ofta används inom olika former av femdom.

10/1 - Gör vad du vill!? Säkerhetsaspekter vid utlevnad.

31/1 - Stationsträning på femdom-vis. Prova på trampling, ballbusting, crushing med mera.Varmt välkommen till House of Femdom önskar Ddeluxe, joff och Smicker

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Åh 😍 detta hade jag väldigt gärna velat gå på men kan tyvärr inte. 💜 Kommer ni ha detta tema fler gånger?

Funderar kring formuleringen om vilka som är femdoms. Kan inte alla könsidentiteter som är feminina vara femdoms? Alltså t.ex en femini transkvinna, en feminin transkille, en feminin icke-binär, osv. Är inte en femdom en person (oavsett kön) som är feminin och dominant, eller har jag missuppfattat det?
  29 nov 2018

Hej! Femdom är en förkortning av female domination och innefattar väl därmed just kvinnor och transkvinnor. Feminina män/transmän hör alltså till mandomkategorin. Jag antar att ickebinära helt enkelt bara är dominanta, utan att sätta könstillhörighet framför.

  29 nov 2018

Tack för svar! Betyder det att Femdoms kan ha vilket könsuttryck som helst, dvs maskulint, feminint eller annat? Frågar av genuint intresse. För det är skillnad på könsidentit och könsuttryck. Det finns maskulina kvinnor, feminina män, feminina icke-binära, maskulina män, feminina kvinnor, osv. Massa olika kombinationer helt enkelt.
Min uppfattning av FemDoms har varit att det är feminitet i dominansen, att butchar t.ex inte hör hemma bland femdoms, eller har jag fel? Jag fattar absolut grejen om cis-killar inte hör till femdoms. Men tänker att om en feminin icke-binär är dominant är det kanske inte solklart vart den hör hemma. Jag tar upp det också för att jag i så fall mött icke-binära och transpersoner som kallat sig Femdoms som enligt er inte skulle vara det.

  30 nov 2018

Jag förklarar bara vad ordet står för och hur jag tolkar det. Jag skriver att jag "antar" eftersom inte vet utan tolkar det så. Lättast är nog om folk får bestämma själva hur de definierar sig. Att en kvinna kan vara Butch och domina känns inte som någon motsättning i min värld, men att en feminin man kallar sig domina känns väldigt konstigt. Det är min personliga tanke. Ickebinära kan jag inte placera i något av facken så det får de nog avgöra själva.

  30 nov 2018

Hej Oryaho!
Din frågeställning är en utmärkt start för en diskussionstråd i nätverket Femdom: www.darkside.se/net/?id=59
Mvh House of Femdom

  30 nov 2018

upplever man sig som femdom är det inget någon kan ta ifrån en, tänker jag! ifall man definierar det som female domination eller feminin dominans varierar, och beror säkert på hurdana kretsar man är en del av.

  1 dec 2018

Ja sant att det är en bra diskussionstråd. Men också relevant för att veta om en är välkommen eller inte utifrån definitionen på vilka eventet är till för.
Jag gillar självdefinition och vet folk som kallar sig själva femdoms som förmodligen inte skulle platsa i den definitionen ni använder därav min fråga och mina tankar kring det hela. Kag tänker att Femdom kan likaväl vara Femme/Female/Feminine Dominant.

Var hittar jag information om den andra festen som promotades?
  30 nov 2018

länk till festeventet: www.darkside.se/?event=36858 !

Otroligt trevlig kväll, ett stort tack till alla Er som förgyllde vår torsdag. Vi ser fram emot kommande träffar och att få träffa Er igen.
Kollektivtrafiken genom stan går skitsegt just nu. Jag skulle varit framme om 10 minuter men har inte ens kommit till Stenpiren än...
Måste tyvärr lämna återbud. Siktar på att vara med nästa gång. Ha det så trevligt allihop!
  29 nov 2018

Vi ser fram emot att träffa dig i december istället!

⇓ Visa alla ⇓
Hade velat gå, men slutar försensent så jag kommerinte hinna tills dess :( Men ni andra som går, hoppas ni får det riktigt bra :)
Snart är det dags. en liten notis bara, det är skofritt i lokalen, dvs ute skor så behöver du eller vill du ha inneskor på dig så är det bra att ha med ett extra par. Välkomna
Typiskt att jag jobbar alltid torsdagar 😔😢
  26 nov 2018

😔

Du kan nu ansöka om medlemskap via LUSThusets hemsida: www.lusthuset.org
Is there any dress 👗 code?
  8 nov 2018

No, not for this event. Welcome! 😊

Låter spännande faktiskt. Får kolla hur jag jobbar först.
Jätteroligt med så många anmälda! Detta kommer bli riktigt bra ♥
Synd att det är på en torsdag :/
Hade lätt kommit om jag bott närmare :)
Recensioner

Det var en fantastiskt trevlig kväll!

Grymt att kunna ställa frågor och få andra syn på funderingar man haft.

Otroligt trevligt!

Goa människor och trevliga samtal! Hade varit nice med någon form av sammanstrålning på slutet dock, där man fått höra vad de andra grupperna kom fram till också 😊 Men all in all, otroligt mysig kväll! ❤

Jag hade hur trevligt som helst!

Var jättekul att få gå på ett sånt här event. Trevliga värdar och trevligt folk.

En mycket bra träff för mig som är ny. Jag pratede med de människorna som satt vid mitt bord och de var mycket sociala, tycker om kvinnan som satt mitt mot mig med de vackra skorna med silver spets. Värdinnan som tog mot mig och fyllde i min ansökan om medlemskap till Lusthuset, hon var en mycket trevlig kvinna som får en att vilja komma tillbaka. Jag är jätte nöjd med denna tillställning och kommer att besöka detta ställe fler gånger. Var även trevligt att lära känna min manliga granne som bott i Borås. Tack för denna kväll, jag är nöjd....

Super fin kväll. Men jag glömde helt bort att lösa medlemskap.

Bra initiativ, intressanta frågeställningar och jättegoa värdar!

Tack för en trevlig kväll

Jättetrevlig kväll. Tack!

Mycket trevligt,. Mycket varmt välkomnande värdpar. Fantastik lokal. Det blir fler gånger.


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

32 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
90 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.