fredagslust

Fredag 14 december, klockan 19:00 — 00:00  Göteborg  (Västra Götalands län)   https://lusthuset.org/   info@lusthuset.org 
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.


Premiär för fredagslust på LUSThuset!

VAD ÄR FREDAGSLUST?
Var tredje fredag mellan 19 och 24 öppnar föreningen LUSThuset upp huset för alla kinkymänniskor över 18 år som vill umgås, leka, mysa eller älska med vänner, partners, bekanta eller främlingar. Mellan 19.00 och 21.00 har vi insläpp och du blir välkomnad och visad runt av kvällens värdpar som även hjälper dig till rätta om du är ny eller kommer själv. Värdparet finns sedan i lokalen under hela kvällen för att se till att alla har det bra. I entréavgiften ingår det välkomstdryck och snacks och i baren finns det alkoholfri dryck, fika och något lätt att äta att köpa samt handduk att hyra. Betalning sker med Swish eller kontanter. Vi tar inte kort. Du är välkommen att ta med dig egen alkohol och förvara den i baren men vi tolererar ingen berusning.

På första våningen kan du njuta i bastun, förfesta med polarna eller lära känna nya människor i loungen, hänga i baren, spela klädpoker vid spelbordet eller varför inte mysa i sofforna? På andra våningen kan du leka doktor i Klinikrummet, binda eller bli bunden i rephörnet, vara med på cuddleparty, massera eller bli masserad eller utnyttja någon av alla sängar och BDSM-möbler som finns både i mindre rum och i leksalen. Här uppe får du göra nästan vad du vill så länge alla inblandade har gett samtycke före, under och efter det som sker. Alltså - fråga alltid först, förhandla sedan, var uppmärksam under tiden och prata efteråt.

På varje fredagslust händer det något extra - det kan vara en prova-på, en organiserad aktivitet, en föreläsning, en uppvisning eller något annat spännande som händer.

På fredagslust har vi ingen dresscode, ingen hög musik, inget dansgolv, inga fulla människor. På fredagslust kan både BDSM-utlevnad, fetisch-utlevnad samt sexuell utlevnad av olika slag förekomma och vi välkomnar alla könsidentiteter, alla läggningar, alla kinks, fetischer och sexuella praktiker - hos oss ska alla kunna känna sig precis som hemma. Känner du dig obekväm med något av detta så passar fredagslust förmodligen inte dig.

REGLER SAMT VETT OCH ETIKETT
Totalt foto och mobilförbud, lämna gärna mobil och värdesaker i baren. Nolltolerans mot fylla, droger och sex mot ersättning. Det som sker på festen stannar på festen. Acceptera andras olikheter, hos oss välkomnar vi mångfald. Se till att ha samtycke före du rör vid någon. Följ inte efter någon eller stå och stirra på någon. Första våningen är till för socialt umgänge, på andra våningen håller vi en låg samtalsnivå och antingen ägnar oss åt utlevnad eller tittar på på behörigt avstånd och utan att störa. Ta ansvar för dina vänner och påminn dem om reglerna. Om någon bryter mot regler eller vett och etikett tveka inte att säga till värdparet eller barpersonalen. Brott mot våra regler samt vett och etikett kan leda till tillsägelse, avvisning från festen eller evig uteslutning. Vi tar oss friheten att inte släppa in personer som vi har anledning att tro skulle bryta mot regler eller vett och etikett.

14 DECEMBER
Under insläppet mellan 19 och 21 bjuder vi på glögg och pepparkakor och kaaaanske blir det ett kinky luciatåg, vem vet? Kvällens prova-på är föreningens vacuumbädd i latex - testa att ligga totalt fastlås inne i en stor latexsäck och låt din vän smeka eller nypa dig utan att du kan göra motstånd! Kvällen till ära har vi också en fotmassage-station - slå dig ned för en stunds mysig massage av någon som verkligen gillar fötter!

INGEN FÖRANMÄLAN - BARA ATT DYKA UPP!
Det finns risk för att det blir fullsatt. Därför lämnar vi företräde till alla som står uppsatta som "Deltar" här i eventet om de kommer mellan 19.00 och 20.00. Efter det lämnar vi företräde till medlemmar. Du kan ansöka om medlemskap via föreningens hemsida: www.lusthuset.org
Har du inte adressen redan så skriv ett meddelande till vår profil här på Darkside eller ett mail till info@lusthuset.org INNAN klockan 15 samma dag så får du en adress och vägbeskrivning. Lokalen ligger i Högsbo, 10 min med bil från Gbg centrum och vi har en stor gratisparkering alldeles intill. Det finns flera busshållplatser nära lokalen med byte både på centralen, i Mölndal och på Marklandsgatan. OBSERVERA att vi stänger insläppet 21.00 prick så se till att komma i god tid om du vill vara med.

MEDLEMSKAP GER LÄGRE ENTRÉAVGIFT
Medlemskap i föreningen LUSThuset kostar 100:- för 12 månader och då får du tillgång till en massa olika tillställningar, se LUSThusets hemsida: www.lusthuset.org . Medlemskap måste ansökas om och betalas absolut senast 24 timmar innan tillställningen genom ansöka på hemsidan: www.lusthuset.org . Det går inte att bli medlem på plats. Om du inte har hunnit fixa eller inte vill bli medlem så betalar du en högre entréavgift där tillfälligt medlemskap ingår.

ENTRÉAVGIFT BETALAS I DÖRREN
För medlemmar är entréavgiften 100:- per person. Icke medlem betalar 150:- för entré och tillfälligt medlemskap. OBS! Du kan endast betala med Swish eller kontanter. Vi tar INTE kort.

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

När en funderar på vad en har för oskuld kvar och inser att det verkar stå mellan figging och vaxning, det är då en våndas!
//mvh björnpäls på benen.
  I förrgår 15:03

Tar med mig en ingefära och vax. Vi tar väl båda samtidigt? 😂

  I förrgår 15:12

Faan, jag tror vi sitter i samma sits asså

  I förrgår 15:15

Så två ingefäror?

  I förrgår 17:31

Aotch! Kanske lika bra att ta båda på en gång! XD så är det överstökat sedan!

  I förrgår 19:13

Vet inte om jag ska springa ifrån eller emot

Hej, Eftersom det är min absolut första gång som jag går till Lusthuset. Undrar jag om det är något mer utöver den text ovan som jag behöver tänka på?
  9 dec 08:02

Hej!
Texten ovan täcker det grundläggande. Mer info finns i våra dagboksinlägg här på Ds samt på vår hemsida: www.lusthuset.org

Typiskt att jag jobbar just den dagen 😣
Det går nu att ansöka om medlemskap via hemsidan: www.lusthuset.org
Vi svarar inte på medlemsansökningar som är gjorda samma dag som eventet, var ute i god tid.
Till minne av Queens oskuld instiftar vi leken "Förlora oskulden" och hjälper varandra att förlora valfria oskulder av alla de slag! Vilken oskuld vill du förlora denna kväll?
  2 nov 21:24

BWAHA 🤣

Strålande! 🤩

  2 nov 21:26

Vi har även en live rekonstruktion på hur det gick till när min oskuld försvann.

Visas 22:00-22:02.
Mycket nöje.

  2 nov 21:32

Live rekonstruktioner gillar vi :)

  2 nov 21:43

Haha quuen, skulle skriva kungligt, men ändrar det till Drottniligt till din ära!

  2 nov 21:45

😅😍

  3 nov 11:20

Alltså... jag har aldrig blivit fistad ordentligt. Har inte hittat någon tillräckligt liten hand. Kan det vara en oskuld någon kan hjälpa mig ta denna kväll?

  3 nov 11:32

Vi kommer samla allas önskemål om förlorade oskulder på en lista. Då kan hjälpsamma personer hitta en oskuld de kan erbjuda sig att ta. 😜😅

  3 nov 12:03

Jag har en liten hand! 👹 (eller två... tänk om den andra var stor.)

  3 nov 12:12

Frågan är om den är tillräckligt liten... vi kanske får ha en hand-mätnings-station där hugade spekulanter får testa. Typ som en sån där paket-i-brevlåda-mall... ☺️

  3 nov 12:21

Haha! Jag har små händer, jag kanske kan stå till tjänst ;)

  3 nov 12:34

Hahah! Fist-fight! Vem får fista Ulrica!?

  3 nov 12:51

Queen! Du radar upp punchline efter punchline här.😂

  3 nov 20:32

Fan ta murphy, när det efterfrågas något litet, så är det händer, va fan😜😂😂

  4 nov 17:20

Jag kan garantera att jag har minst händer. Nu måste jag tänka på en oskuld då men, det här lär bli svårt xD

  4 nov 17:20

Jo! Jag har aldrig knullat nån med strapon (inte för att jag äger en.xD)

  4 nov 18:27

Jag lånar gärna ut min strap till välgörande ändamål 😛

  4 nov 20:45

Bless Ulrica!

  11 nov 15:56

Aldrig blivit tagen med strap! Kanske rätt tillfälle?

  15 nov 10:48

Har vi en ffrivillig? O.o

  15 nov 13:20

Alltså, ser framför mig en officiell tävling i vem som har lusthusets bästa fistinghand.
Med prisutdelning, diplom och hela spektaklet :p

  15 nov 14:02

Om det inte händer nu så blir man ju lite ledsen

  15 nov 15:01

"Händer nu" fniss

  15 nov 15:25

Omg hahaha

  15 nov 15:33

Asså...

⇓ Visa alla ⇓
Vi är ett par som är i GBG denna helg och är nyfikna på en till tjej. Låter som detta skulle vara ett bra ställe för detta, om intresse finns så pratar vi gärna lite innan här på DS :)
Ska på Spanq den 15e och kommer ev redan på fredagen så i så fall dyker jag upp:)
  2 nov 21:11

Toppenidé att ta en Göteborgshelg!

  2 nov 21:14

Japp:-)

Det råkar infalla med min årsdag (13 dec) för när jag förlorade oskulden! (Minns för att det var lucia, är inte besatt av när jag blev av med oskulden obs 🤪)

Så varför inte fira detta med LUST!? ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  2 nov 20:29

😂😂😂

Recensioner
Du har möjlighet att recensera denna händelse från klockan 19 det datum händelsen äger rum.

51 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
152 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)