BDSexM in Double Club i Eskilstuna.

Annat open-minded evenemang som är en trygg plats för kinksters

Söndag 1 juli 2018, klockan 20:00 — 02:00  Björksgatan 9, Eskilstuna  (Södermanlands län)  

jederbygg@hotmail.com 

Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
BDSexM in Double Club i Eskilstuna.
Klubben finns på Björksgatan 9.

Måste BDSM och Sex vara ”antingen / eller”?

Nä! Varför det?
En del hardcore BDSM-utövare menar att sessioner bara ska bestå av BDSM, och att sex och erotik tillhör ett annat forum. Men det finns riktigt, riktigt många, som har en annan inställning - och för er har vi skapat kvällens tema: BDSexM!

Här tittar vi inte snett på folk som vill älska/knulla/kela före, under eller efter en BDSM session. På klubben finns alla möjligheter för BDSM-utlevnad i separata avdelningar, men givetvis är alla andra lekrum även öppna denna kväll för mys & sex.

Man kan vara hur kinky man vill eller inte vill, och ägna sig åt smärta, psykisk dominans, hårda eller mjuka sessioner, med eller utan åskådare. Redskap av alla slag finns, men ta gärna med dina egna om du har speciella favoriter. I Spa & Relaxavdelningen eller i baren kan man koppla av eller planera kvällens förlopp, och kanske även få kontakt med likasinnade som vill vara med på en session. Valet är ert och vi hoppas bara att ni får njuta av häftiga upplevelser: BDSM kryddat med sex. Eller som krydda till sex. Eller blandat med sex. Ni bestämmer själva.

Regler!
Bara två regler gäller: Att alla visar varandra ömsesidig respekt, och att ett NEJ alltid betyder NEJ!
Detta omfattar också stoppord.
Kamera- och mobilförbud i hela lokalen.

Trivseltips: Nu behöver inte kuta omkring i strumplästen som dagisbarn, innan ni möjligen lättar på klädseln. Vackra kvinnor blir ofta ännu ståtligare i höga klackar, men ni bestämmer såklart själv vad ni vill ha på fötterna.

Dresscode: Vi klär oss festligt! Och gärna så det hänviser till era kinks inom BDSM och/eller sex. Lack, läder, latex, spets, siden, kostym eller crossdressing – valet är ert. Men oavsett läggning vill vi inte se slitna mjukisbrallor, urtvättade t-shirts, kanintofflor eller träningsoveralls. Detta är en festlig kväll, och vi ser gärna att våra gäster är med till att understryka detta. Det finns garderob för ytterplagg, och även omklädningsrum med skåp. Ta gärna med eget lås.

Vi kommer att tillåta i stort sätt samtliga kinks som finns i Ds kink-lista - med några få undantag, där svensk lagstiftning stoppar utlevnaden med suspekta lagar.
Därför kan vi inte uppmuntra till nål-lekar eller suspension med krokar genom huden, ej heller knivlekar. Sedan finns några kinks som faller av utrymmesskäl som ponyplay och gipslekar. I övrigt är det fritt fram. Ett nej är ett nej, och alla visar varandra ömsesidig respekt.
Vi erbjuder 3 bdsm-rum, tre kors, 3 kinky-sängar, ett oljekladd-rum, ett område enbart för par med par, 2 gungor och ett gruppsex/gangbang-rum. Övriga ytor är mix-ytor där allt kan och får hända. Stort spa med jacuzzi, bastu och relax.

För allas trevnad vill vi gärna undvika fontänorgasmer i bar/pub området - i alla fall om inte ni har en handduk under tjejen!
Stearin- och vaxlekar hänvisas till oljerummet.
För allas trevnad skall ni alltid ha en handduk under naken rumpa, såväl mellan rumpan och stolen eller under rumpan vi sexlekar.
Obs! Om det blir blött efter er lek, meddela personalen om detta.


Festen kommer att gå av stapeln i samma lokal som Eskilstuna BDSM De Luxe håller till, Björksgatan 9 I Eskilstuna.

Entré par **medlemmar** 390 kr
Entré tjejer **medlemmar** 200 kr
Entré killar **medlemmar** 350 kr
Entré trans (m to f) som är uppklädd vid ankomst 200 kr

Entrén betalas vid ankomst och en deposition skall lämnas - företrädesvis era värdesaker, som lämnas i baren och låses in i vårt bevakade värdefack.
Alla får en tygpåse och påsen får ett specifikt nummer. Detta numret skall ni hålla reda på under kvällen och ni uppger det när ni handlar i baren. Det du köper registreras på numret.
Vid utcheckning får ni tillbaka era värdesaker samt betalar vad ni konsumerat i baren under kvällen.
Man kan betala med både kort och kontanter.

För att kunna delta i festen måste ni vara medlemmar i DS. Man anmäler sig i tråden.

Det kommer att serveras vickning.
Veganer, vegetarianer och ni som inte äter skinka/fläsk, eller har allergier av något slag, ombeds meddela detta till köket via mail jederbygg@hotmail.com senast en vecka innan besöket, för att kunna få alternativ mat.
Entré-tid 20.00-22.00
När klockan har blivit 02.00 stänger vi.

Adressen till klubben är Björksgatan 9 i Eskilstuna.
Gå in under hotellskylten gå sedan högst upp och ring på den svarat dörren.
OBS! Finns du inte med på Gästlistan kommer du inte in.

Övernattning i lokalen bokas via mail till jederbygg@hotmail.com. Först till kvarn gäller. Vi kan ha 15 övernattande gäster i lokalen. Uppge namn på gästerna och invänta svar. Det kostar 225 kr inkl. frukost.
Vänligen Mr_Sado

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)