Dekadance Fetish Party - SOLD OUT!

Lördag 31 mars 2018, klockan 22:00 — 04:00  Vretensborgsvägen 5, Stockholm  (Stockholms län)  

⚠ Medlemskap krävs   ⚠ Dresscode finns   ⚠ Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Shiny latex and rough leather, decadent lingerie and strict uniforms, heavy beats and hot people - this is the party where we celebrate in sexy fetish wear and dance all night long. Unless we sneak off to the darkroom or play areas…

Tickets: SEK 300 at www.dekadance.se
Age: 18+. Membership is mandatory. Apply at www.dekadance.se.

2200-2345 DJ Evelina Nässén
2345-0015 Musical performance COBRAH
Ca0015 Fetish Fashion Show
0015-0200 DJ Starving Insect
Ca0200 Dekadent Discipline Drama
Ca0215 Eden Lost; The Sinner and the Redeemer
0200-0400 DJ Sandra aka Discokatze
Dekadamen kommer till Dekadance Fetish Party med sin photobooth. Kom och föreviga dig, din outfit, din partner, din leksak, din perversion, din puppy, din...

För dresscode:
www.dekadance.se/?page_id=74

Vill du följa eventet på Facebook?
www.facebook.com/events/182168385706450/?a…

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Hey there!
I missed to buy a ticket in time. Would really love to go and am all hyped about dressing up. Does anyone have a spare ticket or can‘t go and is willing to sell theirs? Is it possible to transfer tickets like that? Pretty please 🐶
  6 mar 2019

Yeah, but these tickets sold out a year ago. The party was almost a year ago^^

  6 mar 2019

Oops, wrong event 😅
I meant the one in a week.

Nu ligger till slut dom sista bilderna ute på Dekadance hemsida från senaste festen!

Njut och håll tillgodo tills nästa gång.
En fråga gällande dresscode. Många lägger ner mkt tid och pengar på kläder och så även jag. På festen såg jag en kille i ett par helt vanliga 3/4 arbets(snickar)byxor med lite piskor hängandes i bältet. Om det finns en klar och tydlig dresscode, varför släpper ni in personer som klart och tydligt inte följer dresscoden?
  8 apr 2018

Hmm, det är svårt att veta så här i efterhand om det är samma, men det var en person på festen med såna byxor i läder.

  9 apr 2018

Alla har inte råd att lägga mycket tid och pengar på sin outfit, eller det är kanske är deras första gånger på scenen och kanske nästa gång kommer i något mer spännande, eller så var det precis just det som den personen kände sig fin i - enkelhet har också en charm vissa dagar.

Tycker det är tråkigt att lägga fokus på vad andra inte har istället för att glädjas över allt som finns.

  9 apr 2018

@Bjurn Om det var 1 eller 1000 gången eller om man personligen känner sig fin torde vara helt orelevant när det finns en rätt tydlig dresscode. Lägg inte fokus på denna post nu utan gläds över allt som finns.

  9 apr 2018

@Celcius, om du nu såg detta, kunde du också ha kontaktat nån i crew på festen, om nu hade varit så stötande för dig.
Hade det brutit mot dresscode, hade de kunnat löst det :)
Nu vet du till nästan gång ;)

  9 apr 2018

@celcius, byxorna var i läder och det passerar enligt dresscode om de har en kinky touch. Vad är kinky touch är kommer Du få lika många svar som personer du frågar.
Ett tips är att testa sitta i dresscode en fest och se hur lätt det är att tillfredsställa alla och lyckas superscanna varenda person i stora gäng som passerar (vilket måste gå rätt fort för att slussa in alla partysugna).

  9 apr 2018

Nu var inte tanken att någon skulle ta illa vid sig, mer en uppmaning att upprätthålla dresscoden. Oavsett om arbetsbyxorna var av läder så var det ett par helt vanliga arbetsbyxor (piratbyxor) som används flitigt i de flesta villaområden när man pular i trädgården eller snickrar om. Du kan enkelt gå in på ica maxi utan att en endaste själ höjer på ögonbrynen. Det är helt omöjligt att anse att ett par vanliga arbetsbyxor en kinky touch.

Saxat från dresscoden; "Som ni märker så gillar vi inte “vanliga” kläder. Om du kan gå på gatan med dina kläder, utan att folk vänder på huvudet ordentligt efter dig, är det förmodligen ingenting som du kommer in med på Dekadance. "

  9 apr 2018

Jag förstår. Men du verkar ju vara en driven och handlingskraftig person så kanske läge att skapa en ny klubb för folk som håller din nivå.

  9 apr 2018

Vilken skön härskarteknik Bjurn, fungerar den normalt tycker du? Jag pratar om den nivå dekadance själva satt upp genom sin dresscode.

  9 apr 2018

Nu var det nog inte jag som började med att vara nedlåtande men ok.

Jag menar i alla fall verkligen biten att starta något eget. Gör det och se effekterna av det.

Klubbar mår sällan bra av för hård dresscode. Om festen bara är för de som vill lägga mycket tid och pengar på sin outfit så blir det 30 pers som sitter i en källarlokal i förorten och dunkar varandra i ryggen.

En bra dresscode är hård mot de som inte hör hemma, men inkluderande för de som letar sig till scenen och ger möjligt att få vara med och utforska på en liten budget. Den som en dag kommer in på sina egensydda lackbyxor är samma person som år senare kommer i svindyr made to measure-gummi från topp till tå.Det är genom att se även till de som inte har samma förutsättningar, och genom att uppmuntra och inspirera som scenen växer.

  9 apr 2018

Och till personen i piratläderbyxorna - jag vet inte om du läser det här, men du är för evigt välkommen på vad jag än arrangerar i framtiden.

  9 apr 2018

Naaaw. 🖤 Fint sagt B

  9 apr 2018

Du använder ju härskartekning i varenda post Bjurn. Det jag lyfte fram var hur dresscoden följs på dekas fester. Att du sen bemöter den frågan med att diskutera om att man inte ska behöva följa den, att påpeka att man lägger fokus på andra, och att prata om min ”nivå”, och att jag borde starta en egen klubb är inte särskilt trevlig argumentationsteknik.
Nu är det faktiskt så att deka faktiskt har en hård dresscode och jag har då inte uppfattat det som att det är 30 pers i en källare på dekas fester. Om någon faktiskt verkar vilja starta en ny klubb så är det ju du själv, eftersom du inte tycker att dekas dresscode bör följas och underförstått att deka är för ryggdunkare som du så fint lade fram det.

  9 apr 2018

Jag har aldrig sagt dresscode inte ska följas.

Din åsikt är att den inte var kinky nog, jag håller inte med. Poängen med materialfetisherna är att kunna inkludera och erbjuda en säker inkörsport - samt att det inte del av subjektiv bedömning. Är det läder är det ok, oavsett om personen i dresscode inte höjer på ögonen om de ser det på ica maxi eller inte.

  9 apr 2018

Jag tyckte också det var taskigt att börja prata om att lägga tid och pengar för att sen peka på någon som eventuellt inte hade just de resurserna. Det är den sortens inlägg som får förstagångsbesökare att tveka och säga "är det här bra nog?" för att sen inte gå.

Och jag tycker det är sjukt trist att se ner på personen som kom in på håret, för vem vet - det kanske var just en första kväll som blev startskottet till något större. Som du säger så lägger många andra ner mycket energi och det finns mycket annat att titta på - så varför förstör någon annans outfit din kväll så mycket?

  9 apr 2018

Jag tror att folk på gatan vänder på huvudet om någon kommer gående med ett gäng piskor i bältet... Inte för att det i sig gör att man kommer in på Dekadance, men det är en del av en helhetsbedömning.

Vill man vara säker på att komma in så kommer man i latex eller lack - allt annat kommer bli en bedömningsfråga.

  9 apr 2018

Nu visste inte jag att det var läder och jag är osäker på om vi alla menar samma. De jag såg var grå och svarta och jag uppfattade det som ett par vanliga fristads arbetsbyxor i grovt tyg. Kanske det var någon läderdetalj, inte vet jag.
Att börja tillåta besökare som inte följer dresscode bara för att de kanske inte har de resurserna eller är förstagångsbesökare låter behjärtansvärt men det är faktiskt en helt annan fråga. Det handlar inte om att se ner på någon eller att någons outfit förstör för någon annan. Deka är vad det är till stor del på grund av sin dresscode. Om man inte vill ta sig tid, eller lägga pengar, så kanske inte deka är helt rätt alternativ. Det finns ju faktiskt andra klubbar som inte har lika hård dresscode.

  9 apr 2018

Tack för alla inspel. Nu stänger vi den här diskussionen för den här gången.
Styrelsen arbetar kontinuerligt med frågor kring dresscode men på ett övergripande plan.

Har någon här framtida funderingar på hur en enskild tänkt kring dresscode kan hen kontaktas på plats. Fråga, var nyfiken, uppmuntra och välkomna! Det är så vi skapar en gemenskap och ett schysst rum för fler.

Snart sista chansen innan aprils styrelsemöte att lägga betyg och ge eventuella kreativa förbättringsförslag för kommande fester.

Tack för din åsikt!
Nu ligger bilderna från mitt photobooth uppe på Dekas hemsida, enjoy! :)
  3 apr 2018

Hur får man använda dina bilder? 👏👏

  3 apr 2018

Som ni vill, men credda gärna.

  3 apr 2018

Vi vill inte att de klipps i utan att både Evy M o Deka syns vid spelningar.

  4 apr 2018

Obs att endast en bild föreställande dig som är med på bilden kan du använda och endast i privat syfte.

Om någon annan är med på bilden som du känner så bör du fråga den om dess tillåtelse också.

Loggor och fotografens namn får ej beskäras bort.

  4 apr 2018

Vore ju fett att se bilderna som togs på oss 😁

  4 apr 2018

Guldben, pratade med ditt sällskap om det, har hon inte sagt det?
Hur som helst så har jag nu laddat upp en på er! :)

  4 apr 2018

Tack vad snällt. :)

⇓ Visa alla ⇓
Tack för en grym fest! Här är Starving Insects låtlista. Såg inte så mycket av dansgolvet från Dj-båset men det såg ut som att några dansade i alla fall? Försökte hitta en vettig balans mellan body och rave. Feedback är välkommet!
Pluspoäng till den som skrålade med i Stukas :D

1. Rhythm Device - Acid Rock
2. Qual - Disease X
3. Autodafeh - Getaway
4. AGLORY - Abattoir
5. Radical G - Kong
6. Dj Hell - I Want You (The Hacker Remix)
7. Raydar - Trick R Treat
8. Tense - Versus Man
9. Radical G - Dinner with Satan
10. Rich Lane - Flesh
11. Keluar - Pangua (The Hacker Remix)
12. Front 242 - This World Must Be Destroyed DSMO4
13. Schwefelgelb - Fokus
14. Qual - Rip Doth Thy Scarlet Claws
15. Nitzer Ebb - Join In The Chant
16. Radical G - The Black Spot on the Sun
17. Starving Insect - Hate and Exterminate
18. Omnicide - Anthropogenic Ecological Catastrophe
19. Frank Borjak - Vitvattnet
20. Dust - C U in Hell
21. Ascetic: - Utterings (Phase Fatale Remix)
22. Front Line Assembly - Resist
23. Thomas Schumacher - Unconfused
24. Rhythm Device - Acid Rock 2010 (Remix 1.1)
25. Minimum Syndicat - The Rush
26. Emmanuel Top - This Is Cocaine (Regal Remix)
27. Nitzer Ebb - Let Your Body Learn (Terence Filmer Remix)
28. Minimum Syndicat - Insurgency
29. Phase Fatale - Under Marble
30. Dax J - Reign of Terror
31. Minimum Syndicat - Control
32. Pouppée Fabrikk - Stahlwerk
33. Clouds - Chained To A Dead Camel
34. Dj Misjah & Dj Tim - Access
35. Lisa Lashes - Looking Good
36. X-ess & Catscan - Love thy Enemy
37. Rave Creator - Immortal
38. Feindflug - Stukas
39. Pilldriver - Apocalypse Never
40. The Horrorist - Flesh is the Fever
  1 apr 2018

Tack för bra musik!

  1 apr 2018

Riktigt bra! 👍

  3 apr 2018

Mycket bra som vanligt! Särskilt att man fick höra Fiendflug :)

  3 apr 2018

Var du det som sjöng med i Stukas? 😀

  3 apr 2018

Mycket möjligt :D

Det bästa under natten var nog sista femton minuterna på dansgolvet. Vi var kanske tjugo personer kvar i klubben men det var mer energi och glädje än när det var smockfullt. Helt fantastisk stämning ♥
  1 apr 2018

Det blev awesome! ♥

  3 apr 2018

Och ni fick ner de flesta ballongerna....

Nu när ni gått på festen och fortfarande känner er lite endorfinhöga och fräscha i minnet så vill vi jättegärna samla era tankar om våra fester på en och samma plats, gå in och gör vår enkät här: www.surveymonkey.com/r/F5NSDGB

Vi i styrelsen strävar alltid efter att bli bättre och träffas en gång i månaden minst för att diskutera verksamheten tillsammans.
  1 apr 2018

Done!

  1 apr 2018

Tack Lemonlen 🙏

  1 apr 2018

Går det verkligen bli bättre än vad ni redan är?👍👍👍😂

  1 apr 2018

Enkäten avklarad!

  1 apr 2018

Fixat!

  1 apr 2018

Fixat.

  1 apr 2018

Tack Den_Nakna_Filosofen 😍 det går alltid att utvecklas, men vi får inte heller glömma bort att njuta av alla magiska ögonblick som vi skapar här och nu! 🤤👌

  2 apr 2018

Tack! För bra fest:er

  2 apr 2018

Done^^

Tack alla för en fantastisk kväll! Hade längtat så länge efter den här helgen ♥
  1 apr 2018

Samma här.

Jättekul första fest !! Riktigt härligt att kunna dansa sönder med lysande guldben. Bra ordnat och längtar tills nästa tillfälle 😃😃⭐️⭐️
Jag sprang mest runt under kvällen som en yr höna, men efter de sista showerna vid 2 kunde jag koppla av! Det fanns ju en massa fina människor överallt som bara gjorde min kväll totalt. Fan vad fina ni är, ni är festen för mig! Och vilket hejdundrans avslut på dansgolvet när vi rev ner alla ballonger! Tack!!!
Tack så hjärtans mycket Deka. 💗
Kvarglömd svart latex bolero vid garderoben ca 03:40. Skulle någon råka på den vore jag tacksam om den hittade hem till mig igen..
Nån som är sugen på efterfest? Finns 3 minutes från deka, en tjej och kille ;)
Har någon en oanvänd combobiljett? PMa mig
  1 apr 2018

Hej oansvarig,
Bara så du vet så är biljetterna elektroniska och går på personnummer. Du kan alltså inte köpa en fysisk biljett av någon och gå på festen, utan den måste överföras via Dekas websystem. Nämnda system stänger för övrigt för överföringar av biljett ca en timme innan insläppet öppnar, vanligtvis.

Dessutom har Deka informerat om att den kombinerade biljetten inte kan säljas vidare efter att fredagen passerat. Önskar dig en trevlig kväll. :)

/RG

  1 apr 2018

Tack RG

Behöver fortf biljett! Betalar sjukt bra.
  31 mar 2018

Ger en tusing om nån står och väger

  31 mar 2018

Hur bra?

För 100 000 kr kan vi köra nästa fest gratis för alla ...

  31 mar 2018

KT: LOL!

  31 mar 2018

Betalar vad som krävs :)

  31 mar 2018

2000!

  31 mar 2018

Har bil, kan åka och betala var som direkt... :)

  1 apr 2018

Säger som KT och RG: sponsra nästa fest!

Insläppet nu stängt.
Tyvärr har inte magen blivit bättre så blir ingen utgång ikväll 😰
Vad tråkigt det känns 😰
  31 mar 2018

Vad synd. Krya på dig så ses vi förhoppningsvis framöver!

  31 mar 2018

Säljer du din biljett?

  31 mar 2018

Har en kombobiljett och tror inte man kunde sälja detta?!

  31 mar 2018

Är på förfest med 4 pers som ska dit, skulle verkligen uppskatta om det gick lösa

  31 mar 2018

Jag bjuder mera :3

  31 mar 2018

De biljetterna är tyvärr. stängda för individen.

man kan väl köpa alkohol där
  31 mar 2018

Ja ^^

  31 mar 2018

Ja.

  31 mar 2018

haha vilken tur jag älskar alkohol

Efterlyser en biljett. Betalar bra, så skicka gärna ett pm.
Vi har två ingångar till lokalen. Ni som inte behöver gå via omklädningsrummet kan ta en genväg direkt till incheckingen via en utomhustrappan till vänster om den vanliga ingången. Där de två ingångarna möts gäller blixtlåsprincipen.
  31 mar 2018

Bump

Jag håller till i nedre rummet där det är musikfritt. För att ingen ska missa sitt könummer sitter det en display på övervåningen.
  31 mar 2018

Det finns ett par soffor och bänkar nere hos mig, och efter midnatt möblerar vi om så att omklädningsrummet blir mindre till förmån för fler sittplatser.

Knappt 2 timmar kvar till öppning så vi kommer nu ha begränsade möjligheter att läsa och svara på meddelanden här eller i andra kanaler.

Ses snart!
Snart är vi redo att tillsammans med er skapa en fantastisk kväll. Det blir trångt, varmt, kinky o fetischistiskt!
Om man bara ska hämta en upphittad sak i garderoben, och inte har biljett till festen, kan man dyka upp tidigare och göra det eller måste man vänta tills insläppet öppnar ikväll?
  31 mar 2018

Vi är här till ca 20.

  31 mar 2018

Tack, piskan är upphämtad.

Har en biljett som jag inte kommer att använda. Hojta (skicka PM) om någon är sugen.
  31 mar 2018

Pm!

Söker en till två biljetter till ikväll, betalar dubbla inköpspriset. Har bil, kan åka när som.
Nån i närheten av Akalla som ska åka bil till festen och har plats för mig? ❤️❤️
Söker biljett till ikväll!! Please anyone❤️
Två biljetter säljes. Skicka PM.
  31 mar 2018

Gone!

Söker en biljett till ikväll! Min piska behöver rastas ;)
  31 mar 2018

Somebody give this woman a ticket! 🖤

  31 mar 2018

I’ll even pay for it ;)

hur många är det som kommer
  31 mar 2018

Gissningsvis runt 350 personer.

Billjet????
Fortfarande på jakt efter två biljetter så om någon, mot all förmodan, helt desperat vill bli av med två så PM mig! :)
Söker en biljett
Søker en billett! 😘
Hi, im looking to buy a ticket desperately ♥
Det har uppstått nån typ av problem med min kombo-biljett. Igår när jag kom till Abzinth hittade dom inte mig på listan. Vill någon som har möjlighet att hjälpa mig att kolla upp detta pma mig snarast möjligt? Mvh/Pilgymskan
  31 mar 2018

Kollar på det.

  31 mar 2018

Fixat.

Ikväll är det dags igen! En utsåld fest med massor av fantastiska människor.

Som tidigare, tänk på att packa smidigt och ha ditt ID-kort tillgängligt så underlättar vi för alla.
Vi har två combobiljetter vi gärna vill bli av med, speciellt eftersom Abzint ikväll inte alls funkade för oss.
Om någon lyckas övertala Deka att låta oss sälja dem gör vi det gärna.
Hej! Behöver 2 biljetter :) Någon vänlig själ som kan tänka sig att sälja? Tack!
Hi, anyone has a ticket for selling?
Någon som säljer en biljett? Please :) PM:a mig🧚‍♀️
  29 mar 2018

❤️✨❤️

  30 mar 2018

Inför Abzint & Deka:
På grund av ännu fler sjuka så är vi en morgonroddare kort igen. Påroddning 10 - till sen lunch. Entre till båda festerna i utbyte.
Skicka PM med telenummer för snabbare kontakt.

2 biljetter köpes till Deka på lördagen ❤️PM:a om ni vill sälja!
  29 mar 2018

Oooh, det vore inte fel ❤️
Tack själv 😊

  29 mar 2018

Hoppas ni kommer! ❤

  30 mar 2018

Inför Abzint & Deka:
På grund av ännu fler sjuka så är vi en morgonroddare kort igen. Påroddning 10 - till sen lunch. Entre till båda festerna i utbyte.
Skicka PM med telenummer för snabbare kontakt.

En biljett sökes SNÄLLA hjääääälp!🖤
  30 mar 2018

Inför Abzint & Deka:
På grund av ännu fler sjuka så är vi en morgonroddare kort igen. Påroddning 10 - till sen lunch. Entre till båda festerna i utbyte.
Skicka PM med telenummer för snabbare kontakt.

Två kombobiljetter (abzint/deka) sälj/bytes mot två biljetter till Dekadance festen! (*säljes = betala mellanskillnaden) PM:a vid intresse!
  28 mar 2018

En kombobiljett byt/köpes mot en endagarsbiljett till dekadance!!

  30 mar 2018

Finns en kvar till salu?🙋‍♂️

tyvärr så gick min semester inte igenom, så jag måste jobba hela helgen, så tyvärr inget roddande, eller deltagande från mig på hela helgen. jäkligt surt, tyvärr
  29 mar 2018

Nästa gång!

Söker också en biljett någon som fått förhinder eller vill sälja den till mig PM gärna
Någon som har lust att vara social med mig under kvällen?
Blev tyvärr så att mitt sällskap jag skulle gå med fick förhinder. :/
  29 mar 2018

Vill sällskapet sälja biljetten? Vi ska dit och kan absolut vara sociala :)

  29 mar 2018

Den är tyvärr redan såld..

  29 mar 2018

Vi vill vara sociala med dig!

  29 mar 2018

Yay awesome :D

Gör ett nytt försök! Söker en kombobiljett om du/ni har ngn att sälja! PM:a mig!
Om det er noen som ikke har mulighet til å dra på denne festen, så søker jeg 1 billett! 😘
Två biljetter sökes! Ska till stockholm och vi vill så gärna gå på deka för första gången. Primärt till dekadance men köper även kombobiljetter om ni har. Betalar det ni lagt ut x1.5. Kram!!
  27 mar 2018

Hej! Säljer en kombobiljett, PM:a vid intresse!

Jag inser att jag var mkt klantig som endast köpte biljett till fredagen. Var dock osäker om jag skulle kunna delta båda kvällarna, men det kan jag, men har dessvärre ingen kombobiljett. Om ngn mot förmodan har 1st sådan (över) eller bara kan gå på fre, kan vi byta!.....PM:a mig så får ni självklart mellanskillnad plus extra. I annat fall köper jag den rakt av och säljer min "enkel" till fre till ngn isf. Jag kastar ut frågan iaf!
  27 mar 2018

Hej! Säljer en kombobiljett, PM:a mig vid intresse!

0200 kommer Sire Plague ta scenen med sin Dekadent Discipline Drama. Med sig tar han två slavar som han kommer behandla som han vill.
2 biljetter sökes! Jag vill så gärna introducera min kusin till Dekadance men vi hann inte fixa hennes medlemskap i tid. Hojta hemskt gärna till om du får förhinder! /Evigt tacksamma ;)
  24 mar 2018

Det finns fortfarande behov av roddare och crew på Fetish Fair på dagen på fredag, rodda på inför festen på dagen på lördag, och rodda av på dagen på söndag.

  25 mar 2018

Tack för tipset @KawayamaTen ! Roddat har jag gjort tidigare och det är ju trevligt, tror dock att min kusin jobbar både fredag och lördag. :( Men har du tillgång till gruppen med roddare så lägg gärna till mig så ska jag dubbelkolla tider med henne och se vad vi kan bidra med!

  25 mar 2018

Nyhet är att en kan ge bort sin roddarbiljett, så du kan visa din kusin hur mycket du vill att hon ska komma genom att köra dubbla roddarpass!

  26 mar 2018

Haha, ja hon är minst lika pepp som jag så det vet hon :) Kan gärna betala fullpris och rodda så länge vi kan gå ;D Men mkt bra att veta, tack!

Säljer 1 biljett.
  25 mar 2018

jag köper!!!

Många verkar söka biljett. Går det att sälja sin deka-halva av en kombobiljett?
  24 mar 2018

Jag köper gärna då ❤️

  24 mar 2018

Nej. Det är en biljett till två evenemang, inte två biljetter.

Men en kreativ tanke.

  24 mar 2018

Tack för info!

Vi vill väldigt gärna ha biljett om någon säljer ❤️
Om någon känner att de vill släppa två biljetter är vi VÄLDIGT sugna på dem.
Ca0215 is the fantastic Eden Lost with her act: The Sinner and the Redeemer
2 biljetter sökes! :)
Yeeay!! Tur att jag fixade min biljett tidigt!! Första festen och jättepepp/nervös 🙈🙈🙈
  18 mar 2018

Låter som en vettig kombination av känslor...

  18 mar 2018

Du kommer älska det!! 😍

  18 mar 2018

Åh! Känns redan mindre nervöst!
Fina ni är 😘

  18 mar 2018

:-) Du kommer älska alla härliga mäniskor som är där!

  18 mar 2018

Gud vad roligt!! Jag är jättepepp på att se om festen är så härlig som alla berättat! Därför jag loggade in här, kändes som bra start att kanske träffa förfest folk ☺️🥂🍾

  18 mar 2018

Helt rätt!! Jag har bara varit på två fester men de har båda alltid överträffat allt man förväntar sig!!

  18 mar 2018

Åh härligt att höra!! 😘👍

  18 mar 2018

Om du vill och vi har tillräckligt med crew när du kommer kan vi visa dig runt i lokalen?

  19 mar 2018

...Och två timmar efter detta avslutade hon sitt medlemskap på DS? nu blir man ju nyfiken :-)

  19 mar 2018

Tänkte säga att man väl får fråga varför på festen, men blir kanske svårt om man inte ens har en profilbild >_< .

2 biljetter sökes. ✌️ DM mig 📬
Söker en biljett! 🌸
Vi har precis släppt tre av modellerna som ska gå i Fetish Fashion Show ca kl0015.
Pandalie, facebook.com/Official.Pandalie
Simon
Cybernetique www.instagram.com/cybernetique/
Jag hann inte heller med och söker 2 st biljetter 😭
  17 mar 2018

Ja, ge henne! Hon är bäst! ♥

  18 mar 2018

Bengil du är bäst! ♥

Vem kontaktar jag om jag vill hjälpa till med roddning denna kväll?
  17 mar 2018

Dekadance, eller någon i styrelsen (mig, till exempel).

Vi vet att många fortfarande suktar efter biljett trots att det är slutsålt. Styrelsen kommer göra regelbundna bedömningar om vi kan släppa flera men vis av erfarenhet är att nuvarande mängd är den bästa för att alla närvarande ska ha största möjlighet att njuta av festen. Vi satsar aldrig på att fylla en lokal till max bara för att få in pengarna, deltagarnas upplevelse står i fokus!

En chans att få delta är om du vill hjälpa till att skapa magin för alla deltagare genom att rodda före, vara crew under festen eller rodda av dagen efter. All sådan kommunikation sker här, på Darkside!
Dekadamen kommer till Dekadance Fetish Party med sin photobooth. Kom och föreviga dig, din outfit, din partner, din leksak, din perversion, din puppy, din...
DJ 0200-0400 Sandra aka Discokatze. Satsar alltid på att fylla dansgolvet, vare sig hon spelar peppig italo, dansant electro eller fet techno.
Åh nej, jag har väntat för länge med att införskaffa en biljett.

Om någon säljer sin biljett så köper jag hemskt gärna!
  14 mar 2018

Men då... Hoppas någon kan sälja en.

  14 mar 2018

Ett förslag är att höra av sig och vara med och rodda inför/under/efter festen då det alltid behövs eldsjälar till det, samt det är dessutom klart roligt.

  15 mar 2018

Edit: kan betala någon hundring eller så extra. PM mig om biljett!

  15 mar 2018

När någon verkligen inte vill rodda 😂

  15 mar 2018

Känner att det är en för stor uppgift för lilla mig. 😅

  16 mar 2018

Finns flera olika behov som stora eller små kan hjälpa till med.

Någon som har en biljett att sälja?
Köper gärna biljett.
Någon som har en biljett till salu?
  14 mar 2018

hoppas hoppas! ❤️

  14 mar 2018

❤️😍

DJ 0015-0200
Starving Insect, utlovar svettig acid techno, ännu svettigare EBM och iskall doomcore.
  14 mar 2018

Jag som missade hans set på Winter has CUM ser sjukt mycket fram att få höra tyngre musik ex EBM

Nu var jag lite sen igen. Vill du sälja en biljett så köper jag gärna
Köper gärna en biljett om någon vill sälja sin!
Vill köpa 2 biljetter eller fler. Så blir tacksam om någon har en biljett över och hör av sig :0).
Alla biljetter är nu sålda 😎 Vi blir ett fantastiskt sällskap på Påskafton.
  14 mar 2018

Ett enda stort "påskägg" fyllt till bristningsgränsen av likasinnade! Kan påsken bli bättre?!👍👍👍

någon som säljer en kombobiljett? hör av er isåfall
Kl2345-0015 Musical Performance, COBRAH bygger på hårda beats och är en kombination av experimentell electro, house och pop.
DJ kl2200-2345
Evelina Nässén, tillbaka för tredje gången på drygt ett år!
Biljett bokad
Blir första gången för mig med
Knappt 80 ordinarie biljetter kvar!
Det blir första gången för mig. Jag ser mycket fram emot en spännande kväll.
Äntligen på en helg jag är ledig igen. Det här ska bli kul!
Enbart 20 combobiljetter kvar för Dekadance/Abzint under SFW!
  28 feb 2018

(förutom för Golden Ticket-medlemmar som alltid är garanterade en biljett)

  1 mar 2018

Samarbeten med andra klubbar i olika former kan kräva ett styrelsebeslut men ja, det är vår ambition.

Hej! Godkänns fursuits i Dresscoden?
  11 feb 2018

Bäst är att maila bild till dresscode@dekadance.se för bedömning.

  1 mar 2018

Fursuit är inte godkänt utifrån vår vanliga dresscode som den ser ut idag, men det har varit ett par fester där vi utifrån temat utökat dresscode att även tillåta exempelvis fursuits (vi har dock inga sådana fester planerade för i år som det ser ut nu).

Hur många biljetter är det kvar på lördagen?
  1 mar 2018

Vi har biljetter så det räcker ett tag till. Bara combo som börjar ta slut.

Första gången !! kul!!
Kan man byta om på plats eller? Finns det parkeringsplatser i närheten? #newbie
  12 feb 2018

Det kommer finnas ett område för ombyte. Ibland kan det bli lite trångt när alla kommer samtidigt. Det finns bara ett fåtal parkeringsplatser precis intill byggnaden, men en bit bort på gatan finns det flera.

  12 feb 2018

Ok tack för info :)

Musik-fråga: skulle någon kunna lite kort säga något om musiken? Sist jag var på en Deka-fest var det Dekadance/Unleashed, och då var det typ.. Techno(ish), och nu när det är renodlad Dekadance - typ vad kommer det vara för musik?
  6 feb 2018

Hej, det är primärt techno men lite varierat beroende på DJ. Vi kommer börja lansera våra DJs inom kort. Och vi har även en grym performance som ska spela i cirka 30min under festen.

  6 feb 2018

Ah sweet - tusen tack :-D peppen!

inga early brid/studenbiljetter? :(
  28 jan 2018

Tyvärr inte den här gången.

  5 feb 2018

Club Abzint har på fredagen.

Whee peppen kul!
Läste direkt ”SFW” som ”safe for work”. Tyckte att det lät som ett.. intressant.. tema, men nu makear det more sense!
  8 jan 2018

Jag gör samma sak. Det är lika roligt varje år xD

  8 jan 2018

Tänkte exakt samma sak😂

  8 jan 2018

En till här!

  4 feb 2018

Det beror på var en jobba...

Fixat biljett! Ser fram emot sfw!

Är det inga event på lördag dagtid? På fredag så jobbar man väl?
  4 feb 2018

Fredag är långfredagen, som är en röd dag.

Har precis köpt biljetter till mitt första event någonsin, ser fram emot att få strosa (och förhoppningsvis mer) bland likasinnade 😊
Om man köper en kombobiljett, måste man då söka medlemsskap i club abzint eller räcker medlemsskap i Deka?
  25 jan 2018

Kör på båda för säkerhets skull, vi är inte helt säkra på hur tekniken samspråkar.

  26 jan 2018

Ok, gör så.
Och behövs det, så finns jag åter tillgänglig om det behövs roddande.

  27 jan 2018

Ja, rodda gärna. Maila info@dekadance.se så tar vi hand om din kropp!

Hur många biljetter är det på lördagen?
  25 jan 2018

Ett helt gäng :-) Lokalen tar upp till 550 personer så det beror lite på hur vi väljer att möblera.

Biljetterna är nu släppta! Finns även combo-biljetter om du vill gå på Abzint OCH Dekadance! Tänk bara på att Abzint har 20års gräns för entré.
Recensioner

Trött på gnäll men riktigt nöjd med festen. Bra och blandad musik, bra roddare och crew samt ett helkul gäng på scen!

Tack för en skön fest, stämning, musik och vackra männiksor

Så skoj! Bra drag på dansgolvet. Även fast det tunnades ut rejält sista timmen så fyllde vi som var kvar ut det enligt alla konstens regler :) Jag har efter tidigare fester varit lite neggo till musiken men tyckte att det var bättre blandning och dynamik nu. Jag tyckte det var skoj att man fick höra lite trance på denna festen :)

Var mest inne i mitt photobooth den här gången, men där var det himla skoj :P

underbara människor! bra möjlighet till både utlevnad och dans. skulle gärna höra lite mindre monoton musik bara :)

🖤🖤🖤

Precis så här bra ska ett Deka vara! Bonus för episkt, aktivt dansgolv!

Grymt som alltid, men musiken och den låga scenen drar ned betyget.

Sista stunden innan stängning var ju fantastisk. Överkom min rädsla för att smälla ballonger 🍾🎈🎈🎈

Tack hörrni! Pang pang! 🎈✨🎶

Det va bra men jag tycker mer fokus på sex och våld

Jag hade trevligt. Önskar mig som alltid utrymmen med lägre ljudvolym, så att det går att vara social också.

Bra musik och överlag välordnat!

Bra nivå på dresscode med mycket fint folk!

Toppbetyg i vanlig ordning! 👍👍👍

Kommer inte på gå Deka igen (som jag gjort i ca 10 år nu) förrän ni byter till en vettig lokal i stil med Skyddsrummet eller gamla Kolingsborg, fixar fler dansgolv med OLIKA musik, bättre darkrooms och shower med duktiga uppträdande, inte modevisningar nästan varenda gång. Trodde det skulle bli ändring efter nya styrelsen kom. Skärpning Deka!

Önskar till nästa gång ett stort darkroom, med flera möbler, istället för flera små samt ett specifikt bdsm område med svängrum, såg tyvärr några som kom alldeles för nära pågående sessioner pga att stupstocken stod vid dansgolvet. En högre scen skulle uppskattas också då det är omöjligt att se något efter andra, tredje raden. Tack för en toppenkväll med härlig stämning och grym energi, älskade ballongerna, hur smidigt allt flöt på och extra tack till geniet som ställde ut kakor vid vattenstationen! 😍🍪🍪

Jättetrevligt! Grym musik, ordentligt ös på dansgolvet från midnatt! Lite svårt att se uppträdandena på scenen (scenen kanske behöver vara lite högre och lite mer ljus?). I övrigt riktigt kul!

Tack 💗💗💗

Betyget gäller nedervåningen, jag stod ut tio minuter där uppe ungefär. Kul att displayen fungerade så bra!

Ont i armen efter att ha burit runt på en hink med is och bubbel hela kvällen. Det gick tre flaskor för att alla jag kände skulle få ett glas. Ett helt fantastiskt sätt att fira =)

Första Deka för mig och ser fram emot nästa 🖤 Åker hem med härliga minnen och ett stort leende på läpparna 😍

Otroligt mycket snygga outfits & trevliga människor! Hade dock önskat lite mer lekyta främst för pisk & smisk. Dessutom var musiken aningen för hög, är trevligt om man kan samtala vid bardelen åtminstone. Men överlag en trevlig kväll!

Dark vibe .

Riktigt bra fest! Roligt med många i heltäckande latex <3 Scenen var lite för låg och halvdant ljus vid showerna bara...

Dans och dekadens!! 😍🔥

Underbar värld, underbara människor!

Super att ni delat upp entrén, gick snabbt med entré och garderob! Bra kväll, ser framemot nästa 🌟

Jag kunde inte få en bättre första gång på deka än så här! Vackra människor överallt. Super bra arrangerat och ett extra plus till er som stod i baren, snabba & uppmärksamma! Tack.

Första Deka och det var awesome !

👏😍

Deka levererar! HÖG nivå på dresscode, älskar att se så mycket gummi! Dock omöjligt att se något på scenen om man inte stod längst fram, det var svårt att föra samtal pga ljudnivå. I övrigt anser jag att Eventhuset bör fixa trappan(som vanligt).

Tack för en fint ordnad fest. Dans och njutning av att se alla vackra människor. Stort dansgolv och bra ordnat med tanke på utrymmet. Love.

Första men inte sista gången för mig 😊

Så awesome! Fint iordningställt, trevligt folk, bra variation på musik och bra flöde med incheckning, baren och garderoben. Bra kläder också!

Bra organiserat och väl genomfört! Det hade kunnat finnas lite mera möbler för utlevnad, men har full förståelse för att det skulle skiljas på mellan Deka och Abzint. Super trevlig crew, bra musik och roliga säkerhetsvakter.

En riktigt bra fest. Fick se många fina varelser samt dansa en massa. <3

Kändes som att stämningen var på topp tidigt på kvällen och det var bra med folk både i baren och dansgolvet. Jag tycker att det är bra att det var stor skillnad mellan Deka och Abzint. Gick man på båda så blev både lek och danslust mättad. Det som gör att femman uteblir är tyvärr musiken. Jag hade gärna sett mer rå techno hela kvällen igenom

Fint ordnad lokal, trevlig stämning och snygga outfits. Vad som drar ner betyget är att showerna (som vanligt, tyvärr) inte anpassats för den låga scenen (från rad tre ser man ingenting av vad som händer/visas) samt musik som inte kändes som det Deka jag förväntar mig. Synth är okej men vad var det egentligen som spelades vid 2:30? Som alltid fint att springa på gamla vänner och bekanta. Tack för en fin kväll!

Skön stämning, livlig crowd, bra club musik, fem stjärnor för mitt sällskap. För lite lekutrymme.

Riktigt bra musik. Och skön stämning

Jag vill ge cred åt styrelse och crew som satt iordning ljus och annat till hög standard som alltid. Däremot undrar jag lite vad Dekadance egentligen är för en fest. För mig som gått ett längre tag har Dekadance alltid varit en mix av ett dansgolv tillsammans med lugnare områden för konversation samt väl tilltagna utrymmen för lek. Kvällens fest var ungefär som att glida in på Solidaritet men möjligen med lite mindre mainstreamad musik. Ljudnivån var väldigt hög i hela lokalen, det gick inte att ens prata i bardelen utan man fick gå ner eller ut för att kunna konversera utan att skrika. Inga möbler för utlevnad fanns alls, förutom lite madrasser för vad jag antar är ämnat för sex. Kvällens deka var alltså en innerstadsnattklubb med några madrasser utslängda i hörnen. Omöjligt att bilda nya bekantskaper eller försöka ägna sig åt något annat än att dansa skallen av sig/ta en tripp på madrasserna. Det kan vara så att mina tidigare erfarenheter har fått mig att missuppfatta vad Deka faktiskt är för en typ av fest - i så fall får jag försöka ha ett mer förstående och öppnare sinne framöver.

Första gången på Deka! O jag älska det! Tack! 😍👌🏼


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

226 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
277 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.