Gangbang Mixkväll

Annat open-minded evenemang som är en trygg plats för kinksters

Lördag 25 november 2017, klockan 21:00 — 03:00  Mölndal  (Västra Götalands län)  

http://www.amante.se   clubamante@hotmail.com 

Medlemskap krävs   Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Våra kvällar med tema gangbang i år har varit en fullkomlig succé! Vi tar in fler killar igen då, så de damer som så önskar får så mycket de vill 😉 Vi släpper också in några nya killar på prov, så ring till Mirre, numret finns på hemsidan.

Par, killar och tjejer, alla medlemmar och ni på tillfälligt besök i Göteborg är välkomna!
Det enda vi begär är att ni är inskrivna som medlemmar, ni singelkillar ringer först och blir godkända innan ni fyller i formuläret på vår hemsida. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på. Vår massös är på plats.

Vi har alltid ett rum för bara par på en mixkväll, men i kväll måste vi göra plats för dem som vill vara flera så runda sängen tillfaller dem. Dra för och var för er själva i dubbelsängen med kedja och draperi denna kväll. Och för övrigt: Kommunicera som vanligt, säg bara till om ni inte vill leka.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nu kan alla medlemmar anmäla sig på hemsidan, logga in!
Antalet platser kan justera mellan kategorierna, håll utkik! (man ska ha besökt oss en gång för att kunna anmäla sig där) NYA KILLAR RINGER! Nya par och tjejer får lov att höra av sig på valfritt sätt.


Välkomna!
Club Amante

»-(¯`·.·´¯)->

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Väntar ännu på att bli godkänd som medlem så att jag kan logga in.. ;-( Mailade här på DS också men har inte fått något svar. Vore jättetacksam för något av det. xoxo
  16 nov 2017

Jag är ledsen att jag missat att svara på ditt meddelande. Har bokat in dig denna kväll. När vi träffat dig godkänner jag medlemskapet för även inloggning på medlemssidorna.

Jag skriver detta här för allas kännedom: Man ska alltså skriva in sig som medlem för att få komma till oss. Tror det är relativt tydligt på Bli medlem-sidan att man anmäler sig till oss första gången på valfritt sätt, kanske mera svårtolkat i annonserna att första anmälan till fest görs så? Inloggning tillåts först när vi träffat personerna, att vi vet att de är vad de utger sig för att vara till exempel (t ex inte kille som låtsas vara par) och inte heller sådana som registrerar sig men aldrig kommer. Bara aktiva medlemmar ska vistas på medlemssidorna är tanken, och man ska kunna vara trygg med vilka som vistas där.

Kram Mirre

  17 nov 2017

Tusen tack! Det ska bli spännande.

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

2 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
3 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)