Stockholm Pride med Kinkykvarteret

Detta event är för en bredare publik men är open-minded och välkomnar personer som uppenbart är från Darkside

(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.

Stockholm Pride 2017 äger rum mellan den 31 juli och 6 augusti. I Pride House (beläget i Kulturhuset) ges seminarier och föreläsningar och i Pride Park (beläget på Östermalms IP) är det mer festival och fest. Många andra aktörer arrangerar dessutom fester och liknande på olika håll i Stockholm.

Kinkykvarteret
Den 2-5 augusti arrangeras BDSM-, fetisch- och kinkyfestivalområdet Kinkykvarteret som en del av Pride Park. För att komma in i Pride Park måste man ha festivalbiljett, vilken säljs för hela veckan eller för enstaka dagar. Kinkykvarteret har öppet: Onsdag 2 aug: 15:30-00:00. Torsdag 3 aug: 14:00-00:00. Fredag: 4 aug 14:00-01:00. Lördag 5 aug: 14:00-01:00.

Paraden
Lördag den 5 augusti sker paraden. Avgång vid lunchtid från Norr Mälarstrand, paradväg genom city och norrmalm upp till Pride Park på Östermalms IP.

Biljett och mer info hittar du på www.stockholmpride.org

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Tack alla fantastiska gäster och besökare.
Vi hade inte kunnat göra Kinkykvarteret utan er.
Och Tack alla älskade volontärer. Längtar tills vi ses igen!
Och detsamma från mig. Jag är ju mer eller mindre ansiktsblind och dessutom helt DSnickminnesresistent. Men - lägg till mig med vettja
/Göteborgaren
Samma tanke som de två tidigare inläggen från Kawayama Ten och Svensk rebell - adda gärna mig om intresse finns. Glömmer så lätt bort namn etc.
Säger som @KawayamaTen, tack alla som hjälpte till i KinkyKvarteret.
Ser redan fram emot EuroPride 2018.

Då flera har droppat sina DS namn och ville lägga till mig på Darkside gör jag som Mårten.
Är bäst på ansikten men sämst på namn och nicks, så får ni gärna lägga till mig och skriva en rad.

Har du även tips, idéer, tankar eller funderingar för ett bättre Kinky Kvarter får du gärna höra av dig medans det nu är färskt i minnet.

Tack för ditt engagemang så ses vi i ett rep nära dig!
Kram ♥
Tack alla besökare, alla utställare, alla föreningar, all crew, alla volontärer och Stockholm Pride för att ni alla hjälpte till att göra årets upplaga av Kinkykvarteret helt jävla fantastiskt! Utan er alla skulle vi inte ha något kvarter!

Vi ses, om inte förr så, nästa år på EuroPride 2018!


❤️❤️❤️

Mårten

PS: Eftersom jag är helt värdelös på att komma ihåg namn, smeknamn, nicks osv., och ännu sämre på att koppla ihop dem med varandra, så får ni gärna lägga till mig som vän och samtidigt skicka ett meddelande med vem du är. 🐒
  6 aug 2017

Hörru tack som fan♥

  7 aug 2017

❤️

⇓ Visa alla ⇓
Det blir en häftig invigning av Kvarteret kl 20,30
Detta vill ni inte missa
  30 jul 2017

Jag håller på och försöka avgöra om jag ska besöka parken onsdag eller torsdag. Jag har saker som talar för båda dagarna men två dagar blir för mycket för mina ben i år.

Kommer kk att finnas på måndag och tisdag?
  27 jul 2017

Nej, bara onsdag till lördag.

  27 jul 2017

Nix, Pridepark, där ju KK ligger,öppnar först på onsdag.
Måndag och tisdag kan det möjligen finnas något "KK-relaterat" på Pridehouse??
Men det måste jag erkänna att jag inte har koll på, så du får isf själv kolla efter det i programmet.
program.stockholmpride.org/events/2017-08-…

  27 jul 2017

Tack! Då kommer jag mot helgen istället.

  27 jul 2017

Välkommen!! :)

  27 jul 2017

Notera att parken ej är öppen på söndagen - Då är det i stället Pride aktiviteter på Gröna Lund.

  27 jul 2017

Tack för upplysning! Söndag får bli vilodag. Eller kanske kyrkobesök pga av allt syndigt😇

  27 jul 2017

Jag vet inte om man kan kalla vad som händer på Gröna Lund under söndagen för Pride-aktiviteter precis... Det är fritt inträde för alla som har Pride-veckoband men för övrig lär det vara precis som det vanligtvis brukar vara på Gröna Lund. :)

  28 jul 2017

Jag tänkte mer på konserten Gröna Lund håller under kvällen - Men jag vet inte om det är en del av Gröna Lunds utbud eller om det är Pride som har hyrt scenen. Men det jag ville poängtera är att parken är stängd under söndagen och jag vill ha det till att den har varit öppen tidigare år?

  31 jul 2017

Pride park har även tidigare år haft öppet Onsdag till Lördag.

Får man fråga om det tillkommer fler programpunkter i KK eller om hela programmet är släppt?

Det är möjligt att jag har blivit bortskämd med för mig intressanta programpunkter tidigare år och att man som "ärrad veteran" redan har sett flera återkommande programpunkter - Men bortsett från en intressant Nålföreläsning och ett par intressanta Animal Roleplay program tycker jag inte KK har så där väldigt mycket att erbjuda i år och KK är alltid min personliga höjdpunkt på Pride.
  27 jul 2017

Vi har två föreläsningar.

  27 jul 2017

  PRIDE PARK, KINKYKVARTERET, SALEN
lör 5 aug 19:00–19:45
Att ta emot smärta o beröring.

  PRIDE PARK, KINKYKVARTERET, SALEN
tor 3 aug 22:00–22:45
Att arrangera hemma-hos-fester

  31 jul 2017

Över 50 programpunkter ska finnas ute. Det finns några som inte är släppta då det kan saknas info eller det finns osäkerhet. Sen finns programpunkten PopUp som kommer att innehålla många framträdanden...

Hoppades på att kunna komma och vara pony men ekonomin brister. Långt till Stockholm för en Skånsk ponny :P
Hoppas alla har roligt och tur med vädret :) *gnägg*
  21 jul 2017

Du är välkommen till Kinkytältet i Malmö Pride Park samma helg! Se malmopride.com för program och tider. Vi finns i tältet fredag till söndag. Kom gärna förbi och bana för ryktesvägen 😉

  21 jul 2017

Om jag vågar gå själv och kan ta mig ner (låna jojo sommar) så kanske jag kommer :)

  21 jul 2017

Välkommen!

  22 jul 2017

Tackar :)

program.stockholmpride.org/events/2017-08-…
Funderar på att för första gången besöka Pride och Kinkykvarteret. Såsom varandes i någon grad socialt obekväm och blyg undrar jag om det finns någon/några som ska dit och som det går att slå följe med...
  20 jul 2017

Även om du inte hittar någon att göra sällskap med så ska du veta att det finns folk som kan hjälpa dig tillrätta i Kinkykvarteret... I entrén finns vanligtvis, förutom Pride-volontärer, någon från KK, denna bör vara tämligen enkel att identifiera jämte de i Prideklädsel. Sen kommer det att finnas Trivsel-Trygghetsvärdar inne på KK-området som har till uppgift att ta emot, hjälpa till, informera mm. Dessutom är "Prova-på-värdarna" i allmänhet även dom mycket tillmötesgående med info osv.

  20 jul 2017

Tack Mastermind. Är fast besluten att ta mig dit oavsett, så din feedback var uppmuntrande :-)

  21 jul 2017

Eftersom det är en park öppen för alla med entréband och KK är en del av den parken är det lätttilgängligt och inbjudande om man är nyfiken och vill prova på/veta mer. Det är ofta ganska lite folk både i parken och på KK tidigt under dagen och det kan därför vara bra att vara där tidiigt på dagen om du är blyg och vill undvika de stora folksamlingarna samt lära dig hitta på området och bli bekväm i det som händer där. Pride parken är stor och kan verka svåröverkomlig men det går ganska snabbt att få överblick och lära sig hitta. KK ligger (om det är som förra året) i ena ändan av parken som ett eget område med en egen entré och är därför lätt att hitta och landa i. Det är mer folk kvällstid och många kommer lagom tills att de stora showerna drar igång på stora scenen - Så gillar du den stora massans anonymitet är det att rekomendera. Men det är en go stämning och ingen bits.

  21 jul 2017

Tack för tipset Rhasp! :-)

Prides Program: program.stockholmpride.org/
KinkyKvarterets egna program tror jag inte är färdigt men kommer givetvis att publiceras så snart det är helt klart.
  19 jul 2017

Det mesta är publicerat och mer tillkommer

  20 jul 2017

Jag hoppas att det tillkommer mera för än så länge känns det ärligt talat lite tunt.

  21 jul 2017

program.stockholmpride.org/events/2017-08-…

Vi följer Stockholm Prides värdegrund. Kan inte tänka mig att någon ens skulle komma in genom entren i Pride Park i Naziztiskniform.
Vad gäller festen med uniformstema så är den inte ett event av stockholm pride
  19 jul 2017

Ja jag har svårt att se nazistuniformer inne i pride parken med och det har framförallt med omöjligheten för pride personalen att avgöra vem som är BDSM utövare och vem som eventuellt skulle vara "äkta vara" om någon sådan tog sig in

Jag har väldigt svårt för nazister och deras symboler på grund av det otäcka som händer ute samhället - Så jag tycker det är ganska skönt om det inte förekommer i vare sig Pride parken eller KK.

Fråga uppkommen med anledning av en diskussion i ett nätverk:

Vad gäller miltära uniformer i allmännhet och Nazistska uniformer i synerhet under Pride och Kinky Kvarteret? Är det accepterat på Pride området i allmänhet och KK i synerhet?
  19 jul 2017

Eftersom dessa event inte har en uttalad dresscode där den typen av uniformer är tillåtna så får du nog lämna den hemma under Pride och KK.

Kolla vilka fester som hålls under veckan. Det är möjligt men inte troligt att det accepteras där.

  19 jul 2017

En av anledningarna till att jag gillar Pride och KK är att det inte är någon dresscode och jag är ingen uniformsfetischist även om jag kan förstå de som är det. Men jag har svårt för vissa delar av uniformsfetishismen eftersom det händer så mycket otäckt och skrämmande i vår omvärld och jag tror som sagt att Prides säkerhetsvakter skulle få svårt att avgöra vad som är vad som är vad om vissa uniformer var tilllåtna i KK.

Upptäckte ju nyss att det var uniformstema. Kanske dags att komma ut ur garderoben som uniformsfetischist.
  15 jul 2017

Var hittade du den infon?

  15 jul 2017

Jag läste det i något wish-event som jag inte längre hittar på. Funderade lite varför så många fester hade uniformstema.

  15 jul 2017

Aha, det tolkade jag som att årets pridfest som wish anordnar har uniformstema. :)
Oavsett vilket är det trevligt med många uniformsfester.

  15 jul 2017

Du har nog rätt när jag läste igen. Tänkte om det var något genomgående tema när 2 klubbar har det. Hursomhelst kul med mycket uniformstema i samband med pride.

  15 jul 2017

Yes men har wish mixat? Det är nog tyvärr endast för icke-binära/transgender och kvinnor. Eller hur de nu sätter lable på den fantastiska skara människor en träffar på wish.

  16 jul 2017

Jag tycker det är roligt även fast jag inte får komma.

  16 jul 2017

Förväxla inte Pride/Kinkykvarteret med evenemang/fester mm som arrangeras av olika föreningar, t ex Deka, Wish, SLM, KGB m fl, under eller i samband med Pride-veckan.
Varken Pride eller Kinkykvarteret har någon dresscode... Men det är föralldel trevligt om man vill besöka parken och i synnerhet KK i sina fetish-kläder, det är m a o inte förbjudet heller. :)

Kinkykvarteret - vilken tid på dygnet är det ungefär? På dagen eller på kvällen? Måste planera lite. Tacksam för svaret.
  9 jul 2017

Onsdag 2/8: 15:30-00:00
Torsdag 3/8: 14:00-00:00
Fredag: 4/8 14:00-01:00
Lördag 5/8: 14:00-01:00

  9 jul 2017

Lyssna på svajen 😀

  10 jul 2017

Tack för svaret! Och sånt snabb respons! Längtar till paradiset 😛

www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=901542
Jag är väldigt intresserad men har aldrig varit med. Hur hittar man kinkykvarteret? Vad händer där? Biljetter? Behöver man vara medlem nånstans innan? :)
  5 jun 2017

Kinkykvarteret kommer att finnas inne på prideområdet. Bara om man är över 18 kommer man in där. ;)
Så biljetter köpes via pride och komma in i pride park. ^^

  5 jun 2017

Ah okay :)
Längesen jag passerade 18 så d är nog lugnt :P

  4 jul 2017

Japp om hunden är kopplad så får den vistas på Kinkykvarteret :), såg flera kopplade hundar där förra året :).

Såklart!!!
ponies här som ställer upp för kinky kvarteret igen. :) om man får förstås
  19 maj 2017

Det hoppas jag - Ni tillför mycket till KK.

En idé som vore kul är någon form av hage eller meet and greet hörna där man får hälsa på och interagera med djuren som finns där - Under övervakning av mänskliga "Stallchefer" då förstås.

  16 jun 2017

Ponnysar är välkomna

  16 jun 2017

Åh det låter jätte mysigt! Jag vill hälsa på ponnysar! ❤

Hej kommer man gå med i paraden i latexkläder då
Jag är jätte nyfiken
  19 maj 2017

Det brukar alltid finnas gott om Latex klädda människor både på paraden och inne i KK området. Det gäller framförallt när det är events riktade mot och tilltalande för dessa där.

Recensioner

Trist att missa lördagen och paraden dock.

Fantastiskt bra skött 💖

Underbar stämning och så härlig blandat med alla sköna människor.

Kink kvarteret känns o är äkta, härligt!

4+ Var bara där och volontärade på lördagen så betyget avser en enda dag, men oj vad kul det var att jobba ihop och ledsaga nyfikna besökare

Hade fantastiskt roligt hela veckan även om jag nu är helt slut. Tack allihop för att ni gjorde det möjligt! ^_^

Tack för en underbar vecka allihop!

As always. Now a 24 hour sleep...

Helt fantastisk atmosfär och stämning. Tack alla fina nya, och välbekanta, ansikten för en underbar helg. ❤️


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

149 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
101 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)