Se på Prideparaden i grupp

Lördag 1 augusti 2015, klockan 13:00  Kungsgatan 33, Stockholm  (Stockholms län)  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Prideparaden kommer att gå genom Stockholm, många människor kommer att stå längs vägen och titta och vinka på de många ekipage kommer att ingå, däribland BDSM-sektionen. Det finns dock de av oss som av olika skäl inte kan gå i tåget, och därför kan det vara bra med möjlighet för de som vill att samlas och se på tåget tillsammans.

Har du en positiv syn på bdsm eller något annat som passar in under HBTQ-begreppet och känner att du vill stå tillsammans med andra som vill vinka och heja på deltagarna i paraden, så är du välkommen att komma till Kungsgatan 33. Det är en bra plats som gör att man slipper solen i ögonen och om det skulle regna så finns goda möjligheter att placera sig under bron som går över Kungsgatan.

Enligt Prides hemsida så kommer första ekipaget att passera den platsen strax efter 14, under förutsättning att tåget inte blir försenat. Jag kommer att finnas på plats från ca 12.30 för att säkra en bra plats, och som alltid vid sådana här tillfällen så är det ju så att ju tidigare man kommer desto större är chansen att man får en bra plats att stå. För att jag ska bli något lättare att hitta kommer jag att ha en röd t-shirt, och jag har mobilnummer 0702515086 om någon inte finner platsen där vi står.

Med tanke på att det är en familjetillställning så undanbedes slagredskap eller annat som kan verka avskräckande för barnfamiljer och andra som inte delar bdsm-världens syn på nöjen. Var stolt över den du är, men ta hänsyn.

Så, känner du att du vill stå och vinka tillsammans med andra kinksters eller liknande människor, så är det bara att komma.

/ Historikern

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Nu är jag framme, och har min röda tshirt på mig, och mobilen i fickan. Den som vill se paraden tillsammans med andra kinkymänniskor har möjlighet här. :)
Imorgon är det dags. Jag har nu uppdaterat händelsen, och lagt in mobilnummret, 0702515086 för den som vill dyka upp men inte hittar där jag/vi står.
Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
3 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Skaffa Darksides webapp   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.