The Mansion Medlemsweekend

Fredag 5 september 2014 — söndag 7 september 2014  Askersund  (Örebro län)  

⚠ Medlemskap krävs   ⚠ Föranmälan krävs  
(Logga in för att se medlemsinfo)  

http://www.bdsm-mansion.se   info@bdsm-mansion.se 

Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Månadens medlems-weekend


Första helgen i varje månad är The Mansion öppen för medlemmar (självklart annars också, men första weekenden är inplanerad i kalendariet. Medlemmar kan alltid ringa och säga att de vill komma hit, varpå vi öppnar huset för de önskemål som finns, om möjligt).

Alla dungeons, temarum och lekrum står till våra medlemmar förfogande, liksom utemöjligheter om lust och bra väder finns.
Dessa helger blir alltid trevliga och informella; det händer rätt som det är att några medlemmar som skall hit, ringer andra medlemmar, och plötsligt blir det en stor fest. Kanske tar några medlemmar tag i en fantasi, vi hittar ett passande rum, och sen startar vi med liv och lust att bygga ännu en ny dungeon eller ett lekrum; sådana weekends är ofta de roligaste. Vilt letade efter saker att nyttja i alla The Mansions gömmor, skratt och kul i snickeri / metallverkstad / läderverkstad, delande av fantasier och tankar över en målarpyts, långa ”planeringsmöten” över en kopp kaffe eller ett glas vin där vi lär känna varandra bättre. Vi utbyter erfarenheter med varandra och lär oss nya saker till framtida glädje.

Naturligtvis är vi öppna för önskemål till specifika teman på dessa arrangemang; kom med förslag, så kör vi i gång.

Några medlemmar vill bara ha en mini-semester från vardagen, och ägnar sig i lugn och ro åt varandra och den roll de har i förhållandet, utan att bli störd av barn, svärmor, jobb, grannar eller andra ovidkommande.

På The Mansion får varje medlem vara just ”där” de vill mentalt. Vill några bara vara privata och njuta av varann, får de självklart det, i vetskap om att det blir respekterat av alla andra.

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Inga andra som ska?
Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

2 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Sedan maj 2020 är det webbläsarstandard att alla bilder måste fungera med den moderna tekniken HTTPS. Detta kan medföra att följande bilder på den här sidan, som är förknippade med den äldre tekniken HTTP, kanske inte visas som de var tänkta:

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.