Logga inBli medlem
The Glamtastic Vintage Jazz Club - Grand Premiere 19/11!
Varmt välkomna till Stockholm/Solnas nya jazzklubb: The Glamtastic Vintage Jazzclub

Brännström & Lundgren Jazzproduktion presenterar i samarbete med Kulturhuset Q The Glamtastic Vintage Jazz Club - en intim jazzklubb med stilmässig inspiration från de anrika jazzklubbarna i New York, speakeasys under förbudstiden samt från burlesk- och cabaretscenerna i New York, Paris och nutida Stockholm. En magisk mix som inte går att motstå! Här ges jazzartister med glamorös scenstil, som är nya eller underrepresenterade på jazzscenen företräde.

19 november: Grand Premiere med Aurora Brännström Trio och Fräulein Frauke!

Lördagen den 19 november lossar vi förtöjningarna och bjuder in till första upplagan av The Glamtastic Vintage Jazz Club. Dörrarna öppnar kl 19.00 Dryck och kanske även lite enklare mat finns att köpa, så kom och mingla med oss för att komma i stämning. Kl 20.00 inleder Aurora Brännström Trio med sin omisskännliga Fun Sexy Cool Jazz och framåt kl 21.00 är det dags för kvällens gäster: Fräulein Frauke och Janne Sjöholm.
Felicia Bichard, mer känd under scennamnet Fräulein Frauke, är en multidisciplinär konstnär, sångerska och kreatör.
Som sångerska vurmar hon för “the Great American Songbook” och det blir vintagetoner och verklighetsflykt med storheter som Cole Porter, Gershwin, Irvin Berlin och Fats Waller samt en och annan svensk klassiker. Som Sveriges största burleskexport och showgirl, delar hon sin personliga tolkning av den normbrytande, queera och feministiska scenkonstformen burlesk över hela Europa och blandar klassiska vintage-uttryck, överdriven femininitet, överdådiga kostymer och bodypositiv striptease med inspiration av 20-talets Weimar-kabaret, 30-talets Broadway-tradition.
Janne Sjöblom är en topp-pianist med ett långt och fantastiskt CV. Med sin banas början i slutet av 50-talet har han åkt över hela världen i olika jazzbandkonstellationer. Han har jobbat med många storheter, allt från Lill-Babs till Monica Zetterlund, Svante Thuresson till Rigmor Gustavsson, och varit med i bland annat Sveriges Jazzband.
Duon uppträder på allt från bröllop till jazzklubbar och Janne Sjöblom Trio är husband på klubben och föreställningen Fräulein Frauke Presents: en storartad burlesk-, kabaret- och jazzklubb på anrika Nalen.

Aurora Brännström Trio består av pianisten Ludvig Lundgren, basisten Mårten Korkman och sångerskan Aurora Brännström. I tio år har de flirtat med en retrojazzig estetik såväl i arrangemang som i scenisk stil på allt ifrån anrika klubbar, teatrar, kyrkor och privata fester. Det är publikfriande, medryckande och professionellt. The Glamtastic Vintage Jazzclub är deras första stora projekt tillsammans sedan den bejublade föreställningen Happy Birthday Miss Monroe som de framförde på Teaterstudio Lederman åren 2016-2018.
Medproducenter: Andreas Hedberg och Carola Alfredsson Hedberg på Custom Music Productions.

Biljetter: Förköp 120:-, i dörren 150:-
Köp din biljett såhär:
Swisha 120 kr till nr 1234 84 28 86 eller använd QR-koden som finns på bild i eventet. Om du inte använder QR-koden, skriv "Glamtastic" i meddelandefältet. Betalningsmottagare är Kulturföreningen KulturQulan. Swish-kvittot i mobilen gäller som biljett.

Eftersom vår klubb än så länge arrangeras som en privat sammankomst gäller endast Swish som betalningsmedel på klubben.
The Glamtastic Vintage Jazzclub kommer att bli en återkommande jazzklubb.

Kulturhuset Q ligger på Rådjursstigen 15 i Bergshamra.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att inte missa nästa konsert!
instagram @glamtasticvintagejazzclub Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086507072756
www.jazzproduktion.se/glamtastic

Hälsningar Norma_Jeane_Norrsken the #BorderlineBddBratBitch and jazzsinger at your service ;)

Premiär för ny het och intim jazzklubb i Stockholm/Solna

Tillagd 15 nov 2022   #Konst #Vår kultur #Fest #Fritid/hobby

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.