Logga inBli medlem
Den oväntade tinderdejten

Del 1

Jag var nyss 30 fyllda och var inte riktigt på det klara med hur undergiven jag faktiskt var. Att jag tyckte om att behaga var tydligt, men inte mer än så. Men ju mer jag funderade på det desto djärvare blev mina tankar. Men hur skulle jag hitta någon som såg den sidan av mig? Min tinderprofil var rätt mainstream, jag förde mig på artig nivå när jag fick en matchning och det blev en del dejtande, men ingen förstod att det var så gott som fritt fram att använda mig.
Saken stod klar: jag behövde byta taktik.

Lördag morgon bjöd på fyra nya matchningar på tinder. Anna var den som hade tråkigast presentation men en blick som fick mig att smälta direkt.
46 år, barn varannan vecka och lagom less på sitt vårdarbete.
-Har du storslagna planer för helgen? Undrade jag.
-Jag ska gäster i kväll, några kollegor kommer över och vi ska dricka vin och beklaga oss över våra chefer. Så dagen ägnas åt att diska och städa.

Nu får det bära eller brista tänkte jag, det kan inte mer än bli en blockering.

-Har du inte personal till sådant? Frågade jag, lite nervös över hur det skulle tas emot.
-Hushållspersonal med sjuksköterskelön? Det finns inte på kartan!
-Att få sköta en drottnings disk ser nog många som en sådan ära att de skulle göra det gratis.
- Så du menar att åker runt och diskar åt främlingar?
-Nej, det har jag aldrig gjort. Men om rätt person säger åt mig skulle jag nog inte kunna säga nej.

Hon hade läst mitt meddelande men hennes svar dröjde. Jag tänkte direkt att jag hade gjort bort mig. Jag får ta någon ny ur matchningshögen tänkte jag.
Minuterna gick och hennes svar dök upp till sist.
- Jag är ingen som brukar kommendera, men det vore praktiskt med lite hjälp i köket. Men vi känner ju inte varandra. Hur ska det här fungera egentligen?
- Ingen aning! Jag har bara konstaterat att jag tycker om att lyda och idag är första gången jag är öppen och ärlig med det. Så du får helt enkelt prova och se var det leder oss.

Hennes svar blev kort:
-Jag återkommer.

De femton minuter som dröjde innan hon skrev kändes som 15 timmar. Nervositeten var påtaglig, trots att det egentligen inte hade hänt något alla.
Hennes svar var ändå efterlängtat:

-Jag har aldrig gjort något liknande så jag känner att jag måste ta ett glas vin om jag ska klara det här.
-Givetvis skall du dricka vin om du känner för det.
- Odonvägen 17 bor jag på, kan du vara här kl 12?
-Absolut.
-Bra, skriv när du är utanför, se till att vara nyduschad.
-Tack!

Jag skulle aldrig gå på en dejt om jag inte var nyduschade så den informationen kändes lite nedvärderande, men jag kände mig alldeles varm över att ha fått lite instruktioner.
Kuken bultade, hjärtat bultade och tankarna snurrade runt. Hur ska detta sluta tänkte jag. En sak hade jag i alla fall bestämt mig för: ingen onani förens dejten var avklarad.

11.59 stod jag utanför hyreshuset hon bodde i. Jag anmälde min ankomst och fick veta att hennes port var ingång B och hennes dörr fanns på andra våningen, A.Oscarsson stod det på skylten.
Jag knackade på dörren och är så nervös att jag knappt vet vad heter.
Hon öppnar med ett leende och presenterar sig med ett rejäl handlsag.
-Anna! Välkommen!
- Marcus! Angenämt!
- Häng av dig jackan, disken väntar i köket.
-Ja tack!

Mer säger hon inte utan går in i köket, sätter sig vid köksbordet och fingrar på en ipad medans jag försöker sortera mina tankar, hänger upp jackan och tar mig in i köket, Hon ser stark ut trots sin relativt nätta kropp. Sommarklänningen hon bär är väl tilltagen i längd och förutom hennes armar visa hon inte mycket hud. Att hon är barfota lyckas jag dock notera och jag hinner tänka att jag hoppas att det är något mer som är bart.
Nog behövde det diskas alltid. Uppenbarligen har hon inte fått den service hon förtjänar på ett bra tag, så jag tänker att det inte är så stor mening att prata så mycket, bättre att sätta igång med uppgiften. Jag inser ganska snart att diskandet gör mig lite mindre nervös, tankarna skenar inte iväg lika mycket och pulsen blir mer stabil. Efter en stund bryter hon tystnaden:

-Gör du allt som man säger åt dig?
- Jag vet inte, men jag tror det.
- Då tycker jag att du ska gå ut i hallen igen och ta av dig resten av kläderna innan du fortsätter med uppgiften.
- Givetvis!

Lite för ivrigt tar jag mig ut i hallen och börjar klä av mig. Jag inser att det hela kan bli hur pinsamt som helst. Hon själv såg ut att vara riktigt vältränad, tänk om hon totalt dissar min inte fullt lika muskulösa kropp. Den som lever får se, tänkte jag och tog av mina sista plagg och återvände till köket. Jag försökte så gott det gick att låssas som att det regnade för att försöka hålla ståndet nere, men kuken hade sin egen vilja.
Jag återgick genast till uppgiften och skrubbandet av en stekpanna fick faktiskt min kuk att mjukna något. AV hennes blick att döma var hon i alla fall inte avskräckt av min kropp, hon såg till och med lite nöjd ut.
Diskhögen i hon var numera ren och förflyttad till diskstället. Jag frågade efter en diskhandduk och bad om överseende med eventuella felplaceringar av hennes köksattiraljer.
Hon föreslog att jag skulle börja med glas, tallrikar och bestick då det var ganska uppenbart var de hörde hemma. När jag var klar med det fick jag helt enkelt fråga mig fram.
Med lite guidning hamnade var sak på sin plats, jag skurade spisen och torkade av diskbänken, tog ut soppåsen ur sin hink och ersatte den med en ny.

-När du ändå är där under diskbänken kan du stanna kvar på knä.
Hon har en glad och skrattig ton, inte alls barsk och bestämd som mina fördomar föreslagit. Hon reste sig från borde, gick fram till mig och inspekterade mig där jag stod på knä. Det var väldigt ovant att någon såg ner på mig så som hon gjorde. Själv är jag ganska stor och jag var helt övertygad om att jag rent fysiskt var starkare än henne. Mitt psyke däremot, det var mycket svagare än hennes och jag förstod att hon kunde få mig till vad som helst.
Någon sexuell aktivitet hade jag inte förväntat mig alls. När vi chattat hade hon till och med verkat lite pryd. Tydligen hade hon kommit på andra tankar för när hon granskande såg ner på mig drog hon sakta upp klänningen och sa åt mig att börja slicka. Instruktionen var tydlig!
-Inga fingrar, inga händer. Slicka enbart på min klitoris, varken mer eller mindre!

Hon var helrakad vilket gjorde mig glad. Jag är inte så förtjust i buskar, men jag är rätt säker på att jag slickat oavsett behåring, men nu var det ren och skär njutning att få tillhandahålla min tunga.

-Inte så hårt och med längre drag!
Äntligen tänkte jag! Någon som vet hur hon vill bli slickad och har förstånd att tala om det.
Hon instruerade mig tydligt och det var ovanligt lätt att ge henne en orgasm.
När orgasmen ebbat ut tryckt hon bort mig och drog ner sin klänning igen. Hon såg nästan lite skamsen ut, själv kände jag mig överlycklig!

-Du gjorde ett bra jobb med disken, men nu är det dags för dig att gå, jag har annat att göra.

Jag gav ett kort "tack" och skyndade ut i hallen och började klä på mig. Att min kuk stod i full prakt var omöjligt att dölja och hon gjorde inget försök att inte låssas om den.

-Blir den sådär av att du diskar? Frågade hon med ett skratt.

-Bland annat. Svarade jag.

-Vad gulligt! Iväg med dig nu och ha en fin dag.

-Tack Fröken Anna! Behöver du mer hjälp vet du var jag finns.

Så fort jag stängt dörren och börjat gå nerför trapporna ville jag instinktivt ta upp min telefon och skriva och tacka henne för en underbar upplevelse. Jag lyckades dock hejda mig och tänkte att hon kanske behövde smälta det hela lite. Jag kanske hade missuppfattat hela situationen, hon kanske inte alls gillade vad hon såg men tog tillfället i akt och såg till att hon fick ut något av vår träff.
Jag bestämde mig för att låta bollen vara hos henne. Ville hon ha mina tjänster får hon höra av sig.

Fortsättning följer....

Tillagd 17 okt 2022   #Man som bottom #Kvinna som top

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 33362  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.