Logga inBli medlem
Välkommen till Locktober
Han läste Telegram-meddelandet medan han borstade tänderna.

https://www.skyddsrummet.net/Bilder/Darkside/Locktober2022/Telegram.png

"Kaffet skall ordnas, hunden skall motioneras, slynans kuk skall vara inlåst. I övrigt anför Frun följande: Gag och huva på! De vita armfängslena på ihopfästa med den där satans påfund jag brukar klämma mig på! Kaffe när jag vaknat!.

Den första meningen var standardtexten som appen ordnade beroende på vilka knappar Hon tryckte in i sin personanpassade kontrollpanel. Den andra var dock Hennes egna ord. Han svarade henne och undrade om det inte vore bättre att använda ett av magnetlåsen även för för att fästa ihop dem, istället för de där "satans påfund" (Det vill säga: Karbinhakar...).

Han log, och kved en aning. Att sova i huvan hade han vant sig vid. Det var snarare regel än undantag på sistone. Däremot de nätter då den där gagen med en kort och grov gummkuk ovillkorligen spärrade upp hans käkar, det var jobbiga nätter.

Han plockade fram sakerna, öppnade de små hänglåsen och magnetlåsen och lade därefter nycklarna på Hennes huvudkudde innan han därefter stoppade in gagen i munnen och spände den på plats.

Hennes halsband plockade han av sig. Det gick inte att ha tillsammans med huvan. Han höll det i sina händer och tyckte om att känna dess värme innan han lade det på sidobordet.

Därefter de fodrade handfängslen av kraftig kanvas med sina magnetlås. Han fick ändra dem ett par gånger innan han kände sig nöjd med att de satt hårt nog för att inte kunna dras av, men inte så hårt att de skulle bli ett problem under natten.

Härnäst huvan av dubbla lager neopren, först drog han igen de två dragkedjorna i nacken och passade in näsa och öron innan han låste fast dragkedjorna och halsbandet med ett av hänglåsen.

Sedan dragkedjan på framsidan som stängde till huvan helt. Den har inga öppningar alls i det yttre lagret. Dragkedjan släpper dock igenom tillräckligt med luft utan några större problem, sålänge man andas lugnt och regelbundet.

Nu lade han sig till rätta på sängen och låste ihop bojorna med ännu ett magnetlås. Nu var han Hennes såväl i tanke som, väldigt påtagligt, fysiskt.

Efter en stund hörde han ytterdörren öppnas när hon kom in från nattkissen av hunden. Hon var strax inne i sovrummet och lät sina händer fara över hans kropp, smekningar, nypningar hårda daskar över låren, bett i pung och bröstvårtor samtidigt som en hand trycker till över hans hals.

- Vad duktig du är, och vad fin du är.

Hon pussade honom mitt på munnen innan Hon lade täcket över honom och sedan själv kröp ner i sängen och sa till lägenheten att stänga ner sig.

Han gjorde sitt bästa för att inte kvida och låta allt för mycket. Andas lugnt, andas regelbundet var det. Trots att kukburen nu började kännas väldigt trång. Vad annat fanns att göra? Han ansåg ju att Hon var den mest erotiska varelse som gått på denna jord.

Han somnade till i omgångar, varje gång som han vaknade så tog det några sekunder för kroppen att förstå att

"Ja, dina händer är fortfarande bojade. Jajamensan, du har fortfarande en gummikuk i munnen och en tight huva fastlåst. Jorå, visst är din kuk fortfarande inlåst... precis som den varit i snart två veckor... din tursamme sate."

Kontrasten till att vakna av att hon nöp honom i bröstvårtan var tvär och han drog efter andan.

-Du låter för mycket. Skall vi ta ut dig i duschen och spola av dig?

Hon klättrade upp och gränslade honom. Tryckte åter en hand kring hans hals, och tog ett rejält och omilt tag om hans pung med den andra.

-Jag har funderat. Minns du min blå dildo med sugkopp. Den borde fungera bra att sätta på väggen i duschen. Min hjärna säger mig att jag skulle kicka ordentlig på att se dig knulla dig själv med den.

Hon hasade sig uppåt och satte sig på hans ansikte samtidigt som Hon lade bägge sina händer bakom hans nacke och drog honom mot sig.

Huva eller inte, doften av hennes kropp och hennes kön gjorde honom alltid rusig. "Andas lugnt och regelbundet" tänkte han, samtidigt som han drog så mycket luft han förmådde då han inte ville något hellre än att få andas in hela henne.

Han minns att hon berättade fler saker hon hade för avsikt att göra med honom. Men han kan inte minnas en enda av dem. Minnet av att få ha Henne sittande där överskuggar alla andra.

--Du, älskade. Jag vet hur mycket du kickar på det här. Det gör jag också. Men jag tänker plocka av dig huva och gag nu.

Ord gick till handling och huva och gag togs av, när de var av sträckte han sig reflexmässigt efter Hennes halsband och krånglade tillbaka det kring sin hals, något som inte var helt okomplicerat givet bojorna, men till slut så satt det på sin plats.

Han vet att de somnade ihopslingrade. Han vet att de somnade snabbt. Men framförallt så somnade de tillsammans.

Välkommen till Locktober...

https://www.skyddsrummet.net/Bilder/Darkside/Locktober2022/HuvaKukgagSegufixbojor.png

Tillagd 1 okt 2022   Noveller   #Man som bottom #Kläder/leksaker #Kvinna #Man #BDSM #Egenupplevt #Kvinna som top #Min vardag #Bondage #Perceptionsberövande #Kyskhetslekar #Breath control #Orgasmkontroll #Face sitting

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 33247  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024