Logga inBli medlem
Badbryggan
Kommentar: Den här novellen skrev jag typ 2007 och har aldrig visat för någon tidigare. Tyvärr inte i närheten av självupplevd, och kan säkert dömas som en patetisk manlig runkfantasi, men whatever... Om nån gillar den så kanske jag får inspiration att skriva nåt mer... :)

Badbryggan

Äntligen var de två veckornas lägerperiod till ända. Idag skulle de åka hem. Han hade mot slutet inte kunnat undvika att fundera på om han inte började tröttna på denna del av verksamheten - att vara ledare för ett gäng skräniga barn under sommarlägret. Han undrade om han verkligen hade stått ut om det inte varit för de två nya ledarna. De två unga, vackra, sexiga... nej, han fick slå bort sina tankar - han hade skött sina uppgifter perfekt och inte förletts att bryta mot några regler, nu var det bara en dag kvar, knappt det. Nu hade han rast och tillbringade den på badbryggan en bit ifrån lägerplatsen. Tillräckligt nära för att kunna ha viss uppsikt över ungarna, men ändå tillräckligt långt ifrån för att deras skrik och skrän skulle låta lagom avlägsna, en välkommen andningspaus efter två intensiva veckor. Han var ensam på bryggan. Längst ut bredvid badstegen, låg en bikiniunderdel som han inte sett förut. Det måste vara någon av tjejerna som glömt den, tänkte han. Var var de förresten, han hade inte sett dem på en stund.

Han satte sig på bryggan och började försiktigt kliva ner för badstegen. Han var inte den som dök i med huvudet före. Med ryggen mot bryggan sänkte han sig ned steg för steg medan han höll i sig i stegens ledstänger. Han hade precis klivit ner till sista steget på badstegen och hade vattnet till midjan, när Marie dök upp ur vattnet mitt framför honom. Han flämtade till och började säga något, men hon log och tog tag i ledstängerna med båda händerna och tryckte sig mot honom. Hennes bikiniöverdel var klart underdimensionerad och hennes bröst såg ut som om de skulle bryta sig ut i friheten vilken sekund som helst. En mängd tankar hann fara genom hans huvud, men han kunde inte komma ifrån känslan av att något oerhört - och förbjudet - var på väg att hända. Marie tittade honom djupt i ögonen och förde sina läppar mot hans. Han var på väg att protestera, böja sig undan, hindra detta regelbrott, men de senaste veckornas längtan och frustration överväldigade honom, och hans kropp lydde inte de impulser som kom från de delar av hans hjärna som fortfarande försökte tänka rationellt. Hon kysste honom långsamt och sensuellt, och han kände smaken från det salta vattnet.

Borta vid lägret hördes avlägsna röster, men ingen uppmärksamhet verkade riktas mot badbryggan, som åtminstone delvis var skymd av en utskjutande klippa. Alla var upptagna med att packa och förbereda avfärden. Trots det tog hans rationella sinne överhanden och han påminde sig själv om reglerna - relationer och sex med andra ledare var förbjudet under lägertiden, och det gällde tills alla deltagare var tillbaks vid mötesplatsen i stan och lägerperioden helt avslutad. Annars skulle han straffa ut sig som ledare för all framtid. Detta hade inte varit något problem de senaste åren - hans co-leaders hade inte varit alltför intressanta ur sexuell synvinkel, och hans engagemang i lägerrörelsen hade tagit all hans tid och energi. Den här sommaren hade dock varit annorlunda - den hade inneburit samarbete med Anna och Marie, två nytillskott i rörelsen och två av de sexigaste tjejer han nånsin träffat. De var duktiga lägerledare, hade god hand med barnen, men han hade vid mer än ett tillfälle noterat deras sexuella anspelningar och kroppsspråk, alltför subtila för att uppfattas av barnen, men omöjliga att undgå för de vuxna ledarna. Britt-Inger ogillade dem och kallade de för "slamporna", men ingen kunde anklaga dem för att gå över gränsen. Förrän idag.

Marie klev upp ett steg på badstegen, fortfarande tätt tryckt intill honom, och förde händerna bakom ryggen. Innan han hann reagera hade hon tagit av sig bikiniöverdelen och plötsligt hade han hennes solbrända, fylliga bröst framför sitt ansikte. "När har hon haft tid att sola topless", hann han tänka innan hon klev upp ännu ett steg och och satte sin navel mot hans näsa. Plötslig hände mer än han kunde hantera, hans huvud var för fullt av motstridiga tankar för att han skulle kunna hinna registrera. än mindre reagera på, Maries rörelser. Hans händer var fortfarande sträckta ovanför hans huvud och höll tag om badstegens ledstänger, och på ett ögonblick hade Marie knutit fast hans högra hand med sin bikiniöverdel, och hans vänstra med underdelen, som legat på bryggan.

Innan han förstått vad som hände, hade Marie klivit ännu ett steg upp på badstegen, så att hon kunde sätta sig på knä på bryggan, och med sitt sköte böja hans huvud bakåt, så att hans nacke vilade på bryggan. Det enda han kunde se från sin låsta position mellan Maries lår var hennes lilla hårtuss, hennes platta mage och två stora runda bröst, och längst upp, inramat av långt brunt hår, hennes vackra ansikte med två mörka ögon som tittade ned på honom, glödande av åtrå. "Nu ska du bara göra precis som jag säger, sexy boy", väste hon med låg röst. "Du tar dig inte ur det här förrän jag är nöjd!". Han ryckte instinktivt med armarna, men de satt stenhårt fastbundna i badstegens räcken och han insåg att han inte hade någon möjlighet att ta sig loss själv.

"Gör nu som jag säger", väste Marie medan hon tryckte sitt sköte hårt mot hans ansikte. "Använd tungan, slicka mig, slicka mig som om det var din livsuppgift! Slicka mig tills jag får orgasm, du kommer inte härifrån förrän jag har fått en orgasm jag är nöjd med!" Och han slickade, vad annat kunde han göra, vad annat ville han göra?! Smaken av saltvatten blandades med smaken från hennes safter, och han kunde just då inte tänka sig något underbarare. Samtidigt var han skräckslagen - tänk om någon såg dem, vad skulle hända om han ertappades med att ha sex med en annan ledare under ett läger, hur skulle det gå för hans engagemang inom rörelsen?! För tillfället var det dock inte läge att fundera över det. Hans främsta prioritet var i vilket fall att göra Marie nöjd, om han vill ha en chans att komma därifrån, det insåg han snabbt. Den enda andra tanke som hann slå honom var var Anna befann sig - hon och Marie brukade ju vara oskiljaktiga. Hans fråga besvarades i samma ögonblick, då Anna dök upp längst ner på stegen med ett frustande, som om hon simmat en lång bit under vattnet. Inom några sekunder hade hon dragit av honom hans badbyxor, fått av sig sin bikini och bundit hans ben med den mot badstegens nedersta del.

Hans penis hade vid det här laget blivit stenhård av upphetsningen, och Anna dröjde inte länge med att utnyttja detta faktum. Hon drog in ett djupt andetag och sänkte sig ned strax under vattenytan, med munnen över hans penis och började långsamt röra sin tunga runt ollonet. Han stönade till och sköt ut med underkroppen vilket bara fick till effekt att han stötte längre in i Annas mun. För ett ögonblick fick han svårt att koncentrera sig, men en blick upp på Maries guppande bröst ovanför honom fick honom att åter fokusera på sin tungrörelser och han tyckte sig av Maries små ljud av välbehag förstå att han inte var helt fel ute med att uppfylla hennes önskemål. Anna rörde munnen upp och ner längs hans penis i långsamma, metodiska rörelser och hela hans kropp skälvde av sexuell upphetsning. Marie verkade mycket nära orgasm, att döma av hennes upphetsade stön, och han förnyade sina ansträngningar trots att hans tunga började tröttna.

Plötsligt upphörde Anna med sina aktiviteter och flämtade till Marie: "Nu vill jag också använda honom, nu är det min tur!" Marie flyttade sig ner för stegen och för en kort stund hann han räta på nacken och vrida huvudet bort mot lägerplatsen. Han såg i ögonvrån ett antal barn som verkade ägna sig åt vattenkrig och han hoppades att alla i övrigt var fullt upptagna med slutstädning och att förbereda hemtransporten och inte fick för sig att springa till bryggan för att ta ett sista dopp eller nåt. Men hans tankar hann inte längre förrän Anna dök upp framför hans ansikte och åter tvingade bak hans huvud i en position som placerade hennes sköte tätt mot hans mun. "Slicka som du aldrig slickat förr", väste hon, "annars släpper vi aldrig loss dig!" Han lydde.

Samtidigt sänkte sig Marie ned med sitt sköte över hans penis, och han kved av vällust när hon rytmiskt började röra sig upp och ned, samtidigt som hon bakifrån smekte Annas små välformade bröst. Alla tre började de ge ifrån sig liknande ljud av välbehag, även om han försökte koncentrera sig på sin primära uppgift, att tillfredsställa Anna med sin allt tröttare tunga. I takt med Maries rörelser på stegen började badbryggan guppa med mer och mer ljudliga plask, ackompanjerade av de båda tjejernas alltmer extatiska stönanden. Han kunde inte tänka längre, bara köra tungan fram och tillbaks över Annas klitoris så mycket han orkade, medan Annas sköte skavde mot hans mun i allt kraftigare rörelser. Marie höll i sig med båda händerna i badstegens räcke och hävde sig upp och ner över hans stenhårda penis, så att hela badbryggan krängde och skapade vågor i vattnet.

Till sist kunde han inte hålla emot längre och fullständigt utmattad kom han plötsligt med våldsam kraft och sköt upp underkroppen mot Marie samtidigt som hon med ett lyckligt tjut pressade sig ned mot honom och svankade med ryggen. Anna stämde in i hennes njutningsläte och formligen mosade hans ansikte med sitt sköte, där hans tunga och mun översköljdes av safterna från hennes våldsamma orgasm. Själv kände han sig för en minut förflyttad till paradiset, skakad av en kraftigare och längre orgasm än han någonsin tidigare upplevt.

Avlägset hörde han röster från lägret, men han orkade inte bekymra sig om de var på väg mot honom eller inte. Han bara blundade och njöt av känslan av ha upplevt det bästa sexet i sitt liv. De två sexgudinnorna lösgjorde snabbt sina bikinis och sjönk ned i det varma havsvattnet. De försvann under ytan och började simma iväg runt en närliggande udde för att ta sig i land ostörda. Han masserade sina stela handleder och gled ner i vattnet för att skölja av sig de syndiga safterna som täckte hans ansikte.

När han kom upp på bryggan igen insåg han att hans badbyxor var borta. Deras aktiviteter hade visserligen mirakulöst undgått upptäckt, men att ta sig tillbaks osedd till lägret, där han lämnat både kläder och handduk, utan en tråd på kroppen skulle bli väldigt svårt. Kanske innebar detta trots allt slutet på hans tid inom rörelsen. "Men", tänkte han sorglöst medan han satte sig ner på den solvarma bryggan för att torka och begrunda sitt öde, "det var det värt!"
En badbrygga, en naiv kille och två busiga tjejer. Vad kan gå fel...?

Tillagd 1 okt 2022   Noveller   #Man som bottom #Sex #Natur #Kvinna som top #Erotik #Dominant #Undergiven

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 33245  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024