Logga inBli medlem
Min man och jag förstod att jag behövde smisk
Att veta att man kan få smisk gör nåt med mig som kvinna i mitt äktenskap. Jag slänger inte ur mig giftigheter eller kritik mot min man, som jag gjorde innan det här blev möjligt. Jag tvekar och hinner stoppa mig själv. Här är min story.
https://www.spankingtube.com/video/128537/jeans-and-bare-bottom-spanking-for-pips-en
https://sv.xhamster.com/videos/milfs-in-troubles-3160174



jag är en 27 svensk kvinna som för en tid sedan flyttade med min amerikanske man till Rochester nära Chatagua Fallsi USA. Han är fem år äldre och har en ganska hög tjänst och position i staden.
På senare tid hade det varit lite kyligt mellan oss, jag hade varit taggig och vid flera tillfällen nekat sex , skyllde på allt möjligt men var väldigt kritisk till saker han gjorde eller inte gjorde.Möjlighen var det min känsla av att vara uttråkad och sysslolös sedan jag slutat mitt förra jobb i new age butiken och väntade på att "något" skulle dyka upp. det var inte så att jag behövde försörja mig , min man hade så det räckte och blev över men jag var rastlös och hade svårt att stå ut med mig själv, inte minst som hustru. jag önskade att jag kunde anpassa mig till den behagfulla hemmafru rollen som de andra unga kvinnorna jag träffade på yogan eller stallet där jag red. Jag var inte riktigt beredd för barnafödandet än och min man respekterade det.
https://sv.xhamster.com/videos/bridget-spanked-12931360

https://se.spankbang.com/3nkkm/video/sore+bottom+senior
https://se.spankbang.com/5sql0/video/da+th3rapy+sp4nking+bl0nde



Just denna dag tittade jag ut genom fönstret från vårt hus som hade rak insyn till grannhuset, paret med tonårsdottern som gick sista året på senior highschool. Först tittade jag på gräsklipparen som stod mitt på gräsmattan och sedan gled blicken upp till deras fönster som fångade mamman, som var i fyrtioårsåldern, en vardaglig men attraktiv kvinna i jeans och top, och den söta dottern i kjol och håret uppsatt i tofs. De satt i soffan och det var väl något med den allvarliga stämningen som jag uppfattade trots att det inte gick att höra något. Men sedan förstod jag att det var något slags förhör mamman höll med dottern och dottern såg mer och mer besvärad och skamsen ut. Sen hände något som för mig, som kom från Sverige verkligen var rätt anmärkningsvärt. Flickan reste sig mycket motvilligt och la sig tvärs över mammans knä. Nu förstod jag att jag höll på att bli vittne till när någon skulle få smisk! Det här var ingen märkvärdig sak där vi bodde och tillåtet i lag för föräldrar men det kändes så overkligt.

Steg för steg såg jag när mamman drog upp kjolen och efter ytterligare förmaningsprat till dottern som begravde ansiktet i händerna började hon daska flickan på stjärten. Hon gav dottern smäll mitt framför ögonen på mig och mamman var väl säker på att vi båda var borta på jobb. De visste inte att jag gick hemma. Daskarna pågick i några minuter och jag kunde ana hur flickan grät eller skrek eller åtminstone jämrade sig i protester och klatchljudet och så drog mamman ner trosornas och fortsatte på den bara stjärten. Jag kunde ana hur röd hennes rumpa blev men vinkeln bjöd mig inte att se riktigt. När allt var över skickades dottern till ena hörnan som var utanför min vinkel och jag antar att det var någon form av skamvrå för mamman pratade förmanande till henne i den riktningen.
Jag kunde inte sluta att tänka på det under hela dagen och mär Mark kom hem berättade jag vad jag sett. Jag såg när Doris gav Molly smisk idag! "I saw her spanking her daugher". Mark tyckte det inte var så märkvärdigt och ryckte mest på axlarna "hon hade väl förtjänat det jäntan" jag vetr att hon håller på med Weed ibland.
Men tycker du inte att hon är för gammal för att få smisk? Hon är ju nästan 18 år? frågade jag. Mark svarade att här var det inte ovanligt för flickor att få det av sin mor i den åldern, man brukar säga att flickor aldrig blir för gamla för det. "men vad tycker du själv" frågade jag. - tror du på smisk i barnuppfostran? Nej svarade han bestämt men däremot tror jag att smisk i äktenskapet. Du skulle absolut må bra av lite smisk, det har jag tänkt länge på"

Va !!!! svarade jag. varför då? ( fast jag innerst inne visste varför) Gud Så sexistiskt det här landet är!!!! Du skulle bara våga sa jag men när jag vände mig om landade en riktigt hård dask på min ena skinka så att jag studsade. Jag hade ett par tunna svarta tajts och stringtrosor och klatschen blev högljudd, small som ett pistolskott och sved ordentligt. Jag blev chockad, förödmjukad, förnedrad - men inte arg! Jag hann inte ens skrika "AAAJ" Det som jag beskrev som förnedrande slog an något hos mig som gjorde mig upphetsad och skamsen. Jag kunde inte säga något och accepterade den jättehårda dasken från hans manliga handflata som en punkt på den diskussionen och visste ju precis vad han menade. Att han behövde sätta ner foten. Att jag hade börjar bli en ganska odräglig bortskämd lyxhustru som letade fel hos min man konstant. Så jag fortsatte med saker som jag inte hade tänkt göra medan dasken fortsatte att kännas en stund innan den avklingade men hos mig hade något annat blivit starkare. Min lust!



Min kåthet! Jag började med tvätten fast jag inte hade planerat det och i tystnaden mellan mig och min man var det som om ett lugn kom.
Jag hade förberett något i ugnen och han satt och kollade på en basebollmatch när jag kom ut från tvättstugan där jag mellan sorterandet gnidigt mig om baken där hans hand träffat så distinkt, och känt mig som om jag var en olyckssyster till Molly på andra sidan gräsmattan. som fått smisk på stjärten bara några timmar tidigare av sin mamma. Jag kände en intensiv skam , mest för att jag kände att jag förtjänade dasken sedan en lång tid. Istället för att sura över den tillrättavisande varnande klatschen (Fanns inget lekfullt på skoj med den) så satte jag mig tyst nära Mark och lutade mitt huvud mot hans axel. Min hand sökte sig till hans skrev som den alltid gör när jag är kåt och jag smekte det växande organet under hans gylf tills den växte och blev sådär galet oemotståndlig. Jag kände på den med fingrarna, formade den som om jag drejade en stor kuk fast den här var verklig och min egen mans innanför denimtyg och kalsonger. Älskar när den blir såhär stor bara av min hand. Men om jag väntade mig att han skulle ta initiativ att äntligen ta mig där i soffan efter all sexvägran tog han mig i armen så att jag sjönk ner iöver hans knä. Trodde först att han ville att jag skulle gå ner på honom, det hade jag gärna.Men.... När jag låg precis över hans knä med rumpan upplagd precis som grannflickan nyss låg över sin mammas jeansklädda knä förstod jag att det var allvar. Jag skulle själv få det där hustru-smisket som jag så väl egentligen förtjänade.


Han sa något att det här kommer göra inte men det är absolut nödvändigt och jag tog tag i en kudde.Jag sa inte ett ord. Protesterade inte. Det var ett samförstånd som var väldigt fyllt av skam och surrender från min sida.Jag tyckte att jag inte hade något val, och det hade jag nog inte. Han hade bestämt sig och förstått min acceptans. Först blev det flera minuters smisk över då endast det tunna tajta tyget på mina tajts var det enda som kom emellan hans manliga kraftfulla handflata och mina skinkor. Sen åkte tajts och string ned på köpet och resten, flera minuter blev smisk på bara stjärten. Jag grät och kved men han fortsatte. Han hade ju förstått att bara den första dasken han gav mig fick mig att närma mig honom igen. Den hade fått igång mig och att jag behövde mer. När det var över tog han mig i famnen och sen hamnade jag gränsle över hans knä när jag sparkat av mig tajts och trosor som hade hamnar vid vaderna. Stjärten var knallröd, varm och sved som om jag suttit på ett bastuaggregat. Vi knullade vilt och hämningslöst och det var den skönaste orgasmen jag fått i hela mitt liv. Denna dag hade två flickor i grannskapet fått smisk. För mig var det ett nytt kapitel i mitt äktenskap. Det kallas för domestic Discipline och som hustru vet jag nu min plats annars blir det konsekvenser.

Nu är ord som lydig och olydig relevanta för mig. Hustruns roll ansvar och plikter. Rollen som kvinna inför min man. En dask i baken sätter absolut punkt på det som brukade utvecklas till gräl. Smisk på rumpan över knät får mig lydig en lång tid tills det behövs igen. När han bestämmer att jag behöver smisk, att det är nödvändigt både för mig och för vårt förhållande protesterar jag förstås som vilken olydig flicka som helst, men när jag accepterar mitt öde och kapitulerar inför hans maskulina auktoritet och överhöghet och lägger mig över hans knä , är det både bävan inför svedan, en massa skam och nåt som har med lust att göra. Jag ger upp mitt motstånd även om han skulle kunna lägga mig över knät med motstånd. Och med det kommer senare en avslappning och ett lugn. Som en frihet, och jag vet min plats och finner mig väldigt väl tillrätta med den, om den innan bestraffningen skavde.

Skulle vilja fråga dom andra unga fruarna jag träffar i grannskapet om dom också får smisk hemma. Men det vågar jag förstås inte.

https://www.spankingtube.com/video/127030/spg-trailer-video-12

Men läste den här fina beskrivningen av detta:







Perhaps the most obvious reason women love spankings is because they can feel the power of their men. There is both emotional excitement, and arousal in seeing their men’s power, both over the resistance of their mind and over their body. Just as the man shows his strength to them in the marriage bed, he shows his strength now. Just as his desire and his mind should lead their relationship daily, it leads her now in a very personal and powerful way.

Along with sensing her man’s power, is the fulfillment she experiences in her own submission to spanking. God gave women an inner leaning toward submission, and a deep capacity to submit in a heartfelt way. In spanking, this is fulfilled perhaps more immanently than anywhere else in her marriage or any other relationship. She must yield to her man’s strength, mentally, spiritually, physically. She yields by admitting her wrong. She yields by accepting a humbling. She yields by receiving the spanking, and passively feeling the blows of her man. It is control and yielding in action. It is no surprise, that despite a little fear that goes along with it, the spanking is fulfilling to her womanhood, and erotically exciting.


Women also enjoy spanking because of the peace that it brings after conflict. Spanking puts an end to uproar or offense. It puts and end to coldness. If the air between husband and wife has been sour over her bad behavior, or refusal to submit to her husband, the air is cleared by her submission to just punishment. Peace has been made more quickly and easily than most people find it. In some instances peace has been made where perhaps it would not have been made otherwise. Many are the couple who entered into domestic discipline for this very reason, and found in virtually turned around their marriage. A good bare-bottomed spanking can do what no long discussion, argument, counselor, or divorce lawyer can accomplish — it brings intimacy, love, harmony, and peace back to a marriage, faster than you can say — over my knee. Who wouldn’t love that?


Women love spanking for a reason nearly universal — accepting the punishment brings an end to real guilt. A woman who has behaved badly, who has been rebellious to her husband, who has shirked her responsibilities knows there is real guilt for doing that. Guilt before her God, and guilt in the domain of the home before her husband. A person who is truly repentant and knows they have done wrong will know that a punishment is just and deserved. Accepting with our heart that the punishment is just is a part of repenting of our behavior. It’s a part of our guilt being removed from our wrong.

One might argue that couples could achieve the same effect with discipline that is not forceful in nature — such as removing privileges. However, spanking comes across as much more of a punishment than mild practices like that — both for the pain and the humbling of it — and is also more of a catharsis, of guilt and pent up emotion. For this reason I find gentle discipline doesn’t seem much like just punishment for serious offenses. It is true that couples regularly practice forgiveness for wrongs, but there are times forgiveness comes hand in hand with real justice being done — think of God’s forgiveness of David for his murder and adultery, and the fact God also punished him temporally for these evils. David certainly is in heaven right now, but he did not reject that he deserved punishment for his deeds. He accepted it. So too, a wife accepting a spanking from her husband can realize she has both his forgiveness, and the just deserts of her crime. What she did was wrong, she feels bad about it, but now it is over and forgotten. You will find that most couples that practice spanking will testify their upsets or offenses are over quickly. Once the wife has been spanked and restored, all is new and it is never mentioned again.


Women love spanking because of the accountability it gives them. Along with the experience of their man’s power, and a fulfillment of their own submission, along with greater peace at home and removal of guilt, is the practical asset that spanking helps women be accountable for their actions. This could be a woman who knows she has problems with responsibility. It could be one who has problems with over-eating and having self-control at the table. It could be a woman who knows she has a bad mouth on her, back-talks her husband, and wishes inside she could stop. Spanking holds her accountable. Spanking says — stop, that was wrong, it was very wrong, you know it, I am the man who is responsible for you and you have to stop. It gives a strong incentive to stay out of trouble –as long as it is severe enough — and often brings real practical fruit. Many spanked wives would testify to bad habits they left behind through this kind of discipline, and many are the husband who would tell you of bad behaviors their wife left behind while over their knee regularly. For women who know they need to be held accountable, spanking is a great practical help. It puts the man in their life there to hold them accountable, and give them motivation suited to them as women.


Women love spanking because it is powerfully erotic. This ties in to the first point I mentioned — that of power and submission — but it deserves to be spoken of alone. The man’s control has a sexual element, and reminds her of his strength of character and strength in the marriage bed. The element of nudity is there in a spanking, baring one of the most sexualized zones of a woman — her bottom and upper thighs. They are bare for her man to see at his pleasure, often raised up in the air as if presented to him. The vulnerability and humbling are also erotic. Some suggest a woman being put over the knee is being treated like a child, but it is rather that she is being made vulnerable and ultimately powerless. This by itself is rooted in her sexuality, and submissiveness to her man. She desires to be powerless to him, to be conquered, vanquished, made completely his, naked at the disposal of a glorious conqueror. The humbling, and child-like position of the spanking helps fulfill this. Many spankings also involve the closeness of bodies, especially if she is lying over his lap, or if he is using his hand to discipline her.
https://sv.xhamster.com/videos/untitled-6-xhkXi5k




Smisk aga

Tillagd 1 okt 2022   Noveller   #Man #Kvinna som bottom

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 33243  Anmäl