Logga inBli medlem
Hennes utmaning.

Del 1

Då var det dags för avfärd. Klockan var strax efter ett på lördagseftermiddagen och förmiddagen hade mest handlat om förberedelser inför hennes uppdrag.
"A" som vi kan kalla mannen är 47 år och gift med "L" som har fått uppdraget.
L är betydligt yngre med sina 28 år, men långt ifrån oerfaren när det gäller sexuella lekar med andra och oftast med flera inblandade.
Nu är hon förberedd för dagens uppdrag som innebär att hon ska vara tillgänglig på alla sätt som kan tänkas, utan att ha några invändningar eller på något sätt tveka.
Efter en sen frukost som var lättare än vanligt så började A med att vaxa hennes ben, raka henne under armarna och självklart även raka hennes fitta noggrant.
Efter att hon duschat noga med skrubbning över hela kroppen och tvättat håret, hjälpte A henne att smörja in hela kroppen med en väldoftande lotion. Nu var hon len som en barnrumpa och A kände att han ville ha henne, men det får vänta till senare. När hennes axel-långa hår torkat hjälper han henne att kamma det så att det ligger slickat runt hela huvudet ,och en snodd sätts ganska högt upp. Därefter Tar A en bit snöre och formar det sista som en svans som står nästan rakt ut bakåt. Det där blir ett bra handtag tänker han.
A har redan tagit fram det L ska ha på sig, en svart knälång kappa och ett par högklackade svarta skor. På sängen ligger även ett koppel med ett läderhalsband, och en huva av skinn med öppning för bara mun och näsa och som även har en kardborreknäppning i nacken. Huvan har även en öppning bak där handtaget av håret kan sticka ut.

En lätt lunch intas och för hennes del består den av lite frukt och en energidryck. Något senare är det dags för sista delen av hennes förberedelse - tarmsköljning. Hon är förstås införstådd med vad syftet är, men hon vet inte vad vem eller hur det kommer att ske. Hon vet inte vart hon ska eller vem hon ska möta, eller om det är flera. Hon vet bara att hon ska vara till för att behaga i alla lägen. Om hon inte är tillräckligt duktig i något läge kan det innebära bestraffning (som även kan kännas som en belöning för henne) eller att hon får utstå det ytterligare en stund. A hjälper henne med en tredje sköljning och allt verkar rent och fräscht.

Dags för avfärd och hon sätter sig i baksätet och sjunker ner för att grannarna inte ska se. A kör ut ur garaget och snabbt iväg, och efter cirka tio minuter svänger han in och stannar bilen på en sidoväg. Han stiger ur bilen och öppnar bakdörren och sätter först på henne halsband och koppel, därefter huvan som gör att hon inte kan se något. Han kontrollerar noga att allt sitter som det ska innan han slutligen ger henne en överraskande kyss. Utan att säga något stänger han dörren och kör vidare. Hon uppfattar det som att han kör cirka en kvart innan han svänger av och därefter kanske tio minuter på en grusväg. Slutligen svänger bilen in och stannar på vad hon uppfattar är en grusgång. A öppnar dörren och hjälper henne ut, leder henne kanske femtio meter på grusgången innan de stannar. Hon hör hur A knackar och strax därefter öppnas vad hon tycken är en ganska stor och tung dörr. Välkomna säger en mansröst, och någon tar tag i hennes arm och börjar leda henne framåt. Här kommer en trappa hör hon A säga och känner hur även han tar tag i henne. De två leder henne ner för trapporna och hon känner en påtaglig doft av kall betong. Efter kanske 20 meter i en korridor nedanför trapporna stannar de och hon hör en dörr öppnas. De kliver in och hon möts av en renare och varmare luft. Det luktar nystädat och svagt av manlig parfym. Hon hör hur A säger att hon är förberedd precis som överenskommet, och att han lämnar henne för att behaga och uträtta sitt uppdrag. Hon hör hur A tar några steg och hur dörren stängs igen, men den här gången hör hon även att ett lås vrids om och hon får plötsligt en känsla av oro.
Vad hon inte vet är att A stannade kvar innanför dörren och kommer att delta och övervaka allt.

Fortsättning följer....

Tillagd 23 aug 2022   Noveller   #Man #Kvinna #Annan som bottom #Kläder/leksaker #BDSM #Utlevnad #Dominant #Undergiven #Bondage #Piskning/flogging #Service #Utlåning #Disciplin #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 32986  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024