Logga inBli medlem
Trebarnspappa får blue balls och lockar fram Madames sadistiska sida

Del 1

Vi ses i en hotellobby efter att ha haft kontakt någon vecka. Han är en kåt medelålders skild pappa som vill leva ut som sub. Mitt möte är slut och jag går ner till lobbyn för att se om han är på plats.
Får syn på en man i tofflor och blir orolig att det ska vara han. Funderar på att vända men låter min blick svepa över foajén och får syn på en betydligt trevligare man som sitter tillbakalutad i en soffa längre in. Jag styr stegen mot honom, ler och sträcker fram armarna så han förstår att han ska resa sig. Vi kramas hej och han konstaterar att jag är lång innan vi slår oss ner.

Jag sätter mig lite närmare än vad som är brukligt när man träffar någon första gången, men det känns naturligt att sitta nära honom. Jag granskar hans ansikte och tycker han ser bättre ut i verkligheten även om hakan är täckt av grå skäggstubb. Han har på sig ett par svarta jeans med hål på knäna och en mörk tröja. Jeansen smiter åt över skrevet och jag kan inte låta bli att låta blicken dröja kvar lite för länge. En bula avtecknar sig och han tar tag i tröjan för att dra ner den över skrevet så jag inte ska se att han styvnat. Jag skrattar och ber honom låta bli tröjan.
Han känns lugn och avslappnad, men säger att han är lite nervös. Vi sitter nära med våra ansikten och jag synar hans läppar, hans tjocka lätt yviga hår som verkar tillrättalagt med hårgelé. Vi småpratar artigt ett tag så där som man gör när man träffar någon för första gången.

-Är det okej om jag rör dig?

Han nickar till svar och jag ber honom sluta sina ögon. Han blundar och jag granskar honom under tystnad innan jag lägger min ena hand på hans kind. Han ser ut att gilla det. Tar upp min andra hand och lägger på hans andra kind. Hans ansikte vilar nu mellan mina händer. Håller kvar en stund innan jag drar fingrarna vidare genom hans tjocka hår. Han urskuldar sig mumlande om att han har en massa gelé i håret. Lutar mig närmare honom och låter mina läppar nudda hans. Han är på väg att öppna sina läppar för att möta mina men jag lägger ett finger över hans mun så han förstår att han inte ska göra något. Han sitter stilla och jag låter min tunga slicka lätt över hans läppar innan jag tar ner händerna och lutar mig tillbaka. Han öppnar ögonen och lutar sig tillbaka. Han drar återigen i sin tröja som för att dölja att han är hård under jeansen. Jag tar bort hans händer och drar tillbaka tröjan medan jag ler mot honom och tänker att han är som en kåt 20-åring.

Vi småpratar och jag passar på att titta på hans hand som vilar på hans lår. Den är manlig och handleden är täckt av tre armband med pärlor. Jag frågar om det är något av hans barn som gjort dom men dom verkar vara från någon semesterresa. Låter min blick fortsätta upp över hans armar som är sexigt seniga och lätt muskulösa. Tänker att han skulle passa i ett mer manligt armband av läder. Ett armband med en symbol för ägd på.

-Kan du sitta på knä? frågar jag och låter min hand stryka över hans knä.
-Ja, säger han.
-Vill du visa?

Utan att tveka sätter han sig ner på knä och jag lutar mig närmare hans ansikte och tar tag om hans ena kind med min hand och frågar om det känns okej.
-Ja, svarar han.

Dock avslöjar hans blick honom. Hans huvud är stilla men hans ögon sveper oroligt över hotellfoajén för att se om någon ser honom sitta på knä framför mig. Han får sitta kvar en stund och våndas innan jag visar att han kan sätta sig i soffan igen. Han sjunker ner och ser genast mer avslappnad ut igen. Jag lägger min hand högt upp på hans lår, nära skrevet och bulan.

Han ger ifrån sig en lätt suck och jag undrar om han är så sensitiv eller om det är ett spel. Låter min hand glida ner längs med hans lår mot knät innan jag låter den glida upp igen. Denna gång ännu närmare hans skrev som återigen styvnat. Jag låter mina fingrar följa konturen av hans lem som är hopklämd innanför jeansen medan han ger ifrån sig ett djupare andetag samtidigt som han flackar till med ögonen. Jag tar bort min hand och säger att det är dags att avrunda även om jag inget hellre ville än att sitta kvar ett tag till. Han ger mig mersmak och kan vara en keeper.

Vi håller kontakten och jag meddelar att jag vill göra hembesök hos honom nästa gång vi ses. Han ger förslag på dagar och jag väljer en dag en vecka senare. Till dess har han förbud att komma och det påverkar honom en hel del.

Jag ber honom visa lite saker från sitt hem och en så enkel fråga som vilka stolar han har hemma gör att han blir hård. Under veckan som går får han lite utmaningar kring att inte få komma och han rapporterar lydigt hur det gått varje morgon.

”Stenhård hela natten och nu … har drömt massa sex… bränner i pungen nu och alldeles glansig på ollonet så jag tror du fått den effekt du ville ha”
”Tufft men härligt och känner mig levande”

Han är duktig, ivrig och imponerar på mig med sin punktliga rapportering. Inte en enda undanflykt så dagen för hembesöket närmar sig. Jag ger instruktioner om vad han ska ha på sig och vad han ska lägga fram på köks- eller soffbordet. Tre saker får han välja själv dom andra har jag valt utifrån det han visat bilder på under veckan.

Träff 2:
Han öppnar dörren men i stället för att säga hej börjar jag frusta av skratt när jag ser honom. Han har på sig ett svart förkläde precis som jag bett om. I övrigt är han helt naken. Däremot falnar min vision om ångande sexighet. Förklädet gör honom inte rättvisa konstaterar jag och brister ut i skratt igen.

Han hade skrivit innan och berättat att han kände sig fånig i förklädet. Jag förstår precis vad han menar nu när jag ser honom. Inte gör jag honom mer bekväm i sin utstyrsel då jag inte kan sluta skratta.

-Snurra ett varv.

Han snurrar runt och jag kan inte hejda min hand från att smeka hans fina nakna stjärt som är blottad under förklädet där vi står i hans hall.

-Du kan väl visa mig runt?

Han går före och visar mig rum efter rum medan jag låter min blick glida över hans vältränade kropp. I trappan upp är hans rumpa precis framför mitt ansikte, så sexigt. När vi kommer ner igen ber jag honom visa vad han han lagt fram för saker. På köksbordet har han ordentligt lagt fram: silvertejp, gurka, ögonbindel, gagball, rep, pingisracket och köksredskap som stekspade, visp och såsslev samt en rem som kan bli som ett koppel runt hans hals. Mina ögon dras mot en hushållsrullehållare i marmor och han skyndar sig att säga:

-Den stod redan där.

Jag greppar den och skrattar samtidigt som jag påpekar att den verkligen ser ut som något annat. Jag drar med handen från toppen och neråt som om det vore en kuk. Ler och sätter sedan tillbaka den på bordet för att i stället ta upp hans gagball. Vrider och kikar på den innan jag stoppar in den i hans mun och spänner fast den.

-Känns det bra? frågar jag

Ett otydligt svar hörs så jag frågar igen och nu hörs ett tydligare
-Ja

Jag ställer några frågor mest för att det är kul att höra honom försöka svara med gagen i munnen. Han svarar så ordentligt och tydligt han kan. Låter min hand smeka hans kind så han förstår att han är duktig innan jag tar remmen och fäster runt hans hals. Han passar så bra med koppel runt sin hals.

-Du kan hämta en kudde, säger jag.
Han försvinner snabbt i väg och kommer tillbaka med sin huvudkudde. Jag tar emot den och lägger den på kortsidan av bordet. Jag tittar på honom medan jag tar upp silvertejpen från bordet.

-Vänd dig om med ryggen mot mig, uppmanar jag.

Han vänder sig om och jag tar hans händer och för ihop dom bakom hans rygg. Snurrar några varv med silvertejpen runt hans handleder innan jag lägger ner tejpen på bordet igen.

-Luta dig över bordet, säger jag och pekar mot kudden.

Han går närmare bordskanten och när låren nuddar kanten böjer han sig över så att hans kön och mage vilar mot kudden. Jag ser hur han förväntansfullt ligger alldeles stilla och inväntar vad som ska hända härnäst. Jag smeker hans stjärt innan jag provsmiskar den några gånger. Jag smeker hans rygg och ber honom sedan ställa sig upp igen.

Jag tar av honom ”gagen” och ger honom en puss på munnen. Min blick dras till gurkan på bordet och jag måste erkänna att hans val att lägga fram en gurka stör mig. Hade han tänkt att jag skulle köra upp gurkan i honom andra gången vi ses? Jag märker hur gurkan lägger sig som en dimridå i min hjärna. Den gör mig irriterad. Jag avbryter mina egna tankar genom att ställa en fråga:

-Välj en sak av följande: ansikte, glas eller trosa.
-Vad? Hur menar du? frågar han.
-Välj en sak av ansikte, glas eller trosa, upprepar jag.
-Ja, Madame. Ansikte, säger han.

Intressant val tänker jag och småler. Han ser frågande ut men jag är inte redo att berätta vad det innebär än. I stället väljer jag att fiska upp ett par trosor från min väska som jag räcker fram mot honom. Det är ett par enkla svarta stringtrosor, ingen spets eller krusiduller.

-Jag ger dig dom här trots att du inte valde trosa. Sätt på dig dom, men inte så jag ser utan gå undan och sätt på dig dom.
-Ska jag ha förklädet kvar? undrar han.
-Ja, svarar jag.

Han tar emot trosorna i handen och går in på toaletten för att sätta på sig dom. Han är snabbt tillbaka och jag ser den svarta linningen över hans rumpa och stringen som går in mellan skinkorna. Jag greppar linningen och drar upp dom lite högre i midjan så stringen skårar in sig mer. Han ger ifrån sig ett litet ljud.

Vi står vid köksbordet och tittar på alla saker han förberett. Jag lyfter upp repet som fortfarande ligger i sin originalförpackning och börjar ta bort omslaget. Repet är styvt och långt. Jag rullar upp lite och det blir en röra av repet så jag lägger tillbaka det. Inte idag tänker jag. Min blick glider över sakerna medan jag funderar på vad som lockar mig mest. Jag vänder mig mot honom och tar tag i kopplet han fortfarande har på sig. Synar hans haka och ger honom en klapp på kinden. Han har rakat sig fint precis som jag bett om.

-Välj en sak från bordet.

Han väljer sleven och jag plockar upp pingisrack och kudden. Känner mig nöjd över att han inte valde gurkan. Jag håller i remmen medan vi går in i vardagsrummet. Jag slår mig ner i soffan och han står med sleven i handen och tvekar lite. Han väntar på att veta vart han ska ta vägen.

-Har du tränat på att sitta på knä?
-Lite
-Sätt dig på knä får jag se

Jag tar sleven och lägger i soffan medan jag börjar skjuta undan bordet så han kan sitta på knä framför mig.
-Du kan ta av dig förklädet.

Han knyter upp förklädet och slänger det på soffan medan han står framför mig. Trosorna är lite stora men eftersom han är stenhård så fyller han ut dom med råge. Hans stånd sluter tätt mot magen under trosorna hinner jag notera innan han slår sig ner på knä. Han ser lite ansträngd ut och jag påtalar det.

-Jag har träningsvärk efter skidåkning, urskuldar han sig.
-Du har varit väldigt duktig i din rapportering till mig, men du har inte tränat på att sitta på knä tillräckligt verkar det som.

Jag vet att han gillar smisk och tänker att det får bli lite belöning för att han varit så duktig och inte kommit på mer än en vecka. Normalt leker han två till fyra gånger per dag med sig själv, så för honom är det en utmaning. Samtidigt ser jag det som straff för att han varit lite väl gnällig och fixerad över sin ömmande och spända pung.

Jag ber honom sätta på musik och han reser sig upp och får i gång lite skön bakgrundsmusik.
-Du kan hämta gurkan också.

Han stannar upp och möter min blick, men går sedan till köket och är snabbt tillbaka med gurkan. Jag tar emot den och lägger den bredvid sleven och pingisracket i soffan. Medan han var borta har jag placerat kudden i mitt knä.

-Lägg dig över mitt knä på kudden
-Ja, Madame

Han lägger sig ivrigt ner och jag har hans stjärt precis nedanför mitt ansikte. Den är välformad och inbjudande. Smeker hans stjärt med min ena hand och den andra låter jag glida upp över hans rygg och stanna vid nacken.

-Ligger du bra?
-Ja, Madame

Jag daskar till hans rumpa med handen som nyss smekte den. Han ger ifrån sig en liten suck av nöjdhet. Han vet att det kommer bli fler slag, men inte hur länge eller hur många. Vi har inte avtalat något kring detta ändå ligger han avslappnad och trygg med sin stjärt i vädret och litar på mig.

Det är en mäktig känsla att han så totalt utlämnar sin kropp åt mig. Jag smeker honom tacksamt över kinden innan jag drar ner handen mot hans stjärt. Jag slår några slag med handen innan jag greppar sleven och ger honom ett slag med den över ena skinkan. Han spänner sig men slappnar sedan av igen. Jag fortsätter slå med sleven. En gång, två, tre, fyra, fem, sex räknar jag tyst i mitt huvud men tappar snart räkningen. Han kvider till och jag tar tag i hans hår och drar upp hans huvud samtidigt som jag frågar:

-Mellan 1 och 10. Hur känns det nu om 1 är lite och 10 mycket? frågar jag.
-5, Madame

Jag släpper hans huvud och trycker ner det med kinden mot soffan. Jag skiftar till pingisracket och börjar slå med jämna slag på båda skinkorna. Jag varvar med att smeka med handen och att slå med pingisracket. Han är röd och det hettar rejält i hans hud nu.

Han är tåligare än någon annan jag träffat. Jag gillar det, då får jag också utmana mig själv och se var min gräns kring att slå går. Det tar ett tag innan kroppens smärtstillande kickar in så jag försöker hålla koll på tiden genom att räkna antal låtar som spelas medan jag smiskar hans rumpa. Jag vill att han ska få känna av ruset som kan uppstå vid smisk.

Jag lägger bort pingisracket och tar tag i den halva gurkan. Låter ytan som är blöt och saftig stryka över hans stjärt som en kylande lindring mot hettan som flödar i huden. Jag särar på hans skinkor och klämmer fast gurkan så den ligger avlång mellan hans skinkor. Han stelnar till men ligger alldeles stilla och avvaktar. Jag greppar sleven igen och slår hårda slag mot hans skinkor igen. Han gnyr

-Aj, aj
-Hur länge till klarar du? Ange mellan 1-10 hur det känns.
-7-8, svarar han jämrande.

Jag drar upp hans huvud i håret igen och säger åt honom att stoppa in tummen i munnen och suga på den. Han gör som jag säger och går in i ett lugn. Jag fortsätter med sleven men slår nu även på låren varvat med skinkorna.

Vi är båda inne i det som pågår och jag märker att jag har svårt att veta hur lång tid som gått, den ena låten går in i den andra och jag använder hans kropp som riktmärke för när det är dags att sluta. Han stjärt hettar rejält nu och även lårens baksida har fått en röd nyans. Jag lägger bort sleven och tar bort gurkan. Jag smeker hans stjärt och lägger min hand på hans axel innan jag mjukt smeker hans kind.

-Nu har du varit en duktig pojke.

Hans kropp slappnar av och jag ber honom lägga sig på sidan om mig i soffan. Han är fortfarande stenhård och pungen är så fin och fast. Jag halvligger bredvid honom och försöker hålla om honom, men han verkar mer ha ett behov av distans eller att något mer ska hända. Jag kan inte riktigt tyda hans behov.

Efter en stund får han sätta sig upp bredvid mig i soffan och jag tar tag i gurkan och ber honom öppna munnen. Jag låter gurkan glida in en bit i hans mun. Drar ut den för att sedan låta den glida in i hans öppna mun igen. Jag lutar mig fram och låter mina läppar omsluta den andra änden av gurkan. Jag ser honom i ögonen och tar in gurkan i munnen. Låter gurkan pressas lite längre in i våra munnar i ett försök att få våra läppar att mötas innan jag drar ut gurkan från min mun. Ber honom ta en tugga och äta upp.

-Du kan ställa dig på knä framför mig igen, säger jag efter en stund.

Han går ner på knä och jag frågar:
-Skulle du vilja suga en kuk.
-Om du vill att jag gör det skulle jag nog göra det, svarar han.
-Beskriv hur kuken du vill suga ser ut, säger jag.

Han beskriver den fasta pungen och en kuk som får mig att le.
-Du beskrev just din egen kuk.
Han ler lätt generat.

-Ansikte, vad menades med det? undrar han.
-Du ska få runka och komma i ditt eget ansikte, svarar jag och ler.

Han röjer inte med en min vad han tycker om det, men jag är säker på att det inte är en big deal för honom. Tror inte han har några gränser. Vi har avhandlat absoluta nej men gråzonerna är fortfarande outtalade.

Vi reser oss och går mot sängen. Jag tar med kudden och han undrar hur han ska ligga.

-Lägg dig med fötterna mot väggen så du känner att du får rätt vinkel för att kunna nå ditt ansikte.

Jag tittar på honom hur nöjd han ser ut där han ligger. Hans starka ben mot väggen. Hans läckra sexiga armar och ena handen med ett fast grepp om kuken. Han ser målinriktad ut när han försöker ställa in siktet. Jag lägger mig bredvid honom i sängen.

-Du kan lägga kudden under rumpan så kommer du högre upp.

Han krånglar in kudden under rumpan och tar sats med benen ännu högre upp på väggen. Jag ser på vinkeln att han inte kommer spruta i ansiktet utan mer mot sitt bröst. Hans stånd är så hårt att han behöver dra ut det från magen och försöka sikta med handen. Han runkar snabbt och rytmiskt.

-Får jag komma, frågar han ansträngt.
-Nej, inte än.

Han fortsätter att runka i ett snabbt tempo tills jag ber honom runka långsammare. Han saktar ner men andetagen är fortfarande tunga. Efter en halv minut är han tillbaka i det snabba tempot igen och runkar med snabba drag. Jag låter honom hållas.

-Får jag komma Madame?

Den här gången säger jag ja och hans tjocka varma sperma flödar ur hans kuk och landar på hans hals och bröst. Han blir besviken för att han inte lyckades med det jag bad om. Jag säger att det är okej och låter mina fingrar dra runt i hans sperma på bröstet. En tjock vit sperma som lagrats under lite mer än en veckas tid. Jag fångar upp sperman på ett finger och smörjer hans läppar med den. Han ligger alldeles stilla och rör inte en min. Jag ger honom en kram och säger att det är dags för mig att åka hem.

Dagen efter skickar han bild på rödskiftande rumpa med blåmärke ”känns lite att sitta på stolen idag” ”Jag tyckte om att suga på gurkan med dig”.
Ytterligare ett par dagar senare kommer en ny bild med synligt blåmärke på den ena skinkan. Jag känner en lust att utmana honom och mig mer inom det här. Hur skulle han se ut om smärtan är 10 av 10?

”Jag fick prova många fantasier, gillade att behöva suga på tummen när jag låg i ditt knä och blev smiskad på rumpan. Särskilt när du slog så hårt.”

Det dröjer innan vi ses igen men han är sysselsatt med diverse uppdrag och bildbevis till mig. Han har aldrig skickat dickpic tidigare, men nu skulle vi kunna skapa en utställning med hans kuk i olika konstellationer.

10 dagar efter träffen syns fortfarande lite av hans blåmärken som nu gulnat på rumpan.Han verkar inte ha några gränser och jag börjar undra var det här ska sluta. Jag skriver att han är värre och mer gränslös än jag trodde. Han kontrar med att det är jag som lägger ut betet och han nappar.


Träff 3 hemma hos Madame

Fortsättning i del 2




Teasing and denial

Tillagd 22 maj 2022   Noveller   #Kvinna som top #Bondage #Disciplin #Skamlekar #Smisk #Fysisk dominans #Psykisk dominans #Orgasmkontroll #Tejp #Voyeurism #Man som bottom #Egenupplevt #Kläder/leksaker #BDSM #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 32189  Anmäl