Omvända roller
Man hör ofta "Om jag varit du", "Om det vare jag" och likadant. Vi kastar förslag och våra idéer ibland tom lite förhastat. Det är bara hur vi är...

Men, tänk om en dag så vaknar du precis som rena motsatsen av dig själv? Hur skulle du vara då?

Om du som är dominant vaknar i en undergivnes "hy". Skulle du vilja ha en dom som är precis som du är nu mot (dina) undergivna?

Om du som är undergiven vaknar i en dominants hy, skulle du vilja ha en ugis som är precis som du är nu?

Om du som är en sadist, masochist, exibitionist, voyeur, man, kvinna, häst, räv, vad som, vaknar en dag och är just det som du aldrig varit, medan den som blir din "någon/t" är precis likadan som du varit innan denna dagen, skulle du våga ge dig själv och ditt liv till den?


Här kommer mitt svar.

Om jag hade vaknat som min motsats, en undergiven masochist, hade jag helt enkelt viljat "hitta" en domme som är precis som jag är nu.

Kanske med lite mer impulskontroll när det gäller vissa saker och med en lagom stor vit kuk men samma grunder och värderingar som jag har nu.


Jag har medvetet utelämnat switchar här då jag tycker att det är helt utanför min kunskap att prata om personer som inte är "antigen eller" och jag vet inte om mina frågor skulle passa dom. Ni (switchar) får gärna svara på mina frågor och förklara om ni blir precis den dom som ni längtar efter (vill ha) när ni är undergivna eller hur detta fungerar för just er.


Fritt att dela. Detta debatt är mest i nyfikenhetssyfte då jag imponeras av olika individer och hur personer som även har mycket gemensamt kan tänka annorlunda och olika.

Författarens egna ord om alstret:
Ser gärna fram till att få se andras svar och perspektiv

Print  Alster ID 30650  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.