Fragment ur en Förgrening i Sönderfall
Du säger att du inte kan sova. Att du ligger och tänker. Men när jag frågar på vad är ditt svar alltid detsamma. Inget.

I ditt sällskap är vi inte två. Din kropp gör mig påmind om din närvaro när tvivlen slår knut på sig själva. Du är här. Men du är ändå inte närvarande. Du håller dig för dig själv. Även i mitt sällskap. Du läcker fragment från oavslutade tankeexperiment. Kanske är du rädd för hur jag skulle reagera? Är det att du inte tror mig när jag säger att jag aldrig skulle döma dig?

Jag kan höra våra andetag leka tafatt i mörkret. Jag känner värmen från din kropp. Jag känner dina armar som krampaktigt håller om mig.

Att ta lätt på allvar är svårt. Men med dig är det lätt, för jag har vetat sen vår start att jag vill vara med dig. Du vadar i djupet i det förgångna. Men när jag nämner morgondagen är det som om du försvinner bort. Du faller in i trans och gör dig själv otillgänglig i ditt sinne. Du är någon helt annanstans.

I början var jag rädd för att fråga. Trots att jag bytte taktik och började tjata kom jag aldrig närmare dig. Jag våndas av att bli stående utan svar. Jag har trott att det varit ditt sätt att säga farväl. Fast du verkar ändå vara kvar. Någonstans. En del av dig.

Jag vet inte vart dina tankar flyr. Är du tillfreds eller står du på kanten av en avgrund? Är du rädd? Jag är maktlös i mina försök att tyda din vilja. Vill du ha mig här eller vill du att jag ska lämna dig ifred?

Dina ögon är slutna. Det låter nästan som att du snarkar. Jag vilar huvudet på ditt bröst och känner hur bröstkorgen häva sig under mig. Jag tycker mig höra din röst. Avlägsen. Långt borta.

Dina lungor fylls åter med luft. Du är mer levande än någonsin. Ändå är jag skräckslagen av att veta att din kropp är så stilla.

Jag för nästippen genom ditt skäggstubb. Nafsar lite på stråna precis så där som förr. Jag ser på dig där du ligger vid min sida. Jag vill inget annat än vara med dig.

Print  Alster ID 30417  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.